Valg af den rigtige Electrolux-fryser

Fryseren. Sammen med køleskabet er den sandsynligvis det vigtigste husholdningsapparat i hjemmet. Men hvordan ved man, hvilken fryser der er den rigtige? Læs vores nyttige oplysninger og råd, og køb en fryser fra Electrolux, der får dig til at smelte.

Skal du fryse meget eller bare en pose ærter?

Leder du efter en kæmpestor, amerikansk inspireret fryser, som er stor nok til en familie på 15, 2 hunde og en kat? Eller er du helt fanatisk med friske fødevarer og har derfor kun brug for plads til en pose ærter og nogle isterninger? Electrolux har skabsfrysere, kummefrysere og kompakte frysere, som passer til alle forhold og enhver mængde indkøbsvarer.

Flere placeringer

Leder du efter en smukt designet, fritstående fryser, der kan indtage scenen i dit køkken? Eller en indbygget fryser, der let kan skjules bag en låge? Eller måske slet ikke til køkkenet. Indbygningsfryserne fra Electrolux er fremstillet efter europæiske normer og passer derfor ind i de fleste køkkentyper og -elementer. Og med fritstående frysere i mange størrelser kan du altid finde en, som passer, uanset hvor det skal være.

Absolut cool

Design af frysere har flyttet sig meget siden dengang, man kun kunne købe hvidt og rektangulært. Slank og kurvet er nu højeste mode hos Electrolux, og vi synes, det er meget bedre. Og wauw-faktoren stopper ikke ved det ydre, eftersom vores designere er lige så bevidste om det indre og sørger for, at din fryser har den rigtige stil til dig.

Fryseplads

Godt design handler ikke kun om æstetik. Designere er først og fremmest problemløsere, dernæst kunstnere. Så ud over at se smukke ud, udnytter frysere fra Electrolux også den indvendige plads maksimalt. Electrolux SpacePlus-serien optimerer den indvendige plads, mens det ydre holdes inden for europæiske normer. Så næste gang, du åbner din fryser, og halvdelen af dine indkøb falder på gulvet, så tænk over, hvor meget lidt ekstra plads vil hjælpe.

Vær miljøbevist

For mange af os er det vigtigt at være så miljøbevist som muligt. Og selvom frysere skal være tændt hele tiden, betyder det ikke, at vi ikke kan prøve at gøre vores del for moder Jord. Electrolux har frysere i energiklasse A+ & A++, som bruger betydeligt mindre energi i forhold til klasse A-modeller.

Nyd den iskold!

Skal dine drinks være iskolde? Med den indbyggede ismaskine i nogle af fryserne fra Electrolux, der laver isterningerne lige ved døren, er det slut med selskabelige fejltrin som at servere lunkne drinks. Og vi har også frysere, der fryser madvarerne bedre. Det betyder, at dine indkøbsvarer holder længere og smager bedre.

 
Send til en ven

Send til flere venner

Se e-mail før afsendelse Hej! Jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i dette

Luk
 
Vælg, hvor du vil dele dette
Luk
 
Send til en ven

Send til flere venner

Se e-mail før afsendelse Hej! Jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i dette

Luk