Filtrér efter sortiment

Væghængt emhætte
35 af 35
 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFT739X
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret 90 cm bred sugestærk SilenceTech emhætte i rustfri stål. Vægemfanget er udstyret med energibesparende LED spots, der giver et godt arbejdslys og Breeze funktion, der lydsvagt kører i en time efter endt madlavning for at få renset den sidste mados væk og derefter slukker automatisk. Med Hob2Hood funktionen er der mulighed for betjening af emhætten direkte fra kogepladen, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - KFVB19K
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret kvalitets vægemfang i sort glas og rustfrit stål. Emhætten er 90 cm bred, har diskrete touch knapper integreret og er særdeles effektiv samtidig med at den er lydsvag. Med Hob2Hood funktionen kan emhætten styres direkte fra en kogeplade med samme funktion. Den særdeles brugbare Breeze funktion kører lydsvagt i en time efter endt madlavning for at rense luften og slukker derefter automatisk. En kvalitetsemhætte i skråtstillet design. Designet, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV719K
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret 90 cm SilenceTech vægemfang i sort glas og rustfrit stål. Med Hob2Hood funktionen kan emhætten styres direkte fra en kogeplade med samme funktion, alternativt med touch på glasset. Den særdeles brugbare Breeze funktion kører lydsvagt i en time efter endt madlavning for at rense luften og slukker derefter automatisk. En kvalitetsemhætte i skråtstillet design, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i rustfri stål, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60563BX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 60 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. Emhætten har Hob2Hood funktion, der giver mulighed for at forbinde med en kogeplade med samme funktion, for håndfri betjening af emhætten. Denne model har desuden Breeze-funktion, der sikrer at den sidste mados efter madlavningen fjernes effektivt men lydsvagt.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB90981OX
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte i stål med stor sugeflade og hele 3 filtre der nemt kan tages ud og rengøres. Væghængt emhætte i 90 cm og med Hob2Hood-funktion, hvor emhætten kan tændes på kogeplader som også har Hob2Hood-funktion.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60460OX
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt rustfrit stål design. Emhætten er 60 cm bred, har 3 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt og energibesparende lys over din kogeplade. For at sikre, at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OW
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i hvid, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFC316X
  Electrolux 300 Væghængt emhætte 60 cm

  Klassisk væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, der samtidig giver et godt arbejdslys for et godt overblik over madtilberedningen.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i rustfri stål, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60563OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 60 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. For at sikre at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OW
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i hvid, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OK
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i sort, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB90563OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 90 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. For at sikre at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OK
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i sort, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV616K
  Electrolux Væghængt emhætte 60 cm

  Sort væghængt emhætte i skråtstillet design. 60 cm bred elegant emhætte i tidløst design, der matcher enhver køkkenstil. Emfang med 3 sugestyrker, energibesparende LED belysning og touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV619K
  Electrolux Væghængt emhætte 90 cm

  Sort væghængt emhætte i skråtstillet design. 90 cm bred elegant emhætte i tidløst design, der matcher enhver køkkenstil. Emfang med 3 sugestyrker, energibesparende LED belysning og touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV619W
  Electrolux Væghængt emhætte 90 cm

  Hvid væghængt emhætte i skråtstillet design. 90 cm bred elegant emhætte i tidløst design, der matcher enhver køkkenstil. Emfang med 3 sugestyrker, energibesparende LED belysning og touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV616W
  Electrolux Væghængt emhætte 60 cm

  Hvid væghængt emhætte i skråtstillet design. 60 cm bred elegant emhætte i tidløst design, der matcher enhver køkkenstil. Emfang med 3 sugestyrker, energibesparende LED belysning og touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV816W
  Electrolux Væghængt emhætte 60 cm

  60 cm bred væghængt designemhætte i hvid med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden gode funktioner som eksempelvis Hob2Hood, hvor en kogesektion med samme funktion kan styre emhættens sugestyrke. Derudover har denne model energibesparende LED belysning, betjening med touch og Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV819Y
  Electrolux Væghængt emhætte 90 cm

  90 cm bred væghængt designemhætte i sort med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden gode funktioner som eksempelvis Hob2Hood, hvor en kogesektion med samme funktion kan styre emhættens sugestyrke. Derudover har denne model energibesparende LED belysning, betjening med touch og Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV816Y
  Electrolux Væghængt emhætte 60 cm

  60 cm bred væghængt designemhætte i sort med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden gode funktioner som eksempelvis Hob2Hood, hvor en kogesektion med samme funktion kan styre emhættens sugestyrke. Derudover har denne model energibesparende LED belysning, betjening med touch og Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV819W
  Electrolux Væghængt emhætte 90 cm

  90 cm bred væghængt designemhætte i hvid med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden gode funktioner som eksempelvis Hob2Hood, hvor en kogesektion med samme funktion kan styre emhættens sugestyrke. Derudover har denne model energibesparende LED belysning, betjening med touch og Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFL716Y
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  60 cm bred væghængt designemhætte i rustfri stål med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden energibesparende LED belysning, betjening med touch samt Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFL719Y
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  90 cm bred væghængt designemhætte i rustfri stål med stor kapacitet. Modellen er en SilenceTech emhætte og har desuden gode funktioner som eksempelvis Hob2Hood, hvor en kogesektion med samme funktion kan styre emhættens sugestyrke. Derudover har denne model energibesparende LED belysning, betjening med touch samt Breeze funktion, som ved meget lavt lydniveau fjerner det sidste mados ud af køkkenet i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFV319K
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 90 cm

  Sort væghængt emfang i bredden 90 cm. Der er indbygget 2 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Den har kantsug, som betyder mere sugekraft, mindre strømforbrug samt lavere lydniveau.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFV319W
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 90 cm

  Hvid væghængt emfang i bredden 90 cm. Der er indbygget 2 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Den har kantsug, som betyder mere sugekraft, mindre strømforbrug samt lavere lydniveau.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFV316K
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 60 cm

  Sort væghængt emfang i bredden 60 cm. Der er indbygget 2 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Den har kantsug, som betyder mere sugekraft, mindre strømforbrug samt lavere lydniveau.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFV316W
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 60 cm

  Hvid væghængt emfang i bredden 60 cm. Der er indbygget 2 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Den har kantsug, som betyder mere sugekraft, mindre strømforbrug samt lavere lydniveau.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFT426X
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 60 cm

  60 cm væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, der samtidig giver et godt arbejdslys og overblik over madtilberedningen.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFT769X
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  90 cm væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, touch betjening og Hob2Hood. Derudover har denne emhætte Breeze funktion, som lydsvagt fjerner den sidste mados i køkkenet.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFT429X
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 90 cm

  90 cm væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, der samtidig giver et godt arbejdslys og overblik over madtilberedningen.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFT766X
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  60 cm væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, touch betjening og Hob2Hood. Derudover har denne emhætte Breeze funktion, som lydsvagt fjerner den sidste mados i køkkenet.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - KFTB19X
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Topmodel inden for væghængte emfang. 90 cm bred sugestærk SilenceTech emhætte i rustfri stål med LED spot og Breeze funktion, der lydsvagt kører i en time efter endt madlavning for at få renset den sidste mados væk og derefter slukker automatisk. Med Hob2Hood funktionen er der mulighed for betjening af emhætten direkte fra kogepladen, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV716K
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Højt specificeret 60 cm SilenceTech vægemfang i sort glas og rustfrit stål. Med Hob2Hood funktionen kan emhætten styres direkte fra en kogeplade med samme funktion, alternativt med touch på glasset. Den særdeles brugbare Breeze funktion kører lydsvagt i en time efter endt madlavning for at rense luften og slukker derefter automatisk. En kvalitetsemhætte i skråtstillet design, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Føres hos udvalgte forhandlere.