KØBSGUIDE

Find den perfekte tørretumbler

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores udbud af tørretumblere, for at finde den som passer bedst hjemme hos dig.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Få en billigere elregning

Electrolux har et bredt sortiment af tørretumblere i energiklassen fra B til A+++. A+++ er den mest energieffektive, og det er med den, at du kan opnå de største besparelser på elregningen. Med sofistiferet varmepumpeteknologi kan du spare op til 40% energi sammnlignet med almindelige modeller. Det er derfor både et økonomisk og miljøvenligt valg.

Plej og tør dit tøj smartere takket være SensiCare som sørger for den mest optimale energikonsumption. Vælg maskine med inventermotor. De er mere nænsomme for maskinen, så den holdere længere. Resultatet er kortere tørretumbling og en mere ensartet tørring af tøjet.
Udnyt pladsen

Det første du skal tænke på, når du vælger en tørretumbler er at du har den plads den kræver. 
Bredde: 60cm - en standars tørretumbler.

Tip: Har du ikke meget plads? Overvej en 2-i1 kombineret vaske-tørremaskine.

Overvej kapaciteten

Når du tænker på kapacitet, er det ofte i forhold til hvor mange kilo vasketøj du kan få plads til i maskinen. Men der er mere at overveje:
Husholdningens størrelse: Er I mange eller få i hjemmet?
Vaner: Hvor mange gange om ugen tørretumbler du? Og hvad tørrer du: F.eks. kræver sengetøj, dyner og puder ekstra plads for at opnå de bedste resultater. Electrolux har tørretumblere med en kapacitet på 7-9kg for at passe til forskellige behov.

Lige meget hvor stor en maskinfuld du har, så tilpasses tørretumblingen af vores SensiCare Systems avancerede fugtigheds- og temperatursensore.

Tip: Overfyld ikke tørretumbleren. Tøjet tørrer hurtigere, når det ikke ligger for tæt.

Tørretumbl trygt dit uld- og silketøj

Vores mest avancerede Electrolux-tørretumblere kan håndtere 93% af alle stoftyper med programmer til uld, silke, dun, outdoor, denim, bomuld, syntetiskt, blandede stoftyper og andet mere sart stof med programmer såsom:

 • Mørkeblåt stof i nærbillede
  Uld og silke

  Vores uldprogram sørger for, at dit uldtøj ikke krymper sammanlignet med naturlig tørring. Det er så effektivt, at Woolmark har certifikeret flere af Electrolux' tørretumblere.

  At tørre dit silketøj i en Electrolux-tørretumbler resulterer i, at det holder formen lige så godt som ved lufttørring.

 • Vanddråber på blåt stof
  Udendørs- og overtøj

  Sørg for at dit yndlingsovertøj holder sæson efter sæson. Brug Outdoor-programmet og genopret tøjetes vandafvisende funktion bedre end ved lufttørring.

 • Blå dunjakke
  Dunjakker

  Brug programmet til at beskytte din dunjakke og dens funktion med op til 30% i forhold til ved lufttørring.

 • Dyne uden betræk
  Dyner

  Dyner kan være sværre at tørre. Det er derfor, vi har designet et program til at håndtere større ting som dyner og lagner.

Matchende produkter

Hvis du vil matche din tørretumbler med din vaskemaskine, er det let gjort med vores Electrolux-modeller. Du kan stable dem eller installere dem side-by-side for at udnytte pladsen i dit vaskerum bedst muligt.


To maskiner

Undgå overtørring med 3DSense-teknologi

Hver eneste tørretumbler fra Electrolux i serierne 600, 700, 800 og 900 har SensiCare-teknologi. Avancerede fugt- og temperatursensorer sørger for, at programmet stoppes når stoffet er helt tørt. SensiCare sørger dermed for, at tørretumbleren sparer på energien, samtidig som dit tøj ikke bliver slidt af overtørring. Electrolux' 3DSense-teknologi findes på udvalgte 900-modeller. De unike sensorer opfanger fugt både på overfladen og på indersiden af tøjet. Og resultatet? Alt stof fra uld til silke får en nøjagtig og nænsom pleje.

Smart tørretumbling

Med My Electrolux Care-appen kan du connecte din tørretumbler med din telefon. En smart og enkel måde at give tøjet den rette pleje på. Med appen kan du fjernbetjene din tørretumbler fra din smartphone. Skræddersyet pleje - direkte fra din telefon.

Tilsluttede Electrolux-produkter

Spar plads og tid

Lufttørring kræver mere plads end tørretumbling. Resulatet er ofte krøller på tøjet og dermed et større behov for strygning. Electrolux' tørretumblere er hurtigere end lufttørring. I stedet for at bruge kostbar tid på at hænge vasketøj op, kan du nyde en 365 dages tørretumbling fri fra krøller.

Certifikat

Certifikatet Woolmark er en anerkendelse udstedt af The Woolmark Company. Når du ser mærket, kan du trygt stole på, at vores maskiner er skånsomme nok til at tørre uldtøj.

Ensartede resultater og perfekt pleje

CycloneCare med 3DSense-teknologi plejer og passer på dit tøj. Nu kan du tørretumble dine silkeskjorter, uldtrøjer og tykke jakker uden problemer. Den unikke tørretumbling passer ekstra godt på dit mere sarte tøj tørretumbling efter tørretumbling. 

Opdag produkter i serien

Beskytter varmefunktionen og bevarer looket *

*Opretholder looket og varmeisoleringen i junjakker helt op til 30% bedre end ved lufttørring.

PerfectCare 900

Opdag vores PerfectCare-tørretumbler fra 900-serien med CycloneCare-system.

Til PerfectCare 900-serien

Bevar din stil og dit look med DelicateCare

Vores DelicateCare-system tilpasser temperature og bevægelser alt efter de forskellige stofttyper og materialer. Derfor bliver dit tøj plejet på mest optimale måde. Selv uldtøjet holder sin form og det vandafvisende funktionstøj bevarer sin funtion.

Ingen krøller.* Og tøjet mister ikke sin form.

*Uld krymper ikke sammenlignet med almindelig tørretumbling.

Nu kan tørretumble selv dine mest sarte uldtrøjer. Vores DelicateCare-system justerer omdrejningerne i maskinen, så uldet ikke centrifugeres, vrides rundt eller får krøller. Derfor får du helt enestående tørreresultater - selv på de uldtrøjer som bare tåler håndvask.


Vandafvisende* og bevarer den genopbyggende funktion

*Bedre end lufttørring.

Med vores DelicateCare-system bevarer og genopbygger dit vandtætte overtøj dets funktion - bedre end ved lufttørring. DelicateCare justerer temperaturen og omdrejningerne i maskinen for at beskytte stoffet mod slitage og sørger for den nøjagtige varme.

PerfectCare 800

Opdag vores PerfectCare-tørretumblere fra 800-serien med DelicateCare-system.

Til PerfectCare 800-serien

GentleCare, den kølige friskhed endnu længere

Vores GentleCare-system tørrer dit tøj på den halve temperatur af hvad en almindelig tørretumbler gør. På den måde udsættes det aldrig for unødig varme, og stoffets struktur bevares endnu længere og reducerer både energiforbruget og tørretiden betydeligt.

Perfekt tørretumblet tøj på den halve temperatur*

*Sammenlignet med maskintemperaturen i almindelige tørretumblere.

Spar på elregningen med et effektivt filtreringssystem

Vores tørretumblere har et EcoFlow-filtersystem som sørger for en energieffektiv tørringsprocess - tørretumbling efter tørretumbling. Med det rengøringsvenlige filter cirkulerer luften og skaber et jævn fordelt og lavt energiforbrug.

PerfectCare 700

Opdag vores PerfectCare-tørretumlere fra 700-serien med GentleCare-system.

Til PerfectCare 700-serien