Indbyggede køleskabe

Fleksibelt, smart indrettet, eneribesparende - og gemt bag din køkkenlåge. Vores indbyggede køleskabe er diskrete men altid parate til at bidrage med friske ingredienser til din madlavning.

Filtrér efter sortiment

Integreret køleskab
8 af 8
 • Electrolux - Integreret køleskab - ERC3195AOW
  Electrolux 900 A++ LongFresh Køleskab

  A++ LongFresh køleskab til fuldintegrering med SoftClose på døren. Kvalitetsskab med dedikerede 0 graders skuffer som giver dig de bedste opbevaringsbetingelser for fersk kød, pålæg og grøntsager, så de holder sig friske i længere tid. Køleskabet har envidere et lavt energiforbrug og en luksuriøs og rengøringsvenlig indretning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERG1402AOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab

  Køleskab til indbygning med lavt energiforbrug. A++ køleskab til fuldintegrering, har en god og rummelig indretning med et lyst interiør.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERC2105AOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab

  Fuldintegreret A++ køleskab med lavt energiforbrug. Spar på strømforbruget og gem samtidig køleskabet væk bag en køkkenlåge. Skabet er i mellemstørrelsen og har et lyst interiør, elektronisk temperaturstyring og gode indretningsmuligheder. Også ideel i kombination med fryseskabet i samme størrelse, for den perfekte indbygget side-by-side løsning. Energirigtigt kvalitetsskab.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERY1402AOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab

  Lille A++ køleskab til indbygning. Energimærket A++ givet et lavt energiforbrug. Det indvendige design er lyst og trods størrelsen, byder på god opbevaringsplads med nyt hyldedesign som skaber mere indvendigt plads end tidligere.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERC3215AOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab med ventileret køl

  Højt køleskab til indbygning med SoftClose funktion på døren. Lavt energiforbrug i energiklasse A++. Køleskabet har ventileret køl og god plads. Køleskabet til fuldintegrering, har en stor og fleksibel udtræksskuffe i bunden, som giver optimal opbevaring og udnyttelse af pladsen, hvor det ellers kan være svært at komme til.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERN3214AOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab med ventileret køl

  Fuldintegreret køleskab i energiklasse A++, med ventileret køl for at sikre ensartet temperatur i hele skabet. Et køleskab med FreshZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk. For optimal udnyttelse af pladsen, har køleskabet en stor praktisk skuffe i bunden, der tillige er monteret på teleskopudtræk.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERY1204FOW
  Electrolux 300 A++ Køleskab

  Lille køleskab med indvendig frostboks i energiklasse A++ og indvendig LED belysning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret køleskab - ERN3213AOW
  Electrolux 300 A+ Køleskab med ventileret køl

  Fuldintegreret køleskab med meget stor kapacitet, samt ventileret køl som øger holdbarheden af dine madvarer.