Købsguide

Find den bedste ovn til dit køkken 

Størrelse

Mål ud der hvor oven skal være. Alle ovne kræver mindst 60 cm bredde, hvor højden derimod kan variere. Se hvilken oven du kan vælge ud fra følgende højde:    

60 cm – standard ovne
45 cm – kompakte ovne som passer perfekt til mindre pladser  
90 cm – indbyggede og ekstra brede ovne

Tip: Spar plads uden at behøve gå på kompromis med funktionaliteten - med en kompakt microovn kan du koge, grille, opvarme eller affryse   

Kapacitet

Hvis du har en stor husholdning eller ofte holder store middagsselskaber, bør du vælge en ovn som kan klare at lave større måltider.

Ovnkapacitet måles i liter.    

70+ liter – perfekt til større husholdninger
40 – 70 liter – passer til en familie på tre til fire  
35 – 40 liter – ideelt til familien på en til to personer    

Tip: En ovn med flere hyldeplan sørger for, at du kan lave flere måltider samtidigt  

Madlavning

Hvad er egentlig forskellen på en varmluftovn og en dampovn? Vi har allesammen vores måde at gøre tingene på, og derfor er ovnens funktioner afgørende, når du skal vælge hvilken model som passer bedst.

Damp - Mens varmen bruner og gør overfladen sprød, forbliver kødet saftigt. Resultatet er retter med mere saft og kraft, både når det gælder kød, fisk og grøntsager.

Grill - En ovn med grillfunktion giver flere valgmuligheder under tilberedningen. Opnå en sprød og grillet tekstur.

Bagværk - En varmluftovn fordeler varmen jævnt i hele ovnen og passer til alt slags madlavning. Ellers er en dampovn med Steambake-funktion optimal, når du vil opnå den perfekte skorpe på brød og kager.

Rengøring af ovn

En selvrengørende ovn sørger for, at du får mere tid i køkkenet til at eksperimentere. Den fungerer sådan her:

Pyrolytisk rengøring - en pyrolyseovn varmes op til 500 °C og omdanner eventuelle madrester til aske som du nemt kan tørre væk med en fugtig klud.

Katalytisk rengøring - Fedtpletter suges op og aktiveres normalt på en opvarmning omkring 220° C. Fedtet oxideres og efterlader overfladen skinnende ren.

Damprengøring - Et diskret display viser, hvornår ovnen skal rengøres. Dampen bruges for, at opløse fedt og rester hvorefter det eneste som kræves er at tørre ovenen af, så den er helt pletfri.

AquaCleaning - Fugt inde i ovnen skaber damp som opløser det fedt og de rester som samler sig på overfladen. Det er nem og naturlig rengøring.

Tip: Den fingertryksfrie belægning gør den ydre side helt fri for pletter og fedtfinger og kræver mindre rengøring.

 

Vælg din ovn

Uanset hvordan du foretrækker at lave mad, og uanset om det er til en eller flere, så har Electrolux en ovn der passer til dig.

Find din nye ovn

Flex-serien

Den maksimale variation til alle travle mennesker. Vores Flex-sortiment giver mulighed for, at du skal kunne få mest muligt ud af både plads og tid.

Lækre måltider på den halve tid

CombiQuick®-ovnen reducerer den tid det tager at lave god mad. Maden tilberedes dobbelt så hurtigt med hjælp af den kombinerede varmluftsfunktion og microovnsniveauet. Derfor kan du lave skønne retter på den halve tid.

800 CombiQuick-ovn

800 CombiQuick-ovn

 • Gril dine yndlingsretter med 'Fast cooking'
 • Spar tid med Fast Heat Up-funktionen
 • Kontrollér din ovn fra My Electrolux-appen
 • Hurtig madlavning

  Nyd lækre mozzarella-toasts og saftigt grillet kylling i vores microovne. Den ekstra grillfunktion sørger for, at du hurtigt kan nyde dine yndlingsretter.

 • Hurtig opvarmning

  Med vores Fast Heat Up-funktion er ovnen altid klar. Det giver kortere opvarmningstid i forhold til en konventionel opvarmmning, så du i stedet kan bruge din tid på at skabe mindeværdige samkomster og måltider.

 • Connected madlavning

  Oplev ægte madlavning med My Electrolux-appen. Indstil og ændre tiden og temperaturen på ovnen. Nyd det bekvemmelige i, at kunne styre madlavningen uden for køkkenet.

Jævn varme i alle ovnens hjørner

Med SurroundCook®-ovnen tilberedes alle retter ud fra en jævn varmefordeling - lige fra sprød kylling til delikate marengs. Vores ovn sørger for, at den indre temperatur altid er rigtig ved hjælp af cirkuleret luft og varme. Det betyder, at du ikke længere behøver vende på formen eller bagepladen.

600 SurroundCook®-ovn

600 SurroundCook®-ovn

 • Jævn tilberedning med Multilevel Cooking
 • Spar tid med Fast Heat Up-funktionen
 • Pyrolytisk rengøring giver vedvarende renhed
 • Nøjagtige indstillinger med vores LED-timer display
 • Kager i ovnen
  Flere niveauer

  Varmen fordeles jævnt i alle hjørner af ovnen, så du altid kan stole på, at dine retter får det rigtige resultat. Selvom du placerer flere plader i oven på hinanden, får du jævne bagnings -og kogeresultater hver gang. Spar tid ved at bruge den hurtige og effektive funktion.

 • Laks i ovn
  Hurtig opvarmning

  Med vores Fast Heat Up-funktion er ovnen altid klar. Det giver en kortere opvarmningstid sammenlignet med en konventionel opvarmning. Så kan du bruge tiden på, at skabe mindeværdige stunder med dine nære og kære.

 • Rengøring af ovn
  Pyrolytic Cleaning

  Den selvrengørende pyrolytiske funktion gør det lettere at holde ovnen ren. Ovnen varmes op til en temperatur som forvandler fedt og madrester til aske, som derefter enkelt kan tørres af med en fugtig klud.

  *På udvalgte produkter

Pro-sortimentet

Lad hvert måltid blive en oplevelse, når du laver mad med Pro-sortimentets ovne. Den gyldenbrune og sprøde overflade med det saftige indhold kan nu blive standarden for alle dine måltider. Lad dampsystemet i Pro-sortimentets ovne blive en del af din madlavning i hverdagen og nå nye niveauer med dine yndlingsretter. 

Nå restaurantniveau med damp

I vores 900 Steam-Pro-ovn med Steamify® kan du bage, grille og dampe forskellige måltider med profesionelle resultater. Du kan endda anvende sous vide hjemme. For at opnå restaurantlignende kvalitet skal du bare vælge temperatur, så fikser Steamify®-funktionen den rette dampindstilling.

900 SteamPro-ovn

900 SteamPro-ovn

 • Udfører sous vide-kunsten
 • Steamify®, din dampassistent
 • Lækre måltider, helt enkelt med connectivity
 • Præcisionsmadlavning med vores stegetermometer
 • Touch display giver ekspertassistance
 • Fisk tilberedes med sous vide
  Sous Vide

  Lav superlækker sous vide-mad i derhjemme. Nøje kontrolleret temperatur er hemligheden bag sous vide, og takket være vores præcise teknik er det nu enkelt at opnå hjemme i dit køkken. Vakuumindpakkede poser forbedrer smagen, mens dampen bevarer smagen og næringsindholdet.

 • Mand kigger på sin app på telefonen
  Connectivity

  Appen hjælper dig med at planlægge og forberede måltider, styre ovnen, købe de nødvendige ingredienser og faktisk også med at blive en bedre kok ved hjælp af nogle få enkle trin.

 • Kylling og foodprocessor
  Stegetermometer

  Vores madlavningstermometer giver perfekte resultater hver gang. Det overvåger madlavningsprocessen ved at måle madens indre temperatur. Det meddeler også, når maden har nået den ønskede temperatur og slukkes derefter.

Flere smagsoplevelser venter

Med 800 SteamBoost-ovnen er det enkelt at få det meste ud af smagene. Vores flerfunktionsovn gør det muligt at tilsætte damp på adskilte niveauer. To funktioner kombinerer damp og varme til bagning og ristning, mens en funktion bare bruger damp - perfekt til grøntsager og fisk.

800 SteamBoost-ovn

800 SteamBoost-ovn

 • Steamify®, din dampassistent
 • Lækre måltider tilberedt enkelt med connectivity
 • Præcisionsmadlavning med vores stegetermometer
 • Touch display, til eksperthjælp
 • Spar tid med Fast Heat Up-funktionen
 • Laks og grønt forberedes
  Steamify®

  Vores Steamify®-funktion gør det endnu mere enkelt at lave kulunariske retter. Angiv den temperatur du plejer, så justerer ovnen automatisk indstillingerne så maden dampes til perfektion. Mød vores dampekspert - til sundere og bedre mad.

 • Mand kigger på smartphone
  Connectivity

  Appen hjælper dig med at planlægge og forberede måltider, styre ovnen, købe de nødvendige ingredienser og ikke mindst med at blive en bedre kok ved hjælp af få, smarte trin.

 • Kylling og stegetermpmeter
  Stegetermometer

  Vores stegetermometer giver perfekte resultater hver gang. Det overvåger madlavningen ved at måle madens indre temperaturer. Desuden siger det til, når maden er tilberedt til den ønskede temperatur og slukkes derefter.

 • Laks i ovn
  Hurtig opvarmning

  Med vores hurtige opvarmningsfunktion 'Fast Heat Up', er ovnen altid klar. Derfor får du en kortere opvarmningstid i forhold til med en konventionel opvarmning, så du i stedet kan bruge tiden på mere mindeværdige måltider.

Damp. Den nye smagsstandard.

Nå nye niveauer med en SteamCrisp®-ovn. Hvordan? Traditionel ovnvarme forstærkes med damp. Du får ikke bare en sprød, gyldenbrun kant, men også en saftig ret med masser af smag takket være dampens samgsbevarende egenskaber.

700 SteamCrisp®-ovn

700 SteamCrisp®-ovn

 • SteamCrisp®
 • Præcisionsmadlavning med vores stegetermometer
 • Pyrolytisk rengøring for vedvarende renhed
 • Spar tid med Fast Heat Up-funktionen
 • Kylling i ovn
  SteamCrisp®

  Damp er den nye standard i køkkenet. Med SteamCrisp®-ovnen kompletteres ovnvarmen med damp, så du kan lyfte dine retter til nye niveauer. Alle dine retter bliver gyldenbrune og sprøde udenpå og saftige og møre indeni.

 • Tilbereding af kylling
  Stegetermometer

  Stegetermometeret holder nøje øje med madlavningsprocessen så du kan opnå perfekte resultater lige efter dit hoved (og mave).

 • Rengøring af ovn
  Pyrolytisk rengøring

  Den selvrengørende pyrolytiske funktion gør det lettere at holde ovnen ren. Ovnen varmes op til en temperatur som forvandler fedt og madrester til aske, som du enkelt kan tørre bort med en fugtig klud.

  *Gælder udvalgte modeller.

 • Laks i ovn
  Hurtig opvarmning

  Med vores Fast Heat Up-fuktion er ovnen altid klar. Det giver en kortere opvarmningstid i forhold til konventionel opvarmning, så du kan bruge tiden på at skabe mindeværdige måltider.

Tilføj damp og opnå lækre bageresultater

Med 600 SteamBake er du ikke begrænset til bagning. SteamBake tilbereder lassagne, fisk og endda også kylling. Alt du behøver at gøre, er at følge opskriften.

600 SteamBake-ovn

600 SteamBake-ovn

 • Præcisionsmadlavning med vores stegetermometer
 • Pyrolytisk rengøring for vedvarende renhed
 • Nøjagtig indstillinger med vores LED-timer display
 • chicken and food probe
  Stegetermometer

  Stegetermometeret overvåger nøje madlavningen og opnår perfekte resultater, som modsvarer din personlige smag.

 • Rengøring med klud
  Pyrolytisk rengøring

  Den selvrengørende pyrolytiske funktion gør det lettere at holde ovnen ren. Ovnen varmes op til en temperatur som forvandler fedt og madrester til aske, som herefter enkelt kan tørres bort med en fugtig klud.

  *Gælder udvalgte modeller

 • LED-display
  LED-timer display

  Der findes flere forskellige indstillinger som kan give dig mere kontrol over din madlavning. Det stilrene glasdisplay med touch-knapper giver dig adgang til samtlige funktioner og giver nøjagtige resultater - også selvom du forlader køkkenet.

 • Der bages cookies
  Jævn bagning

  Vores Even Cooking-system sørger for, at varme cirkulerer i hele ovnen, så maden for lige meget varme over det hele. Helt uden at du behøver vende på pladen. Med vores teknik varmes ovnen hurtigere og sparer både på tid og energi.

Sense-serien

Fantastiske resultater hver gang. Vores Sense-serie hjælper dig at opnå bedre og mere konsekvente resultater.

 

 

 

CookView® holder øje med din mad

Gå aldrig glip af noget med CookView®-ovnkameraet. Vores innovative teknik viser levende billeder på din mobil, så du ikke længere behøver at stå afventende ved ovnlågen. Du kan i stedet fokusere på at lave saucer eller tilbehør. Smagen bliver der allerede kræset om.

900 CookView®-ovn

900 CookView®-ovn

 • CKS1085X
 • SteamPro SousVide med CookView®-kamera
 • Steamify®, din dampassistent
 • Tilsluttet madlavning med app og WiFi Madlavningstermometer
 • Touch display med tilberedningshjælp
 • Temperatur-tilpasning
  Steamify®

  Alt du behøver at gøre, er at indstille temperaturen, så sørger ovnen selv for det rette dampniveau. Du kan med andre ord trygt kaste dig ud i at lave mad med damp og nyde de lækre resultater.

 • Et par læser avis i sofaen
  Connectivity

  Assistenten hjælper dig med at planlægge og forberede måltider, styre ovnen, handle ind og ikke mindst til at blive en bedre kok med hjælp af vores enkle stegeanvisninger.

 • Kylling på skærebræt
  Stegetermometer

  Vores stegetermometer giver perfekte resultater hver gang. Den overvåger madlavningsprocessen ved at måle madens indre temperaturer. Den siger også til, når maden er færdig og har opnået den rigtige temperatur, herefter slukker den sig selv.

 • touch display på en ovn
  Touch Display

  Vores touch-display i farve giver en intuitiv oplevelse og er en genvej til de mest relevante funktioner. Så du behøver ikke trykke frem og tilbage for at finde dine favoritter. Det er genvejen til lækre måltider.

Mød din personlige kok - AssistedCooking

AssistedCooking-funktionen er som en hjælpende hånd i køkkenet. Vælg hvilken mad du skal lave, så indstiller ovnen det rette program for dig - med hurtig forvarmning. Du kan også tilpasse indstillingerne ud fra dine ønsker.

800 AssistedCooking-ovn

800 AssistedCooking-ovn

 • Lækre måltider lavet helt enkelt med connectivity
 • Præcisionsmadlavning med vores stegetermometer
 • Madlavning med hjælp med LCD-display
 • Pyrolytisk rengøring for vedvarende renhed
 • Mand og kvinde læser avis i sofaen
  Connectivity

  Appen hjælper dig at med at planlægge og forberede måltider, styre ovnen, fortælle hvad der skal handles ind og ikke mindst hjælper den dig med at blive en bedre kok takket være de smarte stegeanvisninger.

 • Kylling på skærebræt
  Stegetermometer

  Vores stegetermometer giver perfekte resultater hver gang. Det holder øje med madlavningen, ved at måle madens indre temperaturer. Det siger også til, når maden er færdig og har opnået rette temperatur og slukkes derefter.

 • LED-display på ovn
  LCD-display

  Alle de indstillinger og funktioner som du har brug for, vises tydeligt på LED-displayet. Bare med nogle få tryk kan du det meste. Vælg det AssistedCooking-program som passer dig bedst og tilbered magiske retter i din ovn. 

 • Rengøring af ovn
  Pyrolytic rengøring

  Den selvrengørende pyrolytiske funktion gør det lettere at holde ovnen ren. Ovnen varmes op til en temperatur, som forvandler fedt og madrester til aske som herefter kan tørresbort med en fugtig klud.

  *Gælder udvalgte modeller

Din genvej til perfekte resultater

Ovnen med stegetermometer holder øje med madens indre temperatur. Den slukker sig selv automatisk, når den rette temperatur er opnået. Det er hemligheden med møre steaks og velsmagende lassagner.

700 SenseCook®-ovn

700 SenseCook®-ovn

 • LCD-display
 • Pyrolytisk rengøring for vedvarende renhed
 • Spar tid med hjælp af Fast Heat Up-funktionen
 • Hurtig, effektiv og jævn rengøring
 • LED-display på ovn
  LCD-display

  Alle de indstillinger og funktioner du har brug for, vises tydeligt på LED-displayet - bare med nogle få tryk. Vælg det AssistedCooking-program, som passer dig bedst, og lav magiske retter i din ovn.

 • Rengøring med orange klud
  Pyrolytic rengøring

  Den selvrengørende pyrolytiske funktion gør det lettere at holde ovnen ren. Ovnen varmes op til en temperatur som forvandler fedt og madrester til aske, som herefter kan tørres bort med en fugtig klud.

  *Gælder på udvalgte modeller

 • Laks tilberedes i ovn
  Hurtig opvarmning

  Med vores Fast Heat Up-funktion er ovnen altid klar. Det giver dig en kortere opvarmningstid sammenlignet med en konventionel opvarmning, så du i stedet kan bruge tiden på at skabe mindeværdige måltider.

 • Cookies på køkkenbord
  Jævn tilberedning

  Vores Even Cooking-system sørger for, at varmen cirkulerer i hele ovnen, så maden tilberedes med jævn varmefordeling. Uden at du behøver at vende på pladen. Med vores teknik varmes ovnen hurtigere op, og du sparer både tid og energi.