Vaskemaskine med tørretumbler

Vores kombinerede vaskemaskiner med tørretumbler sparer tid, energi og plads uden kompromisser. Samtidig med at dit tøj holder længere. Vælg kun vask, vælg kun tørring eller begge dele. Vask og tørring så skånsom og smart at selv dine fineste uldtrøjer kan tåle det. Vasketøjet er ikke noget problem med en vaske-tørremaskine fra Electrolux.

 

Læs mere

Vores bedste og mest effektive vaske-/tørremaskine

Electrolux vaske-/tørremaskiner i EcoLine serien er vores mest energieffektive produkter. Når du skal vælge vaskemaskine, gå efter de bedste energimærkninger med produkter i klasse A, A+10% og A+20%. Vores varmepumpeteknologi reducerer energiforbruget med 55% samtidig med at du kan tørre dit mest sarte tøj.*

Vask, tør, spar. Alt i et.

Med Electrolux vaske-/tørremaskiner kan du spare op til 96% vand ved at bruge damp*, få rent tøj ved 30 °C* og bruge op til 55% mindre energi, når du tørrer tøjet med varmepumpesteknologi.* Spar på ressourcerne, hjælp dit tøj til at holde længere og sænk klimapåvirkningen.

(1) ansvarsfraskrivelse Damp *Intern test med 1 kg vask på Dampprogrammet sammenlignet med finvaskprogrammet. (2) ansvarsfraskrivelse ”PowerClean 59 min. pletfjerning Ekstern test af PowerClean 59 min. 30°C-program med 5 kg vask viser 100% pletfjerning af 59 almindelige husholdningspletter.”

*Baseret på interne tests som sammenligner en vaske-tørremaskine med varmepumpeteknologi med en traditionel kondensvaske-tørremaskine i energiforbrug under tørrefasen med et helt Eco 40-60-program ved maksimal belastning (6 kg IEC-bomuld). **Funktioner afhænger af produktserien

 • Glasbeholder mod grøn baggrund
  Opfrisket tøj med 96% mindre vand*

  Med SteamCare-systemet kan du opfriske dit tøj, når det ikke er nødvendigt med en hel vaskecyklus og bruge op til 96% mindre vand* sammenlignet med et helt vaskeprogram.

  *Interne tests med 1 kg tøj Steam-programmet sammenlignet med finvaskprogrammet.

 • To stabler foldet tøj
  Vask effektivt ved 30º C og spar 30% energi*

  Med UltraCare-systemet aktiveres vaskemiddel og skyllemiddel fuldt ud i vandet, før de når frem til tøjet. Dette gør at dit tøj bevarer sin kvalitet længere, ser ud og føles som nyt, vask efter vask.

  *UltraWash-programmet vasker rent allerede ved 30°C og sparer mere end 30% energi sammenlignet med et 40°C bomuldsprogram.

 • Hvidevarer i hjemmemiljø
  Skånsom tørring med op til 55% energibesparelse*

  Nu kan du føle dig tryg ved at vaske og tørre dit yndlingstøj uanset materiale, også silke og dun.

  *Baseret på interne tests som sammenligner en vaske-tørremaskine med varmepumpeteknologi med en traditionel kondensvaske-tørremaskine i energiforbrug under tørrefasen med et helt Eco 40-60-program ved maksimal belastning (6 kg IEC-bomuld).

VORES SMARTESTE LØSNING

900 DelicateCare System

Med en 'Vaske/tørremaskine 900' vasker og tørretumbler du alt dit yndlingstøj. DelicateCare-systemet med varmepumpe kombinerer lave temperaturer med tilpassede tromlebevægelser alt efter materialet. Dit silketøj bliver op til 50% mindre krøllet.

VORES MEST POPULÆRE PRODUKT

700 DualCare System

DualCare-systemet vasker og tørrer tøjet lige efter hinanden - i ét program. Systemet fornemmer vasketøjsmængden og tilpasser temperatur og tromlebevægelser efter det program du vælger. Tøjet ser ud og føles som nyt i længere tid.

Vores sortiment

Den rette tøjpleje i hvert program med tilpasset temperatur og tromlebevægelser.
 • SensiCare System
 • SteamCare System w FreshScent
 • DualCare System
 • Connectivity*
 • DelicateCare System
Vaskepulver og skyllemiddel for-blandes for en hurtigere og mere effektiv rengøring samtidig som fibrene beskyttes.
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System
 • UltraCare System
Systemet aflæser tøjmængden og tilpasser temperaturen og tromlebevægelserne efter programmet.
 • SensiCare System
 • SteamCare System w FreshScent
 • DualCare System

*Kun tilgængelig på visse produkter

Make it Last

Den måde vi passer og plejer vores tøj på påvirker vores miljø. Og at reducere tøjspild er noget vi kan gøre her og nu. Med Electrolux' PerfectCare holder dit tøj længere - for en mere bæredygtig fremtid.

Nye energimærker

Den tidligere skala for energimærkning (D-A+++) er blevet udfaset af EU-kommissionen. Den er blevet erstattet af en mere forenklet skala (A-G) og nye krav. Produkterne placeres nu på den nye skala for, at gøre det lettere for dig at træffe et valg.

Smart tøjpleje

Med en maskine som kan styres via app, er det ikke længere nødvendigt at google for at finde ud af, hvordan tøjet skal vaskes og tørres. My Electrolux Care-appen anbefaler det program som passer bedst til tøjet og sender det direkte til maskinen.

Se mere fra Electrolux

 • Jakker på bøjler
  Vask og tør

  Pas godt på dit tøj med skånsomme vaskemaskiner, tørretumblere og andre produkter til tøjpleje.

 • Integreret vaske-tørremaskine på badeværelse
  Købsguide: Vælg den rigtige vaske-/tørremaskine

  Hvilken vaske-/tørremaskine skal du vælge? Vi hjælper dig!

 • En mand holder en jakke som han har vasket i vaskemaskinen
  Vaskemaskiner

  Oplev utrolige vaskeresultater med vores vaskemaskiner.