Vælg kategori

eller få hjælp i købsguiden

Nyhed

Induktionskogepladen 800 FlexiBridge® med integreret emhætte

4

4(2)

HHOB870S

Induktionskogepladen 800 Flexibridge® med indbygget emfang giver dig frihed til at realisere dit drømmekøkken. Emhætten behøver ikke længere sidde over kogepladen. Du får mere plads og kan designe dit køkken på din måde, helt uden begrænsninger.

Vores mest populære produkt

700 SenseBoil®

En 700-induktionskogeplade med SenseBoil®-teknik mærker, når vandet er ved at koge og sænker temperaturen. Da tilberedningen fortsætter på svag varme, kan du fokusere på at skabe en mindeværdig aften, i stedet for at tørre op når det koger over.

Opgradér til induktion

Skal du udskifte din almindelige kogeplade til en induktionskogeplade har vi et bredt udvalg som dækker forskellige behov. Størrelser fra 60 til 90 cm i pladsbesparende design til montering i tynde bordplader. Kogepladerne er desuden lette at rengøre.

Bedst i klassen

900 SensePro®

900 SensePro kommer med et trådløst stegetermometer. Sensoren kommunikerer med kogepladen, så du kan koge og stege med præcision.

FLERE NYHEDER

800 TotalFlex

0

0(0)

HKA880MF

Vil du have en kogeplade som automatisk aflæser størrelsen på dine gryder og pander? Det er ikke noget problem! På en 800 TotalFlex-kogeplade kan du lave mad hvor som helst på hele pladen.

Mere information om vores kogeplader

En hurtigtreagerende og sikker induktionskogeplade glaskeramisk kogeplade? Vores sortiment af kogeplader byder på en masse alternativer til både store og små køkkener - og til alle ambitionsniveauer, lige fra hverdagsmad til gallamiddage. Madlavning på et nyt niveau.