Vælg køle-/fryseskab

eller læs mere om hvad du skal tænke på inden køb. Vi har både integrerede og fritstående køle-fryseskabe i flere forskellige modeller: lave, ekstra høje og flere bredder med mere.

 

Bevar madkvaliteten og undgå madspild

Vores køle-/fryseskabe beskytter dine fødevarer med avanceret temperatur- og fugtighedsregulering og særlige rum til de forskellige råvarer. Du kan bevare vitaminer, saftigheden og minimere madspild.

Vælg et integreret køle-/fryseskab
 • En kvinde står i køkkenet
  Bæredygtige løsninger til fremtiden

  Vi minimerer vores klimaaftryk ved at reducere Co2-udslippet med op til 20% sammenlignet med tidligere modeller. Brugen af genanvendelige materialer er øget og fremstillingen af vores køle-fryseskabe sker uden affald.
  Læs mere

 • Køle-fryseskab
  Designet til en bedre hverdag

  Vores kombinerede køle-/fryseskabe er designet til hverdagen. De er skabt til at være langtidsholdbare, baseret på vores skandinaviske arv med 100 års erfaring. Med autentiske og genanvendelige materialer får du et køle-/fryseskab som ikke kun er brugervenligt, men også bæredygtigt, og som hjælper dig med at reducere dit klimaaftryk.
  Læs mere

 • Køle-fryseskab
  Hæver standarden for ydelsen

  Vores kombinerede køle-/fryseskabe er støjsvage og energieffektive (på grund af avanceret dobbelt afkølingsteknologi). Vi tilbyder også markedets hurtigste installation.
  Læs mere

Nyhed

700 GreenZone integreret køle-fryseskab

Køle-fryseskabet 700 GreenZone har tætte skuffer hvor luftfugtigheden holdes på et perfekt niveau. Det bevarer op til 95% af vitaminerne efter elleve dage ved at beskytte råvaren med den rette mængde fugt.*

Klassens bedste

900 NaturaFresh integrerede køle-fryseskab

900 NaturaFresh 0°C har en skuffe som skaber de perfekte forhold for sarte råvarer. Luftfugtigheden kan justeres og skuffen holder en temperatur på 0°C, dvs. koldere end resten af køleskabet. Det ideélle sted at opbevare fisk eller kød.

Vores mest populære produkt

600 TwinTech®-køle-/fryseskab med No Frost-teknologi

600 TwinTech® No Frost har et dobbelt afkølingssystem som giver et perfekt fugtighedsniveau. Fryseren forhindrer at der dannes is, så du aldrig behøver at afrime den.

Bekyt madens kvalitet med vores udvalg af integrerede køle-/fryseskabe

Spis mere næringsrig mad ved at bevare op til 95% af vitaminerne og andre fordele ved frugt og grøntsager i den forseglede GreenZone-skuffe.

 • Den rette luftfugtighed
 • Tæt skuffe med perfekt miljø
 • Stabil temperatur

Dine råvarer beholder 60% mere fugt og holder sig friske længere uden at tørre ud med den smarte NoFrost-teknologi som har dobbelt kølesystem.

 • Den rette luftfugtighed
 • Stabil temperatur

Råvarerne beholder sin kvalitet over tid med reaktive kølesensorer som opretholder den helt rette temperatur. Reducér madspild med op til 20%.

 • Stabil temperatur

Læs mere om vores køle-/fryseskabe

Med rødder i Skandinavisk design er vores køle-/fryseskabe skabt til at give et bedre hverdagsliv. Find det rette køle-fryseskab til dit behov med vores købsguide!