Vælg kategori

eller få hjælp i købsguiden

Opgradér til induktion

Byt din almindelige kogeplade ud mod en induktionskogeplade - uden at det påvirker bordpladen. Takket være cirkulationen på vores induktionskogeplader, er der ikke brug for nogen foran- eller bagvedliggende ventilation.

Bedste i klassen

900 SensePro®

900 SensePro kommer med et trådløst stegetermometer. Sensoren kommunikerer med kogepladen, så du kan koge og stege med præcision.

Hvad findes der for nyheder?

800 TotalFlex

Vil du have en kogeplade som automatisk aflæser potter og pander? Ingen problemer! 800 TotalFlex-kogeplade har en responsiv glasoverflade som giver dig mulighed for, at lave mad næsten over det hele på overfladen.

Vores mest populære produkt

700 SenseBoil®

En 700-induktionskogeplade med SenseBoil®-teknik mærker, når vandet er ved at begynde at koge og reducerer automatisk temperaturen. Og eftersom tilberedningen fortsætter på svag varme, kan du fokusere på at forestå en mindeværdig aften.

Mere information om vores kogeplader

En hurtigtreagerende og sikker induktionskogeplade glaskeramisk kogeplade? Vores sortiment af kogeplader byder på en masse alternativer til både store og små køkkener - og til alle ambitionsniveauer, lige fra hverdagsmad til gallamiddage. Madlavning på et nyt niveau.