MAKE IT LAST

Giv dit tøj et længere liv med Electrolux' PerfectCare - for en mere bæredygtig fremtid.

Hvert år smider vi helt unødvendigt flere tons af tøj ud. Den måde vi behandler tøjet på har en markant indvirkning på miljøet. At reducere tøjspild er noget, vi både kan og bør gøre noget ved allerede nu. Derfor har vi udviklet vaske- og tørremaskiner som får vores tøj til at holde længere, og som er mindre belastende for vores planet.

Vask mindre, brug mere damp

Det er ikke altid nødvendigt at fylde en hel maksine. Ofte er alt hvad der er brug for en hurtig opfriskning af tøjet. Ved at bruge damp sparer du på vandet samtidig med at du forlænger både tøjets og planetens levetid. Som ekstra bonus mindsker du også strygetiden, fordi dampen udglatter alle krøller.

Mange af Electrolux' vaske- tørremaskiner har et Steam Refresh-program som damper tøjet i slutningen af vasken, eller når du selv vælger funktionen for at friske dit tøj op.

Opdag SteamFresh

Derfor er 30 det nye 40 i tøjvask

De fleste vil gerne være mere miljøbevidste, når det kommer til tøjvask. Men en del er bange for, at lugt og pletter ikke går væk, når man vasker på lave temperaturer. Med dagens avancerede forvask-teknologi, svarer 30°C til en lige så effektiv vask som 40°C. Farverne holder længere og programmet bruger mindre energi.

Læs mere

"At bruge Electrolux damp-programmer er en nem måde, at opfriske det tøj som ikke har brug for en hel vask. Mindre vask er lige med længere levetid for tøjet samtidigt med at det også er bedre for planeten."

Kvinde står på sten i jeans

Syv nemme måder at vaske mere bæredygtigt på

De fleste ved godt, at det er vigtigt at tøjet får den rette pleje. Men 5 ud af 10 er i tvivl om, hvordan de skal vaske på mere bæredygtig vis, og ofte går vi bare på vane. Men med små ændringer kan du faktisk gøre en stor forskel for miljøet - og det uden de helt store anstrengelser.

Så hvordan vasker man mest bæredygtigt? Få svarene på Make it Last, hvor du også finder instruktioner, tips og vejledninger. 

Elegant Electrolux-vaskemaskine
30 graderslogo

SÆNK TEMPERATUREN

Du kan spare 30% på energiforbruget ved at vaske dit tøj på 30 grader i stedet for på 40 grader.

 • Vanddråbe-ikon
  Spar på vandet

  Brug damp for at opfriske tøjet når det ikke har brug for en hel vask, så sparer du mere end 40 liter vand per vask.

 • Vaskepulverlogo
  Vaskepulver

  Brug flydende vaskepulver når du vasker farvet tøj, så undgår du misfarvning forårsaget af det blegemiddel som ofte er i pulveriseret vaskepulver

 • Skyllemiddelikon
  Skyllemiddel

  Brug skyllemiddel fordi det forstærker fibrene og får tøjet til at holde længere.

 • AutoDose-ikon
  Korrekt dosering

  Tænk på at dosere dit vaskepulver efter hvor hårdt vandet er, og hvor meget kalk der er i det. Overdosering kan forårsage slitage på tøjet og få farverne til at falme og blive kedelige med tiden.

 • Dampikon
  Steam Refresh-program

  Brug damp til at opfriske tøjet, når det ikke er nødvendigt med en hel vask. Damp reducerer krøller og er iøvrigt et mere bæredygtigt alternativ end strygning.

 • Stofikon
  Udendørsprogram

  Tør dit funktionstøj i tørretumbleren da det genopbygger den aktive membran og dermed optimerer tøjets funktion.

Få tøjet til at holde længere med AutoDose

For meget vaskepulver kan ødelægge fibrene i dit tøj. Og da både mængden af vasketøj og vandkvaliteten i dit område kan påvirker dine vaskeresultater, kan det blive en kompliceret historie. Den smarteste løsning for både dig og miljøet er at lade vaskemaskinen træffe de rette valg, og undgå overdosering af vaskemiddel.

Flere af Electrolux' vaskemskiner er udstyret med et AutoDose-program som sørger for den rette dosering af vaskepulver og skyllemiddel.

Opdag AutoDose

Sig farvel til overophedning med bæredygtige tørretumblere

Moderne tørretumblere genbruger den varme luft i maskinen, samtidig med at de sænker temperaturen for at opnå optimale resultater. Vidste du forresten også, at teknologien nu er så smart, at du kan tørretumble selv uld og silke?

Flere af Electrolux' vaske- tørremaskiner er udstyret med programmer som er specieldesignede til funktions- og udendørstøj.

Opdag tørretumblere

PerfectCare vaskemaskiner

Forestil dig din garderobe se ud som ny i længere tid. Farverne falmer ikke, og tøjet holder både form og struktur. Forestil dig en stil, der varer.

PerfectCare vaskemaskiner

PerfectCare tørretumblere

Forestil dig dit tøj bevare sin tekstur, sin form og funktion endnu længere. Dine silketing folder ikke, dit uldtøj krymper ikke, og udendørstøjet bliver ved med at være vandtæt. Forestil dig, at du tør tørretumble tøj, du aldrig ville have drømt om.

PerfectCare tørretumblere

 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare