Fritstående køle-/fryseskabe fra Electrolux

Fritstående køle-/fryseskabe

Vores kombination af køle-/fryseskabe passer til dit køkken og din madlavning. Vi har kombinationen som matcher både dit hverdagsliv og dit køkken.

En åben køleskabsdør med frisk mad

Tid til afkøling - ved køb af udvalgte køleskabe, frysere og kombiskabe får du tilbehør til vakuumforsegling

Hold maden frisk længere når du køber et fritstående køleskab, en fryser eller et kombineret køle-/fryseskab. For at hjælpe dig med at undgå madspild tilbyder vi nu tilbehør til vakuumforsegling i en begrænset periode.

Et Vakuum Kit i model EVFK1 bestående af en vakuumpumpe med lufttæt beholder indgår ved køb af følgende produkter: LNT7ME34X2, LNT7MD34X2, LNT7ME32X2, LNT7ME32M1.

En transportabel vakuumforsegler i model E4VS1-4AG indgår ved køb af følgende produkter: LRC5ME38X4, LUT7ME28X4, LNT4TE33X2, LNT4TE33W2.

Tilbuddet gælder kun ved køb på electrolux.dk og så længe lager haves i perioden 23. juni til 31. august 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med rabat eller andre tilbud

Praktiske kombiskabe

Forlæng dine fødevarers holdbarhed med et kombiskab. I nogle køkkener passer det bedst med en indbygget løsning, mens det i andre er mere optimalt med et køle-fryseskab som står for sig selv. Bla. giver det flere muligheder for placering, og det kræver ikke nogen installation.

Teknologien og designløsningerne er de samme, uanset hvilken af de ovennænte varianter du vælger. Der er flere modeller at vælge mellem.

Vis kombinerede køle-/fryseskabe