Electrolux Kogeplade

Elegante, pålidelige, alsidige - vores udvalg af kogeplader giver dig masser at vælge imellem, uanset om du har et stort eller lille køkken, eller om du mest laver hverdagsmad eller store middage. Vi har induktionskogeplader med en bredde fra 60 til 90 cm og til alle ambitionsniveauer. Find den rigtige kogeplade til dit køkken hos Electrolux.

Læs mere

Vores mest energieffektive kogeplader

Gør det lidt sjovere at lave mad med ECOLINE kogeplader, vores mest energieffektive modeller. Sense serien af induktionskogeplader med integreret emhætte bruger kun så meget energi, der er nødvendig, når du laver mad; De er alle energiklasse A+.

Nemmere madlavning, mindre energiforbrug

Bliv bedre i køkkenet og spar op til 18% energi* hver gang du laver mad på de intuitive induktionskogeplader fra Electrolux. Med vores Sense serie koger og steger du altid ved den rette temperatur med enestående resultat hver gang.

 • Kogende vand i en gryde på en kogeplade
  Spar op til 18% energi

  Kog vand på den halve tid og spar op til 18% energi med induktionstekologi fra Electrolux.*

 • Kastrull på spishäll
  Lav mad med præcision

  Du får perfekt resultat, uanset om saucen skal simre eller kødet skal steges. Man kan endda lave Sous Vide på kogepladen. SensePro® bruger kun den energi der er nødvendig med nøjagtig temperaturkontrol for at få det bedste resultat.

 • Gryde i kog med Senseboil
  Med SenseBoil koger det aldrig over

  SenseBoil forhindrer at det koger over, og det sparer lige så meget energi som en hel telefonopladning.**

*Resultaterne kan opnås på alle induktionskogeplader fra ELECTROLUX i serie 300-900 (undtaget TotalFlex). Målt internt i sammenligning med elektriske glaskeramiske kogeplader (EHV56240AK) ved at koge 1,5 liter vand på 180 mm kogezoner.
**Interne tests viser at kogning af vand på fuld effekt i 20 sekunder længere tid end nødvendigt uden en kogesensor svarer til at oplade telefonbatteri på 4 500 mAh.

Nyhed

Induktionskogepladen 800 FlexiBridge® med integreret emhætte

4,6

4,6(8)

HHOB870S

Induktionskogepladen 800 Flexibridge® med indbygget emfang giver dig frihed til at realisere dit drømmekøkken. Emhætten behøver ikke længere sidde over kogepladen. Du får mere plads og kan designe dit køkken på din måde, helt uden begrænsninger.

Vores mest populære produkt

700 SenseBoil®

En 700-induktionskogeplade med SenseBoil®-teknik mærker, når vandet er ved at koge og sænker temperaturen. Da tilberedningen fortsætter på svag varme, kan du fokusere på at skabe en mindeværdig aften, i stedet for at tørre op når det koger over.

Opgradér til induktion

Skal du udskifte din almindelige kogeplade til en induktionskogeplade har vi et bredt udvalg som dækker forskellige behov. Størrelser fra 60 til 90 cm i pladsbesparende design til montering i tynde bordplader. Kogepladerne er desuden lette at rengøre.

Bedst i klassen

900 SensePro®

900 SensePro kommer med et trådløst stegetermometer. Sensoren kommunikerer med kogepladen, så du kan koge og stege med præcision.

FLERE NYHEDER

800 TotalFlex

Vil du have en kogeplade som automatisk aflæser størrelsen på dine gryder og pander? Det er ikke noget problem! På en 800 TotalFlex-kogeplade kan du lave mad hvor som helst på hele pladen.

Læs mere om vores kogeplader

Hurtigtreagerende induktion eller en praktisk glaskeramisk kogeplade? Vores sortiment af kogeplader har masser af valgmuligheder til både store og små køkkener – og til alle ambitionsniveauer, fra hverdagsmad til gourmetmiddage. Det er madlavning på et helt nyt niveau!

Se mere fra Electrolux