Dampovne

Når du kokkerer med damp, får du sprøde grøntsager og saftigt kød. Lav mad derhjemme der smager som om det kommer direkte fra en bedre restaurant.

Dampovn
20 af 20
 • 5
  (1)

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium TFT touch farvedisplay. Ovnen har kamera og connectivity med app, så du kan tjekke hvordan tilberedningen skrider frem, selv uden for køkkenet. Denne kvalitetsovn har desuden madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Electrolux SteamBoost dampovn. 3-i-1 multifunktionsovn med damp, kombidamp og varmluft. Højt specificeret kombidampovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Ovnen betjenes med fuld touch, og har desuden integreret kogebog samt madlavnings-/stegetermometer, der slukker ovnen selv, og giver en forventet tilberedningstid. Døren smækker aldrig med SoftClose og det er altid nemt at se din mad med den dobbelte ovnbelysning samt på det medfølgende teleskopudtræk i 1 niveau. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamCrisp indbygningsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Opnå fantastiske resultater med det integrerede stege-/madlavningstermometer - brødet får en sprød skorpe, og kød bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig ovn med pop-ud knapper og touch betjening samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  2-i-1 SteamCrisp indbygningsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med det integrerede stege-/madlavningstermometer opnås fantastiske resultater - brødet får en sprød skorpe, og kødet bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig med pop-ud knapper og touch betjening uden på samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Electrolux SteamBoost dampovn. 3-i-1 multifunktionsovn med damp, kombidamp og varmluft. Højt specificeret kombidampovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Ovnen betjenes med fuld trouch, og har desuden integreret kogebog samt madlavnings-/stegetermometer, der slukker ovnen selv, og giver en forventet tilberedningstid. Døren smækker aldrig med SoftClose og det er altid nemt at se din mad med den dobbelte ovnbelysning samt på det medfølgende teleskopudtræk i 1 niveau. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  4-i-1 SteamPro indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via dynamisk touch farvedisplay. Med innovativ Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Kombineret 4-i-1 SteamPro indbygningsovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn med betjening via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Med den innovative Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning og Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri hvid, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i hvid med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Flot multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper.

 • 0
  (0)

  SteamBake indbygningsovn i rustfri stål i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake indbygningsovn i hvid i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake multifunktionsovn i hvid med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake multifunktionsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i hvid, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfrit stål med drejeknapper i energiklasse A. Ovnen har den smarte PlusSteam funktion, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Med markedets største bageplader, praktiske urfunktioner samt rengøringsvenlig låge, der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.