Tilbehør til madlavning

Giv din madlavning et ekstra løft med det rigtige kogegrej og tilbehør.

Tilbehør til dit køkken
88 af 88
 • Electrolux - Gryde - E9KLLC1
  Electrolux Stegegryde med låg

  Stegegryde med låg til brug på induktionskogeplade. Tåler også at komme i ovn for videretilberedning.

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn- og Mikroovn Care Spray, 500 ml (Anbefalet af Electrolux, AEG

  Med denne spray kan du holde din ovn og mikroovn fri fra rust og stædige fedtpletter. Det er en nem måde at renholde ovn, mikrobølgeovn og grill. Vores spray er hård ved pletter og skånsom på overflader, og medvirker til at holde produkterne som nye endnu længere.

 • No Brand - Emhætte forlænger- eller skorstenssrør - K5010M
  Skorstensrør til emhætte

  Teleskop skorstensrør i rustfrit stål til emhætte.

 • Electrolux - Casserole Set - E3SS
  Electrolux Grydesæt i 3 dele

  Grydesæt i 3 dele. 1 stk 24 cm stegepande (non-stick), 1 stk. 16 cm gryde med låg og 1.stk. 20 cm. gryde med låg.

 • Electrolux - Planche grill - E9HL33
  Electrolux Plancha Grill

  Electrolux Plancha Grill til induktion gør det nemt og sjovt at tilberede møre og saftige bøffer, friske grøntsager, fisk og skaldyr, hele året rundt. Grillen er belagt med non-stick og derfor særdeles nem at rengøre. Med brofunktion på din kogeplade kan du nemt opdele grillpladen i to stegezoner. Dimensioner: 23,8 x 51,8 cm.

 • Electrolux - Bageark - E4OSBS02
  Electrolux Genanvendeligt bageark med teflon

  1 stk. bageark, teflonbelagt, genanvendeligt.

 • Electrolux - Knivblade til skraber - E6HUB102
  Electrolux Blade til metalskraber

  Ekstra blade til metalskraber.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-9R
  Beskyttelsesplade til kogeplade 90 cm

  ProBox beskyttelsesplade til keramiske kogesektioner på 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • Electrolux - Justérbar bageplade - E40HBAE1
  Electrolux Universal justérbar bageplade med non-stick

  Universal justérbar bageplade med non-stick belægning, og som passer til alle slags ovne. Mål: Bredde: fra 37–52 cm, dybde 33 cm, højde 3,5 cm.

 • Electrolux - Ovnrens, spray - E6OCS101
  Electrolux Ovnrens spray

  Ovencare-Ovnrens til rengøring af ovnrum. Opløser nemt fedtstoffer og fastbrændte madrester. Spray og tør af. Perfekt til rengøring af ovnrum samt ovntilbehør. 250 ml. i sprayflaske.

 • Electrolux - Stegepande - E9KLFP01
  Electrolux Stegepande 28 cm

  Infinite Chef Collection stegepande er en alsidig stegepande til at stege bøffer og fiskefileter perfekt, mens den skånsomt og konstant reducerer fugten for at bevare den bedste smag og konsistens. Stegepanden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: diameter 28 cm.

 • Electrolux - Chinois colander si - E9KLCS01A
  Electrolux Chinois-dørslag

  Det professionelle kvalitets Chinois-dørslag er optimalt til Infinite Chefs Collection Conical Sauté. Chinois-dørslaget er et tilbehør, som er specifikt designet til at gøre din oplevelse fuldendt, når du laver mad med det højeffektive kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Tåler opvaskemaskine. Mål: Diameter 22 cm.

 • Electrolux - Fedt- og lugtfilter - E3CGC402
  Electrolux Universal and Cuttable Grease and Odour Filter 400g/m2

  Universal fedt- og kulfilter til emhætte, 400gr/m2. Mål: 57 x 47 cm.

 • No Brand - Justérbar rist - WSA-AP
  Rist med non-stick

  Rist med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning brænder fedtet ikke fast på risten. Efter brug skylles risten af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Timer og minutur - E4KTAT01
  Electrolux Æggeur

  Minutur. Op til 60 minutter. Rustfrit stål med satin finish.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLCS01
  Electrolux 2l kasserolle uden låg 22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle er ideel til sautering og hurtigstegning af små portioner kød og grøntsager. De to skrånende, koniske sider bevarer madens fugt og sikrer optimal smag hver gang. Sammen med chinois-dørslaget er den også perfekt til silkebløde saucer, supper og cremer. Den koniske sautégryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 2 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Gryde - E9KLSP01
  Electrolux Gryde med låg, Ø24 cm

  Infinite Chef Collection gryde på 9 liter giver dig mulighed for at tilberede fantastiske lækre retter. Den er ideel til at tilberede perfekt al dente pasta med pastaindsatsen eller til at dampe grøntsager med dampsættet. Gryden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 9 liter, diameter 24 cm.

 • Electrolux - Børnesikring - E4OHPR55
  Electrolux Afskærmning til kogeplade

  Universal afskærmning til kogeplader, der forhindrer børnefingre i at nå varme plader, gryder og pander for at beskytte mod forbrændinger. Passer til indbygningskogesektioner og er nem at montere. Mål: Bredde: Min. 50 cm - maks. 65 cm.

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Electrolux Infinite Wok til induktion

  Infinite Wok tilfører induktionsteknologiens rene, energieffektive finesse til wok-tilberedningen. Den geniale holder betyder, at kokken kan bevæge sig frit og naturligt under wokstegningen, mens induktionen opvarmer wok'en hurtigere end ved traditionel gas. Tilmed også elegant og stilfuldt. Virker kun på nyere induktionskogeplader med zonestørrelse 18 og 21 cm, samt fleksible Infinite zoner.

 • Electrolux - Stålrens, spray - E6SCS101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, spray. Spray flaske med 250 ml. Denne højkvalitets spray rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere. Skylning bagefter ikke nødvendigt, hvilket gør det nemt at rengøre emhætter, ovnlåger og vaske uden at lave mærker på overfladen.

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Electrolux Lav kasserolle 30 cm

  Infinite Chef Collection sauterpande med kapacitet på 4,5 liter er ideel til at lave lækker risotto, kyllingegryderetter, pochering af æg eller enhver anden ret, som har brug for lidt ekstra plads. Den er nem at løfte med de dobbelte håndtag. Den lave stegegryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 4,5 liter. Diameter 30 cm.

 • Electrolux - Analog stegetermometer - E4TAM01
  Electrolux Traditionel stegetermometer

  Klassisk madlavningstermometer med nyttige råd til den optimale tilberedningstemperatur. Sættes i den tykkeste del af kødet. Måler fra 40˚C til 110˚C i både gas- og elovne.

 • Electrolux - Stegetermometer - E4KTD001
  Electrolux Digitalt stegetermometer

  Digitalt termometer med madlavningstermometer, timer og lydalarm giver dig mulighed for at holde perfekt øje med din steg, uanset hvordan du foretrækker den. Nem at rengøre. Timeren har en nedtælling på 99 minutter. Maks. temperatur er 250˚C.

 • Electrolux - Dampfade og dampsæt - PKKS8
  Electrolux Professionel dæmpsæt til dampovn

  Kreer dine retter med de samme redskaber, som anvendes af professionelle chefkokke, i dit eget køkken. Dette sæt i rustfrit stål af høj kvalitet leveres med et fuldt sortiment af størrelser til alle typer ingredienser fra fisk og kød til ris og grøntsager. De små huller giver dampen mulighed for at cirkulere rundt om maden og samtidigt holde den fri for overskydende vand. Designet til brug med dampovne. Tåler maskinopvask.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARC-F
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super performance kulfilter til emhætte. Fremstillet af et særligt materiale og i en udformning, som optager og rengør mere luft på kortere tid, sammenlignet med traditionelle kulfiltre. Du får en bedre filtrering og en større ydeevne. Med dette langtidsholdbare kulfilter kan du genaktivere kullene ved at tørre filteret i ovnen. Se produktets vejledning for mere information.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFLBS1
  Electrolux Metal- og kulfilter

  Langtidsholdbart kulfilter af høj kvalitet til emhætter. Kan vaskes og genanvendes. Det aktive kul fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Vask filteret hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Denne model har også en ekstra metalramme. Mål: Metalfilter 255 x 460 mm. Kulfilter 237 x 433 x 22 mm.

 • Electrolux - Ovnrens, creme - E6OCC101
  Electrolux Ovnrens creme

  Ovnrens, 250 ml., creme. Til rengøring af ovnrum. Fjerner fedtstoffer og fastbrændte madrester.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Electrolux Kasserolle med låg Ø22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle gør det endnu sjovere at lave mad og tilberede et bredt udvalg af retter i én enkelt, alsidig gryde. Med 3 liters kapacitet og lige sider har du mulighed for at glasere, blande, småkoge og karamellisere uden problemer. Ideel til tilberedning af saucer og dyppelser takket være litermålet på indersiden til præcise målinger. Kasserollen er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 3 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Dampenhed til mikrobølgeovn - E4MWSTE1
  Electrolux Dampsæt til mikrobølgeovn

  Sunde måltider på få minutter med mikrobølge. Denne dampenhed til mikrobølge giver dig mulighed for at lave mad uden smør eller olie og samtidigt bevare alle vitaminer og næringsmidler. Perfekt til at tilberede grøntsager og fisk, og den kan tilmed komme i køleskabet, fryseren og opvaskemaskinen.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS01
  Electrolux Pizzasæt

  Specialdesignet, ildfast pizzasten. Designet til at opnå samme effekt i en almindelig el- eller gasovn. Sættet består af en sten og en pizzaspade i træ, som også kan anvendes til brød og kager. Mål: 33 cm x 38 cm.

 • Electrolux - Stålrens, creme - E6SCC101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, creme. Flaske med 250 ml. Denne højkvalitets creme rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere.

 • Electrolux - Professionel bageplade - E9OOPT01
  Electrolux Professionel bageplade med huller og non-stick

  Fremtryl nemt bagværk som en professionel bager, hver gang. Nyd friskbagte flûtes og kager med en perfekt gylden skorpe, som er sprøde udenpå og bløde inden i. Hullerne i bagepladen giver luften mulighed for at cirkulere frit omkring dejen, hvilket giver en sprød konsistens og et blødt og fugtigt indre. Den kan også bruges til at tørre mad, bage pizza, tærter og andet som skal have en sprød bund. Bagepladen er med non-stick belægning og derfor utrolig nem at rengøre. Mål: 46,6 x 38,5 cm.

 • Electrolux - Pastaindsats - E9KLPS01
  Electrolux Pastaindsats til gryde

  Infinite Chef Collection pastaindsats gør det nemt at hælde vandet fra den kogte pasta, og den er ideel til at beskytte delikat pasta mod at blive gå i stykker. Løft blot indsatsen op, så løber vandet ned i gryden igen, og de store håndtag beskytter dine hænder mod varmt vand. Den er designet specifikt til at passe til Electrolux Infinite Chef Collection gryde på 9 l. Pastaindsatsen er en del af det højeffektive Infinite Chef Collection kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Mål: Diameter 24 cm.

 • Electrolux - Mikrobølgelåg - E4MWCOV1
  Electrolux Mikrobølgelåg

  Mikrobølgelåg af kraftigt plastik. Mål: Diameter: 265 mm. Koncentrér varmen omkring din ret samt fugtighed under mikrobølgetilberedningen. Mikrobølgelåget placeres direkte over maden og forhindrer, at maden sprøjter samt at madrester sætter sig indvendigt i mikrobølgeovnen. Tåler opvaskemaskine.

 • Electrolux - Skraber til keramisk og induktionskogeplade - E6HUE102
  Electrolux Skraber til kogeplade

  Metalskraber til glaskeramiske overplader.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS1
  Electrolux Pizzasæt

  Kreér italiensk smag som aldrig før med pizzastenen fra Electrolux. Fremstillet af utroligt holdbart materiale. Holder høje temperaturer for at sikre ensartet varme, der giver din pizza den perfekte skorpe – hver gang.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-8R9I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 80 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 80 og 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • No Brand - Bageplade - CTA-AP
  None-stick bageplade

  Bageplade med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning er du fri for at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte på pladen, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Justérbar rist - E4OHGRI1
  Electrolux Justérbar rist til indbygningsovn

  Justérbar ovnrist. Udvides nemt og er ideel ved madlavning til større sammenkomster. Der kræves intet værktøj eller monteringer. Tåler opvaskemaskine. Mål: Bredde: 35-56 cm, dybde: 31 cm.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-6IR
  Beskyttelsesplade til kogeplade 60 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 60 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • No Brand - Bageplade - DDPGR-AP
  Ekstra dyb bradepande

  Ekstra dyb bradepande. Den ekstra dybde gør den ideel til retter som kræver mere plads. Eksempelvis lasagne, ovnbagt fisk, moussaka, simreretter og bradepande-kager.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE150
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: 435 x 216 x 25 mm.

 • No Brand - Tilbehør - PBOX-7IR8I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 68 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 68 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • No Brand - Bageplade - PT-AP
  Professionel bageplade med huller og non-stick

  Probageplade. Når du bager gærbrød og kager på probagepladen med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig. Hullerne i pladen sikrer at damp og varme fordeler sig jævnt hele vejen rundt om dit bagværk.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE28
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: Diameter 240 x 33 mm

 • No Brand - Bageplade - DPA-AP
  Bradepande med non-stick

  Bradepande med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning behøver du ikke at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte i bradepanden, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Bageplade - E9OOAF00
  Electrolux AirFry Tray

  Med AirFry pladen kan du tilberede eksempelvis pommes frites direkte på pladen, uden olie og uden at skulle vende dem under tilberedningen. Hullerne i pladen sørger for en jævn luftstrøm, der bruner maden fra alle sider.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFAV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Fleksibelt udtrækssystem i 3 niveauer med fuldt udtræk og rengøringsvenlig Super Clean non-stick belægning. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFAV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Udtrækket er belagt med Super Clean non-stick belægning for nem rengøring. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • No Brand - Kulfilter - TYPE20
  Long Life kulfilter til emhætte

  Long Life kulfilter til emhætte. Langtidsholdbart filter som kan vaskes og tørres, så kullene igen bliver aktive. Forlæng dermed levetiden op til ca. 3 års brug. Et traditionelt kulfilter har som tommelfingerregel en levetid til ca. 3 måneders brug. Den oplyste levetid er vejledende og kan variere efter forbrugsmønster.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med delvist udtræk i 1 niveau. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • AEG - Kulfilter - TYPE58
  AEG Kulfilter til emhætte

  Kulfilter til nogle modeller af Electrolux og AEG udtræksemhætter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk firkantede. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFSTV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Passer kun til kombidampovne. For semi-kombidampovne, skal udtræk til traditionelle ovne anvendes.

 • No Brand - Kulfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 3 niveauer. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE05
  Carbon Filter compatible with EFF70

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Med fleksibelt udtræk, kan du omplacere udtrækket til den position der passer til dit behov. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. rektangulære. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 1 stk. rektangulært. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE09
  Carbon Filter - predecessor EFF75

  Kulfilter til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned. Indeholder 2 stk. runde.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE11
  Carbon Filter Resett TYPE20 Long Life

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. For et lugtfrit køkken. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE12
  Carbon Filter - predecessor Type 47

  Kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE13
  Carbon Filter - predecessor of Type 30

  Kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 1 stk. rundt. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE15
  Carbon Filter compatible with Type10

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 1 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE17
  Carbon Filter - predecessor TYPE25

  1 stk. rundt kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE18
  Carbon Filter - predeccessor Type 60

  1 stk. rektangulært kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE16
  Carbon Filter - predecessor EFF55

  2 stk. rektangulære kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE31
  Carbon Filter - predecessor EFF77 Long Life

  2 stk. runde LongLife kulfiltre til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE29
  Carbon Filter - predecessor Type 14 Long LIfe

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Dette vaskbare kulfilter har en levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE33
  Carbon Filter Resett EFF76 Long Life

  1 stk. rektangulært LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE39
  Carbon Filter compatible with Type 29

  2 stk. runde kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse.

 • No Brand - Kulfilter - ECFB02
  Charcoal Filter round shape 2 pcs

  Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Skift jævnligt for at få din emhætte til at yde optimalt.

 • No Brand - Kulfilter - ECFBLL01
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters round shape

  Long Life | High Efficiency - Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen.

 • No Brand - Kulfilter - ECFBLL02
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters rectangular shape

  Long Life | High Efficiency - Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCF1
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super Performing kulfilter til emhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB49
  Carbon Filter Standard

  2 stk. rektangulære kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCE2
  New version of Super charcoal filter ELICA

  Super Performing kulfilter til recirkulationsemhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB54
  Carbon Filter ELX100

  LongLife kulfilter til recirkulationsemhætter. Levetid på 3 år.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE37
  Carbon Filter - predecessor Type 58

  2 stk. runde kulfiltre til recirkulationsemhætter. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE21
  Carbon Filter - predecessor TYPE57

  Kulfilter til emhætter med recirkulation, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse. Indeholder 2 stk. runde kulfiltre.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFSTV_H
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 3 niveauer. Passer til kombidampovne.

 • Electrolux - Bageplade - E3RHK600
  Electrolux Drip Tray for Refrigerator 60 cm

  Drypbakke 60 cm, til køleskabe og fryseskabe. Ofte starter fugt og vandskader med en mindre vandlækage. Med det innovative design af dette produkt, ledes en eventuel lækage ud foran på drypbakken, hvor den kan opdages i tide.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE19
  Carbon Filter - predecessor TYPE88

  Kulfilter til emhætter med recirkulation, der sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Udskiftes hver 4.-6. måned for optimal ydelse. Indeholder 2 stk. runde.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARCE1
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super Performing kulfilter til emhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFB48
  Carbon Filter Super Performing

  Super Performing kulfilter til recirkulationsemhætte med effektivitet på 86% sammenlignet med 40-50% med et standard kulfilter. Indeholder 1 stk. Kan regenereres hver 3.-4. måned hele 15 gange. Installeres som et standard kulfilter.