Dampovn

Produkter så intuitive, at du ikke behøver at tænke. Brug vores Steamify®-ovnfunktion så tilføjes den rette mængde damp intuitivt, så du bare kan nyde maden.

SteamPro-ovn med Steamify®

SteamPro-ovn med Steamify®

 • list-circle Steamify®, din damphjælp
 • list-circle CookView®-kameraet holder øje med maden
 • list-circle Ovn med Wifi
 • list-circle Intuitivt touch-display i farve
 • list-circle Damprengøring AquaClean

Få en Google Home Mini som bonusprodukt

Ved køb af en connectivity-ovn fra Electrolux får du en gratis Google Home Mini, så du kan styre madlavningen med hjælp af bare din stemme. 

Tilbuddet gælder under en begrænset periode fra 1. oktober til 31. december 2019.

Læs mere om kampagnen her

Filtrér efter sortiment

Dampovn
23 af 23
 • Electrolux - Dampovn - CKS860X
  Electrolux 800 SteamBoost Indbygningsovn med kombidamp og 100% damp

  Electrolux SteamBoost dampovn. 3-i-1 multifunktionsovn med damp, kombidamp og varmluft. Højt specificeret kombidampovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Ovnen betjenes med fuld touch, og har desuden integreret kogebog samt madlavnings-/stegetermometer, der slukker ovnen selv, og giver en forventet tilberedningstid. Døren smækker aldrig med SoftClose og det er altid nemt at se din mad med den dobbelte ovnbelysning samt på det medfølgende teleskopudtræk i 1 niveau. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKP740X
  Electrolux 700 SteamCrisp Indbygningsovn med integrerede dampfunktioner og varmluft

  SteamCrisp indbygningsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Opnå fantastiske resultater med det integrerede stege-/madlavningstermometer - brødet får en sprød skorpe, og kød bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig ovn med pop-ud knapper og touch betjening samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOS1080NZ
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1085X
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Topmodel i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify® funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur. Eksklusiv ovn med connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app og CookView® kamera, så du kan tjekke din mad i ovnen fra din mobile enhed i eksempelvis stuen. Ovnen har tilmed madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt blød lukning af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - COP720X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOP740NZ
  Electrolux 700 SteamCrisp Indbygningsovn med integrerede dampfunktioner og varmluft

  2-i-1 SteamCrisp indbygningsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med det integrerede stege-/madlavningstermometer opnås fantastiske resultater - brødet får en sprød skorpe, og kødet bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig med pop-ud knapper og touch betjening uden på samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOS870NZ
  Electrolux 800 SteamBoost Indbygningsovn med kombidamp og 100% damp

  Electrolux SteamBoost dampovn. 3-i-1 multifunktionsovn med damp, kombidamp og varmluft. Højt specificeret kombidampovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Ovnen betjenes med fuld trouch, og har desuden integreret kogebog samt madlavnings-/stegetermometer, der slukker ovnen selv, og giver en forventet tilberedningstid. Døren smækker aldrig med SoftClose og det er altid nemt at se din mad med den dobbelte ovnbelysning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1080X
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  4-i-1 SteamPro indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via dynamisk touch farvedisplay. Med innovativ Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - KOAAS31WT
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 SteamPro indbygningsovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn med betjening via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Med den innovative Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning og Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOS1085NZ
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Topmodel i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify® funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur. Eksklusiv ovn med connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app og CookView® kamera, så du kan tjekke din mad i ovnen fra din mobile enhed i eksempelvis stuen. Ovnen har tilmed madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt blød lukning af ovnlågen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOP640Z
  Electrolux SteamCrisp Indbygningsovn med integrerede dampfunktioner og varmluft

  SteamCrisp indbygningsovn i sort med pyrolytisk selvrens i energiklasse A+. Opnå fantastiske resultater med det integrerede stege-/madlavningstermometer - brødet får en sprød skorpe, og kød bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig ovn med pop-ud knapper og touch betjening samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKP720X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKP720V
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i hvid, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKC720V
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Multifunktionsovn i hvid med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKC720X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - COC720X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Flot multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper.

 • Electrolux - Dampovn - CKB520X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  SteamBake indbygningsovn i rustfri stål i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKB520V
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  SteamBake indbygningsovn i hvid i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOP720NV
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  SteamBake multifunktionsovn i hvid med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOP720NZ
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  SteamBake multifunktionsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - COP720V
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i hvid, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOB320X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i rustfrit stål med drejeknapper i energiklasse A. Ovnen har den smarte PlusSteam funktion, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Med markedets største bageplader, praktiske urfunktioner samt rengøringsvenlig låge, der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - COB520X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  SteamBake indbygningsovn i rustfri stål i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte forhandlere.