Emhætte

Få et rart indeklima i køkkenet med vores udvalg af emhætter. En emhætte fra Electrolux bliver en integreret del af indretningen, samtidig med at den giver en lydsvag men effektiv udsugning.

 

Ren luft i køkkenet med vores energieffektive emhætter

Lav mad sammen med venner og familie i et rent køkken. Med lavere lydniveauer og energiklasse A eller bedre, renser vores emhætter effektivt luften i køkkenet så der er rart at være.

Læs mere om Electrolux EcoLine

Gør køkkenet til hjemmets hjerte med ren luft og bedre belysning

Electrolux emhætter er både kraftfulde og lydsvage, de renser luften og gør køkkenet til et rart sted at være. Med forbedret belysning bliver det nemmere at lave velsmagende mad.

 • Stegepande og kasserolle på komfuret med grafik ovenover
  EMHÆTTE OG KOGEPLADE TALER SAMMEN

  Hob2Hood®-funktionen forbinder kogepladen og emhætten trådløst, så luften i køkkenet hele tiden renses når du laver mad. Emhætten tilpasser automatisk indstillingerne efter hvor høj varme kogepladen har. Bare begynd at lave mad, så sørger emhætten for resten.

 • Mand laver mad i et køkken
  LYDSVAG OG EFFEKTIV

  SilenceTech-emhætten giver kraftig udsugning med minimal støj. Med et lavt lydniveau fjerner den mados og lugt i køkkenet – selv på maks.effekt – så du kan lave lækker mad i et behageligt miljø.

 • Nærbillede af emhættens lyspanel
  BEDRE BELYSNING

  Med energieffektivt LED-lys giver vores emhætter optimalt belysning til madlavningen. Det gør det lettere at læse opskrifter og holde øje med gryderne, og så giver det en hyggelig stemning i køkkenet.

Find emhætten som passer til dit køkken

Vores udvalg af emhætter fås i forskellige designs så du kan skabe dit idéelle køkken. Se vores video for at finde ud af hvilken emhætte der passer dig.

Klassens bedste

900 SilenceTech

900 SilenceTech-emhætten fjerner lydløst mados fra køkkenet, selv ved maks-effekt. Med vores avancerede teknologi kan du fokusere på at skabe lækre madretter i et rent og roligt miljø.

Vores mest populære produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood styrer automatisk udsugningen og belysningen. Lad 700 Hob2Hood regulere emhætten mens du koncentrerer dig om de vigtigste momenter i din madlavning.

Nyhed

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood er det ikke længere noget problem at føre en samtale når du sætter dig ned for at spise med familie og venner. Aktivér funktionen med et tryk på en knap når du er færdig med at lave mad, så opfrisker den lydløst luften i 60 minutter.

Læs mere om vores emhætter

Vi har alt fra elegante til raffinerede modeller som hjælper med at skabe et godt køkkenmiljø mens de understreger din stil. Læs alt hvad du skal vide for at finde den rette emhætte til dit køkken.

Se mere fra Electrolux