PRISER & UDMÆRKELSER

Vi stræber hele tiden efter at forbedre hverdagen for vores kunder og det har resulteret i udmærkelser fra tredjepart og af internationelt anerkendte brands. Nedenfor kan du se nogle af de priser og udmærkelser, vores produkter er blevet tildelt.

800 UltraCare "Bedste Premiumvalg" ifølge Pricerunner

I en ny test af vaskemaskiner får 800 UltraCare ros. Maskinen indgår i vores PerfectCare-serie og beskrives af Pricerunner som en luksuriøs vaskemaskine med masser af funktioner. Dampprogrammet er godt til opfriske sart tøj uden at vaske, og man kan desuden tilsætte en duft som får vasketøjet til at dufte dejligt.

Ifølge testen bliver selv meget snavset vasketøj rent og skyllet grundigt – også børnetøj med både græs-og madpletter. 800 UltraCare giver "perfekt resultat hver gang".

Well A7 - en af de mest lydsvage luftrensere på markedet (A&A logo)*

Luftrenseren i rent design har en forside beklædt i stof for at smelte ind i såvel soveværelse som stue. Kan placeres på gulvet eller hænges på væggen for at spare gulvplads (hængsel til at hænge på væggen indgår).


*Well A7 med Breeze filter er godkendt af Nordic Asthma & Allergy

Elegant og højeffektiv luftrenser

Electrolux' luftrensere A7/A5 er i 2021 blevet tildelt Red Dot Design Award og iF Design Award for sit enestående produktdesign.

Well A5/A7 er bærbar og er nem at flytte derhen, hvor der er mest brug for det. Luftrenseren har to ben, så den kan stå uden at være i direkte kontakt med gulvet. Den kan også hænges på væggen for at spare på gulvpladsen.

Prisbelønnet design og bekvem rengøring

Red Dot Design Award er en af de mest eftertragtede udmærkelser inden for design og formgivning. Nu har Electrolux' ledningsfrie støvsuger i modellerne Well Q6/Q7/Q8 fået udmærkelsen på grund af sit fantasiske produktdesign.

De lette, ledningsfrie støvsugere har en håndholdt funktion som gør det nemt at både støvsuge gulvet og nå op på til højere overflader længere oppe.

Red Dot designpris 2021 går til luftrenserne Well A5 og Well A7

Vores to luftrensere impornerer både med desig og effektivitet. Den internationelle jury fra Red Dot fremhæver produkternes innovation, funktion samt kavlitet og ergonomi.

Luftrenserne beskrives som stilrene og tilpasningsbare. De kan placeres på gulvet eller hænge på væggen for at spare på pladsen. Desuden rengør de luften i flere trin for at opnå bedst mulige resultat. Prøv selv og nyd et renere hjem!

Pure Q9

Vores ledningsfrie støvsuger Pure Q9 har vundet Red Dot Design Award 2020 og iF Design Award 2020 for sit unikke og stilrene design!

Pure Q9 er en kraftfuld 1-i-1 støvsuger som er let at holde om, hvilket gør det nemt at støvsuge. Det er en højtpræsterende støvsuger som glider fra opladningensstationen uden problemer. Desuden gør dens flotte design det muligt at have den stående fremme uden at det giver et rodet indtryk.

Pure D8.2

Vores støvsuger Pure D8.2 har vundet Red Dot Design Award 2020 og iF Design Award 2020 for sit enestående design. Støvsugeren er også blevet udmærket for sin suveræne lydkvalitet af testinstitutet SLG i Tyskland.

55% af støvsugeren er lavet af genbrugsplats og overfladerne på den er glatte og matte. Displayet går i et med resten af støvsugeren. Desuden er det en af vores mest lydsvage støvsugere nogensinde. Du kan gøre rent i hjemmet næsten lydløst uanset om du har gulvtæppe eller parketgulve.

Luftrenseren Pure A9

Red Dot designprisen 2020 blev tildelt Electrolux' PURE A9!*

Pure A9 giver dig en skræddersyet luftrensning alt efter behov. Med Smart Mode aktiveret scannes luften sekundvis og luftrenseren justerer automatisk effekten ved behov. På den måde kan du pollensikre dit hjem år efter år.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

ELECTROLUX PRISER & UDMÆRKELSER 2019

Electrolux - bedste arbejdsgiver i Europa

Electrolux er blevet udnævnt som Top Employer Europe efter at have modtaget 'The Top Employer Award, 2019' på fem af dets største europæiske markeder - UK, Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland. Det er The Top Employer Institute som har givet Electrolux udmærkelsen for sine ekstraordinære medarbejderforhold. Electrolux udmærkede sig især med sine kommunikationsværktøj, udviklingsprogrammer, netværk og sin talenthåndtering og ledelse.

ELECTROLUX UDMÆRKES FOR SINE PRODUKTINNOVATIONER

AutoDose vaskemaskine

PerfectCare-vaskemaskinen med AutoDose har vundet 'The Red Dot Award' for sit enestående design. 

Electrolux' AutoDose-teknologi giver en grundig rengøring og den bedste pleje af tøjet. Samtidig fjerner den alt det gætværk der er med manuel dosering - du behøver altså bare at fylde på én gang, så rækker det helt op til 20 omgange vask.

QuickSelect-vaskemaskine

Electrolux' QuickSelect-opvaskemaskine har vundet iF Design Award for sit innovative produktdesign.

Serien af QuickSelect-opvaskemaskiner har et helt nyt kontrolpanel, hvor du vælger vasketiden via en  enkel slider touch-betjening. Displayet viser energiforbrug baseret på tid og valgte indstillinger og guider dig dermed til den mest bæredygtige måde at vaske op på.

Pure F9-støvsuger

Den ledningsfrie PURE F9-støvsuger har vundet iF Design Award for sit innovative produktdesign.

PURE F9-støvsugeren kombinerer udøvningskraften fra en traditionel støvsuger med den frihed, der ligger i at kunne støvsuge uden ledning. Den bærende og tunge del er nærmere gulvet og derfor lettere at styre. Du behøver altså ikke bære den tungeste del, når du støvsuger - det klarer støvsugeren selv. Du kan også styre den tunge del med håndtaget, når du f.eks. skal støvsuge under sofaen. Helt uden besvær.

 

Explore 7-blender

Electrolux' Explore 7-blender har vundet 'The Red Dot Award' for sit enestående design.

Med Explore 7-blenderen får du mere smag ud af dine ingredienser. Giv dit frugt og grønt den omsorg det har brug for, så du kan opnå de bedste og mest friske resultater. Opdag en helt ny måde at blende på.

ELECTROLUX PRISER DANMARK

Prisvindende resultat

Pure F9 er blevet udset som Bedst i test af det svenske tech-magasin, M3 (2018) og bliver med motiveringen "Udfra et praktisk perspektiv er Pure F9 noget af en drøm at bruge" testvinderen blandt ledningsfrie støvsugere.

Induktionskogeplade er bedst i test

Induktionskogepladen HOI630MF er blevet kåret som Bedst i test af forbrugerrådet TÆNK*. Med booster-funktionen gør induktionsteknologien det muligt, at lynhurtigt komme i gang med madlavningen. Induktionskogepladen er desuden enkel og intuitiv at betjene og har flere elektroniske funktioner såsom timer, børnesikring og 3-trins restvarmeindikator. 

*God og brugervenlig induktionskogeplade fra Electrolux, der klarer sig godt på alle testparametre. Kogezonerne er placeret, så det er muligt at anvende dem alle sammen på en gang og det er en rengøringsvenlig og støjsvag kogeplade.

ELECTROLUX PRISER & UDMÆRKELSER 2018

PerfectCare

PerfectCare-vaskemaskinen og tørretumbleren fra samme serie er designet ud fra den ambition, at det skal være enkelt og bekvemmeligt at ordne vasketøjet. En stor drejeknap og en tilsvarende letlæselig programoversigt er tydeligt anbragt ved siden af en oplyst display. Du kan vælge forskellige farver på lågerne, eller du kan beholde det enkle og stilrene look som fås på alle maskiner i hele serien.

Sådan sagde juryen:
PerfectCare-serien er karakteriseret ved et visuelt tiltrækkende design, som ud fra et ergonomisk tænk er meget veludført.