Electrolux Blender

Med en blender fra Electrolux er du klar til at lave lækre smoothies derhjemme. Du kan blende alt dra frugt, bær og grøntsager til suppe, isklumper eller nødder. Uanset om du vil have en kraftfuld blender eller en praktisk smoothie blender, har vi det du skal bruge. Slip kreativiteten løs og lav smoothies lige efter din smag i en Electrolux blender.

Explore 6 Vacuum Blender

 • Lækker blanding med vakuumteknologi
 • 3-i-1 flaske
 • 3 hastigheter og 3 pulsfunktioner
 • Program til smoothie, ice-crossing, suppe
 • 6 knive

Mix og match

Sammensæt dit eget pakketilbud! Køb 2 køkkenapparater efter eget valg og få 20% på hele købet!

Hvad er en blender?

At en blender (en mikser) er god til at blande smoothies eller supper, er sikkert ikke nyt for dig. Men en blender er faktisk et alsidigt hjælpemiddel i køkkenet og kan også hakke nødder, knuse isterninger og mikse en god hummus og lignende. Der er forskellige blendere med forskellige funktioner - så vælg ud fra dit behov.

Blendere til smoothies og juice

Der ligger en hel videnskab til grund for en perfekt smoothie og en rigtig farverig og smagfuld juice. Med Electrolux Explore 7 slipper du for at regne alt ud selv - den sørger nemlig for den rette temperatur og hastighed samtidig med at den tilter 10 grader, så ingredienserne blandes effektivt.

Mikser isterninger, frosne bær, grøntsager og nødder

Hvis du godt kan lide kolde drikkevarer, skal du helt klart vælge en blender som kan knuse is(terninger). Vil du mikse saucer, friske dips eller måske fremtrylle en cremet peanutbutter, så kig efter en af vores blendere med praktisk pulsfunktion.

Lækre opskrifter med blendere

Smoothies sprængfyldte med frugt, skønne supper med masser af smag eller en frisk pesto som tilbehør til hovedretten? Der er et hav af gode opskrifter, du nemt kan mikse sammen med en blender.

Se mere fra Electrolux

 • Stavblender på bord
  Stavblendere

  Lav smoothies, saucer, supper, pureer og meget mere med vores stavblendere.

 • Friskbrygget kaffe fra kaffemaskine
  Kaffemaskiner og espressomaskiner

  Oplev fornøjelsen ved kaffe i baristakvalitet derhjemme med vores kaffe- og espressomaskiner.

 • Forskelligt køkkenudstyr
  Køkkenudstyr

  Se vores brede udvalg af udstyr og maskiner til køkkenet.