Kompakt indbygningsserie

Skab et smukt køkken med en serie af indbyggede apparater, der matcher hinanden. 

Tre gode valg

 • CKB700CX
 • SurroundCook - ensartet varmefordeling
 • Spar tid med hurtig opvarmning
 • AquaClean - nem rengøring med damp
 • COM700CX
 • CombiQuick® - tilbered på den halve tid
 • Spar tid med hurtig opvarmning
 • Automatisk temperaturforslag
 • Grill til gyldne resultater
 • CKM1000CX
 • CombiQuick® - tilbered på den halve tid
 • Fjernbetjen via MyElectrolux-app’en
 • Spar tid med hurtig opvarmning
 • Touch display med tilberedningshjælp
 • Effektiv og ensartet tilberedning
Kompakte indbyggede produkter
33 af 33
 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - KBC65T
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i den elegante og eksklusive mat sorte serie. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af mat sorte kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - EBC65X
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i rustfri stål og glas. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - KBC65X
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - LMS2173EMX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Enkelt, neutralt design der nemt passer ind i ethvert køkken. Mikroovnen betjenes med trykknapper og en drejeknap og er desuden udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFD264TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn til indbygning i sort og rustfri stål med mikrobølger og grill. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikrobølgeovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFD172TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt med touch, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning og har tilmed 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFD264TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn til indbygning i hvid med mikrobølger og grill. Flot og enkelt, neutralt design, der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og tilmed 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikrobølgeovnen er endvidere udstyret med automatikprogrammer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Blast Chiller - KBB5X
  Electrolux 900 Blast Chiller

  Kompakt BlastChiller i rustfri stål med elektronisk touch betjening. BlastChilleren nedkøler hurtigt friske ingredienser og færdige retter fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter for holdbarhed i køleskabet op til 7 dage. Produktet kan endvidere lynfryse din mad for holdbarhed op til 6 måneder i fryseren. Der kan også hurtigt nedkøles dåser og flasker eller laves isterninger. Alt sammen grundet den særdeles kraftfulde kompressor. Topkvalitetsprodukt i stilrent design, der matcher perfekt både med andre kompakte produkter, men også med en skuffe under for placering ved siden af en ovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Vinkøleskab til indbyning - KBW5T
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i den elegante og eksklusive mat sorte serie med plads op til 18 flasker. Matcher perfekt i designet til de øvrige produkter i Electrolux Matt Black serien. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Vinkøleskab til indbyning - KBW5X
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i sort og stål med plads op til 18 flasker. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - EMS17006OX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn indbygning, udført i lækkert, stilrent og ikke mindst tidløst design. Passer perfekt til den hvide indbygningsovn fra Electrolux.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - EMM17007OX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Kompakt mikrobølgeovn til fuldintegrering, med indbygget rustfri stålramme.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - EMM17007OW
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Kompakt mikrobølgeovn til fuldintegrering, med indbygget hvid ramme.

 • Electrolux - Kombiovn - CKB700CX
  Electrolux 600 SurroundCook Indbygningsovn med varmluft

  SurroundCook kompaktovn i rustfrit stål med varmluft og grill. Enkel betjening med pop-ud knapper og touch under uret. Blæseren får varmen til at cirkulere igennem ovnen og sørger for, at alt tilberedes ensartet og få hjælp til den rette temperaturer efter de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - EMS26204OX
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn med grill til indbygning. Modellen er nem at betjene, og har flere funktioner indbygget, samt enketl betjening med trykknapper. Model med hvid tekst i displayet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - OOM700CZ
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i rustfri stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt og rengøringsvenligt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - LMS4253TMX
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn til indbygning i sort og rustfri stål med mikrobølger og grill. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk. Mikrobølgeovnen er endvidere udstyret med optønings- og tilberedningsprogram efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - LMS2173EMW
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i hvid. Enkelt, neutralt design der nemt passer ind i ethvert køkken. Mikroovnen betjenes med trykknapper og en drejeknap og er desuden udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM700CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKW700CX
  Electrolux 600 Mikrobølger og Grill Indbygningsovn med mikrobølger

  Kompakt 2-i-1 indbygningsovn i stål med mikrobølger og grill. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE264TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM700CV
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i hvid med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE172TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE172TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i hvid. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE171TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål, kun 50 cm i bredden. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE171TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i hvid, kun 50 cm i bredden. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFE264TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i hvid. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Indbygningsmikroovn - KMFD172TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikrobølgeovn til indbygning i hvid. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt med touch, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning og har tilmed 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CV
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i hvid med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - OOM1000CZ
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  Kombineret 3-i-1 kompakt indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft. En multifunktionsovn i rustfri stål med connectivity til MyElectrolux app, premium betjening med det dynamiske touch farvedisplay og ergonomisk håndtag. Kvalitetsovn i kompakt format, som nemt kan integreres med resten af sortimentet i samme design, enten horisontalt med en skuffe under eller vertikalt oven på en anden ovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM1000CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  3-i-1 kompakt indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft. En multifunktionsovn i rustfri stål med connectivity til MyElectrolux app, premium betjening med dynamisk touch farvedisplay og hjælp til madlavningen med mange forudindstillede tilberedningsprogrammer. Kvalitetsovn i kompakt format, som nemt kan integreres med resten af sortimentet i samme design, enten horisontalt med en skuffe under eller vertikalt over en anden ovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - KVLAE00WT
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick kompaktovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, hvilket giver mulighed for bl.a. at ændre programindstillinger via My Electrolux app'en. Installeres flot og nemt over en ovn eller ved siden af en ovn sammen med den matchende skuffe, for fuld fleksibilitet Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.