Aktuelle tilbud

Her finder du alle nedsatte varer samlet på et sted, så du nemt kan finde de gode deals i vores store udvalg. Gør et kup allerede i dag! Fandt du ikke det du søger? Kig ind en anden gang, for siden bliver løbende opdateret med nye tilbud.

en kvinde i et køkken med åben ovndør

Få et dampsæt med i købet

Når du køber en Electrolux-dampovn, får du et dampsæt. Registrér din nyindkøbte ovn og benyt tilbuddet.

Kok hos culinary club på Electrolux

Nyd en kulinarisk aften med Culinary Club

Kom i gang med dit nye produkt fra Electrolux! Med Culinary Club får du de helt rigtige forudsætninger for at komme i gang hjemme i køkkenet. På nogle timer en aften lærer du at lave mad på højt niveau og får samtidig inspiration og praktiske tips til at nå nye niveauer med din madlavning.

Tilbuddet gælder ved køb af ovne fra Electrolux med følgende ModelID: EOS860X, EKS860X, EKS980X, EOS985Z, EOS880Z, EKS985X, OOS1085NZ, CKS1080X, KOAAS31WT, CKS1085X, OOS970NZ, OOS870NZ, CKS860X.

Kvinde med app op friske madvarer i moderne køkken

12 måneders gratis SideChef Premium-abonnement

Få adgang til flere funktioner i din smarte dampovn fra Electrolux med et 12-måneders gratis abonnement på SideChef Premium.

Få 25% rabat i vores webshop

Tilbuddet gælder udvalgte Electrolux-produkter og giver 25% rabat på kogegrej eller vasketilbehør i vores webshop. Du ser, om dit produkt er inkluderet i tillbuddet, når du registrerer produktet. 

OBS: Vi sender en mail til dig med en rabatkode, hvis dit produkt indgår i tilbuddet. Rabatten kan kun bruges én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.

10 års garanti på invertermotor

10 års garanti på invertermotoren

Electrolux tilbyder op til 10 års garanti på invertermotoren i dit nye vaskeproodukt. Det er vigtigt at gemme kvitteringen for, at garantien skal være gyldig. Garantien er uden ekstra omkostninger for dig, og giver dig en ekstra sikkerhed specifikt på motoren i alle Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med invertermotor.

5 år luft-luft-varmepumpe

5 års servicegaranti på varmepumpe


Få op til 5 års servicegaranti på din Electrolux luft-luft varmepumpe

Electrolux UltraCaptic

5 års garanti

Registrér din nye UltraCaptic for ekstra lang garantitid

Når du køber en Electrolux UltraCaptic poseløs støvsuger, giver vi dig 5 års garanti når blot du produktregistrerer din nye støvsuger.