Vælg emhættekategori

Skab et godt køkkenmiljø med vores udvalg af emhætter, som er nemme at integrere og som giver effektiv men stille udsugning.

 

Find emhætten som passer til dit køkken

Vores udvalg af emhætter fås i forskellige designs så du kan skabe dit idéelle køkken. Se vores video for at finde ud af hvilken emhætte der passer dig.

Klassens bedste

900 SilenceTech

900 SilenceTech-emhætten fjerner lydløst mados fra køkkenet, selv ved maks-effekt. Med vores avancerede teknologi kan du fokusere på at skabe lækre madretter i et rent og roligt miljø.

Vores mest populære produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood styrer automatisk udsugningen og belysningen. Lad 700 Hob2Hood regulere emhætten mens du koncentrerer dig om de vigtigste momenter i din madlavning.

Nyhed

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood er det ikke længere noget problem at føre en samtale når du sætter dig ned for at spise med familie og venner. Aktivér funktionen med et tryk på en knap når du er færdig med at lave mad, så opfrisker den lydløst luften i 60 minutter.

Læs mere om vores emhætter

Vi har alt fra elegante til raffinerede modeller som hjælper med at skabe et godt køkkenmiljø mens de understreger din stil. Læs alt hvad du skal vide for at finde den rette emhætte til dit køkken.