Fritstående vaske-/tørremaskiner

Oplev et nyt niveau af pleje og bekvemmelighed med Electrolux' vaske-/tørremaskiner. Kombinationen giver dig mulighed for at vaske og tørre dit tøj på én gang - uden at skulle gå på kompromis.

Vaske- tørremaskiner
5 af 5
 • Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW8W7861E8 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaske/tørremaskine PerfectCare 800 med UltraCare 10/6 kg 1600 o/min

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med stor kapacitet på op til 10 kg vask og 6 kg tør. Maskinens unikke UltraCare system forblander vaske- og skyllemiddel med vand inden det når ind til tøjet, for en grundigere tøjvask. DualCare systemet giver mulighed for at vaske og tørre i én og samme proces. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som uld. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W6661S7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaske/tørremaskine PerfectCare 700 10/6 kg 1600 o/min

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet helt op til 10 kg vask og 6 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan desuden indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaske/tørremaskine PerfectCare 900 10/6 kg 1600 o/min

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg. 10 års garanti på den slidstærke ÖKOInverter motor. Maskinen har programmet NonStop 3t/3kg, der vasker og tørrer dit tøj på en gang. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Både vaskemaskine og tørretumbler er Woolmark Blue certificeret for ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W5247A2 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaske/tørremaskine PerfectCare 700 7/4 kg 1400 o/min

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 7 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld.

 • Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W5268E5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaske/tørremaskine PerfectCare 700 8/4 kg 1600 o/min

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 8 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både at tøjet vaskes ved optimal temperatur, tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som uld.