Køleskabe

Hvis dit komfur er hjertet i dit køkken, så er køleskabet dets skattekammer. Der følger en masse brugbare komponenter med til vores energismarte køleskabe - tilpasset dine behov i køkkenet.

 

 

Filtrér efter sortiment

Køleskab
30 af 30
 • Electrolux - Køleskab - LRT3MA38W
  Electrolux 600 A++ Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Rummeligt og energibesparende A++ køleskab i hvid med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har indvendigt LED lys samt ventileret køl med MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet, for længere holdbarhed af dine madvarer. TasteGuard® lugtfilteret fjerner stærke lugte fra madvarer som fisk, ost og løg. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - LRC5MA36W
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Højt specificeret A++ køleskab i hvid med energibesparende LED belysning, stor kapacitet og mange opbevaringsmuligheder, samt vores bedste ventilerede køleteknologi MultiFlow. Dette køleskab er særdeles fleksibel i sin indretning, med glashylder der kan deles på midten, så der bliver plads til høje genstande, samt vores unikke CustomFlex opbevaringsløsning i køleskabsdøren. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - LRC6MA36X
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Topmodel i rustfri stål inden for køleskabe. Skabet er både energibesparende i energiklasse A++, ekstra rummeligt og udstyret med den bedste køleteknologi, MultiFlow, som forlænger holdbarheden af dine madvarer. I FreshZone skuffen, der er ekstra kold, holder kød, pålæg, fisk og grøntsager m.v. sig også friske i længere tid. Køleskabsdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du hurtigt kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Displayet på døren viser temperatur og giver hurtig adgang til skabets elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3977MAX
  Electrolux A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Højt specificeret topmodel indenfor køleskabe. Skabet er i rustfrit stål, energibesparende i energiklasse A++, ekstra rummeligt og udstyret med MultiFlow, den bedste køleteknologi som øger holdbarheden af dine madvarer. I FreshZone skuffen, der er ekstra kold, holder kød, pålæg, fisk og grøntsager m.v. sig friske i længere tid. Køleskabsdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du med et snuptag kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Displayet på døren viser temperatur og giver hurtig adgang til skabets elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4114AOX
  Electrolux A++ Køleskab med ventileret køl

  Køleskab i rustfrit stål med lavt energiforbrug i klasse A++. Køleskabet har mange gode indretningsmuligheder samt ventileret køl med DynamicAir, der øger holdbarheden af dine madvarer og derved bidrager til et reduceret madspild. Den ekstra store grøntsagsskuffe giver god fleksibilitet og sammen med skuffen underneden får du optimale betingelser til dit frugt og grønt. Den dedikerede flaskehylde til større flasker, gør det nemt at opbevare disse og sikrer endnu mere plads til andre madvarer på de stærke panserglashylder.

 • Electrolux - Køleskab - ERF2004AOW
  Electrolux A+ Køleskab

  Lille SpacePlus™ køleskab i energiklasse A+ med rummelig grøntsagsskuffe.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3540MFW
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab

  Rummeligt og energibesparende A++ venstrehængt køleskab med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabsdøren er desuden udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange bokse præcist så det passer til dit behov. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4114AOW
  Electrolux A++ Køleskab med ventileret køl

  Bedst i danske TÆNK test december 2015 samt bedst i test oktober 2015 i svenske Råd & Rön. Testvindende A++ køleskab med mange gode indretningsmuligheder, lavt energiforbrug og ventileret køl der øger holdbarheden af dine madvarer, så du undgår madspild. For optimal pladsudnyttelse og praktisk opbevaring, finder du to skuffer nederst i skabet, hvoraf den ene er vores meget populære grøntsagsskuffe som er ekstra stor. Køleskabet har desuden en dedikeret flaskehylde til større flasker. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3560MFX
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab

  Rummeligt og energibesparende A++ køleskab i rustfrit stål med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabsdøren er desuden udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange bokse præcist så det passer til dit behov. Føres hos udvalgte frohandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF2004ALW
  Electrolux A+ Køleskab

  Lille SpacePlus™ køleskab med rummelig grøntsagsskuffe. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF1904FLW
  Electrolux A+ Køleskab

  Klassisk køleskab med frostboks. SpacePlus® model der giver dig mere indvendig kapacitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3560MFW
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab

  Rummeligt og energibesparende A++ køleskab med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabsdøren er desuden udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange bokse præcist så det passer til dit behov.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4115DOW
  Electrolux A+ Køleskab med ventileret køl

  Køleskab med traditionel indretning og energibesparende LED lys. Køleskabet har ventileret køl der holder dine madvarer friske i længere tid, og mindsker til mindre madspild.

 • Electrolux - Køleskab - ERF2504AOW
  Electrolux A+ Køleskab

  Klassisk SpacePlus™ køleskab med god pladsfordeling.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3540MFW
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab

  Rummeligt og energibesparende A++ højrehængt køleskab med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabsdøren er desuden udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange bokse præcist så det passer til dit behov. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3666MFW
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Rummeligt og energibesparende A++ køleskab med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. Køleskabsdøren er desuden udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange bokse præcist så det passer til dit behov.

 • Electrolux - Køleskab - ERF1904FOW
  Electrolux A+ Køleskab

  Klassisk køleskab med integreret fryser. SpacePlus® model der giver dig mere indvendig kapacitet.

 • Electrolux - Køleskab - ERF3305AOW
  Electrolux A+ Køleskab

  Enkelt køleskab med solide glashylder som er nemme at rengøre. Køleskabet har en god pladsfordeling og du kan nemt omrokere hylder så de passer til dit behov. For bedre udnyttelse af pladsen, har dette køleskab også en dedikerede flaskehylde, der nemt rummer selv store flasker. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF3307AOW
  Electrolux A+ Køleskab

  A+ køleskab med stor kapacitet takket være SpacePlus™ teknologien. Køleskabet har energibesparende LED lys og SuperKøl funktion, som hurtigt nedkøler dine madvarer. Nyttigt hvis du har handlet stort ind.

 • Electrolux - Køleskab - ERF2404FOW
  Electrolux A+ Køleskab

  Køleskab med frostboks. God pladsfordeling mellem skabets mange hylder.

 • Electrolux - Køleskab - ERT1601AOW3
  Electrolux A+ Køleskab

  Energirigtigt lille køleskab med lækkert og lyst interiør samt LED lys.

 • Electrolux - Køleskab - ERT1501FOW3
  Electrolux A+ Køleskab

  Lille køleskab med indvendig frostboks.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4162AOW
  Electrolux 600 A++ Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Luksuriøst A++ køleskab med lavt energiforbrug og ventileret køl. Et af vores bedste køleskab med rigtig god plads indvendigt, kuldeskuffe og ekstra stor grøntsagsskuffe på teleskopudtræk. Et kvalitets køleskab der hjælper dig til at mindske madspild og øge holdbarheden på dine madvarer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3977MAW
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Højt specificeret topmodel i hvid indenfor køleskabe. Skabet er både energibesparende i energiklasse A++, ekstra rummeligt og udstyret med den bedste køleteknologi som øger holdbarheden af dine madvarer. I FreshZone skuffen der er ekstra kold, holder kød, pålæg, fisk og grøntsager m.v. sig friske i længere tid. Køleskabsdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du med et snuptag kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Displayet på døren viser temperatur og giver hurtig adgang til skabet elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - LRC6MA36W
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Højt specificeret topmodel i hvid inden for køleskabe. Skabet er både energibesparende i energiklasse A++, ekstra rummeligt og udstyret med den bedste køleteknologi, som forlænger holdbarheden af dine madvarer. I FreshZone skuffen, der er ekstra kold, holder kød, pålæg, fisk og grøntsager m.v. sig friske i længere tid. Køleskabsdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du hurtigt kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Displayet på døren viser temperatur og giver hurtig adgang til skabets elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4162AOX
  Electrolux 600 A++ Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Luksuriøst A++ køleskab med lavt energiforbrug og MultiFlow. Et af vores bedste køleskabe med rigtig god plads indvendigt, energibesparende LED-belysning, lavtemperaturskuffe og ekstra stor grøntsagsskuffe på teleskopudtræk. Et kvalitetskøleskab, der hjælper dig til at mindske madspild og forlænge holdbarheden på dine madvarer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERF4115DOX
  Electrolux A+ Køleskab med ventileret køl

  Køleskab i stål i energiklasse A+ med traditionel indretning og energibesparende LED lys. Køleskabet har ventileret køl, der holder dine madvarer friske i længere tid, og bidrager til mindre madspild.

 • Electrolux - Køleskab - LRC5MA36X
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Højtspecificeret A++ køleskab i rustfrit stål med AntiFingerPrint belægning. Køleskabet har energibesparende LED belysning, stor kapacitet og mange opbevaringsmuligheder, samt vores bedste ventilerede køleteknologi MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. Dette køleskab er særdeles fleksibelt i sin indretning, med glashylder, der kan deles på midten, for plads til høje genstande, samt vores unikke CustomFlex opbevaringsløsning i køleskabsdøren. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - LRT3MA38X
  Electrolux 600 A++ Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Energirigtigt A++ køleskab i rustfrit stål med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har indvendigt energibesparende LED lys samt vores bedste køleteknologi, MultiFlow, der sikrer en ensartet temperatur i hele skabet, for længere holdbarhed af dine madvarer. CleanAir filteret fjerner stærke lugte fra madvarer som fisk, ost og løg, for at undgå at disse overføres til de andre madvarer i skabet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Køleskab - ERE3666MFX
  Electrolux 600 A++ CustomFlex Køleskab med ventileret køl på alle niveauer

  Rummeligt og energibesparende A++ køleskab i rustfrit stål med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet er udstyret med vores bedste køleteknologi, MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet for længere holdbarhed af dine madvarer. Køleskabsdøren har desuden den unikke CustomFlex® indretning, hvor du flytter rundt på de mange bokse, så det passer præcist til dine skiftende opbevaringsbehov. Fleksibilitet er nøgleordet for dette kvalitetsskab i stilrent design.