Køle-/fryseskab

Se vores udvalg af køle-/fryseskabe. Køleskab og fryser i en samlet pakke, en smart og praktisk løsning hvis du vil spare plads. Vi har både integrerede og fritstående køle-/fryseskabe i flere forskellige modeller.

 

Vores mest energieffektive køle-/fryseskabe

EcoLine-køleskabe er vores mest energieffektive modeller. De har også et unikt interiør af genbrugsplast og en brugerflade som guider dig til energieffektive indstillinger, samtidig med at du reducerer madspild.*

Minimer madspild og beskyt dine madvarers kvalitet

Electrolux køleskabe er med til at bevare madens næringsstoffer og op til 95% af vitaminerne.* Beskyt dine madvarers kvalitet med stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Effektive ventiler sørger for at temperaturen hurtigt justeres hver gang døren har været åben, og det kan være med til at reducere madspild** med op til 28%. 

 • Køl-frys fra Electrolux
  Op til 28% mindre madspild*

  Med Cooling 360° beskyttes dine madvarers konsistens uanset hvor de er i køleskabet. Ved hjælp af luftcirkulationen strømmer kold luft ud i alle hjørner via effektive luftventiler. Den inderste bagside i rustfrit stål gendanner hurtigt temperaturen hver gang døren har været åben og kan reducere madspild med op til 28%.*

  *Sammenlignet med køle-/fryseskabet 500 ColdSense. Baseret på eksterne tests af holdbarheden af ost og kogt skinke, som blev opbevaret på en hylde i køleskabet. Resultatet kan variere afhængigt af madvaren. Forventet reduktion af madspild er kun baseret på hvidevarens ydeevne og tager ikke hensyn til brugeradfærd.

 • Grøntsager i en skuffe i køleskabet
  Op til 95% af vitaminerne bevares*

  Gør det lettere at leve sundere. Den forseglede GreenZone-skuffe holder det rigtige fugtighedsniveau for frugt og grøntsager. Den lufttætte skuffe gør at grøntsagerne ikke tørrer ud eller mister værdifulde mineraler.

  *Bevaringsgraden af vitaminer er baseret på eksternt test af C-vitaminindholdet i blåbær efter 11 dage o GreenZone-skuffen.

 • Køleskab med genbrugsplast
  Unikt køleskab med genbrugsplast

  Vi introducerer et unikt køleskab med interiør af genbrugsplast. Interiøret er produceret af op til 70% genbrugsplast, hvilket mindsker miljøbelastningen.

Bevar madens kvalitet og forlæng holdbarheden

Vores kølefryseskab beskytter dine fødevarer med avanceret temperatur- og fugtighedsregulering og særlige rum til de forskellige råvarer. Du kan bevare vitaminer, saftigheden og minimere madspild.

 • En kvinde står i køkkenet
  Bæredygtige løsninger for fremtiden

  Vi begrænser vores miljøpåvirkning ved at reducere CO2-udslip med op til 20%* sammenlignet med tidligere modeller. Dette gør vi ved at foretage bevidste valg og øge brugen af materialer der kan genbruges, samt producere køleskabe i en fabrik uden deponi.


  Læs mere

  *CO2-påvirkning fra materialer, proces og brug. Energipåvirkningen sammenlignes med energiklasse F, vurderet af Universita Politecnica delle Marche.

 • Køle-fryseskab
  Designet til at holde

  Vores køleskabe og frysere er et resultat af vores skandinaviske ophav og over 100 års erfaring. De er designet til at være en praktisk løsning i hverdagen og holde i lang tid. Vores nye integrerede serie har et prisbelønnet design og er kendt for deres brugervenlighed og smarte materialevalg.

 • Køle-fryseskab
  Overgår dine forventninger

  Vores køle-/fryseskabe i topkvalitet har førsteklasses ydeevne og op til 45%* mere opbevaringsplads med MaxiSpace. De er lydsvage, og den avancerede dobbelte afkølingsteknologi gør dem energieffektive. Vi tilbyder også markedets hurtigste installation.

  Læs mere

  *Sammenlignet med køle-/fryseskabe i standardstørrelse.

Køle-/fryseskab

900 MultiChill 0°C: Fleksibel madopbevaring

5

5(1)

ENV9MD18S

Du kan vælge at have en fiske- og kødskuffe, et sted til optøning af frostvarer, et sted til rester eller en ekstra grøntsagsskuffe. MultiChill 0°C tilpasser sig dine behov. Indret køleskabet så det beskytter dine råvarer bedst muligt.

Vores mest populære produkt

600 TwinTech®-kølefryseskab med No Frost-teknologi

600 TwinTech® No Frost har et dobbelt afkølingssystem som giver et perfekt fugtighedsniveau. Fryseren forhindrer at der dannes is, så du aldrig behøver at afrime den.

Bekyt madens kvalitet med vores udvalg af integrerede kølefryseskabe

Skræddersyede kølemuligheder for blandt andet sodavand, pålæg, ost, marinering eller optøning af kød og andet. Plus en app som hjælper dig med at holde styr på det hele.
 • MultiChill 0°C​
 • Madprogrammer
 • GreenZone
 • ColdSense
 • NoFrost
Beskyt dine madvarers kvalitet med stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Effektive ventiler sørger for at temperaturen hurtigt justeres hver gang døren har været åben, og det kan være med til at reducere madspild* med op til 28%. Interiøret i rustfrit stål gør køleskabet stilrent.
 • Den rette luftfugtighed
 • Tæt skuffe med perfekt miljø
 • Stabil temperatur
Spis mere næringsrig mad ved at bevare op til 95% af vitaminerne og andre fordele ved frugt og grøntsager i den forseglede GreenZone-skuffe.
 • Den rette luftfugtighed
 • Tæt skuffe med perfekt miljø
 • Stabil temperatur
Dine råvarer beholder 60% mere fugt og holder sig friske længere uden at tørre ud med den smarte NoFrost-teknologi som har dobbelt kølesystem.
 • Den rette luftfugtighed
 • Stabil temperatur
Råvarerne beholder sin kvalitet over tid med reaktive kølesensorer som opretholder den helt rette temperatur. Reducér madspild med op til 20%.
 • Stabil temperatur

Læs mere om vores kølefryseskabe

Med rødder i Skandinavisk design er vores kølefryseskabe skabt til at give et bedre hverdagsliv. Find det rette kølefryseskab til dit behov med vores købsguide!

Se mere fra Electrolux

 • Køleskab med åben dør
  Køleskabe

  Find det køleskab der passer dig bedst. Vælg blandt fritstående og integrerede køleskabe.

 • Fryser med åben dør
  Frysere

  Vælg blandt praktiske, energieffektive kvalitetsfrysere i flere modeller og størrelser.

 • Køleskab med åben dør
  Køleskabe og frysere

  Se nærmere på vores udvalg af køleskabe og frysere.