Opdag

AirComfort

Luftrenser i stue

Luftrenseren Pure A9 mod pollen

Ren luft er afgørende for dit velbefindende. Vores tilsluttede luftrenser Pure A9 filtrerer op til 99% af luftpollen væk. Pure A9 er godkendt af Asthma Allergy Nordic for personer med astma, allergi og anden form for overfølsomhed - men passer lige så godt til dig der bare gerne vil have ren luft indendørs*. 

PA91-404GY/DG - Anbefalingen tager udgangspunkt i rum med en volumen på op til 97 kubikmeter i driftform 4. 
PA91-604GY/DG - Anbefalingen tager udgangspunkt i et rum med en 
volumen på op til 107 kubikmeter i driftform 3.

Køb Pure A9 online

Afkøling på en ny måde

Bløde kurver i stedet for skarpe kanter. Den nye Electrolux Well P7 er som intet andet klimaanlæg med et design, der er helt anderledes end det traditionelle firkantede design, som andre modeller anvender. Med kombinationen af effektive funktioner og et elegant design får du teknologi i dit hjem. Hjemlig hygge i et nyt design.

 • 1
  BÆREDYGTIGHED

  Well P7 med patentbeskyttet rosedesign pynter i dit hjem og giver en bedre luftfordeling. Den miljøvenlige gasart R290 gør dit klimaanlæg meget mere grønt uden at gå på kompromis med køling eller opvarmning.

 • 2
  STILLE STYRKE

  Well P7 er  støjsvag og næsten vibrationsfrit, så du kan arbejde, lege eller sove under rolige forhold. AirSurround-systemet giver en indirekte luftstrøm, hvor luften sendes i en spiral opad, så den kommer tilbage i enheden med maksimal effekt og minimal støj.

 • 3
  HURTIG INSTALLATION

  Det tager kun 60 sekunder at installere Well P7, hvilket gør den til et af de hurtigste bærbare klimaanlæg på markedet. Det medfølgende WindowKit gør installationen tæt ved vinduet let og ligetil. De brugervenlige låse betyder, at du let kan flytte klimaanlægget rundt mellem værelserne, som du har lyst.

Et køligere, sundere hjem

voksen og barn læser en bog sammen og hygger i deres rene og afkølede hjem

En air conditioner, der renser

Rent og filtreret luft med ideel temperatur. PureBreeze air conditioner har tre separate filtre, som holder dit hjem frit for støv, allergener og lugte. Det elegante, moderne Red Dot prisbelønnede design får også dit hjem til at se ligeså godt ud, som du føler dig. Så du føler dig frisk og fyldt med energi hele dagen, hver dag.

Nærbillede af PureBreeze-airconditioner med RedDot-designlogo

Prisbelønnet design

Vores fine, kurvede rustfrie stålmodel har vundet 2015 Red Dot-prisen. Red Dot er et internationalt mærke for enestående design. Det er god stil og prisen gives for innovation, kvalitet, holdbarhed og andre nøgleegenskaber. PureBreeze har vundet, fordi det balancerede, harmoniske design passer godt med og styrker ethvert hjem.

For at du bedre kan slappe af hjemme, har vi sørget for PureBreeze er stillet nok til at sove gennem.

Voksen og barn sover i et køligt og roligt hjem

Hold hjemmet sundt

Afkøl og opfrisk luften, som du og dem du holder af, indånder hver dag. Vores PureO₂-system dræber 99% af alle bakterier og klarer mug, allergener og virus. Samtidig fjernes lugt og røg. Det er ikke blot airconditioning, det er ren luft.

Få bugt med myggene

Frisk og kølig og sund luft, uden myg. PureBreeze udsender skadesløse ultralydsbølger, der holder myggene væk. Så kan du slappe af i et køligt hjem uden myg, dag og nat.

En kvinde sover fredsommeligt uden at blive vækket af lyden fra køleenheden

Næsten lydløs air condition

Nyd ren luft og en god nats søvn med OptiBreeze air conditioner. Dens specielle sove-indstilling justerer temperaturniveauerne efter dit søvnmønster. Alt sammen, mens den renser luften for lugte, allergener og bakterier. Du sover godt og vågner op sund og frisk, fordi de avancerede filtre sikrer, at din luft altid er ren og frisk. Alt ved en næsten lydløs driftsvolumen på kun 22 dB.

Electrolux ChillFlex-enheden i en lounge

Behagelig køling hvor som helst

Nyd fleksibel, elegant og effektiv air conditioning, hvor du vil.. Den transportable ChillFlex air conditioner har praktiske ridsefri hjul og et håndtag foroven, så den er nem at flytte. Den indbyggede sensor i fjernbetjeningen holder desuden den ideelle temperatur, uanset, hvor den placeres. Du skal kun placere den, hvor du har brug for den, for at få optimal komfort.

Voksen og barn sover i et køligt og roligt hjem

Air conditioning du kan tage med dig

Hold dig fyldt med energi og afslappet med et behageligt indeklima uanset vejret udenfor.. Du skal blot tage enheden med dig, uanset om det er i badeværelset eller i arbejdsrummet. Den transportable ChillFlex Plus air conditioner er mobil og sikrer dig frisk luft, hvor du har brug for det. Med dens suveræne energieffektivitet og det moderne design giver den dig desuden både velvære og ser flot ud.

Frisk luft, med stil

Electrolux OptiBreeze X3 AirConditioner er den ideelle blanding af form og funktion. En ukompliceret tilføjelse med de helbredsmæssige fordele, der er ved frisk og ren luft.

 • 1
  Præmieret stil

  Præmieret "Red Dot" for bedste design i sin klasse

 • 2
  PureO2-system

  Meget effektivt og rent med allergen- og partikelfrit miljø

 • 3
  Ét klik til komfort

  Indstil til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt i dagens løb

WiFi ControlBox

Kølig luft fra din smartphone

Kom altid hjem til den perfekte temperatur med vores WiFi ControlBox.. Du kan bruge den til at styre dit hjems air conditioning via din smartphone hvor som helst fra. Overvåg og indstil forskellige temperaturer og blæserhastigheder i hvert rum. Så du kan komme hjem til den komfort, som kun dit hjem kan give dig.

Et varmere og hyggeligere hjem

 • 1
  Spar penge ved at spare på energien

  Energimærket A++ for både varme og køling som følge af det optimerede produktdesign

 • 2
  PureO2-system

  Meget effektive rensekomponenter giver allergen- og partikelfrit miljø

 • 3
  Mere stille end hvisken

  Det støjsvage design betyder, at du kan lade den køre hele natten