Frontbetjent vaskemaskiner

Vores frontbetjente vaskemaskiner med indeholder et bredt spektrum af programmer som ikke bare rengører, men også passer og plejer dit tøj. Det gør, at dit tøj ser nyere ud i længere tid.

Vaskemaskine
29 af 29
 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6268N3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1600 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW7F6649Q4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 700 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med det innovative SteamCare System, der giver mulighed for enten at genopfriske tøj på et separat dampprogram eller at tilføje damp til slut i en vask. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Med WiFi indbygget kan du via MyElectrolux app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Med SensiCare tilpasses vasketiden til fyldningen for at undgå overvaskning og dermed unødig slidtage på tøjet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F6669D4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 9 kg 1600 o/min

  Vaskemaskine med UltraCare system, der effektivt forblander vaskemiddel med vand inden det når ind til tøjet, for bedre vask og tøjpleje. Yderligere har vaskemaskinen SteamCare system, der inkluderer dampprogram og muligheden for at tilføje damp i slutningen af en vask for at mindske krøl. Kapacitet op til max 9 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 50% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Green certificeret, hvilket betyder, at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F8661E6 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 10 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Vaskemaskine med UltraCare system, der effektivt forblander vaske- og skyllemiddel med vand inden det når ind til tøjet, for bedre vask og tøjpleje. Yderligere har vaskemaskinen SteamCare system, der giver mulighed for at tilføje damp i slutningen af en vask for at mindske krøl. Maskinen er udstyret med WiFI med MyElectrolux app, har kapacitet helt op til 10 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 40% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Green certificeret, så du kan vaske selv sarte tekstiler som uld og silke i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F8669Q8 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Denne kvalitetsvaskemaskine med WiFi har indbygget AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering i en 9 kg. tromle. Med MyElectrolux app'en kan du fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 900 med SoftWater 10 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  ColourCare vaskemaskine med det patenterede SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjets farve, fornemmelse og form selv efter mange tøjvaske, fordi tøjet vaskes i blødt vand. Denne kvalitetsvaskemaskine vasker og plejer dit tøj i den store 10 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det får mindre krøl og derved kræver mindre strygning. Vaskemaskinen har UltraMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det fordeles ligeligt ud over tøjet i maskinen. Maskinen har desuden TFT touch display og mulighed for connectivity via Wi-Fi med MyElectrolux app'en. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW2F2027R1
  Electrolux Vaskemaskine TimeCare 500 7 kg 1200 o/min

  God basis vaskemaskine med TimeCare system, der har korte programmer, som passer perfekt til de daglige vaske med små mængder vasketøj samt mulighed for udskudt start. Maskinen har en kapacitet på op til 7 kg og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen sørger for skånsom tøjpleje, med AutoSense-funktionen, der tilpasser vasketid samt vand og energiforbrug efter fyldmængden. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW2F3047R3
  Electrolux Vaskemaskine TimeCare 500 7 kg 1400 o/min

  God basis vaskemaskine med TimeCare system, der har programmer, der kan forkortes, og som passer perfekt til de daglige vaske med små mængder vasketøj samt mulighed for udskudt start. Maskinen har en kapacitet på op til 7 kg og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen sørger for skånsom tøjpleje, med AutoSense-funktionen, der tilpasser vasketid samt vand og energiforbrug efter fyldmængden.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW2F3048R6
  Electrolux Vaskemaskine TimeCare 500 8 kg 1400 o/min

  God basis vaskemaskine med TimeCare system, med programmer, der kan forkortes, og som passer perfekt til de daglige vaske med små mængder vasketøj samt mulighed for udskudt start. Maskinen har en kapacitet på op til 8 kg og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen sørger for skånsom tøjpleje, med AutoSense-funktionen, der tilpasser vasketid samt vand og energiforbrug efter fyldmængden.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW2F3067R4
  Electrolux Vaskemaskine TimeCare 500 7 kg 1600 o/min

  God basis vaskemaskine med TimeCare system. Maskinen har programmer, der kan forkortes, og som passer perfekt til de daglige vaske med små mængder vasketøj samt mulighed for udskudt start. Maskinen har en kapacitet på op til 7 kg og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen sørger for skånsom tøjpleje, med AutoSense-funktionen, der tilpasser vasketid samt vand og energiforbrug efter fyldmængden. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW2F3068R7
  Electrolux Vaskemaskine TimeCare 500 8 kg 1600 o/min

  God basis vaskemaskine med TimeCare system. Maskinen har den højtydende inverter motor med ekstra lang levetid samt TimeManager, som er programmer, der kan forkortes og som passer perfekt til de daglige vaske med små fyldninger. Maskinen har en kapacitet på op til 8 kg og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++-20%. Vaskemaskinen sørger for skånsom tøjpleje, med AutoSense-funktionen, der tilpasser vasketid samt vand og energiforbrug efter fyldmængden. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F4241L2
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 10 kg 1400 o/min

  SensiCare vaskemaskine, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinen har en stor kapacitet på helt op til 10 kg og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F4248K5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinen har kapacitet på op til 8 kg og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F4249K9 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 9 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinen har en stor kapacitet på op til 9 kg og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F5247G1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 7 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 7 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F5248G3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F5248P7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F5348B4
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer, at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er helt op til 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en højtydende inverter motor med 10 års garanti, et skånsomt tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6248G5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6348B6
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  SensiCare vaskemaskine med, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er helt op til 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Med 10 års garanti på den højtydende og støjsvage inverter motor. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6448Q1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  Vaskemaskine med AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 8 kg. tromle. Maskinen har indbygget WiFi, hvor du via MyElectrolux app'en kan fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Med SensiCare systemet tilpasses vasketiden til fyldningen for at undgå overvaskning og dermed unødig slidtage på tøjet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6449Q3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 600 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  Vaskemaskine med AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel til den aktuelle fyldning og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Maskinen har indbygget WiFi, hvor du via MyElectrolux app'en kan fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Med SensiCare systemet tilpasses vasketiden til fyldningen for at undgå overvaskning og dermed unødig slidtage på tøjet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F6648Q5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  8 kg vaskemaskine med AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel til den aktuelle fyldning og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Maskinen har indbygget WiFi, hvor du via MyElectrolux app'en kan fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Med SensiCare systemet tilpasses vasketiden til fyldningen for at undgå overvaskning. Ultimativ tøjpleje med Woolmark Blue og den kulfrie, slidstærke inverter motor, der har 10 års garanti. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW7F6448W3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 700 8 kg 1400 o/min

  Vaskemaskine med SteamCare system, der inkluderer dampprogram og muligheden for at tilføje damp i slutningen af en vask for at mindske krøl. SensiCare system sikrer, at tøjet ikke overvaskes. Kapacitet op til 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 30% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer som uld og silke i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW7F6449R7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 700 9 kg 1400 o/min

  Vaskemaskine med SteamCare system, der inkluderer dampprogram og muligheden for at tilføje damp i slutningen af en vask for at reducere krøl. SensiCare systemet sikrer, at tøjet ikke overvaskes. Kapacitet op til 9 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 30% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, der betyder, at du kan vaske selv sarte stoffer som uld og silke i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F6248A1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 8 kg 1400 o/min

  Vaskemaskine med UltraCare system, der effektivt forblander vaskemiddel med vand inden det når ind til tøjet for bedre vask og tøjpleje. Kapacitet op til max 9 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 40% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en slidstærk inverter motor, tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F7648P8 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 8 kg 1400 o/min

  Vaskemaskine med UltraCare system, der effektivt forblander vaskemiddel med vand inden det når ind til tøjet, for bedre vask og tøjpleje. Yderligere har vaskemaskinen SteamCare system, der inkluderer dampprogram og muligheden for at tilføje damp i slutningen af en vask for at mindske krøl. Kapacitet op til max 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 40% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en tromle med beskyttende tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW8F7669Q7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux AutoDose Vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med det unikke UltraCare System, der forblander vaskemiddel med sæbe inden det kommer ind til tøjet i tromlen, for at sikre at vaskemidlet når alle fibre i dit tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Med WiFi indbygget kan du via MyElectrolux app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Her får du ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vaskemaskine - EW6F5348S4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 8 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine med SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er helt op til 8 kg pr. vask og er særdeles energieffektiv med 20% lavere end energiklasse A+++. Vaskemaskinen har desuden en højtydende inverter motor med 10 års garanti, et skånsomt tromlemønster og er Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte stoffer i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.