Produktdetaljer

Afløbsslange til kondens- og varmepumpetørretumblere. Med u-bøjning eller afløb. Sættet anvendes til modeller, med tank øverst på apparatet. Dele: 2,5 m slange, nylonbånd, 1 x 90° monteringsbeslag, bøjet plastikdel til udtømning i en vask, forankringsplastikholder til fastgørelse af afløbsslangen og 1 pakning.

Fordele

Lad tørretumbleren tømme kondensvandet for dig

Vores kondens- og varmepumpetørretumblere har en afløbsstuds på bagsiden. Her kan du montere en afløbsslange, og maskinen vil selv pumpe kondensvandet ud i dit afløb. Pakken indeholde et komplet sæt til montering. Spar dig selv for arbejdet med tømning af vandbeholderen, og installer i stedet denne komfort løsning. Så sparer du én arbejdsgang, hver gang at du bruger maskinen.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes