Produktdetaljer

Reducer mængden af mikroplastfibre, som kommer med vaskevandet. Med en mindre indsats fra dig kan vores mikroplastfilter hjælpe med at reducere mængden af mikroplastfibre, som slipper ud med vandet fra vaskemaskinen, når du vasker syntetisk tøj. Indhold: Installationssæt, filterhus, 2 x patron til mikroplastfilter (1 års brug) og rensebørste.

Fordele

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Reducer mængden af mikroplastfibre, som kommer med vaskevandet

Med en mindre indsats fra dig kan vores mikroplastfilter hjælpe med at reducere mængden af mikroplastfibre, som slipper ud med vandet fra vaskemaskinen, når du vasker syntetisk tøj.

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Opfanger op til 90% mikroplastfibre >45 mikrometer fra syntetisk tøj*

Med vores mikroplastfilter kan du hjælpe med at forhindre, at mikroplastfibre fra dit syntetiske tøj løber ud med vaskevandet.

*Kapaciteten for filtrering måles ved hjælp af en intern testmetode, som bruger blandingsmaterialer af bomuld og polyester i vaskeprogrammet 40°C syntetisk tøj.

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Skal monteres sikkert på væggen.

Der medfølger skruer til at montere mikroplastfiltret sikkert på væggen ved siden af vaskemaskinen. Det skal ikke sættes til en stikkontakt, da det drives af vandtryk.

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Passer til din rutine med tøjvask

Der tændes en indikator, når mikroplastikfiltret skal renses. Hvis det angives, at det skal renses under et vaskeprogram, kan du køre vaskeprogrammet færdigt først, og rense mikroplastfiltret før næste vask.*

*Når mikroplastfiltret angiver, at det skal renses, tilsidesættes det, så der ikke filtreres mikroplastfibre fra.

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Fungerer bedst, hvis det renses regelmæssigt

Hvis mikroplastfiltret renses regelmæssigt, fortsætter det med at fungere optimalt, indtil patronen skal udskiftes. Det leveres med gratis rengøringsbørste. Bortskaf de frafiltrerede mikroplastfibre i den rette affaldscontainer.

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E9WHMIC1

Mindst 50% af al plastik i mikroplastfiltret er genanvendt

Mindst 50% af al plastik i mikroplastfiltret er fra genanvendte kilder.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Mikroplastfilter & Tilbehør - E4WHCAR1
Patron til mikroplastikfilter, Electrolux

Hold dit mikroplastfilter i gang, så det fungerer optimalt. Dobbeltpakken med patroner til mikroplastikfilter indeholder to patroner, som hver holder i omkring seks måneder, afhængig af hvor tit du vasker. Når den er udskiftet, skal patronen gøres ren og læ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes