Vælg kategori

eller find den opvaskemaskine som passer dig bedst ved hjælp af købsguiden

QuickSelect med Ecometer

Spar op til 20% energi*

Nu er det let at vælge miljørigtigt. Brug slideren på QuickSelect displayet, hvor du kan vælge programtid, så guider Ecometeret dig med intuitive grønne bjælker til det mest energieffektive program, så du kan spare energi og vand.

 

* Baseret på en intern test som sammenligner ECO-programmet med et 90-minutters standardprogram. Testen er udført på en opvaskemaskine med energiklasse C.

  • My Electrolux Kitchen-appen
    Betjen din opvaskemaskine fra din smartphone

    Voes intelligente QuickSelect-opvaskemaskiner gør det muligt at vaske op på en smart og bæredygtig måde. Få hjælp til at vælge det bedste og mest energieffektive program. My Electrolux Kitchen-appen opsummerer din brug og giver dig feedback.

  • Vinglas i opvaskemaskine
    Spar op til 90 liter vand og 60% energi ved at bruge opvaskemaskinen sammenlignet med at vaske op i hånden*

    * Sammenligner vand- og energiforbrug pr. opvask. Testet på en D-klasse maskine, der kører et ECO-program, baseret på EUs gennemsnitlige vandforbrug for opvask i hånden. (Fastsat af bl.a. Stammingers brugertests og -teknikker i Europa, 2017, med 12 tallerkensæt).

Klassens bedste

900 ComfortLift®

Verdens første 900 ComfortLift®-opvaskemaskine er nem at tømme og fylde. Den unikke teknik løfter den nederste kurv op til en god arbejdshøjde med en enkelt bevægelse. Det er så praktisk at du vil undre dig over, hvordan du har klaret dig uden.

Rent i alle hjørner

600 SatelliteClean®

Den dobbeltroterende sprayarm på opvaskemaskinen 600 SatelliteClean® har op til tre gange bedre spraydækning sammenlignet med standardmaskiner. Selv service der står tæt bliver vasket grundigt.

Spar energi

Vores bedste opvaskemaskiner sparer mere end 30% energi*

*Resultatet er beregnet ud fra et energieffektivitetsindex (EEI) for Electrolux A-klassede opvaskemaskiner (EEI 31,9) sammenlignet med D-klassede (EEI 49,9) hvilket gav en EEI-forskel på 36%.​

Læs mere om vores opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner som giver et skinnende resultat hver gang. Hver dag. Energieffektive, kraftfulde og med smarte funktioner - opvaskemaskinerne fra Electrolux gør opvasken renere og hverdagen nemmere.