Mere end hvidevarer

Køb direkte fra Electrolux 

 • Truck

  Indgår: Hjemmelevering med indbæring af hvidevarer* 

  (Gælder ikke til ikke-brofaste øer)

 • Screwdriver

  Tilkøb: Installation i forbindelse med levering*

  (Gælder ikke til ikke-brofaste øer)

 • Boxes

  Tilkøb: Vi tager dine gamle hvidevarer med til genbrug. Det koster 299 kr.

 

*Omfatter ikke installation af frontlåge på integrerede produkter. Gælder integrerede køleskabe, frysere og opvaskemaskiner.

En tryg købsoplevelse 

Når du køber et produkt fra Electrolux, har du 30 dages returret. Dette betyder, at du kan fortryde købet inden for 30 dage fra den dag, du modtog produktet, forudsat at produktet er ubrugt og i originalemballagen. Du er ansvarlig for returomkostningerne på op til 349 kr. 

> Læs mere om vores handelsbetingelser

Nem levering 

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at begynde at bruge dine nye produkter, du har købt hos os. Derfor tilbyder vi altid gratis hjemmelevering med indbæring, hvis du har købt en hvidevare*, samt levering til pakkeshop/box, hvis du har købt mindre produkter. 

*Gælder ikke ikke-bro faste øer.

> Læs mere om vores leveringsbetingelser

Leveret og installeret 

Når vi har leveret dine nye hvidevarer, skal du selvfølgelig kunne begynde at bruge dem med det samme. Derfor tilbyder vi altid installation på samme tid som vi leverer dine hvidevarer. Gælder dog ikke ikke-brofaste øer.

Selvfølgelig afinstallerer vi også dine gamle hvidevarer og tager dem med til genbrug.

Husk at booke installationsservice samt fjernelse af dine gamle hvidevarer til genbrug i din ordre, såfremt disse services ønskes.

*Omfatter ikke installation af frontlåge på integrerede produkter. Gælder integrerede køleskabe, frysere og opvaskemaskiner.
  
> Læs vores komplette installationsbetingelser 

Har du allerede købt et produkt?

Find ud af hvordan du får mest muligt ud af dit køb - uanset om det handler om at skrive en anmeldelse, har spørgsmål til købsvilkårene eller produktregistreringen. Her er alt det du har brug for, så du kan føle dig tryg når du har handlet hos os.

Vi er her for dig 

Vores dygtige support- og kundeservicemedarbejdere er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.  Du kan også kontakte os via chat, e-mail eller telefon. 

Telefon: 79221369

Mandag til torsdag fra 09:00 til 16:00 
Fredag fra 09:00 til 15:30 
Lørdag, søndag og helligdage holder vi lukket 

E-mail: webshop.dk@electrolux.com

Du kan læse mere på vores supportside her