Cool deals på airconditioner – op til 20% rabat
full-width-block

Integreret køleskab - stilrent og moderne

Tag et kig på vores integrede køleskabe – en smart løsning hvis du vil spare plads og have et mere ensartet udtryk i køkkenet. Vores integrerede køleskabe er både rummelige og har mange smarte funktioner, som sørger for at holde en jævn temperatur så dine madvarer holder så længe som muligt.

1
4 resultater
Sorter efter
4 resultater
Køb Online
Nulstil
Køb Online
  • 3.899 kr.
    8.899 kr.
Sorter efter
Køb online
Maksimal beskyttelse af dine råvarer. De uafhængige afdelinger i 900 NaturaFresh køleskabet skaber dedikerede betingelser for dine råvarer. Luftfugtigheden er justerbar, og rummet kan holdes ved 0°C, den ideelle temperatur til opbevaring af fisk eller kød. Føres hos udvalgte forhandlere.
DKK 8.899
Inkl. moms
Begrænset lager
Energirigtigt fuldintegreret køleskab med DynamicAir ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. Med ExtraZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk samt stor praktisk skuffe i bunden på teleskopudtræk med manuel fugtighedskontrol. Føres hos udvalgte forhandlere.
DKK 6.399
Inkl. moms
Begrænset lager
Køb online
Smart udnyttelse af pladsen i køkkenet. Spar plads i køkkenet og opbevar maden i et 600 SpaceSmart Combo. Nyd fordelene ved at have mere køkkenplads, når fryseren eller køleskabet kan være under kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.
DKK 5.795
Inkl. moms
Begrænset lager
Rummelige opbevaringsløsninger. 500 OptiSpace Køleskab byder på et rummeligt interiør til dagligvarer. Opbevaringsmuligheder gør det nemt at finde et sted til større genstande. Og har du brug for endnu mere plads, kan skufferne nemt tages ud.
DKK 3.899
Inkl. moms
Ikke på lager
1
Sammenlign
/ 3
Se mere fra Electrolux
Fritstående køleskab

Et fristående køleskab kan du placere hvor du vil i køkkenet.

Købsguide: Vælg det rigtige køleskab

Hvilket køleskab skal du vælge? Vi hjælper dig!

Køleskabe og frysere

Se nærmere på vores udvalg af køleskabe og frysere.