Vaske-tørremaskine

Spar plads med en vaske-tørremaskine. Lige så god som separate maskiner, og du kan du vaske og tørre dit tøj på én gang.

Vis alle vaske-tørremaskiner

Tre gode valg

4,5
(3)
 • EW7W5268E5
 • DualCare-system Capacity: 8 kg wash/4 kg dry
 • Spin speed: 1600 Energy: A SteamCare Little display Eco Inverter motor
0
(0)
 • EW7W6661S7
 • DualCare system Capacity: 10 kg wash/6 kg dry
 • Spin speed: 1600 Energy: A SteamCare Medium display Eco Inverter motor
4,5
(2)
 • EW8W7861E8
 • UltraCare system Capacity: 10 kg wash/6 kg dry
 • Spin speed: 1600 Energy: A Steam Care Big display Eco Inverter motor
Laundry room with Washer Dryer

Vask, tør og beskyt - samtidig

Spar plads med en vaske-tørremaskine. Takket være en skånsom vask og tørretumbling kan du faktisk også vaske og tørre dit uldtøj i Electrolux' vaske-tørremaskiner fra PerfectCare-serien. Desuden holder tøjet længere.

10 års Tryghedsordning

Den nye, kulfri Silence-motor – eller invertermotor – er selve hjertet i langt de fleste Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere. Motoren er det gennemtestede resultat af et intenst udviklingsforløb og har en enestående holdbarhed. Sammen med produkterne lancerer vi derfor en 10 års Tryghedsordning, der uden ekstra omkostninger for dig giver dig en ekstra sikkerhed specifikt på motoren i alle nye Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med invertermotor.

Vaske-tørremaskiner fra Electrolux

For at holde dit tøj flot har Electrolux designet en serie af vaske-tørremaskiner, som sikrer den ultimative pleje af alt dit tøj, selv det mest sarte.

En kvinde tager et stykke uldtøj ud af sin Electrolux DualCare vaske-tørremaskine, som gør det sikkert både at vaske og tørre uld.

Vask, tør, plej. Alt på én gang.

Vask og tør selv dine sarte ting, også ting, der skal vaskes i hånden, i én skånsom maskine. Vores Electrolux DualCare vaske-tørremaskiner plejer dit tøj skånsomt ved lave temperaturer. Med en Woolmark Blue-certificering kan du være sikker på, at selv dine uldting, som ellers kun må vaskes i hånden, vil få optimal pleje under vask og tørring.

 • DualCare
  En kvinde tager et stykke uldtøj ud af sin Electrolux DualCare vaske-tørremaskine, som gør det sikkert både at vaske og tørre uld.

  Vask, tør, plej. Alt på én gang.

  Vask og tør selv dine sarte ting, også ting, der skal vaskes i hånden, i én skånsom maskine. Vores Electrolux DualCare vaske-tørremaskiner plejer dit tøj skånsomt ved lave temperaturer. Med en Woolmark Blue-certificering kan du være sikker på, at selv dine uldting, som ellers kun må vaskes i hånden, vil få optimal pleje under vask og tørring.

  }
Vaske-tørremaskine
6 af 6
 • 4,5
  (2)

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med stor kapacitet på op til 10 kg vask og 6 kg tør. Maskinens unikke UltraCare system forblander vaske- og skyllemiddel med vand inden det når ind til tøjet, for en grundigere tøjvask. DualCare systemet giver mulighed for at vaske og tørre i én og samme proces. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som uld. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (3)

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 8 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både at tøjet vaskes ved optimal temperatur, tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som uld.

 • 0
  (0)

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet helt op til 10 kg vask og 6 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan desuden indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  God vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 7 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan desuden indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 7 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både, at tøjet vaskes ved optimal temperatur, med skånsomme tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som eksempelvis uld.

 • 0
  (0)

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg. 10 års garanti på den slidstærke ÖKOInverter motor. Maskinen har programmet NonStop 3t/3kg, der vasker og tørrer dit tøj på en gang. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Både vaskemaskine og tørretumbler er Woolmark Blue certificeret for ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.