Ovne

Din partner i alle situationer. Med hjælp fra vores ovne bliver madlavningen lettere og selvfølgelig sjovere for dig.

Ovn
41 af 41
 • 5
  (1)

  Selvrensende pyrolyseovn med stor kapacitet og integreret stegetermometer. Display med timer og start-stop automatik.

 • 5
  (1)

  Selvrensende pyrolyseovn med stor kapacitet og integreret stegetermometer. Display med timer og start-stop automatik.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfri hvid, med selvrensende pyrolyse og energiklasse A+. SteamBake ovn, der giver mulighed for også at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget stegetermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch betjening under det digitale ur. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i hvid med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader, udtræk i 1 niveau og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Flot multifunktionsovn i rustfri stål med katalytisk selvrens. SteamBake indbygningsovn med PlusSteam funktion, for hjemmebag med sprøde skorper og et luftigt indre. Ovnen har desuden madlavningstermometer, markedets største bageplader og dobbelt ovnbelysning for et godt overblik over tilberedningen. Lågen smækker aldrig med SoftClosing og betjeningen er enkel med pop-ud knapper.

 • 0
  (0)

  SteamBake indbygningsovn i rustfri stål i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake indbygningsovn i hvid i energiklasse A+ med pop-ud knapper og integreret madlavnings-/stegetermometer. Med PlusSteam funktionen kan du nu også tilføje damp til din bagning. Det store ovnrum er udstyret med fleksibelt teleskopudtræk i 1 niveau, markedets største bageplader samt elegant SoftClosing så ovnlågen ikke smækker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake multifunktionsovn i hvid med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  SteamBake multifunktionsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Med SteamBake får brødet en sprød skorpe og et fugtigt indre. Ovnen har desuden integreret stege-/madlavningstermometer for fantastiske madlavningsresultater hver gang. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og touch på timer uden på samt en låge med SoftClosing der tilmed kan skilles ad uden brug af værktøj for nem rengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (3)

  Multifunktionsovn i hvid til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og ovnrummet rengøres nemt grundet EasyClean emalje.

 • 1
  (1)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i hvid, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 1
  (1)

  Multifunktionsovn i hvid til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og ovnrummet rengøres nemt grundet EasyClean emalje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (3)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet.

 • 0
  (0)

  Indbygningsovn i rustfrit stål med drejeknapper i energiklasse A. Ovnen har den smarte PlusSteam funktion, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Med markedets største bageplader, praktiske urfunktioner samt rengøringsvenlig låge, der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i hvid til indbygning. Ovnen har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram samt grill og har tilmed stege-/madlavningstermometer for perfekte resultater hver gang. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og ovnrummet rengøres nemt grundet EasyClean emalje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Basis ovn i rustfrit stål med enkel betjening og konventionel ovntilberedning med over- undervarme samt grill. En enkelt ovn til det lille behov. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Basis ovn i hvid med enkel betjening og konventionel ovntilberedning med over- undervarme samt grill. En enkelt ovn til det lille behov. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (12)

  Selvrensende pyrolyseovn i rustfrit stål med stort ovnrum i energiklasse A+. I displayet kan du hurtigt og nemt indstille det indbyggede stege-/madlavningstermometer i ovnen. Desuden betjenes ovnen nemt med rengøringsvenlige pop-ud knapper og når du åbner ovnen under tilberedning sørger blæserautomatikken for at blæseren stopper, så du undgår at få al madosen i hovedet.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. Ovnen har tilmed stege-/madlavningstermometer for perfekte resultater hver gang. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Selvrensende pyrolyseovn i rustfrit stål med stort ovnrum i energiklasse A+. I displayet kan du hurtigt og nemt indstille det indbyggede stege-/madlavningstermometer i ovnen og vælge en start og stop-tid. Ovnen betjenes nemt med rengøringsvenlige pop-ud knapper og når du åbner ovnen under tilberedning sørger blæserautomatikken for at blæseren stopper, så du undgår at få al madosen i hovedet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn i hvid til indbygning. Ovnen har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram samt grill og har tilmed stege-/madlavningstermometer for perfekte resultater hver gang. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og ovnrummet rengøres nemt grundet EasyClean emalje.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizza/tærteprogram og grill. Ovnen har tilmed stege-/madlavningstermometer for perfekte resultater hver gang. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn hængslet i højre side, der betjenes med drejeknapper og med de klassiske ovnfunktioner som eksempelvis ægte varmluft og pizzafunktion. For nem rengøring kan ovnlågen nemt skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. God basisovn, hvor der medfølger fleksibelt teleskopudtrk i 1 niveau.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn hængslet i venstre side, der betjenes med drejeknapper og med de klassiske ovnfunktioner som eksempelvis ægte varmluft og pizzafunktion. For nem rengøring kan ovnlågen nemt skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. God basisovn, hvor der medfølger fleksibelt teleskopudtrk i 1 niveau.

 • 4,5
  (12)

  Selvrensende pyrolyseovn i rustfrit stål med stort ovnrum i energiklasse A+. I displayet kan du hurtigt og nemt indstille det indbyggede stege-/madlavningstermometer i ovnen. Desuden betjenes ovnen nemt med rengøringsvenlige pop-ud knapper og når du åbner ovnen under tilberedning sørger blæserautomatikken for at blæseren stopper, så du undgår at få al madosen i hovedet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizzaprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, uden brug af værktøj, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Electrolux SurroundCook ovn i rustfri stål med pyrolytisk selvrens. Indbygningsovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og har timer med touch. Lys- og blæserautomatik, aktiveres, når ovnlågen åbnes. En rigtig god ovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  SurroundCook ovn i rustfri stål med katalytisk selvrens i energiklasse A. Indbygningsovnen betjenes nemt og rengøringsvenligt med pop-ud knapper og har timer med touch. Det indbyggede madlavningstermometer kontrollerer kernetemperaturen i din ret - din genvej til perfekte resultater hver gang. En god ovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  A+ SurroundCook ovn i rustfri stål med pyrolytisk selvrens. Indbygningsovnen betjenes nemt og rengøringsvenligt med pop-ud knapper og har timer med touch. Med lys- og blæserautomatik, der aktiveres, når ovnlågen åbnes. En rigtig god ovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SurroundCook indbygningsovn i rustfri stål i energiklasse A. Nem rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og timer med touch. Det store ovnrum er udstyret markedets største bageplader, så du kan bage mere på én gang. Ovnen har desuden smart lys- og blæserautomatik. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SurroundCook indbygningsovn i hvid i energiklasse A. Nem rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og timer med touch. Det store ovnrum er udstyret markedets største bageplader, så du kan bage mere på én gang. Ovnen har desuden smart lys- og blæserautomatik. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SenseCook indbygningsovn med selvrensende pyrolyse. En multifunktionsovn i rustfri stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay samt connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app. Ovnen har desuden madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning, Soft Closing af ovnlågen og markedets største bageplader. Af medfølgende tilbehør kan bl.a. nævnes teleskopudtræk i 1 niveau samt 1 professionel bageplade. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  SenseCook indbygningsovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med selvrensende pyrolyse. En multifunktionsovn med betjening via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, hvilket giver mulighed for bl.a. at ændre temperatur via My Electrolux app'en. Med denne ovn får du tilmed hjælp til tilberedning, integreret madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning og Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn til indbygning. Basisovn med de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizzaprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, uden brug af værktøj, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Med enkelt ovnbelysning og markedets største bageplader. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Multifunktionsovn til indbygning. Basisovn med de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizzaprogram og grill. Med enkelt ovnbelysning, markedets største bageplader og for nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (3)

  Multifunktionsovn til indbygning. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizzaprogram og grill. For nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud, og det rustfrie stål er belagt med vores særlige AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Med ovnbelysning og markedets største bageplader. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (3)

  Multifunktionsovn til indbygning i hvid. Denne basisovn har de klassiske ovnfunktioner som ægte varmluft, over-undervarme, pizzaprogram og grill. Med ovnbelysning, markedets største bageplader og for nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud. Føres hos udvalgte forhandlere.