Små vaskemaskiner

Du behøver ikke gå på kompromis, bare fordi du ikke har meget plads. Electrolux' små vaskemaskiner har en bred vifte af funktioner til at tage sig af dit tøj.

Lille vaskemaskine
6 af 6
 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EW6S5426E5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 6 kg 1200 o/min

  God vaskemaskine i prisvindende design med reduceret dybde til små rum, dog uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. På trods af den smalle dybde har vaskemaskinen stadig det velkendte SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 6 kg pr. vask og er energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EW6S5404E1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 4 kg 1000 o/min

  God vaskemaskine i prisvindende design med reduceret dybde til små rum, dog uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. På trods af den ekstra smalle dybde har vaskemaskinen stadig det velkendte SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 4 kg pr. vask og er energieffektiv med energiklasse A+. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EW6S6647C7 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 7 kg 1400 o/min

  God vaskemaskine i prisvindende design med reduceret dybde til små rum, dog uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. På trods af den smalle dybde har vaskemaskinen stadig det velkendte SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 7 kg pr. vask og er energieffektiv med energiklasse A+++. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine.

 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EW6S4204C1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 4 kg 1000 o/min

  God vaskemaskine i prisvindende design med reduceret dybde til små rum, dog uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. På trods af den ekstra smalle dybde har vaskemaskinen stadig det velkendte SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 4 kg pr. vask og er energieffektiv med energiklasse A+. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine.

 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EW6S4225C4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Vaskemaskine PerfectCare 600 5 kg 1200 o/min

  God vaskemaskine i prisvindende design med reduceret dybde til små rum, dog uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. På trods af den smalle dybde har vaskemaskinen stadig det velkendte SensiCare system, der sikrer at tøjet ikke overvaskes. Maskinens kapacitet er op til max 5 kg pr. vask og er energieffektiv med energiklasse A++. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine.

 • Electrolux - Lille vaskemaskine - EWC1351
  Electrolux Kompakt vaskemaskine

  Kompakt vaskemaskine i energiklasse A med kapacitet på op til 3 kg og 1300 omdrejninger. Mål, H×B×D 670×495×515 mm.