.

Sådan påvirker dit hjem dit velbefindende

Vidste du, at den seneste research* viser at rene omgivelser påvirker din mentale tilstand? 81% af deltagerne svarede, at de følte sig mere lykkelige i et rent hjem. Og det er ikke bare oplevelsen af lykke som forbedres, - 85% angav også at de føler sig mere afslappede, 76% at de sover bedre og 75% føler sig mindre stressede. Det er netop derfor, at vi designer produkter som gør rengøringen nemmere fordi de er lette at bruge og samtidig meget effektive.

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Hapiness, May 2019

Well A7 luftrenser - bedre indeluft med 5-trins luftrensning

Indendørsluften er vigtig for din livskvalitet - ikke mindst når du bruger så mget tid i hjemme som nu. Med vores nye Well A7 luftrenser får du renset luften effektivt og endda i et stilrent design. Luftrenseren kan placeres på gulvet eller hænges på væggen for at spare på pladsen. Nyd et renere hjem!

Well Q8 - vores mest alsidige støvsuger nogensinde

Med den ergonomisk designede Well Q8-støvsuger når du hurtigt rundt til selv svært tilgængelige steder. Den ledsningsfrie stangtøvsuger fjerner større partikler såvel som op til 99,99% mikrøstøv med sin 5-trins filtrering. Det er hurtig og nem rengøring.

Electrolux' s-bag får nyt design!

En ny og mere hygiejnisk måde til forsegling af en fyldt s-bag forhindrer støvsugerposen i at gå i stykker eller lække og forlænger samtidig din støvsugers levetid.

Electrolux gør det enkelt at gøre rent

Vi ved, at rengøring kan være en både mental og fysisk udfordring. Vi ved også, at et rent hjem kan gøre dig lykkelig og øge dit velbefindende. Derfor har vi designet støvsugere som ikke vejer så meget men samtidig har fuld power - så du kan støvsuge og have det godt.

Den nye Pure Q9

Den ledningsfrie støvsuger Pure Q9 er vores flotteste og mest lydsvage støvsuger gennem tiden. Pure Q9 er inspireret af lækker indretning og er udformet til at passe ind i det moderne hjem. Rengøringen har aldrig været lettere end med denne lette og alsidige støvsuger.

Luftrenseren Pure A9 mod pollen

Pollenallergi er en udfordring for mange - og måske endda den bedste anledning til at skaffe en luftrenser. Vores smarte luftrenser Pure A9 neutraliserer op til 99% af alt luftpollen og opfylder kravene fra Asthma Allergy Nordic.

Nytænkende støvsugning

Pure F9 er en topmoderne opladningsbar støvsuger som er skabt til hverdagens udfordringer.

Den nye robotstøvsuger Pure i9.2

Denne trekantede robotstøvsuger har 3D-funktion for, at kunne opdage, nå og gøre rent i hele dit hjem. Med en overlegen rengøringsstyrke og smart hukommelse husker Pure i9.2, hvordan dit hjem ser ud og kan dermed styres via Pure i9-appen. Den ser, passer ind og gør rent med præcision.

Vores hidtil bedste støvsuger

Pure D9 kombinerer alt det bedste inden for støvsugerteknologi og innovation og sørger dermed for en enestående alsidighed.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulve - opdag en robotstøvsuger med teknologi, der er så avanceret, at du kan støvsuge fra hvor som helst.