Priser og udmærkelser

PRISER & UDMÆRKELSER

Vi stræber hele tiden efter at blive bedre inden for området at 'Shape Living for the Better' for at give vores forbrugere det bedste. Denne indsats er blevet belønnet med anerkendte internationelle priser. Nedenfor kan du se disse priser og læse mere om både vores udmærkelser og produkter.

Electrolux - bedste arbejdsgiver i Europa

Electrolux er blevet udnævnt som Top Employer Europe efter at have modtaget 'The Top Employer Award, 2019' på fem af dets største europæiske markeder - UK, Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland. Det er The Top Employer Institute som har givet Electrolux udmærkelsen for sine ekstraordinære medarbejderforhold. Electrolux udmærkede sig især med sine kommunikationsværktøj, udviklingsprogrammer, netværk og sin talenthåndtering og ledelse.

ELECTROLUX UDMÆRKES FOR SINE PRODUKTINNOVATIONER

AutoDose vaskemaskine

PerfectCare-vaskemaskinen med AutoDose har vundet 'The Red Dot Award' for sit enestående design. 

Electrolux' AutoDose-teknologi giver en grundig rengøring og den bedste pleje af tøjet. Samtidig fjerner den alt det gætværk der er med manuel dosering - du behøver altså bare at fylde på én gang, så rækker det helt op til 20 omgange vask.

Læs mere om AutoDose

QuickSelect-vaskemaskine

Electrolux' QuickSelect-opvaskemaskine har vundet iF Design Award for sit innovative produktdesign.

Serien af QuickSelect-opvaskemaskiner har et helt nyt kontrolpanel, hvor du vælger vasketiden via en  enkel slider touch-betjening. Displayet viser energiforbrug baseret på tid og valgte indstillinger og guider dig dermed til den mest bæredygtige måde at vaske op på.

Læs mere QuikSelect

Pure F9-støvsuger

Den ledningsfrie PURE F9-støvsuger har vundet iF Design Award for sit innovative produktdesign.

PURE F9-støvsugeren kombinerer udøvningskraften fra en traditionel støvsuger med den frihed, der ligger i at kunne støvsuge uden ledning. Den bærende og tunge del er nærmere gulvet og derfor lettere at styre. Du behøver altså ikke bære den tungeste del, når du støvsuger - det klarer støvsugeren selv. Du kan også styre den tunge del med håndtaget, når du f.eks. skal støvsuge under sofaen. Helt uden besvær.

 

Læs mere om Pure F9

Explore 7-blender

Electrolux' Explore 7-blender har vundet 'The Red Dot Award' for sit enestående design.

Med Explore 7-blenderen får du mere smag ud af dine ingredienser. Giv dit frugt og grønt den omsorg det har brug for, så du kan opnå de bedste og mest friske resultater. Opdag en helt ny måde at blende på.

Læs mere om Explore 7-blenderen

ELECTROLUX AWARDS 2018

PerfectCare

PerfectCare-vaskemaskinen og tørretumbleren fra samme serie er designet ud fra den ambition, at det skal være enkelt og bekvemmeligt at ordne vasketøjet. En stor drejeknap og en tilsvarende letlæselig programoversigt er tydeligt anbragt ved siden af en oplyst display. Du kan vælge forskellige farver på lågerne, eller du kan beholde det enkle og stilrene look som fås på alle maskiner i hele serien.

Sådan sagde juryen:
PerfectCare-serien er karakteriseret ved et visuelt tiltrækkende design, som ud fra et ergonomisk tænk er meget veludført.

 

Læs mere om PerfectCare