Frithængende emhætter

Fuldend din køkkenø med en af vores elegante, kraftfulde og frithængende emhætter. Vores frithængende emhætter sørger for at du kan nyde den friske og åbne atsmosfære i dit køkken.

Frithængende emhætte
4 af 4
 • Electrolux - Frithængende emhætte - KFIB19X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Betjenes enten via touch eller forbindes med en kogeplade med samme funktion og på den måde styres direkte fra denne med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den yderst brugbare Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - LFI769X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende emhætte i bredden 90 cm. Der er indbygget 4 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Derudover har den Hob2Hood® funktion, som giver mulighed for at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogeplade med samme funktion. Med de elektroniske touchbetjeninger styres emhætten nemt og præcist. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R
  Electrolux 900 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende designer-emfang til recirkulation i den eksklusive mat sorte serie i bredden 90 cm. Der er indbygget 4 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Til emhætten medfølger en fjernbetjening for nem betjening, og den har desuden Hob2Hood® funktion, som giver mulighed for at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogeplade med samme funktion. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - EFI739X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Kan forbindes og betjenes direkte fra en kogeplade med samme funktion med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.