Tilbehør
209 af 209
 • No Brand - Samlebeslag - STA9GW
  Udtræksplade til vaskesøjle

  Universelt stabel kit m/udtræksplade. Passer til vaskemaskiner og tørretumblere i bredde 60 cm og dybde 54-60 cm. Maks. dybde udtrækshylde: 34 cm.

 • Electrolux - Ultrasonic Stain Removal Pen - E4WMSTPN1
  Electrolux Elektrisk pletfjerner pen

  PerfectCare Ultrasonic elektrisk pletfjerner pen. Særdeles effektiv pletfjerner med ultralyd.

 • Electrolux - Gryde - E9KLLC1
  Electrolux Stegegryde med låg

  Stegegryde med låg til brug på induktionskogeplade. Tåler også at komme i ovn for videretilberedning.

 • No Brand - Universal afkalkning - M3KCD200
  Universal Afkalkningsmiddel, 1L

  Vores universale afkalker er mild og ikke-ætsende, samtidig med, at den er effektiv mod kalk. Den fjerner mineraler fra vandet, så der ikke dannes kalkaflejringer. Det betyder, at dine maskiner fortsat kan yde optimalt.

 • No Brand - Vaskemaskine rengøringssæt - M3GCP400
  Clean and Care - Vaskemaskine og opvaskemaskine 3-i-1 (6 stk): afkalker, affedter og renser

  Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskiner og opvaskemaskiner. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter 30 kørsler.

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn- og Mikroovn Care Spray, 500 ml (Anbefalet af Electrolux, AEG

  Med denne spray kan du holde din ovn og mikroovn fri fra rust og stædige fedtpletter. Det er en nem måde at renholde ovn, mikrobølgeovn og grill. Vores spray er hård ved pletter og skånsom på overflader, og medvirker til at holde produkterne som nye endnu længere.

 • No Brand - Emhætte forlænger- eller skorstenssrør - K5010M
  Skorstensrør til emhætte

  Teleskop skorstensrør i rustfrit stål til emhætte.

 • Electrolux - Casserole Set - E3SS
  Electrolux Grydesæt i 3 dele

  Grydesæt i 3 dele. 1 stk 24 cm stegepande (non-stick), 1 stk. 16 cm gryde med låg og 1.stk. 20 cm. gryde med låg.

 • Electrolux - Tilbehør til køkkenmaskiner - ACCESSORYPSC
  Electrolux Spaghettiskære til Assistent køkkenmaskine

  Få dit hjem til at dufte af Italien i dag med Assistent Spaghettiskæreren. Den er af holdbart rustfrit stål og tilkobles hurtigt og nemt forrest på din Assistent, så du har hænderne fri til at lave pasta. Den skærer dine pastaplader ud i perfekt formede spaghetti. Passer til Assistent, Expressionist & UltramixPro køkkenmaskine.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E201S
  Electrolux E201S s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose

  Denne værdipakke indeholder 4 s-bag® Classic Long Performance støvsugerposer. s-bag® Classic Long Performance sikrer din støvsuger langvarig ydeevne, dvs. en høj sugeevne og maksimal filtrering, indtil posen er fuld og skal skiftes. s-bag® Classic Long performance varer op til 50 % længere end en traditionel støvsugerpose i papir!

 • Electrolux - Planche grill - E9HL33
  Electrolux Plancha Grill

  Electrolux Plancha Grill til induktion gør det nemt og sjovt at tilberede møre og saftige bøffer, friske grøntsager, fisk og skaldyr, hele året rundt. Grillen er belagt med non-stick og derfor særdeles nem at rengøre. Med brofunktion på din kogeplade kan du nemt opdele grillpladen i to stegezoner. Dimensioner: 23,8 x 51,8 cm.

 • Electrolux - Legetøj - ETY01N
  Electrolux

  Hold din lille hjælper sikker, når han/hun stryger vasketøjet med dette legetøjsstrygejern. Strygejernet ligner et rigtigt strygejern og har følgende interaktive funktioner: Temperaturmåler, der lyser op. Vandbeholder, som kan fyldes og niveauindikator, vandsprøjtningsknap. Uden varmefunktion så det er sikkert og sjovt at lege med.

 • Electrolux - Vandfilter - EPAF6
  Electrolux PureAdvantage™ kaffefilter 6 pak

  PureAdvantage™-vandfilter til kaffe er et rent kulfilter, der giver kaffen en bedre smag ved at fjerne klor, dårlig smag og lugt. Udviklet til Expressionist Collection og Creative Collection Coffee Maker passer den perfekt til vandbeholderen. Denne pakke indeholder 6 kulfiltre.

 • Electrolux - Kit - EVW1
  Electrolux

  Virtual barriere som kan tilkøbes til din Electrolux MotionSense robotstøvsuger. Med ét tryk kan du afgrænse området hvor din robot støvsuger skal rengøre. Enheden er nem at flytte, så du hurtigt kan optimere robottens rengøringsareal.

 • Electrolux - Knivblade til skraber - E6HUB102
  Electrolux Blade til metalskraber

  Ekstra blade til metalskraber.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-9R
  Beskyttelsesplade til kogeplade 90 cm

  ProBox beskyttelsesplade til keramiske kogesektioner på 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • Electrolux - Tilbehør - EDC01
  Electrolux Afkalkningspatron til dampstation model EDBS2300

  Designet til Dampstation EDBS 2300. Anti-kalk-patronfiltret hjælper dig med at bevare dit dampstrygejerns optimale ydeevne. Pakken indeholder 2 anti-kalk-patroner.

 • Electrolux - Filter - EF17
  Electrolux Hygiejnefilter, Clario, ErgoSpace, Ultra Silencer støvsugere

  Udblæsningsfilteret er det sidste filter, som luften passerer igennem, før det forlader støvsugeren. Rengøring og udskiftning af dine filtre regelmæssigt vil bidrage til at opretholde den bedste ydeevne. De fleste Electrolux støvsugere kan opgraderes med et vaskbart filter med højere filtreringsniveau til endnu renere luft og længere holdbarhed. Se efter ESFW1.

 • Electrolux - Kit - USK11
  Electrolux Starter kit til UltraFlex støvsugere

  Du får på én gang alt, hvad du skal bruge til at få din UltraFlex støvsuger til at yde optimalt. Takket være dette sæt har du alt, hvad du skal bruge til at friske din nye støvsuger op og holde den vedlige. Sættet indeholder Vaskbart, fint støvfilter + Vaskbart hygiejnefilter + s-fresh® duftkugler i duften 'Crispy Bamboo'.

 • Electrolux - Batterier - ZE035
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - 18V

  Har du meget plads eller skal du gøre rent i lang tid, så kan denne ekstra batteripakke fordoble driftstiden for din UltraPower. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 40 minutter.

 • Electrolux - Luftfrisker til opvaskemaskine - E6DDM101
  Electrolux Luftfrisker til opvaskemaskine

  Luftfrisker til opvaskemaskiner. Fjerner effektivt ubehagelige lugte og er især nyttig, når der står snavset service i opvaskemaskinen før opvasken. Efterlader en frisk citronduft indvendigt i opvaskemaskinen. Hver luftfrisker holder ca. 50 opvaske.

 • Menalux - Bestikkurv - MDWCB
  Menalux Bestikkurv til opvaskemaskine

  Universal bestikkurv til opvaskemaskine.

 • Electrolux - Rensekit - E6DK4101
  Electrolux Komplet plejesæt til opvaskemaskine

  Plejesæt til opvaskemaskine. Indeholder affedter, afkalker, salt og deodorant.

 • Electrolux - Salt - E6DMU101
  Electrolux Salt

  Filtersaltet forebygger dannelse af kalcium og kalk, som får dit bordservice til at blive mat og kedeligt. Det får opvaskemaskinen til at yde optimalt og sikre pletfrie resultater. Filtersalt til opvaskemaskine er den eneste type salt, der bør anvendes – enhver anden type salt kan øge vandets hårdhed og skabe tilstopning.

 • Electrolux - Glaskurv - E9DHGB01
  Electrolux Glaskurv til opvaskemaskine

  Glaskurv til vinglas til opvaskemaskine. Kurven er præmieret som iF design award vinder 2016 og giver optimal støtte og beskyttelse af dine vinglas. Selv sarte vinglas kan du trygt vaske op i din opvaskemaskine, uden at de vælter undervejs. Anvend Electrolux glasprogram for at opnå det bedste og mest skånsomme opvaskeresultat til glas. Stativet kan klappes sammen når det ikke anvendes, og kan nemt ligge i en skuffe og optager derfor ingen plads.

 • Electrolux - Isterningebakke - E3FVTRA1
  Electrolux Isterningebakke, 2 stks

  Isterningbakke til 2 x 14 firkantede isterninger.

 • Electrolux - Filter til køleskab - E3RWAF01
  Electrolux Køleskabsfilter med aktivt kul

  Køleskabsfilter med aktivt kul. Filtrerer luften og fjerner dårlige lugte. Holder maden frisk længere og giver mulighed for at opbevare stærkt lugtende madvarer, fx ost og løg ved siden af anden mad uden at påvirke dens smag eller aroma.

 • Electrolux - Rensekit til køleskab - E6RK4101
  Electrolux Komplet plejesæt til køleskab

  Plejesæt til køleskab. Indeholder en sprayrens, friskluftsmåtte, duftabsorber og renseklud.

 • Electrolux - Flaskeholder - E4RHBH01
  Electrolux Flaskeholder til køleskab

  Universal flaskeholder til køleskab. Til opbevaring af tre 1,5 liters flasker eller seks dåser á 33 cl. Mål: Længde: 330 mm, dybde: 305 mm, højde: 115 mm.

 • Electrolux - Termometer - E4RTDR01
  Electrolux Digitalt stegetermometer

  Digitalt termometer, der viser den nøjagtige temperatur i dit køleskab og fryser. Virker fra -50 ˚C til + 70 °C. Fastgøres magnetisk og er nemt at bruge. Med alarm.

 • Electrolux - Drypbakke - E2RHK900
  Electrolux Drypbakke til køleskab og fryser

  Drypbakke for køle og fryseskabe, 90 cm bred. Minimér risikoen for vandskade på gulve og monteringer. Denne drypbakke til køleskabe og frysere er specielt designet til at lade vandet løbe ud til forsiden og gøre selv mindre vandudsivninger synlige. Den sikrer, at du tager udsivningen, inden den skaber problemer eller større skader. Mål: 90 cm bredde

 • Electrolux - Rens til varmepumpe og aircondition - E6ACS401
  Electrolux Rensemiddel til airconditionanlæg/varmepumpe

  Rensemiddel til airconditionanlæg/varmepumper i spray. Hold dit airconditionanlæg/varmepumpe ren og effektiv med dette rengøringsmiddel.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF108W
  Electrolux HEPA13 filter til Oxygen luftrenser

  Specielt designet til at passe til Oxygen-luftrenseren fanger dette vaskbare HEPA H13-filter selv de fineste partikler som f.eks. pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener. Det renser 99,95 % af den indgående luft, nedsætter risikoen for allergiske reaktioner og skaber et sundere hjem. Filteret bør vaskes hvert halve år og skiftes efter 3 år, eller hvis det beskadiges.

 • Electrolux - Justérbar bageplade - E40HBAE1
  Electrolux Universal justérbar bageplade med non-stick

  Universal justérbar bageplade med non-stick belægning, og som passer til alle slags ovne. Mål: Bredde: fra 37–52 cm, dybde 33 cm, højde 3,5 cm.

 • Electrolux - Ovnrens, spray - E6OCS101
  Electrolux Ovnrens spray

  Ovencare-Ovnrens til rengøring af ovnrum. Opløser nemt fedtstoffer og fastbrændte madrester. Spray og tør af. Perfekt til rengøring af ovnrum samt ovntilbehør. 250 ml. i sprayflaske.

 • Electrolux - Stegepande - E9KLFP01
  Electrolux Stegepande 28 cm

  Infinite Chef Collection stegepande er en alsidig stegepande til at stege bøffer og fiskefileter perfekt, mens den skånsomt og konstant reducerer fugten for at bevare den bedste smag og konsistens. Stegepanden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: diameter 28 cm.

 • Electrolux - Chinois colander si - E9KLCS01A
  Electrolux Chinois-dørslag

  Det professionelle kvalitets Chinois-dørslag er optimalt til Infinite Chefs Collection Conical Sauté. Chinois-dørslaget er et tilbehør, som er specifikt designet til at gøre din oplevelse fuldendt, når du laver mad med det højeffektive kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Tåler opvaskemaskine. Mål: Diameter 22 cm.

 • Electrolux - Fedt- og lugtfilter - E3CGC402
  Electrolux Universal and Cuttable Grease and Odour Filter 400g/m2

  Universal fedt- og kulfilter til emhætte, 400gr/m2. Mål: 57 x 47 cm.

 • No Brand - Justérbar rist - WSA-AP
  Rist med non-stick

  Rist med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning brænder fedtet ikke fast på risten. Efter brug skylles risten af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Timer og minutur - E4KTAT01
  Electrolux Æggeur

  Minutur. Op til 60 minutter. Rustfrit stål med satin finish.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLCS01
  Electrolux 2l kasserolle uden låg 22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle er ideel til sautering og hurtigstegning af små portioner kød og grøntsager. De to skrånende, koniske sider bevarer madens fugt og sikrer optimal smag hver gang. Sammen med chinois-dørslaget er den også perfekt til silkebløde saucer, supper og cremer. Den koniske sautégryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 2 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Gryde - E9KLSP01
  Electrolux Gryde med låg, Ø24 cm

  Infinite Chef Collection gryde på 9 liter giver dig mulighed for at tilberede fantastiske lækre retter. Den er ideel til at tilberede perfekt al dente pasta med pastaindsatsen eller til at dampe grøntsager med dampsættet. Gryden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 9 liter, diameter 24 cm.

 • Electrolux - Børnesikring - E4OHPR55
  Electrolux Afskærmning til kogeplade

  Universal afskærmning til kogeplader, der forhindrer børnefingre i at nå varme plader, gryder og pander for at beskytte mod forbrændinger. Passer til indbygningskogesektioner og er nem at montere. Mål: Bredde: Min. 50 cm - maks. 65 cm.

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Electrolux Infinite Wok til induktion

  Infinite Wok tilfører induktionsteknologiens rene, energieffektive finesse til wok-tilberedningen. Den geniale holder betyder, at kokken kan bevæge sig frit og naturligt under wokstegningen, mens induktionen opvarmer wok'en hurtigere end ved traditionel gas. Tilmed også elegant og stilfuldt. Virker kun på nyere induktionskogeplader med zonestørrelse 18 og 21 cm, samt fleksible Infinite zoner.

 • Electrolux - Stålrens, spray - E6SCS101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, spray. Spray flaske med 250 ml. Denne højkvalitets spray rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere. Skylning bagefter ikke nødvendigt, hvilket gør det nemt at rengøre emhætter, ovnlåger og vaske uden at lave mærker på overfladen.

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Electrolux Lav kasserolle 30 cm

  Infinite Chef Collection sauterpande med kapacitet på 4,5 liter er ideel til at lave lækker risotto, kyllingegryderetter, pochering af æg eller enhver anden ret, som har brug for lidt ekstra plads. Den er nem at løfte med de dobbelte håndtag. Den lave stegegryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 4,5 liter. Diameter 30 cm.

 • Electrolux - Analog stegetermometer - E4TAM01
  Electrolux Traditionel stegetermometer

  Klassisk madlavningstermometer med nyttige råd til den optimale tilberedningstemperatur. Sættes i den tykkeste del af kødet. Måler fra 40˚C til 110˚C i både gas- og elovne.

 • Electrolux - Stegetermometer - E4KTD001
  Electrolux Digitalt stegetermometer

  Digitalt termometer med madlavningstermometer, timer og lydalarm giver dig mulighed for at holde perfekt øje med din steg, uanset hvordan du foretrækker den. Nem at rengøre. Timeren har en nedtælling på 99 minutter. Maks. temperatur er 250˚C.

 • Electrolux - Dampfade og dampsæt - PKKS8
  Electrolux Professionel dæmpsæt til dampovn

  Kreer dine retter med de samme redskaber, som anvendes af professionelle chefkokke, i dit eget køkken. Dette sæt i rustfrit stål af høj kvalitet leveres med et fuldt sortiment af størrelser til alle typer ingredienser fra fisk og kød til ris og grøntsager. De små huller giver dampen mulighed for at cirkulere rundt om maden og samtidigt holde den fri for overskydende vand. Designet til brug med dampovne. Tåler maskinopvask.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARC-F
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super performance kulfilter til emhætte. Fremstillet af et særligt materiale og i en udformning, som optager og rengør mere luft på kortere tid, sammenlignet med traditionelle kulfiltre. Du får en bedre filtrering og en større ydeevne. Med dette langtidsholdbare kulfilter kan du genaktivere kullene ved at tørre filteret i ovnen. Se produktets vejledning for mere information.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFLBS1
  Electrolux Metal- og kulfilter

  Langtidsholdbart kulfilter af høj kvalitet til emhætter. Kan vaskes og genanvendes. Det aktive kul fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Vask filteret hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Denne model har også en ekstra metalramme. Mål: Metalfilter 255 x 460 mm. Kulfilter 237 x 433 x 22 mm.

 • Electrolux - Ovnrens, creme - E6OCC101
  Electrolux Ovnrens creme

  Ovnrens, 250 ml., creme. Til rengøring af ovnrum. Fjerner fedtstoffer og fastbrændte madrester.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Electrolux Kasserolle med låg Ø22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle gør det endnu sjovere at lave mad og tilberede et bredt udvalg af retter i én enkelt, alsidig gryde. Med 3 liters kapacitet og lige sider har du mulighed for at glasere, blande, småkoge og karamellisere uden problemer. Ideel til tilberedning af saucer og dyppelser takket være litermålet på indersiden til præcise målinger. Kasserollen er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 3 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Dampenhed til mikrobølgeovn - E4MWSTE1
  Electrolux Dampsæt til mikrobølgeovn

  Sunde måltider på få minutter med mikrobølge. Denne dampenhed til mikrobølge giver dig mulighed for at lave mad uden smør eller olie og samtidigt bevare alle vitaminer og næringsmidler. Perfekt til at tilberede grøntsager og fisk, og den kan tilmed komme i køleskabet, fryseren og opvaskemaskinen.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS01
  Electrolux Pizzasæt

  Specialdesignet, ildfast pizzasten. Designet til at opnå samme effekt i en almindelig el- eller gasovn. Sættet består af en sten og en pizzaspade i træ, som også kan anvendes til brød og kager. Mål: 33 cm x 38 cm.

 • Electrolux - Stålrens, creme - E6SCC101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, creme. Flaske med 250 ml. Denne højkvalitets creme rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere.

 • Electrolux - Professionel bageplade - E9OOPT01
  Electrolux Professionel bageplade med huller og non-stick

  Fremtryl nemt bagværk som en professionel bager, hver gang. Nyd friskbagte flûtes og kager med en perfekt gylden skorpe, som er sprøde udenpå og bløde inden i. Hullerne i bagepladen giver luften mulighed for at cirkulere frit omkring dejen, hvilket giver en sprød konsistens og et blødt og fugtigt indre. Den kan også bruges til at tørre mad, bage pizza, tærter og andet som skal have en sprød bund. Bagepladen er med non-stick belægning og derfor utrolig nem at rengøre. Mål: 46,6 x 38,5 cm.

 • Electrolux - Pastaindsats - E9KLPS01
  Electrolux Pastaindsats til gryde

  Infinite Chef Collection pastaindsats gør det nemt at hælde vandet fra den kogte pasta, og den er ideel til at beskytte delikat pasta mod at blive gå i stykker. Løft blot indsatsen op, så løber vandet ned i gryden igen, og de store håndtag beskytter dine hænder mod varmt vand. Den er designet specifikt til at passe til Electrolux Infinite Chef Collection gryde på 9 l. Pastaindsatsen er en del af det højeffektive Infinite Chef Collection kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Mål: Diameter 24 cm.

 • Electrolux - Mikrobølgelåg - E4MWCOV1
  Electrolux Mikrobølgelåg

  Mikrobølgelåg af kraftigt plastik. Mål: Diameter: 265 mm. Koncentrér varmen omkring din ret samt fugtighed under mikrobølgetilberedningen. Mikrobølgelåget placeres direkte over maden og forhindrer, at maden sprøjter samt at madrester sætter sig indvendigt i mikrobølgeovnen. Tåler opvaskemaskine.

 • Electrolux - Skraber til keramisk og induktionskogeplade - E6HUE102
  Electrolux Skraber til kogeplade

  Metalskraber til glaskeramiske overplader.

 • Electrolux - Vaskepose - E4WSWB41
  Electrolux Vaskepose 40x60 cm

  Vaskeposen, der beskytter dine mest sarte ting og samtidig giver et rent resultat. Ideel til vask af lingeri og til at holde små ting sammen som f.eks. babysokker. Indeholder 1 pose á 30 x 40 cm og 1 pose á 40 x 60 cm.

 • Electrolux - Tørretumblerark - E6YRDS01
  Electrolux Tørretumblerark

  Gør dit vasketøj blødere og nemmere at stryge med de duftende, bløde tørretumblerark. Kan anvendes til alle vaskbare stoffer for at reducere krøl og forebygge statisk elektricitet. Du skal blot lægge ét i, til hver fyldning. Til engangsbrug og passer til alle tørretumblere. Indeholder 30 ark.

 • Electrolux - Afkalkning til vaskemaskine - E6WMA101
  Electrolux Afkalkningsrør

  Minimér behovet for at afkalke din vaskemaskine eller opvaskemaskine med dette afkalkningsrør. Nedbryder de krystaller, som forårsager kalkdannelse. Ideel til områder med hårdt vand. Nem at montere. Forlænger dine apparaters levetid og hjælper også med at reducere brugen af kemiske afkalkningsmidler. Levetiden er 5 år.

 • Electrolux - Slange til kondensvand - E2YH01
  Electrolux Afløbsslange til tørretumbler

  Afløbsslange til kondens- og varmepumpetørretumblere. Designet til at tømme vandet fra din tørretumbler direkte i en vask. Med u-bøjning eller afløb. Sættet kan kun anvendes til modeller, hvor tanken er placeret øverst på apparatet. Tilbehørsdele: 2,5 m slange, nylonbånd, 1 x 90° monteringsbeslag til tilslutning af afløbsslangen, bøjet plastikdel, der skal anvendes til udtømning i en vask, forankringsplastikholder til fastgørelse af afløbsslangen til bagsiden af apparatet og 1 pakning.

 • No Brand - Samlebeslag - STA8GW
  Sammenbygningsbeslag til vaskesøjle

  Samlebeslag uden udtrækshylde til vaskemaskiner med dybde 47-54 cm og tørretumblere med dybde 54 cm.

 • Electrolux - Tilbehør - E6RHSW31
  Electrolux SpinView ELECTROLUX model

  SpinView hylde til køleskab. Denne hylde kan dreje, så du altid nemt kan få overblik og hente senneps- og syltetøjsglas frem, der står inde bagerst på hylden.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS1
  Electrolux Pizzasæt

  Kreér italiensk smag som aldrig før med pizzastenen fra Electrolux. Fremstillet af utroligt holdbart materiale. Holder høje temperaturer for at sikre ensartet varme, der giver din pizza den perfekte skorpe – hver gang.

 • No Brand - Vaskemaskine rengøringssæt - M3GCP400
  Clean and Care - Vaskemaskine og opvaskemaskine 3-i-1 (12 stk): afkalker, affedter og renser

  Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskiner og opvaskemaskiner. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter 30 kørsler.

 • No Brand - Salt - M3GCS200
  Opvask og Vask Salt, 1 kg - Anbefalet af Electrolux

  Vores salt stopper dannelse af kedelsten og kalk, som påvirker dine produkter negativt. Saltet kan anvendes i opvaskemaskiner og udvalgte vaskemaskiner.

 • Electrolux - Tilbehør til køkkenmaskiner - ACCESSORYMG
  Electrolux Kødhakker

  Assistent kødhakkeren er ideel til at lave hjemmelavede kødboller, burgerbøffer og pølsefyld. Hurtig og let at sætte fast - kødhakkeren er hurtig og nem at montere på forsiden af din Assistent køkkenmaskine. Med fuld kontrol over de kvalitetsindgredienser, du sammensætter, kan du lave sunde og velsmagende kvalitetsretter. Tilbehør som består af 1 stk. 6,2 mm grov & 1 stk 4,3 mm fin hulskive. Passer til Assistent & Expressionist køkkenmaskine.

 • Electrolux - GSM modul til varmepumpe - EGSMCB01
  Electrolux

  GSM modul til fjernstyring af Electrolux varmepumpe ved hjælp af den gratis app som findes til Google Android eller Apple iOS mobil/tablet. Nem og hurtig fjernstyring ved hjælp af tekstmeddelelser. Du kan blandt andet vælge mellem opvarmning, afkøling og andre temperaturindstillinger samt forskellige blæserhastigheder. Med et simkort kan du ligeledes modtage advarsler om strømsvigt og temperaturskift.

 • Electrolux - WiFi modul til varmepumpe - EWCB01
  Electrolux

  WiFi modul til Electrolux varmepumpe. Med denne enhed, kan du betjene din varmepumpe over dit Wi-Fi netværk derhjemme, ved hjælp af den gratis app som findes til Android eller Apple iOS mobil/tablet.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E203S
  Electrolux E203S s-bag® Anti-Odour støvsugerpose

  s-bag® anti-odour støvsugerpose er en unik syntetisk støvsugerpose, der absorberer ubehagelig lugte, som dannes indvendigt i støvsugeren. Hvis du har et kæledyr, vil du sætte pris på denne unikke lugtfjerner, som også fjerner 99 % af støv, pollen, allergener og andre partikler.

 • No Brand - Sokkel - E6WHPED3
  Sokkel med indbygget skuffe til Electrolux og AEG vaskemaskine og tørretumbler

  Sokkel med indbygget skuffe til Electrolux og AEG vaskemaskine og tørretumbler. Skuffen er inddelt med indsats til vaske- og skyllemiddel, så opbevaringen bliver så praktisk som muligt.

 • Electrolux - Vandfilter - EPAF3
  Electrolux PureAdvantage™ kaffefilter 3 pak

  PureAdvantage™-vandfilter til kaffe er et rent kulfilter, der giver kaffen en bedre smag ved at fjerne klor, dårlig smag og lugt. Udviklet til Expressionist Collection og Creative Collection Coffee Maker passer den perfekt til vandbeholderen. Denne pakke indeholder 3 kulfiltre.

 • Electrolux - Kit - EWB
  Electrolux Garantiboks

  Boks med 4 x E201B (= 16 stk. Classic Long Performance støvposer), 1 x EFH12W (hygiejnefilter, vaskbart), 2 x EF54 (motorfilter), 1 x ES s-fresh (duft) sammen med yderligere 3 års reklamationsret

 • Electrolux - Mundstykke - ZE119
  Electrolux Turbomundstykke

  Mundstykke til dybderengøring af løse tæpper og væg-til-væg tæpper. Passer til ovalt 36 mm rør (Ultra serier).

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-8R9I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 80 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 80 og 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • Electrolux - Batterier - ZE033
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - Lithium 25.2V

  Lithiumbatteriet på 25,2 Volt og den avancerede elektronik giver din Ultrapower mere sugestyrke. Den kan oplades på kun 4 timer, og batterierne virker og holder længere uden at miste styrken. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 60 minutter.

 • Electrolux - Slanger til installation - E2WIS250A
  Electrolux Tilløbsslange med sikkerhedssystem

  Undgå oversvømmelser med denne tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF113
  Electrolux Hepa filter til luftrenser model EAP150

  Designet til at sikre optimal ydeevne af din Air Cleaner EAP 150: HEPA 13-filtret fanger 99,97 % af alle partikler og urenheder helt ned til 0,3 mikron samt røg, støv, pollen og andre allergener. Filterindikatoren viser, hvornår du skal skifte HEPA-filtret. Udskiftningen afhænger af, hvor mange timer det er brugt, luftkvalitet og enhedens placering. Filtret holder ca. 1 år.

 • No Brand - Bageplade - CTA-AP
  None-stick bageplade

  Bageplade med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning er du fri for at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte på pladen, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Justérbar rist - E4OHGRI1
  Electrolux Justérbar rist til indbygningsovn

  Justérbar ovnrist. Udvides nemt og er ideel ved madlavning til større sammenkomster. Der kræves intet værktøj eller monteringer. Tåler opvaskemaskine. Mål: Bredde: 35-56 cm, dybde: 31 cm.

 • Electrolux - Tilbehør - E6RHES31
  Electrolux ELUX Extensible Shelf with tray

  Udvidelig hylde til køleskabet med morgenmadsbakke.

 • No Brand - Tilbehør - M2DK2
  BI dishwashers front installation kit

  Installationssæt til integrerede opvaskemaskiner. Dette sæt giver dig mulighed for hurtigt og nemt at installere delte køkkenfronter på opvaskemaskiner. Med mulighed for montering af køkkenlåge i op til tre dele, der er designet som skuffer. For skabelse af et perfekt helhedsindtryk i køkkenet.

 • Electrolux - Tilbehør til køkkenmaskiner - ACCESSORYFD
  Electrolux Julienneskive til Easycompact-food-processor

  Designet til Easycompact-food-processor - med julienneskiven kan du lave tændstiktynde skiver hurtigt og let. Den er ideel til at forberede kartofler til pommes frites, ensartede udskårne grøntsager til jævn friturestegning eller professionelt udseende salater og tilbehør. Kan gå i opvaskemaskinen.

 • Electrolux - Tilbehør - ERSB2
  Electrolux

  4 stks. PureI9 PowerBrush. Ekstra sidebørster til din Electrolux PureI9 robotstøvsuger.

 • Electrolux - Kit - ESKD9
  Electrolux

  Pure D9 Performance-kit. Indeholder 4 stks. s-bag® Ultra Long Performance, 1 stk. s-filter® PUREADVANTAGE D11, 4 stks. s-fresh™-poser citrusduft og 1 stk. motorfilter.

 • Electrolux - Legetøj - ETY07N
  Electrolux

  Pisk nogle herlige lækkerier med denne legetøjshåndmixer. Din lille hjælper kan bage sikkert sammen med dig, da de roterende piskeris er bløde og fleksible. Piskerisene kan tages af, så de nemt kan rengøres.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES101
  Electrolux Støvsugerpose, støvsuger Z910 og Z915

  "Syntetiske støvsugerposer er designet til at sikre, at din Pro Z 910, 915 Comfort støvsuger yder optimalt. Støvsugerens optimerede rengøringsydelse er med til at gøre dit hjem til et sundere sted. Denne pakke indeholder 10 syntetiske støvsugerposer."

 • Electrolux - Mundstykke - ZE115
  Electrolux Silent Parketto hårdtgulvsmundstykke

  Silent Parketto mundstykke til hårde gulve som træ og klinker. Ø36 mm. Passer til støvsugere med ovalt rør.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-6IR
  Beskyttelsesplade til kogeplade 60 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 60 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • Electrolux - Tilbehør - EDC06
  Electrolux Afkalkningspatron til dampstation model EDBS3350

  Specifikt designet til at holde din strygejern dampstation EDBS3350 i perfekt stand og give dig en fortsat optimal ydeevne. Anti-kalkpatronerne sikrer, at du altid har fuld damp og slipper for kalkrester på tøjet. Afhængigt af dit vand skal patronen skiftes i gennemsnit hver 3. måned. Pakken indeholder 2 anti-kalkpatroner.

 • Electrolux - Filter - EF129
  Electrolux Støvfilter til UltraFlex støvsuger

  Det vaskbare, fine støvfilter beskytter motoren i din UltraFlex-støvsuger mod støvpartikler i støvbeholderen. For at sikre at din UltraFlex bevarer sin fantastiske ydeevne anbefaler vi, at du vasker filtret jævnligt.

 • Electrolux - Batterier - ZE034
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - 24V

  Opnå ekstra tid hvis du har meget plads eller er nødt til at gøre rent i længere tid med dette batteri - det kan fordoble driftstiden. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 50 minutter.

 • Electrolux - Slanger til installation - E2WIS150A
  Electrolux Tilløbsslange med sikkerhedssystem

  Undgå oversvømmelser med dette sikkerhedssystems tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 1,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF114
  Electrolux Hepa filter til luftrenser model EAP300

  Designet til at sikre optimal ydeevne af din Air Cleaner EAP 300: HEPA 13-filtret fanger 99,97 % af alle partikler og urenheder helt ned til 0,3 mikron samt røg, støv, pollen og andre allergener. Filterindikatoren viser, hvornår du skal skifte HEPA-filtret. Udskiftningen afhænger af, hvor mange timer det er brugt, luftkvalitet og enhedens placering. Filtret holder ca. 1 år.

 • No Brand - Bageplade - DDPGR-AP
  Ekstra dyb bradepande

  Ekstra dyb bradepande. Den ekstra dybde gør den ideel til retter som kræver mere plads. Eksempelvis lasagne, ovnbagt fisk, moussaka, simreretter og bradepande-kager.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE150
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: 435 x 216 x 25 mm.

 • Electrolux - Tilbehør - EDC03
  Electrolux

  Soft Water Activator holder dampen rent og blødt, hvilket forlænger produktets levetid. Hver patron indeholder Ion Exchange Resin som absorberer mineraler, der findes i hårdt vand, såsom kalcium og magnesium.

 • Electrolux - Tilbehør til køkkenmaskiner - ACCESSORYPTC
  Electrolux Tagliatelleskære til Assistent køkkenmaskine

  Pastaskærer lavet af holdbart rustfrit stål. Tagliatelleskæreren tilkobles hurtigt og nemt forrest på din Assistent. Denne tagliatellepastaskærer kan du bruge til at lave lange brede pastastrimler i lige den længde du har lyst til. Passer til Assistent, Expressionist & UltramixPro køkkenmaskine.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E201SM
  Electrolux E201SM s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose

  Denne værdipakke indeholder 12 s-bag® Classic Long Performance støvsugerposer. s-bag® Classic Long Performance sikrer din støvsuger langvarig ydeevne, dvs. en høj sugeevne og maksimal filtrering, indtil posen er fuld og skal skiftes. s-bag® Classic Long performance varer op til 50 % længere end en traditionel støvsugerpose i papir!

 • Electrolux - Tilbehør - ERK1
  Electrolux Performancekit til MotionSense

  MotionSense™ Performance kit: 3 x filter, 3 x sidebørste, 1 x hovedbørste.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-7IR8I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 68 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 68 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • Electrolux - Mundstykke - ZE112
  Electrolux FlexPro™ hårdtgulvsmundstykke

  FlexPro™ hårdtgulvsmundstykke til støvsugere med ovalt rør, Ø36 mm. Et ultraslank mundstykke med høj manøvredygtighed, der kan drejes 180° ved et let vrid på håndtaget. Dette mundstykke når ind under smalle steder som sofaen, reoler og kommoder eksempelvis.

 • Electrolux - Filter - EF137
  Electrolux Motorfilter til UltraCaptic støvsuger

  Det vaskbare kvalitetsfilter er designet til at beskytte motoren i din UltraCaptic-støvsuger mod støvpartikler i støvbeholderen. Det kan vaskes, så du kan bevare din støvsugers fantastiske ydeevne. Tag det ud af støvsugeren, og vask det under rindende vand, når du kan se, at det er snavset.

 • Electrolux - Slanger til installation - E2WII250A
  Electrolux Tilløbsslange

  Tilløbsslange til koldt vand. Er testet og afprøvet med Electrolux vaskemaskiner. Lige tilslutningsstykke med buede, koblinger og IMQ-certifikat. Maks. tryk på 60 bar og 25 °C. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF117
  Electrolux Aktivt kulfilter til luftrenser model EAP150

  Udover HEPA 13-filtret i Air Cleaner EAP 150 hjælper kulfiltret også med at reducere lugte effektivt. Kulfiltret fanger store partikler som støv, dyrehår og fnuller. Den antimikrobielle Cleancel™-coating absorberer lugt, som dannes af luftarter, reducerer effektivt bakterier og svampe i den luft, du indånder og fjerner lugte fra mikroorganismer.

 • No Brand - Bageplade - PT-AP
  Professionel bageplade med huller og non-stick

  Probageplade. Når du bager gærbrød og kager på probagepladen med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig. Hullerne i pladen sikrer at damp og varme fordeler sig jævnt hele vejen rundt om dit bagværk.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE28
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: Diameter 240 x 33 mm

 • Electrolux - Tilbehør - EDC02
  Electrolux

  2 x antikalkpatron til Refine & Renew dampstation. Nyd bedre resultater i længere tid med en afkalkningsbox.

 • Electrolux - Mundstykke - ZE116
  Electrolux Mini turbomundstykke

  For maksimal støvoptagning er dette turbomundstykke monteret med en roterende børste. Det giver især effektiv støvoptagning af hår fra husdyr eksempelvis.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES01
  Electrolux UltraOneMini støvsugerpose og filter

  Disse originale syntetiske støvsugerposer er specifikt designede til din UltraOneMini støvsuger. De sikrer langvarig sugeevne. Denne pakke indeholder 4 syntetiske støvsugerposer og ét motorfilter.

 • Electrolux - Kit - USK10
  Electrolux UltraCaptic Vacuum Cleaner Value Pack - Filter Set

  Du får på én gang alt, hvad du skal bruge til at få din UltraCaptic støvsuger til at yde optimalt. Takket være dette sæt har du alt, hvad du skal bruge til at friske din nye støvsuger op og holde den vedlige. Sættet indeholder et vaskbart motorfiler, et Allergy Plus™-filter, der kan vaskes, og 4 s-fresh® lemon-poser, der giver en delikat og frisk citrusduft i hele hjemmet efter hver støvsugning.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT11
  Electrolux PerfectCare DelicateCare kit

  Electrolux Delicate Care Kit. Tilbehøret som giver dig specialværktøj til rengøring af overflader som nips, lampe og gardiner. Passer til støvsugere med ovalt rør (36 mm). F.eks. alle støvsuger i Electrolux Ultra-serien. UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF109
  Electrolux Aktivt kulfilter til Oxygen luftrenser

  Formålet med dette kul-forfilter er at fange de store partikler og neutralisere uønskede lugte og flygtige organiske forbindelser sammen med din Oxygen-luftrenser. De anbefales at skifte kulfilteret regelmæssigt, hver 3. måned. Vask og genbrug ikke kul-forfilteret, da det ikke vil virke effektivt. Denne pakke indeholder 4 kulfiltre.

 • No Brand - Bageplade - DPA-AP
  Bradepande med non-stick

  Bradepande med den særlige non-stick SuperClean belægning. Alt tilberedes direkte i bradepanden, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Ingen brug af bagepapir. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflonbelægningen.

 • Electrolux - Tilbehør til køkkenmaskiner - ACCESSORYES
  Electrolux Hurtigsnitter og rivejern til køkkenmaskine

  Riv og skær let og hurtigt. Assistent Express Slicer & Grater monteres nemt på forsiden af din Assistent køkkenmaskine. Rotorens design giver dig mulighed for at rive og skære direkte i en serveringsskål. De fire stærke tromler i rustfrit stål giver dig fire forskellige madlavningsfunktioner. Tilbehør med tromler til hhv tykke & tynde skiver samt grove & fine strimler. Passer til Assistent, Expressionist & UltramixPro køkkenmaskine.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E206S
  Electrolux E206P s-bag® Hygiene Anti-Allergy støvsugerpose

  s-bag® Hygiene Anti-Allergy støvsugerpose er en syntetisk støvsugerpose med høj ydeevne til allergikeres specifikke behov og mere generelt til de, som kræver et højere hygiejneniveau. Denne hygiene-filtreringspose i topkvalitet fanger allergener helt ned til 1 mikron og sikrer et rent og sundt miljø i hjemmet. s-bag® Hygiene Anti-Allergy er blevet tildelt ECARF-kvalitetsseglet.

 • Electrolux - Tilbehør - SBEB1
  Electrolux Ekstra flaske til Sportsblender

  Køb en ekstra flaske til din sportsblender, så du kan lave sunde smoothies til hele familien. Den ekstra flaske med let tilgængeligt låg er lavet af tritan co-polyester og er splintsikker, slagfast, BPA-fri, tåler opvaskemaskine, er temperaturbestandig, lugt-, smags- og smudsafvisende og har et flot glansfuldt finish.

 • Electrolux - Filter - EF94
  Electrolux Vaskbart HEPA13 filter til UltraOneMini

  Topklassefilter, som opfanger selv de mindste partikler og ikke slipper andet end frisk luft igennem. Det vaskbare Allergy Plus™ filter indfanger selv de fineste partikler som pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener yderst effektivt. Filtret renser udbæsningsluften fra støvsugeren og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner.

 • Electrolux - Kit - SRK1
  Electrolux Starterkit til støvsugere i Ultra-serien

  Starterkit til støvsugere i Ultra-serien. Indeholder 4 s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose a 3,5 liter + hygiejnefilter + universal motorfilter + s-fresh® duftkugler med duften 'Evening Rose'.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT12
  Electrolux PerfectCare Clean & Tidy kit

  Electrolux Clean & Tidy Kit. Tilbehørssæt som giver dig et ekstra stykke værktøj til rengøring af alt-over-gulvet, i dit hjem og i din bil. Passer til ovalt 36 mm støvsugerrør (Ultra serier). Eksempelvis UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere. Indeholder et fleksibelt mundstykke til rengøring i sprækker og smalle steder, et turbomundstykke til rengøring af sæder og hynder, samt et flad og blødt mundstykke som skånsomt rengør diverse overflader som møbler og andet interiør over gulvhøjde.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EF118
  Electrolux Aktivt kulfilter til luftrenser model EAP300

  Udover HEPA 13-filtret i Air Cleaner EAP 300 hjælper kulfiltret også med at reducere lugte effektivt. Kulfiltret fanger store partikler som støv, dyrehår og fnuller. Den antimikrobielle Cleancel™-coating absorberer lugt, som dannes af luftarter, reducerer effektivt bakterier og svampe i den luft, du indånder og fjerner lugte fra mikroorganismer.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ4
  Electrolux BREEZE360 Komplet luftfilter

  Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor. Passer til model PA91-404GY og PA91-404DG.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E210S
  Electrolux E210S s-bag® Ultra Long Performance støvsugerpose

  s-bag® Ultra Long Performance støvsugerpose til UltraOne-støvsugerserien. Pakken indeholder 3 poser a 5 liter. Posen sikrer din støvsuger optimal ydeevne med høj sugeevne under hele posens levetid.Takket være den fremragende filtrering indfanger posen selv det mest fine støv, så du får ren luft i hjemmet. Ydeevnen er testet og godkendt af det uafhængige testinstitut TÜV Rheinland Group.

 • Electrolux - Mundstykke - ZE075
  Electrolux AeroPro™ MiniTurbo mundstykke

  MiniTurbo-børsten er specielt designet til at samle alle hår og fibre op fra sofaen eller møblerne. Mundstykket passer til AeroPros 36 mm ovale rørdiametertilslutning på din støvsuger.

 • Electrolux - Filter - EFH12W
  Electrolux s-filter® Hygiene E12 Washable for s-bag Vacuum Cleaners

  Et Hygiene Filter som fanger selv de fineste partikler. Filteret renser luften fra støvsugeren og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. Vi anbefaler, at du vasker dette Hygiene filter, hver gang det bliver synligt snavset for at sikre din støvsugers ydeevne. Vask filteret under rindende vand, og lad filteret tørre, inden du sætter det i igen.

 • Electrolux - Kit - USK1
  Electrolux UltraOne Vacuum Cleaner Starter Kit with s-bag® Ultra Long Performance

  Alt, hvad du skal bruge for at friske din nye UltraOne støvsuger op og holde den vedlige, samlet i ét sæt: 4 s-bag® ultra long performance støvsugerposer, ét vaskbart s-filter® Allergy Plus, ét universalt motorfilter, der skal skæres til, og 4 s-fresh® lemon duftkugler som udsender en sart, men tydelig, ren citrusduft i hjemmet, hver gang du støvsuger.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT13
  Electrolux PerfectCare AnimalCare kit

  Electrolux Animal Kit. Dette tilbehørssæt giver dig en forbedret rengøringsoplevelse, når du skal støvsuge hår væk fra dine kæledyr. Tilbehøret passer til vores ovale støvsugerrør, Ø36 mm. Findes eksempelvis i støvsuger serien UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere.

 • Electrolux - Bageplade - E9OOAF00
  Electrolux AirFry Tray

  Med AirFry pladen kan du tilberede eksempelvis pommes frites direkte på pladen, uden olie og uden at skulle vende dem under tilberedningen. Hullerne i pladen sørger for en jævn luftstrøm, der bruner maden fra alle sider.

 • Electrolux - Tilbehør - ERSB3
  Electrolux

  2 x Sidebørste til robotstøvsuger. Holder ydeevnen høj på din robotstøvsuger. Passer til modeller i serien PUREi9.2, PUREi9 og PUREi8.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ6
  Electrolux

  Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor. Passer til model PA91-604GY + PA91-604DG.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFAV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Fleksibelt udtrækssystem i 3 niveauer med fuldt udtræk og rengøringsvenlig Super Clean non-stick belægning. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Mundstykke - ZE117
  Electrolux 3-i-1 tilbehør Ø36 mm

  3-i-1 tilbehør til støvsugere med ovalt rør. Børste, fuge- og møbelbørste. Altid lige ved hånden.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES100
  Electrolux Støvsugerpose, semi-proff støvsuger Z950 og Z951

  Vores poser af høj kvalitet er specielt designet til at passe til din støvsuger PRO Z950, Z951, UZ920…930/S og sikre, at den yder optimalt. Syntetiske støvsugerposer holder længere end de almindelige papirposer. De har en større kapacitet, giver en bedre filtrering og er mere modstandsdygtige. Pakken indeholder 10 syntetiske engangsstøvsugerposer.

 • Electrolux - Filter - EF141
  Electrolux Ergorapido filterkit, til Z 29-serien

  Designet til Ergorapido Z 28.., Z 29.. Serien beskytter disse filtre motoren. De er nemme at rengøre og er elastiske. Træk i fjederen over en affaldsspand for at fjerne støvet på filteret, hver gang du tømmer støvbeholderen. Skyl filtrene i lunkent vand uden rengøringsmiddel, hver gang du har tømt affaldsspanden 5 gange. Ryst overskydende vand af, og lad dem tørre i mindst 12 timer. Filtrene skal være helt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Kit - ES01VP
  Electrolux UltraOneMini Vacuum Cleaner Value Pack plus HEPA Filter H13 Washable

  Her er et kit specielt designet til optimal brug af din UltraOneMini-støvsuger hele året. Værdipakken indeholder 4 syntetiske støvsugerposer, et vaskbart Allergy Plus™-filter, et motorfilter og 4 s-fresh®-lemon-poser.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDFRH6
  Electrolux

  Filter til luftrenser i Pure A9-serien. FRESH - Større volumen af aktivt kul gør at dette filter fanger mere lugt, og i længere tid. Ideelt til hjem med kæledyr, rygere eller dårlig ventilation. CADR 600.

 • Electrolux - Kit - KIT360+
  Electrolux

  Home & Car Kit. Passer til Ergorapido og Rapido. Indhold: Fleksibel slange, fuge- og møbelmundstykke, Rapido adapter & opbevaringsboks.

 • Electrolux - Mundstykke - KIT18
  Electrolux

  Pure F9 Home & Car kit. Indhold: 1 x turbomundstykke t/hår, 1 x Delicate mundstykke m/plys, 1 x Fugemundstykke 20 cm, 1 x Kombinationsmundstykke.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFAV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Udtrækket er belagt med Super Clean non-stick belægning for nem rengøring. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Tilbehør - SBEB2
  Electrolux 2 ekstra flasker til Sportsblender

  2 stk. flasker som passer til sportsblenderen, og har forskellige farver, så du nemt kan se forskel. Kan blandt andet anvendes til model ESB2500. Flaskerne kan rumme 300 ml.

 • No Brand - Kulfilter - TYPE20
  Long Life kulfilter til emhætte

  Long Life kulfilter til emhætte. Langtidsholdbart filter som kan vaskes og tørres, så kullene igen bliver aktive. Forlæng dermed levetiden op til ca. 3 års brug. Et traditionelt kulfilter har som tommelfingerregel en levetid til ca. 3 måneders brug. Den oplyste levetid er vejledende og kan variere efter forbrugsmønster.

 • Electrolux - Filter - EF139
  Electrolux Filterkit til T8 støvsuger

  Designet til ELECTROLUX's poseløse støvsuger T8 - bevarer disse kvalitetsfiltre dens optimale ydeevne. Filtrene beskytter din støvsugermotor mod støvpartikler indvendigt i støvbeholderen og tilbageholder det sidste støv, inden du forlader din støvsuger. Filterpakken indeholder et Hygiene filter, et svampefilter og et motorfilter med ramme.

 • Electrolux - Mundstykke - ZE141
  Electrolux FlowMotion LED kombimundstykke. Passer til AeroPro ovalt 36 mm rør

  FlowMotion LED kombimundstykke. Passer til ovalt 36 mm rør.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDFRH4
  Electrolux FRESH360 Odour Protect Filter

  Filter til luftrenser i Pure A9-serien. FRESH - Større volumen af aktivt kul gør at dette filter fanger mere lugt, og i længere tid. Ideelt til hjem med kæledyr, rygere eller dårlig ventilation. CADR 400.

 • Electrolux - Kit - USK9S
  Electrolux

  UltraSilencer Starterkit: 4 s-bag® Classic Long Performance, 3,5 l + vaskbart Allergy plus Filter + universal motorfilter + s-fresh evening rose.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med delvist udtræk i 1 niveau. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • AEG - Kulfilter - TYPE58
  AEG Kulfilter til emhætte

  Kulfilter til nogle modeller af Electrolux og AEG udtræksemhætter.

 • Electrolux - Filter - EF144
  Electrolux Filterkit til Ergorapido

  Disse indvendige filtre er designet specielt til Ergorapido ZB 3… og & Rapido ZB 5..., ZB 61.. Series, som er solgt efter marts 2014. Filtrene er nemme at rengøre og er elastiske.Træk i fjederen over en affaldsspand for at fjerne støvet på filteret, hver gang du tømmer støvbeholderen. Skyl filtrene i lunkent vand uden rengøringsmiddel, hver gang du har tømt affaldsspanden 5 gange. Ryst overskydende vand af, og lad dem tørre i 12 timer. Filtrene skal være helt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBTH4
  Electrolux BREATHE360 pollenfilter

  Pollenfilter til luftrenser i Pure A9-serien. BREATHE - Dette allround filter er standard i alle PureA9 luftrensere. Giver effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor. CADR 400.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk firkantede. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFSTV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Passer kun til kombidampovne. For semi-kombidampovne, skal udtræk til traditionelle ovne anvendes.

 • Electrolux - Filter - EF142
  Electrolux Filterkit til UltraPower ZB 50 serien

  Det originale UltraPower-filter kan let gøres rent og er holdbart. Det kan gøres rent med en børste, hver gang du tømmer støvbeholderen. Vask det ved hver 5. tømning af støvbeholderen. Skyl forsigtigt filterdelene under lunkent vand uden brug af rengøringsmidler. Ryst dem godt for at fjerne overskydende vand og lad dem tørre i mindst 12 timer. Sørg for, at filterdelene er fuldstændigt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBTH6
  Electrolux

  Filter til luftrenser i Pure A9-serien. BREATHE - Dette allround filter er standard i alle PureA9 luftrensere. Giver effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor. CADR 600.

 • No Brand - Kulfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 3 niveauer. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Filter - EFS1W
  Electrolux Vaskbart Allergy Plus filter til støvsuger

  Dette Allergy Plus™ filter fanger selv de fineste partikler i luften under rengøringen f.eks. pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener. Filteret renser luften og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. For optimal ydeevne af din støvsuger anbefaler vi, at du vasker filteret, hver gang det bliver synligt snavset. Vask filteret under rindende vand, og lad det tørre, inden du sætter det på plads.

 • Electrolux - Filter - ESPK9
  Electrolux

  Pure F9 Performance kit; 1 x vaskbart støvudblæsningsfilter, 1 x vaskbart F9 filter Det anbefales at skifte filtrene 2 gange om året for at bibeholde bedst mulig ydeevne.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE05
  Carbon Filter compatible with EFF70

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Med fleksibelt udtræk, kan du omplacere udtrækket til den position der passer til dit behov. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. rektangulære. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 1 stk. rektangulært. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE09
  Carbon Filter - predecessor EFF75

  Kulfilter til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned. Indeholder 2 stk. runde.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE11
  Carbon Filter Resett TYPE20 Long Life

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. For et lugtfrit køkken. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE12
  Carbon Filter - predecessor Type 47

  Kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE13
  Carbon Filter - predecessor of Type 30

  Kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 1 stk. rundt. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE15
  Carbon Filter compatible with Type10

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 1 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE17
  Carbon Filter - predecessor TYPE25

  1 stk. rundt kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE18
  Carbon Filter - predeccessor Type 60

  1 stk. rektangulært kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE16
  Carbon Filter - predecessor EFF55

  2 stk. rektangulære kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE31
  Carbon Filter - predecessor EFF77 Long Life

  2 stk. runde LongLife kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE29
  Carbon Filter - predecessor Type 14 Long LIfe

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Dette vaskbare kulfilter har en levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE33
  Carbon Filter Resett EFF76 Long Life

  1 stk. rektangulært LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE39
  Carbon Filter compatible with Type 29

  2 stk. runde kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse.

 • No Brand - Kulfilter - ECFB02
  Charcoal Filter round shape 2 pcs

  Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Skift jævnligt for at få din emhætte til at yde optimalt.

 • No Brand - Kulfilter - ECFBLL01
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters round shape

  Long Life | High Efficiency - Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen.

 • No Brand - Kulfilter - ECFBLL02
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters rectangular shape

  Long Life | High Efficiency - Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCF1
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super Performing kulfilter til emhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB49
  Carbon Filter Standard

  2 stk. rektangulære kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCE2
  New version of Super charcoal filter ELICA

  Super Performing kulfilter til recirkulationsemhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB54
  Carbon Filter ELX100

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE37
  Carbon Filter - predecessor Type 58

  2 stk. runde kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE21
  Carbon Filter - predecessor TYPE57

  Kulfilter til emhætter med recirkulation, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse. Indeholder 2 stk. runde kulfiltre.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB55
  Carbon Filter Super Performing

  Super Performing kulfilter til emhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - ECFB01
  Charcoal Filter rectangular

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 1 stk. rektangulært. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB52
  Long Life kulfilter til emhætte

  2 stk. runde LongLife kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - ECFB03
  Kulfilter til emhætte

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB50
  Long Life kulfilter til emhætte

  2 stk. rektangulære LongLife kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB46
  Long Life kulfilter til emhætte

  1 stk. rektangulært LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid 3 år.

 • Electrolux - Drypbakke - E3WHD450
  Electrolux Drypbakke 45 cm

  Minimér risikoen for vandskade på gulve og fittings med denne 45 cm drypbakke til opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Ofte starter fugt og vandskader med en mindre vandlækage. Med det innovative design af dette produkt, ledes en eventuel lækage ud foran på drypbakken, hvor den kan opdages i tide.

 • Electrolux - Duftfrisker - ESCO
  Electrolux s-fresh® Tropical Breeze Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® får dig til at føle dig på en tropeø, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Affedter - E6DMH101
  Electrolux Affedter til opvaskemaskine

  Affedter til opvaskemaskine. 200 gr. Pulver.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFSTV_H
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 3 niveauer. Passer til kombidampovne.

 • Electrolux - Drypbakke - E3WHD600
  Electrolux Drypbakke 60 cm

  Minimér risikoen for vandskade på gulve og fittings med denne 60 cm drypbakke til opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Ofte starter fugt og vandskader med en mindre vandlækage. Med det innovative design af dette produkt, ledes en eventuel lækage ud foran på drypbakken, hvor den kan opdages i tide.

 • Electrolux - Duftfrisker - ESRO
  Electrolux s-fresh® Evening Rose Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® får dit hjem til at dufte som en vidunderlig rosenhave på en varm sommereftermiddag, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftfrisker - ESMA
  Electrolux s-fresh® Citrus Burst Vacuum Cleaner Air Fresheners

  Eksplosionen af citrus frisker både dig og dit hjem op, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftfrisker - ESFI
  Electrolux s-fresh® Brown Sugar & Fig Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® bringer varmen fra Middelhavet ind i dit hjem, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftfrisker - ESBA
  Electrolux s-fresh® Cripsy Bamboo Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® fylder dit hjem med den forfriskende duft af Crispy Bamboo, når du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Bageplade - E3RHK600
  Electrolux Drip Tray for Refrigerator 60 cm

  Drypbakke 60 cm, til køleskabe og fryseskabe. Ofte starter fugt og vandskader med en mindre vandlækage. Med det innovative design af dette produkt, ledes en eventuel lækage ud foran på drypbakken, hvor den kan opdages i tide.

 • Electrolux - Kit - ESKD8
  Electrolux

  PURED8.2 Starterkit: 2 x s-bag® (E201S, 3,5 l) + 1 x Hygiejnefilter, vaskbart + 4 x s-fresh (Citrus Burst).

 • Electrolux - Kit - ESKQ9
  Electrolux

  PureQ9 Performance Kit. Indeholder 1x progresiv filter og 1x udblæsningsfilter.

 • Electrolux - Kit - ERK3
  Electrolux

  PUREi9.2 Performance kit. Holder ydeevnen høj på din PUREi9.2. Indeholder: 2 x filter, 2 x sidebørste, 1 x hovedbørste.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE19
  Carbon Filter - predecessor TYPE88

  Kulfilter til emhætter med recirkulation, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse. Indeholder 2 stk. runde.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCE1
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super Performing kulfilter til emhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB48
  Carbon Filter Super Performing

  Super Performing kulfilter til recirkulationsemhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.