Affugtere

Affugter

Find dit ideelle indeklima til alle rum med vores affugtere. De hjælper med at filtrere bakterier fra og give dig renere og sundere luft. 

Sådan fungerer en affugter

For at reducere mængden af mider, bakterier og mug bør luftfugtigheden indendørs ikke overskride 60%. I et rum på 29-44 kvm2 kan en mindre affugter med en kapacitet på 16 liter per dag forbedre indeklimaet markant. Større rum på 37-52 kvm2 er en model med en kapacitet på 20 liter per dag at foretrække.

Affugter til alle rum

Steder med høj luftfugtighed har i højere grad brug for en affugter, eftersom den høje luftfugtighed kan resultere i mug og dårlig lugt. Derfor er det en god idé, at stille affugteren i kælderen eller garagen. I bryggerset eller vaskerummet medvirker affugteren til, at tøjet tørrer hurtigere - det gælder også nymalede vægge indendørs.

2 af 2
Affugter
2 af 2
2 af 2

  • Electrolux - Affugter - EXD16DN4W
    Electrolux AmbiFlex Affugter

    Transportabel affugter, som effektivt forvandler dit indeklima. Ideel til fugtige badeværelser, eller til vasketøj der hænger til tørre. Nu med det bæredygtige kølemiddel R290, som reducerer sit globale opvarmningspotentiale (GWP) betydeligt med 99,8% samm...

  • Electrolux - Affugter - EXD20DN4W
    Electrolux AmbiFlex Affugter

    Transportabel affugter, som effektivt forvandler dit indeklima. Ideel til fugtige badeværelser, eller til vasketøj der hænger til tørre. Reducerer effektiv fugten i rummet.. Nu med det bæredygtige kølemiddel R290, som reducerer sit globale opvarmningspotent...