Om Electrolux

Om Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Med udgangspunkt i vores svenske værdier og med omtanke for miljøet skaber vi design med et tydeligt formål. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på vores fælles planet for de kommende generationer. Vi skaber ikke bare smagsoplevelser, tager os ordenligt af tøjet og sørger for at opretholde et behageligt miljø i hjemmet - vi hjælper også mennesker med at få et bedre flow i hverdagen, så de kan opleve mere.

Et helt århundrede med bedre livskvalitet

Electrolux har skabt bedre livskvalitet i 100 år. Vi er stolte af hvad vi har opnået og fortsætter rejsen. Udforsk nuværende og kommende initiativ i vores Better Living-program.

En bedre livskvalitet

Vores tilgang til bæredygtighed er indlejret i vores virksomhedsmission om at 'Shape living for the better'. Som en af de største producenter og leverandører af hårde hvidevarer i verden, vil vi gerne stå for en positiv udvikling og være med til at skabe en positiv forskel i folks hverdag og for vores fælles planet. 

Professionel ekspertise

Vores erfaring gennem 100 år og det faktum, at vi er vant til at opfylde høje krav fra professionelle kokke, har givet os en ekspertise, som vi lægger ind i hver detalje af vores køkkenprodukter - så du kan få mest muligt ud af netop dit køkken.

 

 

 

Svenske værdier

Lige siden vi blev grundlagt i Sverige i 1919, har vi fokuseret på at skabe oplevelser der baseres på den måde vi lever livet på. Med rødder i svenske værdier og vores bæredygtige forhold til naturen, designer vi ud fra et tydeligt formål. Det mærkes i alt vi gør. Alt fra pleje af tøjet til design af intuitive køkkener med fokus på madglæden til et forbedret indeklima.