Velkommen til Electrolux Smart Home

Electrolux' intelligente hvidevarer og husholdningsapparater og tilhørende apps giver dig en ny praktisk oplevelse i din hverdag. Med vores smarte løsninger får du bedre styr på dine produkter, uanset om du er hjemme eller på farten.

Et intelligent hjem

Gør hverdagen nemmere når du kan styre dine intelligente hvidevarer og husholdningsapparater fra din smartphone. Electrolux samarbejder med f.eks. Google og Amazon for at gøre det let at få et smart hjem.

 

Se videoen >

Produktkategorier

Køkken

Få mest muligt ud af dine produkter med Electrolux-appen. Du opdager hurtigt fordelene ved at forbinde din ovn, kogeplade, opvaskemaskine eller dit køle-/fryseskab så du kan fjernbetjene dem. Det hele findes i Electrolux-appen – den venter bare på at du opretter forbindelse.

Vask og tør

Tilslut din vaskemaskine, tørretumbler eller vaske-/tørremaskine til Electrolux-appen og oplev en smartere måde at vaske tøj på. Via mobilen kan du lave dine egne indstillinger og tilpasse programmer, og sende instruktioner til dine maskiner uanset om du er derhjemme eller på farten.

Indeklima

Nu kan du nyde et rent indeklima ved hjælp af en intelligent luftrenser, airconditioner eller støvsuger fra Electrolux. Gå skridtet videre og styr dine apparater med stemmen – bare spørg Google. Bare læn dig tilbage og lad vores produkter tage sig af dit hjem.

Google og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.


Electrolux-appen på telefon

Smarte løsninger til dit køkken

Få mest muligt ud af dine produkter med Electrolux-appen. Du opdager hurtigt fordelene ved at forbinde din ovn, kogeplade, opvaskemaskine eller dit køle-/fryseskab så du kan fjernbetjene dem. Det hele findes i Electrolux-appen – den venter bare på at du opretter forbindelse.

Hent appen i App Store ›

Hent appen i Google Play

Intelligente ovne

Styr ovnen med Electrolux-appen

Det bliver endnu sjovere at lave mad med Electrolux-appen. Nu kan du f.eks. styre ovnen med din stemme, og med Assisted Cooking behøver du ikke engang at kunne huske hvilken temperatur du skal indstille for at få det bedste resultat – det ordner appen, når ovnen er forbundet.

Intelligente kogeplader

Styr kogepladen med Electrolux-appen

For at kunne udnytte din kogeplade optimalt, kan du forbinde den med Electrolux-appen. Du kan fjernbetjene kogepladen, få besked når det er tid til at skifte filter i emhætten eller få energisparetip via appen. Hent den nu og oplev forskellen når du laver mad.

Intelligente opvaskemaskiner

Styr din opvaskemaskine med Electrolux-appen

Når du forbinder din opvaskemaskine med appen er det lettere at vælge smarte og bæredygtige programmer, og samtidigt spare på elregningen. Du får forslag til hvordan du bedst vedligeholder din opvaskemaskine, og hvilke programmer og tid der anbefales for at reducere energiforbruget hjemme hos dig.

Intelligente køle-/fryseskabe

Styr køle-/fryseskabet med Electrolux-appen

Indstil temperaturen i dit køle-/fryseskab fra din smartphone, og få tip til hvordan du vedligeholder din hvidevare. Appen sender dig praktiske notifikationer, for eksempel hvis køleskabsdøren skulle stå åben. Vi hjælper dig til at undgå madspild.

Smart Home-produkter

Opvaskemaskinen 600 SatelliteClean® har en innovativ sprayarm som sørger for at alt bliver skinnende rent. Teknologien har op til tre gange bedre dækning sammenlignet med opvaskemaskiner med standardsystem. Alt i opvaskemaskinen bliver rent, også tæt stablede ting.
Lyset i vores 300 LED-emhætter kræver betydeligt mindre energi end andre har en meget længere levetid. LED-lys er effektivt og giver et godt arbejdslys.
Du får stor fleksibilitet med vores 600 Bridge-induktionskogeplade. Du kan kombinere to separate zoner til en stor, så du kan bruge større gryder eller vores planchagrill.

Styr dit produkt med stemmen

Få success i køkkenet med Google Assistant håndfri-funktion.

Se hvordan

Download Electrolux-appen


Kvinde sidder i en sofa

Mere end rent

Tilslut din vaskemaskine, tørretumbler eller vaske-/tørremaskine til Electrolux-appen og oplev en smartere måde at vaske tøj på. Via mobilen kan du lave dine egne indstillinger og tilpasse programmer, og sende instruktioner til dine maskiner uanset om du er derhjemme eller på farten.

Hent appen i App Store

Hent appen i Google Play

Stemmestyrede produkter

Styr dine Electrolux-hvidevarer med Google Assistants handsfree-funktion.

Electrolux-appen

Appen giver dig mulighed for at styre vaskemaskinen via din smartphone. Care Advisor-funktionen kan anbefale et passende vaskeprogram til netop dit tøj. Med funktionen "Mine favoritter" kan du gemme vaskeindstillinger for det tøj du bruger tit. 

Vælg fjernstyring

Med Electrolux-appen kan du tjekke vaskeprogrammets status via din smartphone. Når du starter et vaskeprogram i appen, kan du vælge at aktivere WiFi. Så får du mulighed for at se hvor langt vaskeprogranmmet er kommet ved hjælp af fjernstyringen, og få besked når programmet er slut. Altsammen via din mobil.

Care Advisor, tip til tøjpleje

For at dit tøj kan bevare sin kvalitet har det brug for mere end bare at blive vasket og tørret. Appen kan vælge det vaskeprogram der passer bedst til tøjet, baseret på stoftype, farve og hvor snavset det er. Programmet bliver så automatisk sendt til din vaskemaskine. Brug den intuitive funktion Care Advisor til at forlænge dit tøjs levetid – den giver dig den bedste tøjpleje ved at anbefale de programmer der passer bedst til dit tøj.

Smart Home-produkter

Det enestående ColorCare-system sørger for at dit tøj vaskes skånsomt men grundigt. Systemet renser vandet og gør at vaske- og skyllemidlet virker effektivt selv ved lav temperatur.
For at reducere folder i tøjet kan SteamCare-systemet afslutte visse vaskeprogrammer med at tilsætte damp. Tøjet føles da blødere og du behøver ikke udsætte det for unødvendig varme under strygning.
Vaskemaskinen med SensiCare-systemet tilpasser programtiden efter mængden af vasketøj i tromlen. Det forhindrer at tøjet vaskes unødigt meget, og samtidig reduceres vand- og energiforbruget.
 • Ikon Tjekliste
  Tjekliste

  ✓ Apple: Telefon eller tablet. IOS eller nyere.
  ✓ Android: Telefon eller tablet: Android 4.0.3 eller nyere.
  ✓ WiFi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internetforbindelse.
  ✓ Sørg for at signalstyrken er stærk nok på det sted hvor produktet skal installeres.
  ✓ Hvis det er langt fra WiFi-routeren kan det være nødvendigt med en WiFi-forstærker.

 • Ikon Mine favoritter
  Mine favoritter

  Med funktionen "Mine favoritter" kan du gemme de indstillinger der passer bedst til det tøj du tit bruger. Du kan gemme op til seks vaske- eller tørreprogrammer, og nemt starte programmerne. Care Advisor giver dit tøj de bedste betingelser for at holde længere. Du får ekspertråd til tøjpleje gennem anbefalinger til de programmer, der passer bedst til dit tøj.

Et rarere hjem med Electrolux-appen

Gør hverdagen lidt nemmere og styr dine apparater via din smartphone, uanset om du er hjemme eller på farten. Electrolux samarbejder med f.eks. Google og Amazon for at gøre det let at få et smart hjem. Lær vores løsninger at kende og oplev et behageligt hjemmemiljø.

Hent appen i App Store

Hent appen i Google Play

Funktioner

Automatiser hverdagsrutinerne

Skemalæg rengøringen i dit hjem og få et bedre indeklima. Har du en robotstøvsuger fra Electrolux, kan du indstille hvornår den skal begynde at støvsuge, hvilket område den skal støvsuge, følge med i rengøringen og se når den er færdig. For at få renere luft indenfor, kan du også styre din luftrenser i vores app.

Få fuld kontrol

FJERNSTYRING

Du kan tænde for dine apparater, tjekke status eller ændre indstillinger – også når du ikke er hjemme.

Brug Google Assistant håndfri-funktion

STEMMESTYRING

Har du hænderne fulde? Det er ikke noget problem. Fjernstyr dine apparater med stemmen ved at forbinde dem med Google Assistant. Bare spørg Google. Slap af og lad apparaterne gøre arbejdet.

Google og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Smarte støvsugere

Styr din robotstøvsuger

I Electrolux-appen kan du se hvordan din robotstøvsuger automatisk bevæger sig fra det ene rum til det andet og gør effektivt rent. Du kan skemalægge rengøringen med appen, så det passer ind i dit program.

Smart Home-produkter

Den trekantede robotstøvsuger med 3D-vision kommer ind i alle hjørner og støvsuger rent overalt.

Smart luftrenser og airconditioner

Få bedre indeklima

Med Electrolux-appen er ren luft lige ved hånden. Du kan kontrollere luftkvaliteten i dine rum, undersøge om luften udenfor skal lukkes ind eller holdes ude og følge luftrensningsprocessen i realtid. Du kan også følge med i filtrenes levetid, så du kun udskifter dem når det er nødvendigt.

Smart Home-produkter

Elegance møder effektivitet. Denne diskrete og transportable luftrenser har sensorer som pollen-sikrer dit hjem og neutraliserer andre luftborne partikler.
Vores mest kraftfulde og lydsvage luftrenser med et enestående luftcirkulationssystem. Den neutraliserer luftborne partikler som pollen og bakterier og reagerer ved uønsket lugt.

Download Electrolux-appen