Støvsugere
128 af 128
 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-4ST
  Electrolux Pure F9 Ekstra kraftfuld og fleksibel støvsuger uden ledning

  Space Teal Pure F9; en ledningsfri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner.

  • iF Design Award 2019 - Vinder
 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ALRGY Bedst i test hos M3 (2018)
  Electrolux Pure F9 Ekstra kraftfuld og fleksibel støvsuger uden ledning

  Satin White Pure F9; en ledningsfri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner. Smart autofunktion som gør det let at støvsuge flere forskellige overflader. Forsegler støv og renser udblæsningsluften i 5 trin med >98,6% mikrostøvfiltrering.

  • iF Design Award 2019 - Vinder
 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA Bedst i test hos M3 (2018)
  Electrolux Pure F9 Ekstra kraftfuld og fleksibel støvsuger uden ledning

  Chili Red Pure F9; en ledningsfri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner samt turbomundstykke for fremragende opsamling af snavs og dyrehår fra polstrede overflader. Autofunktionen gør det let at støvsuge flere forskellige overflader.

  • iF Design Award 2019 - Vinder
 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-4IG
  Electrolux Pure F9 Ekstra kraftfuld og fleksibel støvsuger uden ledning

  Iron Grey Pure F9; en ledningsfri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner.

  • iF Design Award 2019 - Vinder
 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-6IBM Bedst i test hos M3 (2018)
  Electrolux Pure F9 Ekstra kraftfuld og fleksibel støvsuger uden ledning

  Indigo Blue Pure F9; en ledningsfri støvsuger, der rengører dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner og autofunktionen gør det let at støvsuge forskellige overflader.

  • iF Design Award 2019 - Vinder
 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-6BB 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 90 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-6BP
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt i dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs. Den smarte fjernbetjening på håndtaget tillader, at du regulerer sugestyrken med et enkelt tryk.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E201S
  Electrolux E201S s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose

  Denne værdipakke indeholder 4 s-bag® Classic Long Performance støvsugerposer. s-bag® Classic Long Performance sikrer din støvsuger langvarig ydeevne, dvs. en høj sugeevne og maksimal filtrering, indtil posen er fuld og skal skiftes. s-bag® Classic Long performance varer op til 50 % længere end en traditionel støvsugerpose i papir!

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP8GREEN
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  UltraPower Green ledningsfri støvsuger med stor kapacitet og høj sugestyrke. Den er skabt til at imponere og klarer hurtigt hverdagens rengøring. Den store støvbeholder tømmes nemt og med Litium TurboPower får du kort opladningstid og lang batterilevetid, samt BrushRollClean™ teknologi så hår og fibre forsvinder fra børsten og ind i støvbeholderen med kun ét tryk på pedalen.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - ESPC74SW
  Electrolux SilentPerformer Cyclonic Poseløs støvsuger

  SilentPerformer Cyclonic Silent. Alsidig poseløse støvsuger som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Denne Silent model har endvidere et exceptionelt lavt lydniveau takket være det unikke Silence Pro system™. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Robotstøvsuger - PI91-5SSM
  Electrolux Pure I9 Robotstøvsuger med 3D Vision System™ kamera og laser navigation

  Pure I9 robotstøvsuger. En af markedets mest avancerede støvsuger robotter, som skanner hjemmet takket være dens indbyggede sensor og kamera. Konstruktionen er tillige helt unik, og med dens trekantet form og effektive børste i side og front, når den fodpaneler og hjørner som ingen anden. Robotten har et overflod af detaljer og er bygget i bedste kvalitet. Støvoptagningen er et kapitel for sig, og kan rumme mere støv i den store beholder der let tages ud og tømmes, samt optagningen sker mere effektiv end en tilsvarende traditionel robotstøvsuger. Et helt igennem premium produkt der også har mulighed for app styring på mobil. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Virtuel væg robotstøvsuger - EVW1
  Electrolux

  Virtual barriere som kan tilkøbes til din Electrolux MotionSense robotstøvsuger. Med ét tryk kan du afgrænse området hvor din robot støvsuger skal rengøre. Enheden er nem at flytte, så du hurtigt kan optimere robottens rengøringsareal.

 • Electrolux - Kit - USK11
  Electrolux UltraFlex vacuum cleaner starter kit

  Du får på én gang alt, hvad du skal bruge til at få din UltraFlex støvsuger til at yde optimalt. Takket være dette sæt har du alt, hvad du skal bruge til at friske din nye støvsuger op og holde den vedlige. Sættet indeholder Vaskbart, fint støvfilter + Vaskbart hygiejnefilter + s-fresh® duftkugler i duften 'Crispy Bamboo'.

 • Electrolux - Filter - EF17
  Electrolux Hygiejnefilter, Clario, ErgoSpace, Ultra Silencer støvsugere

  Udblæsningsfilteret er det sidste filter, som luften passerer igennem, før det forlader støvsugeren. Rengøring og udskiftning af dine filtre regelmæssigt vil bidrage til at opretholde den bedste ydeevne. De fleste Electrolux støvsugere kan opgraderes med et vaskbart filter med højere filtreringsniveau til endnu renere luft og længere holdbarhed. Se efter ESFW1.

 • Electrolux - Batterier - ZE035
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - 18V

  Har du meget plads eller skal du gøre rent i lang tid, så kan denne ekstra batteripakke fordoble driftstiden for din UltraPower. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 40 minutter.

 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-6TG 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 90 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E203S
  Electrolux E203S s-bag® Anti-Odour støvsugerpose

  s-bag® anti-odour støvsugerpose er en unik syntetisk støvsugerpose, der absorberer ubehagelig lugte, som dannes indvendigt i støvsugeren. Hvis du har et kæledyr, vil du sætte pris på denne unikke lugtfjerner, som også fjerner 99 % af støv, pollen, allergener og andre partikler.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER73BP
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUO9GREEN
  Electrolux UltraOne støvsuger

  Electrolux UltraOne EUO9GREEN er et imponererende stykke ingeniørarbejde: fleksibel, letkørende og lydsvag med fremragende ydeevne. Denne støvsuger kombinerer høj kvalitet, stor kapacitet, og leverer samtidig effektiv sugekraft til trods for dens energibesparende motor. UltraOne Green giver en effektiv rengøring, samtidig med at den sparer på elregningen.

 • Electrolux - Kit - EWB
  Electrolux Garantiboks

  Boks med 4 x E201B (= 16 stk. Classic Long Performance støvposer), 1 x EFH12W (hygiejnefilter, vaskbart), 2 x EF54 (motorfilter), 1 x ES s-fresh (duft) sammen med yderligere 3 års reklamationsret

 • Electrolux - Håndstøvsuger - ZB6114BO
  Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger

  Rapido. Håndstøvsuger med meget kraftfuld sugestyrke, takket være det effektive Lithium batteri. Støvsugeren er udstyret med unikt patenteret hjul på undersiden, og er overlegen på markedet i brugervenlighed.

 • Electrolux - Batterier - ZE033
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - Lithium 25.2V

  Lithiumbatteriet på 25,2 Volt og den avancerede elektronik giver din Ultrapower mere sugestyrke. Den kan oplades på kun 4 timer, og batterierne virker og holder længere uden at miste styrken. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 60 minutter.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-6PTX
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt i dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring og færre bump undervejs. Den smarte fjernbetjening på håndtaget tillader, at du regulerer sugestyrken med et enkelt tryk.

 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-4AS 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 60 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker.

 • Electrolux - Tilbehør - ERSB2
  Electrolux

  4 stks. PureI9 PowerBrush. Ekstra sidebørster til din Electrolux PureI9 robotstøvsuger.

 • Electrolux - Kit - ESKD9
  Electrolux

  Pure D9 Performance-kit. Indeholder 4 stks. s-bag® Ultra Long Performance, 1 stk. s-filter® PUREADVANTAGE D11, 4 stks. s-fresh™-poser citrusduft og 1 stk. motorfilter.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER7GREEN
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido Green 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Denne Ergorapido er en helt speciel Green model, som er produceret med omtanke for klimaet og miljøet. Kompromisløs kvalitet, pakket ind i et lækkert design.

 • Electrolux - Robotstøvsuger - PI91-5BSM
  Electrolux Pure I9 Robotstøvsuger med 3D Vision System™ kamera og laser navigation

  Pure I9 robotstøvsuger. En af markedets mest avancerede støvsuger robotter, som skanner hjemmet takket være dens indbyggede sensor og kamera. Konstruktionen er tillige helt unik, og med dens trekantet form og effektive børste i side og front, når den fodpaneler og hjørner som ingen anden. Robotten har et overflod af detaljer og er bygget i bedste kvalitet. Støvoptagningen er et kapitel for sig, og kan rumme mere støv i den store beholder der let tages ud og tømmes, samt optagningen sker mere effektiv end en tilsvarende traditionel robotstøvsuger. Et helt igennem premium produkt der også har mulighed for app styring på mobil. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5104WDB
  Electrolux Rapido Wet&Dry ledningsfri håndstøvsuger

  Rapido Wet & Dry. Ledningsfri, håndholdt våd/tør støvsuger med unikt patenteret hjul på undersiden for særdeles nem håndtering. Hurtig rengøring af krummer, såvel som spildt væske. En unik støvsuger hvor der er kælet for designet og dens funktionalitet.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES101
  Electrolux Støvsugerpose, støvsuger Z910 og Z915

  "Syntetiske støvsugerposer er designet til at sikre, at din Pro Z 910, 915 Comfort støvsuger yder optimalt. Støvsugerens optimerede rengøringsydelse er med til at gøre dit hjem til et sundere sted. Denne pakke indeholder 10 syntetiske støvsugerposer."

 • Electrolux - Filter - EF129
  Electrolux Støvfilter til UltraFlex støvsuger

  Det vaskbare, fine støvfilter beskytter motoren i din UltraFlex-støvsuger mod støvpartikler i støvbeholderen. For at sikre at din UltraFlex bevarer sin fantastiske ydeevne anbefaler vi, at du vasker filtret jævnligt.

 • Electrolux - Batterier - ZE034
  Electrolux Ekstra batteri til UltraPower - 24V

  Opnå ekstra tid hvis du har meget plads eller er nødt til at gøre rent i længere tid med dette batteri - det kan fordoble driftstiden. Batteriet forlænger støvsugerens driftstid med op til 50 minutter.

 • Electrolux - Duftkugler - ESMA
  Electrolux s-fresh® Citrus Burst Vacuum Cleaner Air Fresheners

  Eksplosionen af citrus frisker både dig og dit hjem op, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EERC70EB
  Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 21 minutters køretid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-8SSM
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem. Den smarte fjernbetjening på håndtaget tillader, at du regulerer sugestyrken med et enkelt tryk. Autofunktion sørger for den mest problemfri rengøring, mens sugestyrken automatisk ændres afhængig af gulvtype. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-4VV 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 60 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E201SM
  Electrolux E201SM s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose

  Denne værdipakke indeholder 12 s-bag® Classic Long Performance støvsugerposer. s-bag® Classic Long Performance sikrer din støvsuger langvarig ydeevne, dvs. en høj sugeevne og maksimal filtrering, indtil posen er fuld og skal skiftes. s-bag® Classic Long performance varer op til 50 % længere end en traditionel støvsugerpose i papir!

 • Electrolux - Tilbehør - ERK1
  Electrolux Performancekit til MotionSense

  MotionSense™ Performance kit: 3 x filter, 3 x sidebørste, 1 x hovedbørste.

 • Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5106B
  Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger

  Rapido. Ledningsfri, håndholdt støvsuger med unikt patenteret hjul på undersiden for særdeles nem håndtering. En unik støvsuger hvor der er kælet for designet og dens funktionalitet.

 • Electrolux - Filter - EF137
  Electrolux Motorfilter til UltraCaptic støvsuger

  Det vaskbare kvalitetsfilter er designet til at beskytte motoren i din UltraCaptic-støvsuger mod støvpartikler i støvbeholderen. Det kan vaskes, så du kan bevare din støvsugers fantastiske ydeevne. Tag det ud af støvsugeren, og vask det under rindende vand, når du kan se, at det er snavset.

 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-6AS 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 90 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP73IW
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer er en klassisk støvsuger med god effektivitet og optimeret til et mindre lydniveau i forhold til en ikke silent støvsuger. Den har lang aktionsradius, teleskoprør og anvender s-bag standard støvsugerposer, som gør det nemt for dig at købe nye støvsugerposer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Robotstøvsuger - PI91-5MBM
  Electrolux Pure I9 Robotstøvsuger med 3D Vision System™ kamera og laser navigation

  Pure I9 robotstøvsuger. En af markedets mest avancerede støvsuger robotter, som skanner hjemmet takket være dens indbyggede sensor og kamera. Konstruktionen er tillige helt unik, og med dens trekantet form og effektive børste i side og front, når den fodpaneler og hjørner som ingen anden. Robotten har et overflod af detaljer og er bygget i bedste kvalitet. Støvoptagningen er et kapitel for sig, og kan rumme mere støv i den store beholder der let tages ud og tømmes, samt optagningen sker mere effektiv end en tilsvarende traditionel robotstøvsuger. Et helt igennem premium produkt der også har mulighed for app styring på mobil. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5112E
  Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger

  Rapido. Håndholdt støvsuger med kraftig sugestyrke og unikt patenteret hjul på undersiden for særdeles nem håndtering. En unik støvsuger, hvor der er kælet for designet og dens funktionalitet. Perfekt til båden, bilen eller campingvognen.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES01
  Electrolux UltraOneMini støvsugerpose og filter

  Disse originale syntetiske støvsugerposer er specifikt designede til din UltraOneMini støvsuger. De sikrer langvarig sugeevne. Denne pakke indeholder 4 syntetiske støvsugerposer og ét motorfilter.

 • Electrolux - Kit - USK10
  Electrolux UltraCaptic Vacuum Cleaner Value Pack - Filter Set

  Du får på én gang alt, hvad du skal bruge til at få din UltraCaptic støvsuger til at yde optimalt. Takket være dette sæt har du alt, hvad du skal bruge til at friske din nye støvsuger op og holde den vedlige. Sættet indeholder et vaskbart motorfiler, et Allergy Plus™-filter, der kan vaskes, og 4 s-fresh® lemon-poser, der giver en delikat og frisk citrusduft i hele hjemmet efter hver støvsugning.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT11
  Electrolux PerfectCare DelicateCare kit

  Electrolux Delicate Care Kit. Tilbehøret som giver dig specialværktøj til rengøring af overflader som nips, lampe og gardiner. Passer til støvsugere med ovalt rør (36 mm). F.eks. alle støvsuger i Electrolux Ultra-serien. UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere.

 • Electrolux - Vindues- og overfladevasker - WS71-4CR 95% anbefaler Well S7
  Electrolux WELL S7 vindues- og overfladevasker

  WellS7 vindues- og overfladevasker giver en fantastisk rengøringsoplevelse takket være gummiblade i naturgummi, som giver dig en rengøring fri for striber - i alle retninger. Langtidsvirkende litiumbatterier giver op til 60 minutters rengøringseffekt mellem hver opladning og med kun 60 db er WellS7 også vores mest lydsvage vindues- og overfladevasker.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E206S
  Electrolux E206P s-bag® Hygiene Anti-Allergy støvsugerpose

  s-bag® Hygiene Anti-Allergy støvsugerpose er en syntetisk støvsugerpose med høj ydeevne til allergikeres specifikke behov og mere generelt til de, som kræver et højere hygiejneniveau. Denne hygiene-filtreringspose i topkvalitet fanger allergener helt ned til 1 mikron og sikrer et rent og sundt miljø i hjemmet. s-bag® Hygiene Anti-Allergy er blevet tildelt ECARF-kvalitetsseglet.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP74BD
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer er en klassisk støvsuger med god effektivitet og optimeret til et mindre lydniveau i forhold til en ikke silent støvsuger. Den har lang aktionsradius, teleskoprør og anvender s-bag standard støvsugerposer, som gør det nemt for dig at købe nye støvsugerposer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Robotstøvsuger - PI91-5SGM
  Electrolux Pure I9 Robotstøvsuger med 3D Vision System™ kamera og laser navigation

  Pure I9 robotstøvsuger. En af markedets mest avancerede støvsuger robotter, som skanner hjemmet takket være dens indbyggede sensor og kamera. Konstruktionen er tillige helt unik, og med dens trekantet form og effektive børste i side og front, når den fodpaneler og hjørner som ingen anden. Robotten har et overflod af detaljer og er bygget i bedste kvalitet. Støvoptagningen er et kapitel for sig, og kan rumme mere støv i den store beholder der let tages ud og tømmes, samt optagningen sker mere effektiv end en tilsvarende traditionel robotstøvsuger. Et helt igennem premium produkt der også har mulighed for app styring på mobil. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Filter - EF94
  Electrolux Vaskbart HEPA13 filter til UltraOneMini

  Topklassefilter, som opfanger selv de mindste partikler og ikke slipper andet end frisk luft igennem. Det vaskbare Allergy Plus™ filter indfanger selv de fineste partikler som pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener yderst effektivt. Filtret renser udbæsningsluften fra støvsugeren og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner.

 • Electrolux - Kit - SRK1
  Electrolux Starterkit til støvsugere i Ultra-serien

  Starterkit til støvsugere i Ultra-serien. Indeholder 4 s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose a 3,5 liter + hygiejnefilter + universal motorfilter + s-fresh® duftkugler med duften 'Evening Rose'.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT12
  Electrolux PerfectCare Clean & Tidy kit

  Electrolux Clean & Tidy Kit. Tilbehørssæt som giver dig et ekstra stykke værktøj til rengøring af alt-over-gulvet, i dit hjem og i din bil. Passer til ovalt 36 mm støvsugerrør (Ultra serier). Eksempelvis UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere. Indeholder et fleksibelt mundstykke til rengøring i sprækker og smalle steder, et turbomundstykke til rengøring af sæder og hynder, samt et flad og blødt mundstykke som skånsomt rengør diverse overflader som møbler og andet interiør over gulvhøjde.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP82WRM
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  Denne Electrolux Ultrapower Lithium ledningsfri støvsuger har en overlegen ydeevne og op til 75 minutters køretid takket være 28,8V litiumbatteri, PerformancePro™ mundstykke og BrushrollClean™ teknologi.

 • Electrolux - Støvsugerpose - E210S
  Electrolux E210S s-bag® Ultra Long Performance støvsugerpose

  s-bag® Ultra Long Performance støvsugerpose til UltraOne-støvsugerserien. Pakken indeholder 3 poser a 5 liter. Posen sikrer din støvsuger optimal ydeevne med høj sugeevne under hele posens levetid.Takket være den fremragende filtrering indfanger posen selv det mest fine støv, så du får ren luft i hjemmet. Ydeevnen er testet og godkendt af det uafhængige testinstitut TÜV Rheinland Group.

 • Electrolux - Kit - USK1
  Electrolux UltraOne Vacuum Cleaner Starter Kit with s-bag® Ultra Long Performance

  Alt, hvad du skal bruge for at friske din nye UltraOne støvsuger op og holde den vedlige, samlet i ét sæt: 4 s-bag® ultra long performance støvsugerposer, ét vaskbart s-filter® Allergy Plus, ét universalt motorfilter, der skal skæres til, og 4 s-fresh® lemon duftkugler som udsender en sart, men tydelig, ren citrusduft i hjemmet, hver gang du støvsuger.

 • Electrolux - Filter - EFH12W
  Electrolux s-filter® Hygiene E12 Washable for s-bag Vacuum Cleaners

  Et Hygiene Filter som fanger selv de fineste partikler. Filteret renser luften fra støvsugeren og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. Vi anbefaler, at du vasker dette Hygiene filter, hver gang det bliver synligt snavset for at sikre din støvsugers ydeevne. Vask filteret under rindende vand, og lad filteret tørre, inden du sætter det i igen.

 • Electrolux - Tilbehør - KIT13
  Electrolux PerfectCare AnimalCare kit

  Electrolux Animal Kit. Dette tilbehørssæt giver dig en forbedret rengøringsoplevelse, når du skal støvsuge hår væk fra dine kæledyr. Tilbehøret passer til vores ovale støvsugerrør, Ø36 mm. Findes eksempelvis i støvsuger serien UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic, UltraPower med flere.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF63EB
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Speedy. Allround støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Modellen leveres med vores super tynde Speedy Clean-mundstykke, som kan komme ind under steder hvor pladsen er trang, og hvor kombimundstykket traditionelt ikke kan nå. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsugerpose - ES100
  Electrolux Støvsugerpose, semi-proff støvsuger Z950 og Z951

  Vores poser af høj kvalitet er specielt designet til at passe til din støvsuger PRO Z950, Z951, UZ920…930/S og sikre, at den yder optimalt. Syntetiske støvsugerposer holder længere end de almindelige papirposer. De har en større kapacitet, giver en bedre filtrering og er mere modstandsdygtige. Pakken indeholder 10 syntetiske engangsstøvsugerposer.

 • Electrolux - Kit - ES01VP
  Electrolux UltraOneMini Vacuum Cleaner Value Pack plus HEPA Filter H13 Washable

  Her er et kit specielt designet til optimal brug af din UltraOneMini-støvsuger hele året. Værdipakken indeholder 4 syntetiske støvsugerposer, et vaskbart Allergy Plus™-filter, et motorfilter og 4 s-fresh®-lemon-poser.

 • Electrolux - Filter - EF141
  Electrolux Ergorapido filterkit, til Z 29-serien

  Designet til Ergorapido Z 28.., Z 29.. Serien beskytter disse filtre motoren. De er nemme at rengøre og er elastiske. Træk i fjederen over en affaldsspand for at fjerne støvet på filteret, hver gang du tømmer støvbeholderen. Skyl filtrene i lunkent vand uden rengøringsmiddel, hver gang du har tømt affaldsspanden 5 gange. Ryst overskydende vand af, og lad dem tørre i mindst 12 timer. Filtrene skal være helt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Kit - KIT360+
  Electrolux

  Home & Car Kit. Passer til Ergorapido og Rapido. Indhold: Fleksibel slange, fuge- og møbelmundstykke, Rapido adapter & opbevaringsboks.

 • Electrolux - Filter - EF139
  Electrolux Filterkit til T8 støvsuger

  Designet til ELECTROLUX's poseløse støvsuger T8 - bevarer disse kvalitetsfiltre dens optimale ydeevne. Filtrene beskytter din støvsugermotor mod støvpartikler indvendigt i støvbeholderen og tilbageholder det sidste støv, inden du forlader din støvsuger. Filterpakken indeholder et Hygiene filter, et svampefilter og et motorfilter med ramme.

 • Electrolux - Kit - USK9S
  Electrolux

  UltraSilencer Starterkit: 4 s-bag® Classic Long Performance, 3,5 l + vaskbart Allergy plus Filter + universal motorfilter + s-fresh evening rose.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - ESPC71DB
  Electrolux SilentPerformer Cyclonic Poseløs støvsuger

  SilentPerformer Cyclonic Classic. Alsidig poseløse støvsuger som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Filter - EF144
  Electrolux Filterkit til Ergorapido

  Disse indvendige filtre er designet specielt til Ergorapido ZB 3… og & Rapido ZB 5..., ZB 61.. Series, som er solgt efter marts 2014. Filtrene er nemme at rengøre og er elastiske.Træk i fjederen over en affaldsspand for at fjerne støvet på filteret, hver gang du tømmer støvbeholderen. Skyl filtrene i lunkent vand uden rengøringsmiddel, hver gang du har tømt affaldsspanden 5 gange. Ryst overskydende vand af, og lad dem tørre i 12 timer. Filtrene skal være helt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - ESPC7GREEN
  Electrolux SilentPerformer Cyclonic Poseløs støvsuger

  Electrolux SilentPerformer™ Cyclonic støvsuger er lydsvag og du får et hjem, der er ekstra rent og allergivenligt.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EERC70IW
  Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido ledningsfri 2-i-1 støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 21 minutters køretid.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF62IS
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Parket. Allround støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Har du mange hårde overflader, er denne model det rette valg til dig. Mundstykke til parket- og trægulve samt klinker medfølger. Til tæpper anvendes det medfølgende DustPro™ kombimundstykke. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Filter - EF142
  Electrolux Filterkit til UltraPower ZB 50 serien

  Det originale UltraPower-filter kan let gøres rent og er holdbart. Det kan gøres rent med en børste, hver gang du tømmer støvbeholderen. Vask det ved hver 5. tømning af støvbeholderen. Skyl forsigtigt filterdelene under lunkent vand uden brug af rengøringsmidler. Ryst dem godt for at fjerne overskydende vand og lad dem tørre i mindst 12 timer. Sørg for, at filterdelene er fuldstændigt tørre, inden du sætter dem i støvsugeren igen.

 • Electrolux - Filter - EFS1W
  Electrolux Vaskbart Allergy Plus filter til støvsuger

  Dette Allergy Plus™ filter fanger selv de fineste partikler i luften under rengøringen f.eks. pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener. Filteret renser luften og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. For optimal ydeevne af din støvsuger anbefaler vi, at du vasker filteret, hver gang det bliver synligt snavset. Vask filteret under rindende vand, og lad det tørre, inden du sætter det på plads.

 • Electrolux - Filter - ESPK9
  Electrolux

  Pure F9 Performance kit; 1 x vaskbart støvudblæsningsfilter, 1 x vaskbart F9 filter Det anbefales at skifte filtrene 2 gange om året for at bibeholde bedst mulig ydeevne.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-ALRG
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger fra vores Pure C9 serie. Modellen her leveres med det ergonomiske AeroPro Ergo Remote håndtag, hvor støvsugeren betjenes fra håndtaget. Nemt og bekvemt! Det medfølgende FlowMotion kombimundstykke er desuden udstyret med LED lys. Som ekstra tilbehør medfølger også et Mini Turbo møbelmundstykke til effektiv rengøring af bilens måtter, sengen eller sofaen, samt et AeroPro FlexPro Plus mundstykke. Dette mundstykke er smalt og fleksibelt og når ind i selv de mest kringlede kroge af dit hjem.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER7ANIMAL
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. AnimalCare mundstykke medfølger til denne model. Lille med effektivt mundstykke der optager flere hår end et traditionelt mundstykke. Kan også monteres på den håndholdte enhed, for nem støvsugning af møbler, puder eller sengen eksempelvis. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-6MB
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger fra vores Pure C9 serie. Modellen her leveres med det ergonomiske AeroPro Ergo håndtag, og anvender vores kvalitets kombimundstykke FlowMotion, der giver en ubesværet rengøring på alle typer overflader. Som ekstra tilbehør medfølger vores FlexPro Plus mundstykke som har et smallere design til rengøring under møbler med lav højde, samt et langt og fleksibelt fugemundstykke.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER73DB
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-ALRGY
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Byd Pure D9 velkommen. En helt igennem premium støvsuger i elegant design der skal ses, og detaljer der skal opleves. Her smelter komfort, effektivitet og ikke mindst funktioner sammen, og giver en ren og ubesværet rengøringsoplevelse. Den nærmest "svæver" over gulvet, og følger dig i dine mindste bevægelser, og er konstrueret til at give dig en sublim støvoptagning på alle typer overflader. For nem og hygiejnisk håndtering af støvsugerposen, har vi udviklet en ny poseholder, der revolutionerer håndteringen af poser. Pure D9 er støvsugeren som forkæler dit hjem. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-ANIMA
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger fra vores Pure C9 serie til dig med kæledyr blandt andet. Modellen her leveres med det ergonomiske AeroPro Ergo Remote håndtag, hvor støvsugeren betjenes fra håndtaget. Nemt og bekvemt! Det medfølgende FlowMotion kombimundstykke er desuden udstyret med LED lys. Derudover medfølger et Mini Turbo Mundstykke, som har en børste der gør det ekstra nemt at rengøre måtterne i bilen, hår i stofsofaen, eller dyrehår i sengen. Et alsidigt mundstykke der nemt optager hår og fibre der måtte sidde fast i stof møbler.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-8STM
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger fra vores Pure C9 serie. Modellen her leveres med det ergonomiske AeroPro Ergo Remote håndtag, hvor støvsugeren betjenes fra håndtaget. Nemt og bekvemt! Det medfølgende FlowMotion kombimundstykke er desuden udstyret med LED lys.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP84DB
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 80 minutters køretid, takket være det effektive 32,4 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushRollClean™ rengøringsteknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-GREEN
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger lavet i genbrugsplast i Pure C9 serien. Modellen her leveres med det ergonomiske AeroPro Ergo håndtag, og anvender vores kvalitets kombimundstykke FlowMotion, der giver en ubesværet rengøring på alle typer overflader. Som ekstra tilbehør, medfølger et hårdtgulvsmundstykke, til forbedret støvoptagning på parket og klinker.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-6IWX
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt i dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs. Den smarte fjernbetjening på håndtaget tillader, at du regulerer sugestyrken med et enkelt tryk.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP84IGM
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  Højtydende UltraPower Lithium HD. Ledningsfri batteristøvsuger der leverer uovertruffen høj ydeevne og op til 80 minutters køretid, takket være det effektive 32,4 V Lithium HD batteri, PerformancePro™ mundstykke med LED lys og BrushRollClean™ rengøringsteknologi.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - PC91-4RR
  Electrolux Pure C9 Poseløs støvsuger

  Premium poseløs støvsuger i Pure C9 serien i høj kvalitet. Denne model leveres med AeroPro Classic håndtaget, og anvender vores kvalitets kombimundstykke FlowMotion, der giver en ubesværet rengøring på alle typer overflader.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP86SSM
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  Højydende UltraPower batteristøvsuger. Dette er hjemmets pålidelige og kraftfulde støvsuger, der med Lithium HD TurboPower batterier, får mere power og endnu længere batterilevetid - op til 95 minutter. Den har et selvstående design, der tåler at stå fremme, og er derfor altid klar til brug. Støvsugeren klarer hurtigt og nemt den daglige rengøring, og har mange smarte funktioner og finesser som gør den let at håndtere og komme omkring med. Og så har den BrushRollClean™ teknologi som sikrer, at hår og fibre forsvinder fra børsten og ind i støvbeholderen med kun ét tryk på pedalen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP72DB
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer Classic. En enkel støvsuger med god effektivitet og optimeret til et mindre lydniveau i forhold til en ikke silent støvsuger. Den har lang aktionsradius, teleskoprør og anvender s-bag standard støvsugerposer, som gør det nemt for dig at købe nye støvsugerposer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Poseløs støvsuger - EC41-ANIM
  Electrolux EASE C4 Poseløs støvsuger

  Traditionel poseløs støvsuger. Leveres med kombimundstykke til rengøring på tæpper og hårde overflader, samt et Mini Turbomundstykke.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER75STM
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger

 • Electrolux - Støvsuger - EPF6GREEN
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Green støvsuger er en god allround støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Til støvsugeren medfølger et hårdtgulvsmundstykke samt et kombimundstykke, så du får en optimal støvoptagning på tæpper såvel hårde gulve.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-4MG
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-6ST
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt i dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs. Den smarte fjernbetjening på håndtaget tillader, at du regulerer sugestyrken med et enkelt tryk.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP73RR
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer Parket. Støvsugeren som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Har du mange hårde overflader, er denne model det rette valg til dig. Mundstykke til parket- og trægulve samt klinker medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8X2RR
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ Origin giver dig komforten ved en fremragende støvsugning og et usædvanligt lavt lydniveau på kun 61 dB. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF6TURBO
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Turbo er allround støvsugeren med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Det medfølgende Turbomundstykke giver en kraftigere støvoptagning når du har behov for dybderengøring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF61RR
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Classic. Allround støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EER73IGM
  Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS87DBM
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  UltraSilencer™ ZEN støvsuger med imponerende lavt lydniveau og lang rækkevidde. Kvalitets støvsuger til alsigt brug. Der medfølger ekstra mundstykker, så den kan rengøre effektivt på tæpper og hårde gulve som trægulv, parket og klinker. med denne støvsuger, kan du nyde førsteklasses rengøring uden støj.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EUP82ST
  Electrolux UltraPower ledningsfri støvsuger

  Ledningsfri UltraPower støvsuger uden pose med op til 75 minutters køretid og høj sugestyrke.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF6ANIMAL
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce Animal. Allround støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Fokus på dig med kæledyr. Ekstra gode mundstykker og specialmundstykker medfølger, til forbedret optagelse af fibre og hår fra eksempelvis kæledyr. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EERC72IW
  Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 30 minutters køretid.

 • Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EERC72EB
  Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger 2-i-1

  Ergorapido 2-i-1 ledningsfri støvsuger med udtagelig håndstøvsuger. Op til 30 minutters køretid.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS89TM
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  UltraSilencer™ ZEN Deluxe er luksus modellen og designet til exceptionel, lydsvag støvsugning. Nyd førsteklasses rengøring uden støj. Nyd også hvor enkelt den er at anvende, med sugestyrkeregulering i håndtaget. Du får en effektiv støvoptagning, nem betjening og en oplevelse af nærmest støjfri støvsugning. Med de mange mundstykker der medfølger, har du alt hvad du skal bruge til alsidig rengøring, både til tæpper, møbler og hårde gulve. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8ANIMAL
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ ZEN Animal er vores mest lydsvage støvsuger til dyreelskere. Nyd førsteklasses rengøring uden støj. Den er designet til hjem med kæledyr, og har derfor mundstykker til forbedret støvoptagning af hår fra møbler. Den leveres med AeroPro™ Mini Turbo mundstykke og Anti-odour støvsugerpose. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8GREEN
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ ZEN Green er designet til at være miljøvenlig, og samtidig være ekstrem lydsvag. Ved sin lancering i 2016, var dette verdens mest lydsvage støvsuger, og er stadig blandt de mest lydsvage. Denne forbedret UltraSilencer™ ZEN Green, er fremstillet i 55% genbrugsplast. Ikke kun er den støjsvag og sparer energi, den sikrer samtidig perfekt rengøring og overlegene egenskaber der gør den praktisk og effektiv.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS85BR
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ ZEN All Floor er designet til hjem med forskellige slags gulve. Nyd førsteklasses rengøring uden støj. UltraSilencer™ ZEN All Floor klarer enhver gulvtype, hvad enten det er tæpper, trægulv, klinker eller parket. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EPF65BR
  Electrolux PowerForce støvsuger

  PowerForce AllFloor. Allround støvsuger til alle typer tæpper og gulve. Den er nem at håndtere, har en fornuftig aktionsradius og teleskoprør. Har du mange hårde overflader og kæledyr, er denne model det rette valg til dig. Foruden effektivt mundstykke til forbedret optagning af fibre og hår fra eksempelvis kæledyr, medfølger der også et mundstykke til parket- og trægulve samt klinker.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8ALRGY
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Nyd fremragende rengøring og et sundere hjem med Electrolux UltraSilencer™ ZEN Allergy og dens anti-allergy-støvsugerpose. Ved lanceringen er den endvidere verdens mest lydsvage støvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-4RR
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP75CB
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer er en klassisk støvsuger med god effektivitet og optimeret til et mindre lydniveau i forhold til en ikke silent støvsuger. Den har lang aktionsradius, teleskoprør og anvender s-bag standard støvsugerposer, som gør det nemt for dig at købe nye støvsugerposer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-4DB
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem. XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket sikrer nem styring med mindre bump undervejs.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8X2DB
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ Origin giver dig komforten ved en fremragende støvsugning og et usædvanligt lavt lydniveau på kun 61 dB. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-ANIMA
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Den nye Pure D9 Animal med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem mens du fjerner dyrehår og lugt. Autofunktion sørger for den mest problemfri rengøring, mens sugestyrken automatisk ændres afhængig af gulvtype. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP7W360
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  SilentPerformer 360. Støvsugeren som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Ekstra fleksibel rengøring, på gulvet såvel i højden. Kombi- og hårdtgulvsmundstykke medfølger for dybderengøring på gulvet uanset hvilken overflade du støvsuger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN
  Electrolux Pure D9 støvsuger

  Byd Pure D9 Green velkommen. En helt igennem premium støvsuger i elegant design der skal ses, og detaljer der skal opleves. Her smelter komfort, effektivitet og ikke mindst funktioner sammen, og giver en ren og ubesværet rengøringsoplevelse. Den nærmest "svæver" over gulvet, og følger dine mindste bevægelser, og er konstrueret til at give dig en sublim støvoptagning på alle typer overflader. For nem og hygiejnisk håndtering af støvsugerposen, har vi udviklet en ny poseholder, der revolutionerer håndteringen af støvsugerposer. Det er nemmere og mere hygiejnisk end nogensinde før! Pure D9 er støvsugeren som forkæler dit hjem. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS87SB
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  UltraSilencer. Effektiv kvalitets støvsuger med fokus på ekstremt lavt lydniveau. Nyd førsteklasses rengøring uden støj. Den leveres med tilbehør og gulvmundstykker der klarer enhver opgave, hvad enten om det er tæpper, parket eller klinker.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8X2SB
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer™ giver dig komforten ved en fremragende støvsugning og et usædvanligt lavt lydniveau på kun 61 dB. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Støvsuger - ESP74GREEN
  Electrolux SilentPerformer støvsuger

  Støvsugeren som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. 60% af støvsugeren er produceret i genbrugsplast og beviset for, at miljørigtig produktion ikke går ud over kvaliteten. Til denne støvsuger medfølger der et Parketto Pro mundstykke med klik til parketgulve.

 • Electrolux - Støvsuger - ECS52IW
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Classic Silence støvsuger i hvid. Kompakt og enkel støvsuger med pose, teleskoprør, regulering af sugestyrke og 12 meters aktionsradius. Anvender vores universale s-bag støvsugerposer, som gør det nemt for dig at finde nye poser igen.

 • Electrolux - Støvsuger - EUOC92DB
  Electrolux UltraOne støvsuger

  Electrolux UltraOne EUOC92DB har manuel effektregulering og det nye effektive mundstykke FlowMotion, behagelig AeroPro™ Classic håndtag og integreret AeroPro 3-i-1 mundstykke.

 • Electrolux - Støvsuger - EUOC92IW
  Electrolux UltraOne støvsuger

  Electrolux UltraOne EUOC92IW har manuel effektregulering og det nye effektive mundstykke FlowMotion, behagelig AeroPro™ Classic håndtag og integreret AeroPro 3-i-1 mundstykke.

 • Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5003W
  Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger

  Rapido håndstøvsuger. Unikke hjul på undersiden som ikke alene gør rengøringen nemmere og mere effektiv, men giver også en uovertruffen god ergonomisk håndtering. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Duftkugler - ESCO
  Electrolux s-fresh® Tropical Breeze Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® får dig til at føle dig på en tropeø, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftkugler - ESRO
  Electrolux s-fresh® Evening Rose Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® får dit hjem til at dufte som en vidunderlig rosenhave på en varm sommereftermiddag, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftkugler - ESFI
  Electrolux s-fresh® Brown Sugar & Fig Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® bringer varmen fra Middelhavet ind i dit hjem, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Duftkugler - ESBA
  Electrolux s-fresh® Cripsy Bamboo Vacuum Cleaner Air Fresheners

  s-fresh® fylder dit hjem med den forfriskende duft af Crispy Bamboo, når du gør rent. s-fresh® er udviklet til at få dit hjem til at dufte, ikke kun for at gøre det rent men også for at efterlade en dejlig duft efter hver støvsugning. Disse s-fresh®-poser passer til alle støvsugere.

 • Electrolux - Støvsuger - EUS8X2CB
  Electrolux Ultra Silencer støvsuger

  Electrolux UltraSilencer EUS8X2CB har den unikke SilentAir teknologi som giver denne støvsuger høj luftgennemstrømning og kraftig sugestyrke med et lydniveau på kun 61 dB.