Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
full-width-block

Køle-/fryseskab

Se vores udvalg af køle-/fryseskabe. Køleskab og fryser i en samlet pakke, en smart og praktisk løsning hvis du vil spare plads. Vi har både integrerede og fritstående køle-/fryseskabe i flere forskellige modeller.

Vælg kategori

eller få hjælp i købsguiden

eller få hjælp i købsguiden

EcoLine fridge freezer
Vores mest energieffektive køle-/fryseskabe

EcoLine-køleskabe er vores mest energieffektive modeller. De har også et unikt interiør af genbrugsplast og en brugerflade som guider dig til energieffektive indstillinger, samtidig med at du reducerer madspild.*

Køle-/fryseskab i moderne køkken

Minimer madspild og beskyt dine madvarers kvalitet

Electrolux køleskabe er med til at bevare madens næringsstoffer og op til 95% af vitaminerne.* Beskyt dine madvarers kvalitet med stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Effektive ventiler sørger for at temperaturen hurtigt justeres hver gang døren har været åben, og det kan være med til at reducere madspild** med op til 28%. 

Køl-frys fra Electrolux
Op til 28% mindre madspild*

Med Cooling 360° beskyttes dine madvarers konsistens uanset hvor de er i køleskabet. Ved hjælp af luftcirkulationen strømmer kold luft ud i alle hjørner via effektive luftventiler. Den inderste bagside i rustfrit stål gendanner hurtigt temperaturen hver gang døren har været åben og kan reducere madspild med op til 28%.*

*Sammenlignet med køle-/fryseskabet 500 ColdSense. Baseret på eksterne tests af holdbarheden af ost og kogt skinke, som blev opbevaret på en hylde i køleskabet. Resultatet kan variere afhængigt af madvaren. Forventet reduktion af madspild er kun baseret på hvidevarens ydeevne og tager ikke hensyn til brugeradfærd.

Grøntsager i en skuffe i køleskabet
Op til 95% af vitaminerne bevares*

Gør det lettere at leve sundere. Den forseglede GreenZone-skuffe holder det rigtige fugtighedsniveau for frugt og grøntsager. Den lufttætte skuffe gør at grøntsagerne ikke tørrer ud eller mister værdifulde mineraler.

*Bevaringsgraden af vitaminer er baseret på eksternt test af C-vitaminindholdet i blåbær efter 11 dage o GreenZone-skuffen.

Køleskab med genbrugsplast
Unikt køleskab med genbrugsplast

Vi introducerer et unikt køleskab med interiør af genbrugsplast. Interiøret er produceret af op til 70% genbrugsplast, hvilket mindsker miljøbelastningen.

Bekyt madens kvalitet med vores udvalg af integrerede kølefryseskabe

900 MultiChill 0°C

900 MultiChill 0°C

Fleksibel opbevaring tilpasset dine behov

Skræddersyede kølemuligheder for blandt andet sodavand, pålæg, ost, marinering eller optøning af kød og andet. Plus en app som hjælper dig med at holde styr på det hele.
800 Cooling 360°

800 Cooling 360°

Kan reducere madspild med 28%*

Beskyt dine madvarers kvalitet med stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Effektive ventiler sørger for at temperaturen hurtigt justeres hver gang døren har været åben, og det kan være med til at reducere madspild* med op til 28%. Interiøret i rustfrit stål gør køleskabet stilrent.
700 GreenZone

700 GreenZone

Grøntsagerne har deres egen plads

Spis mere næringsrig mad ved at bevare op til 95% af vitaminerne og andre fordele ved frugt og grøntsager i den forseglede GreenZone-skuffe.
600 TwinTech® No Frost

600 TwinTech® No Frost

Bibeholder fugten i råvarerne og holder dem friske længere

600 TwinTech® No Frost-fryseren har et dobbelt kølesystem for at skabe et perfekt fugtighedsniveau. Det forhindrer isdannelse, så du aldrig behøver at afrime fryseren.
500 ColdSense

500 ColdSense

Nyd mere med mindre spild

Råvarerne beholder sin kvalitet over tid med reaktive kølesensorer som opretholder den helt rette temperatur. Reducér madspild med op til 20%.

Læs mere om vores kølefryseskabe

Med rødder i Skandinavisk design er vores kølefryseskabe skabt til at give et bedre hverdagsliv. Find det rette kølefryseskab til dit behov med vores købsguide!

Se mere fra Electrolux
Køleskab med åben dør
Køleskabe

Find det køleskab der passer dig bedst. Vælg blandt fritstående og integrerede køleskabe.

Fryser med åben dør
Frysere

Vælg blandt praktiske, energieffektive kvalitetsfrysere i flere modeller og størrelser.

Køleskab med åben dør
Køleskabe og frysere

Se nærmere på vores udvalg af køleskabe og frysere.