.

Sådan påvirker dit hjem dit velbefindende

Vidste du, at den seneste research* viser at rene omgivelser påvirker din mentale tilstand? 81% af deltagerne svarede, at de følte sig mere lykkelige i et rent hjem. Og det er ikke bare oplevelsen af lykke som forbedres, - 85% angav også at de føler sig mere afslappede, 76% at de sover bedre og 75% føler sig mindre stressede. Det er netop derfor, at vi designer produkter som gør rengøringen nemmere fordi de er lette at bruge og samtidig meget effektive.

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Hapiness, May 2019

Electrolux gør det enkelt at gøre rent

Vi ved, at rengøring kan være en både mental og fysisk udfordring. Vi ved også, at et rent hjem kan gøre dig lykkelig og øge dit velbefindende. Derfor har vi designet støvsugere som ikke vejer så meget men samtidig har fuld power - så du kan støvsuge og have det godt.

Den nye Pure Q9

Den ledningsfrie støvsuger Pure Q9 er vores flotteste og mest lydsvage støvsuger gennem tiden. Pure Q9 er inspireret af lækker indretning og er udformet til at passe ind i det moderne hjem. Rengøringen har aldrig været lettere end med denne lette og alsidige støvsuger.

Den nye robotstøvsuger Pure i9.2

Denne trekantede robotstøvsuger har 3D-funktion for, at kunne opdage, nå og gøre rent i hele dit hjem. Med en overlegen rengøringsstyrke og smart hukommelse husker Pure i9.2, hvordan dit hjem ser ud og kan dermed styres via Pure i9-appen. Den ser, passer ind og gør rent med præcision.

Nytænkende støvsugning

Pure F9 er en topmoderne opladningsbar støvsuger som er skabt til hverdagens udfordringer.

Du viser vejen, den følger

Den nye Pure D9 med FlowMotion-system muliggør en enkel og ubesværet manøvrering i dit hjem. Pure D9 holder hele tiden din takt. XL Easy-Roll-hjulene og det kuglebaserede mundstykke er designet til at arbejde sammen. PureFlow-systemet arbejder bag kulisserne for at give kompromisløs støvsugning.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulve - opdag en robotstøvsuger med teknologi, der er så avanceret, at du kan støvsuge fra hvor som helst.

UltraSilencer™ Zen - stille og behagelig rengøring

Behold din indre ro - selv når du støvsuger. Electrolux UltraSilencer Zen er ekstremt stille med sine 58dB og går ikke på kompromis med præstation, power eller effektivitet. Stvsugningen bliver en behagelig oplevelse, samtidig som du får de bedste resultater, når du gør rent.