Ledningsfri støvsuger

Ultimativ bekvemmelighed. En ledningsfri støvsuger er altid tilgængelig og er designet til at passe ind i alle rum. Det er helt enkelt en fleksibel og ledningsfri rengøringsrevolution.

Vis alle ledningsfrie støvsugere
Well S7-vinduesvasker

Få en vinduesvasker med i købet!

Få funklende rene gulve og vinduer! Lige nu kan du få vores nye vinduesvasker Well S7 til en værdi af 795 kr., når du køber en valgfri UltraPower-ledningsfri støvsuger og registrerer den på vores hjemmeside. Tilbuddet gælder hele juni 2018.

Ledningsfri støvsuger
20 af 20
 • 4,5
  (46)

  UltraPower Green ledningsfri støvsuger med stor kapacitet og høj sugestyrke. Denne særlige Green udgave er produceret af 55% genbrugsplast, og er hjemmets pålidelige og kraftfulde batteristøvsuger uden ledning. UltraPower er skabt til at imponere og klarer hurtigt hverdagens rengøring. Den store støvbeholder tømmes nemt og med Litium TurboPower får du kort opladningstid og lang batterilevetid, samt BrushRollClean™ teknologi så hår og fibre forsvinder fra børsten og ind i støvbeholderen med kun ét tryk på pedalen.

 • 0
  (0)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (12)

  Ergorapido Green 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Denne Ergorapido er en helt speciel Green model, som er produceret med omtanke for klimaet og miljøet, og derfor produceret i 50% genbrugsplast. Kompromisløs kvalitet, pakket ind i et lækkert design.

 • 5
  (1)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 21 minutters køretid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 35 minutters køretid.

 • 0
  (0)

  Denne Electrolux Ultrapower Lithium ledningsfri støvsuger har en overlegen ydeevne og op til 75 minutters køretid takket være 28,8V litiumbatteri, PerformancePro™ mundstykke og BrushrollClean™ teknologi.

 • 5
  (5)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (2)

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 95 minutters køretid, takket være det effektive 32,4 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushRollClean™ rengøringsteknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Ergorapido ledningsfri 2-i-1 støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 21 minutters køretid.

 • 0
  (0)

  Vores populære Ergorapido ledningsfrie 2-i-1 støvsuger med indbygget håndstøvsuger. Det kraftige litium batteri sikrer overskud til længere brugstid. Den har en stor manøvredygtighed, og et ergonomiske design. Ergorapido så den er nemt at komme omkring med. Og så er den stilfuldt designet og tåler at stå fremme. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (19)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. AnimalCare mundstykke medfølger til denne model. Lille med effektivt mundstykke der optager flere hår end et traditionelt mundstykke. Kan også monteres på den håndholdte enhed, for nem støvsugning af møbler, puder eller sengen eksempelvis. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (8)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger.

 • 5
  (17)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger.

 • 4,5
  (4)

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 80 minutters køretid, takket være det effektive 32,4 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushRollClean™ rengøringsteknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (3)

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 80 minutters køretid, takket være det effektive 32,4 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushRollClean™ rengøringsteknologi.

 • 4,5
  (2)

  Højydende UltraPower batteristøvsuger. Dette er hjemmets pålidelige og kraftfulde støvsuger, der med Lithium HD TurboPower batterier, får mere power og endnu længere batterilevetid - op til 95 minutter. Den har et selvstående design, der tåler at stå fremme, og er derfor altid klar til brug. Støvsugeren klarer hurtigt og nemt den daglige rengøring, og har mange smarte funktioner og finesser som gør den let at håndtere og komme omkring med. Og så har den BrushRollClean™ teknologi som sikrer, at hår og fibre forsvinder fra børsten og ind i støvbeholderen med kun ét tryk på pedalen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (11)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger

 • 4
  (13)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Denne topmodel har et stort udvalg af tilbehør der medfølger til den håndholdte enhed. Du får et turbo- og møbelmundstykke til nem støvsugning af møbler, puder eller sengen. Mundstykket optager hår og fibre bedre end et traditionelt mundstykke og er særdeles anvendeligt hvis der er husdyr i husstanden. Derudover medfølger et fleksible og smalt mundstykke der sikrer, at du kan nå helt ind i selv de mest kringlede kroge i hjemmet, bilen, båden eller campingvognen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (2)

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 75 minutters køretid, takket være det effektive 28,8 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushrollClean™ rengøringsteknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.