Velvære i hjemmet

Dit hjem

Dit fristed

Inviter naturens harmoni og vitalitet indenfor. Vores luftrensere og støvsugere fjerner urenheder fra luft og overflader. Mens vores serie af haner regulerer dit vands kvalitet og temperatur. Så dit hjem bliver dit personlige fristed.

Nytænkende støvsugning

Pure F9 er en topmoderne opladningsbar støvsuger som er skabt til hverdagens udfordringer.

Du viser vejen, den følger

Den nye Pure D9 med FlowMotion-system muliggør en enkel og ubesværet manøvrering i dit hjem. Pure D9 holder hele tiden din takt. XL Easy-Roll-hjulene og det kuglebaserede mundstykke er designet til at arbejde sammen. PureFlow-systemet arbejder bag kulisserne for at give kompromisløs støvsugning.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulve - opdag en robotstøvsuger med teknologi, der er så avanceret, at du kan støvsuge fra hvor som helst.

Et hjem efter din smag.

Få skinnende overflader og gulve du kan spejle dig i med Electrolux-støvsugere. For det er kun, når du føler dig komfortabel, at du kan føler dig hjemme indenfor de fire vægge.

Vågn op til sundere, renere og friskere luft

Kvaliteten af den luft, som vi indånder, er lige så vigtig for kroppen, som det vi spiser og drikker. Vores AirComfort-produkter holder dig sund og frisk hele dagen og giver dig en god søvn.

The Happy Vac

Med vores mest støjsvage støvsuger er støvsugning ikke længere et nødvendigt, støjende onde. Det er tværtimod en lejlighed til at finde din indre zen.