KØBSGUIDE

Find den perfekte tørretumbler

Vores tilbud til dig

Kig nærmere på vores sortiment for at finde det produkt som passer bedst hjemme hos dig.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

Værd at tænke på

Nedenfor finder du en oversigt over, hvad der er værd at tænke på, når du skal købe ny tørretumbler.

Se nærmer i vores digitale brugermanualer.

Placering

Uanset om du vælger en fritstående tørretumbler eller en indbygget, er det en god idé at måle ordenligt op der hvor den skal stå, så du er sikker på, at den får plads.

60 cm bred - en standardtørretumbler passer perfekt.
Mindre end 60 cm bred - en kompakt tørretumbler. Du kan til og med montere den på væggen for at maksimere pladsen. Hvis du har en frontbetjent standard-vaskemaskine, kan du stable en standard-tørretumbler oven på.

Tip: Hvis du ikke har så meget plads, er det værd at overveje en kompakt kombineret vaske- og tørremaskine.

Kapacitet

Hvor mange gange om ugen, bruger du tørretumbleren?

Mindre end 4 gange per uge - så passer en 4-6 kg-tørretumbler.
4-6 gange om ugen - en maskine med en kapacitet på 7 kg gør hverdagen lettere, og du kan tørre større ting.
Mere end 6 gange om ugen - vælg en tørretumbler med en kapacitet på 8+ kg. Du sparer tid og kan samtidig vaske mere ad gangen.

Tips: Undgå at overfylde tørretumbleren. Sørg i stedet for at give lidt ekstra plads til at tøjet kan blive luftet bedre, og at det tørrer hurtigere. Hvis du er usikker, bør du vælge en tørretumbler med større kapacitet end du tror, du behøver.

Materiale 

Pas ekstra godt på de mere sarte materialer, så holder dit yndligstøj sig længere.

Sart tøj
- vælg en tørretumbler fra 800-serien med DelicateCate, så du kan tørretumble jeans og andre sarte materialer uden du behøver at bekymre dig.


Uld - vælg en Woolmark-certifikeret tørretumbler.

Effektivitet

Tørretumblerens energieffktivitet rankes på en skala fra A til G (A = det mest energibesparende). Jo mere effektiv den er, desto flere penge og mere energi sparer du gennem årene. Det er også godt for miljøet takket være det lavere energiforbrug.

Vælg maskine

Hos Electrolux finder du den perfekte tørretumbler. Alt fra maskiner med en stor trommel til storfamilien til avancerede maskiner med internetopkobling. 


Unik tørretumbling til din garderobe

CycloneCare med 3DSense-teknik er til for, nænsomt at tage sig ordenligt af din garderobe. Nu kan du tørretumble dine silkeskjorter, yndlings uldtrøjer og tykke jakker uden problem. Den unikke tøretumbling sørger forsigtigt for, at selv dit sarte tøj bliver tørret og plejet gang efter gang.

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknik

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknik

 • 3DSense-teknik sørger for et jævnt fordelt tørreresultat ved hjælp af den dybdegående scanningsmetode
 • Programmerne justerer tørretumblingen alt efter hvad du vasker
 • GentleCare-systemet tørrer tøjet ved næsten den halve temperatur sammenlignet med almindlige tørretumblere

CycloneCare med 3DSense-teknologi

Den spiralformede luftkonstruktion sørger for, at både den blødeste uld og det fineste silketøj bliver tørret nænsomt og ordenligt. Den unike sensor garanterer, at varmen og formen bevares i selv de tykkeste dunjakker.

Oplev et tørreresultat uden mage med PerfectCare 900-tørretumblere.

Opdag produktet

Beskytter og bevarer formen*

*Beholder dunjakkens form og varmeisolering op til 30% bedre end lufttørring.

Blå dynjakke

DelicateCare - Din stil, helt beskyttet

Vores DelicateCare-system tilpasser temperatur og bevægelser alt efter, hvad det er for tøj i tromlen. Uanset om det er sart tøj, uldting eller specielt udendørstøj så bevares kvaliteten i dit tøj.

Se udvalget

Ingen krympning, ingen mistet form

Nu kan du trygt tørre selv den mest sarte uldbluse. Vores DelicateCare-system tilpasser tromlens bevægelser så den forhindrer ulden i at hvirvle rundt eller blive vredet og krymper. Det betyder fremragende tørreresultater, ingen krympning og ingen mistet form.

 

Den vandafvisende evne bevares og genoprettes

Med vores DelicateCare-system bevares og genoprettes dit udendørstøjs vandafvisende funktion bedre end ved lufttørring. DelicateCare tilpasser temperaturen for at beskytte stoffet i udendørstøj og sørger for, at det får den helt rigtige mængde varme.

Silke som beholder formen*

Med vores eget program kan du helt trygt tørretumble tøj af 100% silke. Tørreprocessen er lige så mild som en lufttørring, og sørger for at dit silketøj beholder sin form - faktisk efterlades tøjet med et færre antal krøller og rynker end ved naturlig lufttørring.

* Lige så godt som ved lufttørring.


Kvinde med rosa kjole og grøn smoothie

GentleCare, den kølige friskhed endnu længere

Vores GentleCare-system tørrer dit tøj på den halve temperatur af hvad en almindelig tørretumbler gør. På den måde udsættes det aldrig for unødig varme, og stoffets struktur bevares endnu længere og reducerer både energiforbruget og tørretiden betydeligt.

Kjole og vaskemaskiner

Effektivt filtersystem

Et filter som enkelt kan rengøres er ligemed at luften cirkulerer effektivt, hvilket giver et konsekvent lavt energiforbrug, når du tørretumbler.


SensiCare, dit hverdagstøj, tørret med omsorg

Vores SensiCare-system måler fugten i hver maskine og tilpasser tørretiden derefter, så tøjet beskyttes mod overophedning. Det sparer både tid og energi uden at gå på kompromis. Nem pleje.

SensiCare-systemet

SensiCare-systemet identiciferer hver vask ved hjælp af specielle sensorer og justerer tørretiden derefter. Derfor udsættes selv ikke den mindste omgang vasketøj for overdrevne mængder varme. Du kan spare tid og energi samtidig som du plejer tøjet korrekt - uanset om det er en hel uges vasketøj, eller om det er den bluse du hele tiden bruger. 

Helt vendbar låge

Tørretumblerens låge kan justeres så den kan åbnes på fire forskellige måder. Du bestemmer selv, hvordan maskinen skal stå alt efter hvad du har for plads derhjemme. Ingen besværlige vinkler - ingen låger som smækker op i hinanden. Bare smart design som fungerer hjemme hos dig.

Stabl maskinerne på hinanden

Udnyt pladsen bedst muligt med vores stablings-pakkeløsning. Stabl tørretumbleren oven på vaskemaskinen uden du behøver at sætte dem fast. En indbygget hylde på skinner gør det enkelt at fylde på og tømme tørretumbleren.

Køb nu