Madlavning
360 af 360
 • Electrolux - Varmeskuffe - KBS4Z
  Electrolux 900 Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glasfront. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - KBV4X
  Electrolux Vakuumforsegler

  Elegant og stilfuld kompakt Sous Vide-vakuumpakker. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Den har professionel vakuumeringsteknologi, og er hele vejen igennem et kvalitetsprodukt. Derfor kan du også trygt og sikkert anvende egnede poser, marinere via vakuumpakning, for at tilføre din mad ekstra god smag, samt bevare næringsstoffer, tekstur og smag. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS21400W
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Fritstående mikroovn i hvid. 11 effektindstillinger, grill, roterende glastallerken. Volumen 21 liter, H287×B485×D422 mm.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - KFIB19X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Betjenes enten via touch eller forbindes med en kogeplade med samme funktion og på den måde styres direkte fra denne med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den yderst brugbare Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Varmeskuffe - KBD4T
  Electrolux 900 Varmeskuffe til indbygning

  Varmeskuffe i den elegante og eksklusive mat sorte serie, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm indbygningsovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere funktioner indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - EBV4X
  Electrolux Vakuumforsegler

  Elegant og stilfuld kompakt Sous Vide-vakuumpakker i sort og rustfri stål. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Den har professionel vakuumeringsteknologi, og er hele vejen igennem et kvalitetsprodukt. Derfor kan du også trygt og sikkert anvende egnede poser, marinere via vakuumpakning, for at tilføre din mad ekstra god smag, samt bevare næringsstoffer, tekstur og smag. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsemhætte - LFG716X
  Electrolux 700 Integreret emhætte 54 cm

  54 cm emhætte til integrering i overskab. Stor, effektiv sugeplade med kantsug og energirigtige LED spots. Konstruktionen gør det muligt at integrere emhætten uden synlig front og bliver derved et usynligt element i dit køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOB980MF
  Electrolux MultipleBridge Kogeplade 90 cm

  InfinitePro™ 90 cm kogeplade med induktion og 6 kogezoner. Teknologien giver mulighed for at skabe 3 ekstra store varmefelter, ligesom de professionelle, og flytte dit kogegrej til et forud defineret varmetrin. Med bro-funktionen kan du eksempelvis også kombinere to zoner for at opnå én ekstra stor, og samtidig have 4 traditionelle kogezoner. Overlegen induktionskogesektion med høj grad af fleksibilitet. Eksklusivt Windmill design og ny brugervenlig betjening, der ved placering af kogegrej får betjeningen for den aktuelle kogezone til at lyse op. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000W
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Fritstående mikroovn i hvid. 5 effektindstillinger. Volumen 21 liter.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - KBV4T
  Electrolux Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i den elegante og eksklusive mat sorte serie. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Den har professionel vakuumeringsteknologi, og er hele vejen igennem et kvalitetsprodukt. Derfor kan du også trygt og sikkert anvende egnede poser, marinere via vakuumpakning, for at tilføre din mad ekstra god smag, samt bevare næringsstoffer, tekstur og smag. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - KBC65T
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i den elegante og eksklusive mat sorte serie. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af mat sorte kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Varmeskuffe - KBD4Z
  Electrolux 900 Varmeskuffe til indbygning

  Varmeskuffe i stilrent finish i sort, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm indbygningsovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere funktioner indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - EBC65X
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i rustfri stål og glas. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Indbygningskaffemaskine - KBC65X
  Electrolux Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning. Bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i Electrolux serie af kompaktprodukter. På ingen tid kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso, cappuccino eller andre lækre varianter. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT6576OX
  Electrolux 700 Traditionel emhætte 70 cm

  Lydsvag SilenceTech® emhætte med Hob2Hood-funktion. Traditionel emhætte i 70 cm med LED lys og sensor som registrerer em fra kogepladen og tænder selv. Med Hob2Hood kan du på udvalgte kogeplader styre emhætten direkte fra kogesektionen. Som noget helt unikt, har denne emhætte en ekstra funktion til aktivering af en reduceret udsugning, så du uden støj kan holde emhætten tændt i lidt længere tid, hvor ekstra udsugning er nødvendig. Eksempelvis efter at du har tilberedt din mad og gryderne fortsat står under emhætten og sender em/damp ud i dit køkken.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS2173EMX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Enkelt, neutralt design der nemt passer ind i ethvert køkken. Mikroovnen betjenes med trykknapper og en drejeknap og er desuden udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Komfur - EKC6051FOW
  Electrolux 600 SurroundCook Glaskeramisk komfur 60 cm med clean emalje

  Klassisk komfur med ekstra stort ovnrum, og betjeningsvenlige drejeknapper.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn til indbygning i sort og rustfri stål med mikrobølger og grill. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og har desuden 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikrobølgeovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Ovn - COP720X
  Electrolux 600 SteamBake Indbygningsovn med varmluft og PlusSteam funktion

  Indbygningsovn i rustfri stål, med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake ovn, der giver mulighed for at tilsætte dampskud til dit bagværk. Blød lukning af ovnlågen, dobbelt ovnbelysning, markedets største bageplader samt indbygget madlavningstermometer for blot at nævne nogle af de fantastiske egenskaber denne ovn har. Betjeningen er enkel og hurtig med rengøringsvenlige pop-ud knapper samt touch under det digitale ur. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOX850MF
  Electrolux FlexiBridge Kogeplade 80 cm

  80 cm kogeplade med induktion og fleksible zoner i form af FlexiBridge. Kogesektion med stor fleksibilitet for endnu flere tilberedningsmuligheder. Kogepladen har intuitiv touch betjening, eksklusivt Windmill-design, booster-funktion og flere nyttige og energibesparende funktioner. Med Hob2Hood-funktionen kan du på udvalgte emhætter styre sugestyrken direkte fra kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Komfur - EKI6051EOW
  Electrolux 600 SurroundCook Induktionskomfur 60 cm med katalyse delvis selvrens

  Klassisk og hurtigt induktionskomfur med betjeningsvenlige drejeknapper. Komfuret er med display med ur, og har flere sikkerhedsfunktioner indbygget.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD172TEX
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikrobølgeovn til indbygning i sort og rustfri stål. Flot og enkelt, neutralt design der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt med touch, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning og har tilmed 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikroovnen er endvidere udstyret med automatik-programmer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Dampovn - CKS860X
  Electrolux 800 SteamBoost Indbygningsovn med kombidamp og 100% damp

  Electrolux SteamBoost dampovn. 3-i-1 multifunktionsovn med damp, kombidamp og varmluft. Højt specificeret kombidampovn med stort ovnrum og markedets største bageplader. Ovnen betjenes med fuld touch, og har desuden integreret kogebog samt madlavnings-/stegetermometer, der slukker ovnen selv, og giver en forventet tilberedningstid. Døren smækker aldrig med SoftClose og det er altid nemt at se din mad med den dobbelte ovnbelysning samt på det medfølgende teleskopudtræk i 1 niveau. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEW
  Electrolux 800 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn til indbygning i hvid med mikrobølger og grill. Flot og enkelt, neutralt design, der matcher enhver køkkenstil og ovndesign. Ovnen betjenes meget nemt ved touch knapper, som kun kræver et let tryk, har ovnbelysning, og tilmed 3 forudindstillede favoritprogrammer. Mikrobølgeovnen er endvidere udstyret med automatikprogrammer til optøning og tilberedning efter vægt.

 • Electrolux - Dampovn - CKP740X
  Electrolux 700 SteamCrisp Indbygningsovn med integrerede dampfunktioner og varmluft

  SteamCrisp indbygningsovn i rustfri stål med selvrensende pyrolyse i energiklasse A+. Opnå fantastiske resultater med det integrerede stege-/madlavningstermometer - brødet får en sprød skorpe, og kød bliver velsmagende og saftigt. Få markedets største bageplade og hjælp til at vælge den rette tilberedningstemperatur ud fra det valgte program. Nem og rengøringsvenlig ovn med pop-ud knapper og touch betjening samt en låge der kan skilles ad uden brug af værktøj. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFT739X
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret 90 cm bred sugestærk SilenceTech emhætte i rustfri stål. Vægemfanget er udstyret med energibesparende LED spots, der giver et godt arbejdslys og Breeze funktion, der lydsvagt kører i en time efter endt madlavning for at få renset den sidste mados væk og derefter slukker automatisk. Med Hob2Hood funktionen er der mulighed for betjening af emhætten direkte fra kogepladen, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOB890FMF
  Electrolux SenseFry Kogeplade 80 cm

  80 cm touchbetjent induktionskogeplade med facetsleben front, 4 Windmill zoner og 32 cm XXL TripleZone. SenseFry teknologien sikrer dig de bedste stegeresultater, da den vedholder en konstant temperatur. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Kogepladen har også andre smarte funktioner såsom pause-, bro- og boosterfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - KFVB19K
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret kvalitets vægemfang i sort glas og rustfrit stål. Emhætten er 90 cm bred, har diskrete touch knapper integreret og er særdeles effektiv samtidig med at den er lydsvag. Med Hob2Hood funktionen kan emhætten styres direkte fra en kogeplade med samme funktion. Den særdeles brugbare Breeze funktion kører lydsvagt i en time efter endt madlavning for at rense luften og slukker derefter automatisk. En kvalitetsemhætte i skråtstillet design. Designet, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV719K
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Højt specificeret 90 cm SilenceTech vægemfang i sort glas og rustfrit stål. Med Hob2Hood funktionen kan emhætten styres direkte fra en kogeplade med samme funktion, alternativt med touch på glasset. Den særdeles brugbare Breeze funktion kører lydsvagt i en time efter endt madlavning for at rense luften og slukker derefter automatisk. En kvalitetsemhætte i skråtstillet design, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HKK770MF
  Electrolux Pure FlexiBridge Kogeplade 70 cm

  70 cm induktionskogeplade med FlexiBridge og facetsleben front i Windmill design. Fleksible induktionszoner som giver større frihed for placering af dit kogegrej, samt et større induktionsfelt med mulighed for sammenkobling af op til 4 mindre kogezoner, til én stor zone. Kogepladen har intuitiv slider touch betjening med gryderegistrering og flere funktioner, der giver dig større kontrol til din madlavning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Komfur - EKI6679EIW
  Electrolux 800 SteamBake Induktionskomfur 60 cm med pyrolyse selvrens og PlusSteam funktion

  Selvrensende SteamBake katalysekomfur i hvid med induktion, der betjenes med rengøringsvenlig touch betjening. Ovnen udmærker sig ved sin PlusSteam-funktion, hvor du kan opnå fantastiske bageresultater ved at tilføre damp til din bagning. Ovnen har desuden indbygget stegetermometer samt dobbelt ovnbelysning for nemt og godt overblik over ovnens indhold. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - OOS1080NZ
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. En multifunktionsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur, for at gøre hvert måltid til en oplevelse. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app, madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1085X
  Electrolux 900 SteamPro Indbygningsovn med kombidamp og Sous Vide

  Kombineret 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Topmodel i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify® funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur. Eksklusiv ovn med connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app og CookView® kamera, så du kan tjekke din mad i ovnen fra din mobile enhed i eksempelvis stuen. Ovnen har tilmed madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt blød lukning af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOF650BMF
  Electrolux SenseBoil Kogeplade 60 cm

  60 cm induktionskogesektion med facetsleben front og 4 Windmill zoner. SenseBoil registrerer når vandet i gryden koger og nedjusterer automatisk varmeeffekten for at undgå overkogning. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOB890PMF
  Electrolux SensePro Kogeplade 80 cm

  80 cm touchbetjent induktionskogeplade med facetsleben front, 4 Windmill zoner og brofunktion Det trådløse SensePro madlavningstermometer gør det muligt at lave sous vide på denne kogeplade. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Kogepladen har også andre smarte funktioner såsom pause-, bro- og boosterfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Komfur - EKC6560BOW
  Electrolux Glaskeramisk komfur med dobbeltovn 60 cm med katalyse delvis selvrens og PlusSteam funktion

  Dobbeltovnskomfur i hvid med glaskeramiske zoner samt delvist selvrensende katalyse. Unikt SteamBake komfur med PlusSteam funktion, hvor der tilføjes damp til dit bagværk for et blødt, saftigt indre og gylden skorpe udenpå. Madlavningstermometer, markedets største bageplader og udtræksskinner i 1 niveau medfølger desuden.

 • Electrolux - Komfur - EKI6359EOW
  Electrolux 800 SteamBake Induktionskomfur 60 cm med katalyse delvis selvrens og PlusSteam funktion

  SteamBake komfur i hvid med induktion, der betjenes nemt med rengøringsvenlig touch betjening. Ovnen udmærker sig ved sin PlusSteam-funktion, hvor du kan opnå fantastiske bageresultater ved at tilføre damp til din bagning. Ovnen har desuden indbygget stegetermometer samt er delvist selvrensende med katalyse, der letter rengøringen.

 • Electrolux - Komfur - EKC6052EIW
  Electrolux 600 SurroundCook Glaskeramisk komfur 60 cm med katalyse delvis selvrens

  Keramisk komfur i hvid, der betjenes med pop-ud knapper og rengøres med katalyse. Komfuret har 2 dobbeltzoner og markedets største bageplader for fleksibilitet i madlavningen. Høj sikkerhed med børnesikret, kølig låge og udluftning ved bagkant. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Ovn - KOEAP31WT
  Electrolux 800 SenseCook Indbygningsovn med varmluft

  SenseCook indbygningsovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med selvrensende pyrolyse. En multifunktionsovn med betjening via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, hvilket giver mulighed for bl.a. at ændre temperatur via My Electrolux app'en. Med denne ovn får du tilmed hjælp til tilberedning, integreret madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning og Soft Closing af ovnlågen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • No Brand - Afkalkningsmiddel til dampovn - M3OCD200
  Dampovn Afkalkningsmiddel, 250 ml

  Vores afkalker til dampovne fjerner kalk effektivt og skånsomt. Brug det til din ovn, og rens både ovnrummet og det interne system grundigt for kalk og uønskede rester. Brug det jævnligt for at bibeholde ovnens effektivitet.

 • No Brand - Rens til kogeplader - M3HCC200
  Vitro Care - Rens til glaskeramisk og induktionskogeplade 300 ml (Anbefalet by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Rens til din kogesektion for perfekt glans. Dette rense- og poleremiddel virker effektivt på induktions- og glaskeramiske kogesektioner. Keramikrensen er ridsefri, og efterlader en beskyttende film, der letter rengøringen næste gang. Nu er det nemt at fjerne pletter som fx fastbrændt mad.

 • Electrolux - Gryde - E9KLLC1
  Electrolux Stegegryde med låg

  Stegegryde med låg til brug på induktionskogeplade. Tåler også at komme i ovn for videretilberedning.

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn- og Mikroovn Care Spray, 500 ml (Anbefalet af Electrolux, AEG

  Med denne spray kan du holde din ovn og mikroovn fri fra rust og stædige fedtpletter. Det er en nem måde at renholde ovn, mikrobølgeovn og grill. Vores spray er hård ved pletter og skånsom på overflader, og medvirker til at holde produkterne som nye endnu længere.

 • Electrolux - Gaskomfur - EKK60500OW
  Electrolux 600 SurroundCook Gaskomfur 60 cm med clean emalje

  Hvidt gaskomfur i høj kvalitet. Komfuret har varmluft, og du får dermed samme høje kvalitet som et traditionelt komfur - blot med gas. Modellen har flere sikkerhedsfunktioner indbygget og har betjeningsvenlige drejeknapper.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - LFI769X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende emhætte i bredden 90 cm. Der er indbygget 4 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Derudover har den Hob2Hood® funktion, som giver mulighed for at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogeplade med samme funktion. Med de elektroniske touchbetjeninger styres emhætten nemt og præcist. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Blast Chiller - KBB5X
  Electrolux 900 Blast Chiller

  Kompakt BlastChiller i rustfri stål med elektronisk touch betjening. BlastChilleren nedkøler hurtigt friske ingredienser og færdige retter fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter for holdbarhed i køleskabet op til 7 dage. Produktet kan endvidere lynfryse din mad for holdbarhed op til 6 måneder i fryseren. Der kan også hurtigt nedkøles dåser og flasker eller laves isterninger. Alt sammen grundet den særdeles kraftfulde kompressor. Topkvalitetsprodukt i stilrent design, der matcher perfekt både med andre kompakte produkter, men også med en skuffe under for placering ved siden af en ovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • No Brand - Emhætte forlænger- eller skorstenssrør - K5010M
  Skorstensrør til emhætte

  Teleskop skorstensrør i rustfrit stål til emhætte.

 • Electrolux - Vinkøleskab til indbyning - KBW5T
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i den elegante og eksklusive mat sorte serie med plads op til 18 flasker. Matcher perfekt i designet til de øvrige produkter i Electrolux Matt Black serien. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Casserole Set - E3SS
  Electrolux Grydesæt i 3 dele

  Grydesæt i 3 dele. 1 stk 24 cm stegepande (non-stick), 1 stk. 16 cm gryde med låg og 1.stk. 20 cm. gryde med låg.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFU216W
  Electrolux 300 Traditionel emhætte 60 cm

  Traditionel hvid 60 cm emhætte til indbygning i overskab. Emhætten har energibesparende LED belysning samt 3 sugestyrker. En enkel model til det lille behov.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - LFP226W
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Hvid udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har 3 sugestyrker, en stor sugeflade med to vaskbare fedtfiltre og betjening med trykknapper. Emhætten har energibesparende belysning med 2 stk. LED pærer, der samtidig giver et godt lys over kogepladen.

 • Electrolux - Planche grill - E9HL33
  Electrolux Plancha Grill

  Electrolux Plancha Grill til induktion gør det nemt og sjovt at tilberede møre og saftige bøffer, friske grøntsager, fisk og skaldyr, hele året rundt. Grillen er belagt med non-stick og derfor særdeles nem at rengøre. Med brofunktion på din kogeplade kan du nemt opdele grillpladen i to stegezoner. Dimensioner: 23,8 x 51,8 cm.

 • Electrolux - Knivblade til skraber - E6HUB102
  Electrolux Blade til metalskraber

  Ekstra blade til metalskraber.

 • No Brand - Beskyttelse til kogeplader - PBOX-9R
  Beskyttelsesplade til kogeplade 90 cm

  ProBox beskyttelsesplade til keramiske kogesektioner på 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC330F
  Electrolux Domino Kogeplade

  Smal kogesektion med to kogezoner og en enkelt udvidet kogezone. Touch betjent glaskeramisk kogeplade. Flere timer- og sikkerhedsfunktioner indbygget.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i rustfri stål, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Loftemhætte - IHPL1240WE
  Electrolux 900 Emhætte til loftmontering 120 cm

  Loftmonteret emhætte med effektiv dæmpbare LED lysstriber og kraftig sugestyrke der sikrer en god udsugning. Emhætten er 120 cm bred og integreres perfekt i loftet, samt tilfører dit køkken et stilrent udseegene, hvor emhætten både er effektiv men også nærmest usynlig. Med Hob2Hood funktionen, er din emhætte fremtidssikret, og kan betjenes helt automatisk, med kogeplader som også understøtter Hob2Hood teknologien. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Electrolux Kasserolle med låg Ø22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle gør det endnu sjovere at lave mad og tilberede et bredt udvalg af retter i én enkelt, alsidig gryde. Med 3 liters kapacitet og lige sider har du mulighed for at glasere, blande, småkoge og karamellisere uden problemer. Ideel til tilberedning af saucer og dyppelser takket være litermålet på indersiden til præcise målinger. Kasserollen er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 3 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Electrolux Infinite Wok til induktion

  Infinite Wok tilfører induktionsteknologiens rene, energieffektive finesse til wok-tilberedningen. Den geniale holder betyder, at kokken kan bevæge sig frit og naturligt under wokstegningen, mens induktionen opvarmer wok'en hurtigere end ved traditionel gas. Tilmed også elegant og stilfuldt. Virker kun på nyere induktionskogeplader med zonestørrelse 18 og 21 cm, samt fleksible Infinite zoner.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLCS01
  Electrolux 2l kasserolle uden låg 22 cm

  Infinite Chef Collection kasserolle er ideel til sautering og hurtigstegning af små portioner kød og grøntsager. De to skrånende, koniske sider bevarer madens fugt og sikrer optimal smag hver gang. Sammen med chinois-dørslaget er den også perfekt til silkebløde saucer, supper og cremer. Den koniske sautégryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 2 liter, diameter 22 cm.

 • Electrolux - Mikrobølgelåg - E4MWCOV1
  Electrolux Mikrobølgelåg

  Mikrobølgelåg af kraftigt plastik. Mål: Diameter: 265 mm. Koncentrér varmen omkring din ret samt fugtighed under mikrobølgetilberedningen. Mikrobølgelåget placeres direkte over maden og forhindrer, at maden sprøjter samt at madrester sætter sig indvendigt i mikrobølgeovnen. Tåler opvaskemaskine.

 • Electrolux - Ovnrens, creme - E6OCC101
  Electrolux Ovnrens creme

  Ovnrens, 250 ml., creme. Til rengøring af ovnrum. Fjerner fedtstoffer og fastbrændte madrester.

 • Electrolux - Gryde - E9KLSP01
  Electrolux Gryde med låg, Ø24 cm

  Infinite Chef Collection gryde på 9 liter giver dig mulighed for at tilberede fantastiske lækre retter. Den er ideel til at tilberede perfekt al dente pasta med pastaindsatsen eller til at dampe grøntsager med dampsættet. Gryden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 9 liter, diameter 24 cm.

 • Electrolux - Chinois colander si - E9KLCS01A
  Electrolux Chinois-dørslag

  Det professionelle kvalitets Chinois-dørslag er optimalt til Infinite Chefs Collection Conical Sauté. Chinois-dørslaget er et tilbehør, som er specifikt designet til at gøre din oplevelse fuldendt, når du laver mad med det højeffektive kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Tåler opvaskemaskine. Mål: Diameter 22 cm.

 • Electrolux - Stegepande - E9KLFP01
  Electrolux Stegepande 28 cm

  Infinite Chef Collection stegepande er en alsidig stegepande til at stege bøffer og fiskefileter perfekt, mens den skånsomt og konstant reducerer fugten for at bevare den bedste smag og konsistens. Stegepanden er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: diameter 28 cm.

 • Electrolux - Dampfade og dampsæt - PKKS8
  Electrolux Professionel dæmpsæt til dampovn

  Kreer dine retter med de samme redskaber, som anvendes af professionelle chefkokke, i dit eget køkken. Dette sæt i rustfrit stål af høj kvalitet leveres med et fuldt sortiment af størrelser til alle typer ingredienser fra fisk og kød til ris og grøntsager. De små huller giver dampen mulighed for at cirkulere rundt om maden og samtidigt holde den fri for overskydende vand. Designet til brug med dampovne. Tåler maskinopvask.

 • No Brand - Dampfade og dampsæt - S.STEAMKIT
  Dampindsats til semi-kombidampovn

  Dampindsats til brug i semi-kombidampovn. Bruges til dampning af mindre portioner grønsager, fisk, ris, pasta og kartofler. Ting der traditionelt vil dampes med 100 % damp, kan dampes i denne praktiske dampindsats, og bevarer dermed madens farver, vitaminer, tekstur og smag.

 • Electrolux - Bageplade - E40HBAE1
  Electrolux Universal justérbar bageplade med non-stick

  Universal justérbar bageplade med non-stick belægning, og som passer til alle slags ovne. Mål: Bredde: fra 37–52 cm, dybde 33 cm, højde 3,5 cm.

 • Electrolux - Bageplade - E9OOPT01
  Electrolux Professionel bageplade med huller og non-stick

  Fremtryl nemt bagværk som en professionel bager, hver gang. Nyd friskbagte flûtes og kager med en perfekt gylden skorpe, som er sprøde udenpå og bløde inden i. Hullerne i bagepladen giver luften mulighed for at cirkulere frit omkring dejen, hvilket giver en sprød konsistens og et blødt og fugtigt indre. Den kan også bruges til at tørre mad, bage pizza, tærter og andet som skal have en sprød bund. Bagepladen er med non-stick belægning og derfor utrolig nem at rengøre. Mål: 46,6 x 38,5 cm.

 • Electrolux - Fedt- og lugtfilter - E3CGC402
  Electrolux Universal and Cuttable Grease and Odour Filter 400g/m2

  Universal fedt- og kulfilter til emhætte, 400gr/m2. Mål: 57 x 47 cm.

 • No Brand - Kulfilter - SUPCHARC-F
  Super performance kulfilter til emhætte

  Super performance kulfilter til emhætte. Fremstillet af et særligt materiale og i en udformning, som optager og rengør mere luft på kortere tid, sammenlignet med traditionelle kulfiltre. Du får en bedre filtrering og en større ydeevne. Med dette langtidsholdbare kulfilter kan du genaktivere kullene ved at tørre filteret i ovnen. Se produktets vejledning for mere information.

 • Electrolux - Ovnrens, spray - E6OCS101
  Electrolux Ovnrens spray

  Ovencare-Ovnrens til rengøring af ovnrum. Opløser nemt fedtstoffer og fastbrændte madrester. Spray og tør af. Perfekt til rengøring af ovnrum samt ovntilbehør. 250 ml. i sprayflaske.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFLBS1
  Electrolux Metal- og kulfilter

  Langtidsholdbart kulfilter af høj kvalitet til emhætter. Kan vaskes og genanvendes. Det aktive kul fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Vask filteret hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Denne model har også en ekstra metalramme. Mål: Metalfilter 255 x 460 mm. Kulfilter 237 x 433 x 22 mm.

 • Electrolux - Skraber til keramisk og induktionskogeplade - E6HUE102
  Electrolux Skraber til kogeplade

  Metalskraber til glaskeramiske overplader.

 • No Brand - Justérbar rist - WSA-AP
  Rist med non-stick

  Rist med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning brænder fedtet ikke fast på risten. Efter brug skylles risten af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Stålrens, spray - E6SCS101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, spray. Spray flaske med 250 ml. Denne højkvalitets spray rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere. Skylning bagefter ikke nødvendigt, hvilket gør det nemt at rengøre emhætter, ovnlåger og vaske uden at lave mærker på overfladen.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS01
  Electrolux Pizzasæt

  Specialdesignet, ildfast pizzasten. Designet til at opnå samme effekt i en almindelig el- eller gasovn. Sættet består af en sten og en pizzaspade i træ, som også kan anvendes til brød og kager. Mål: 33 cm x 38 cm.

 • Electrolux - Stegetermometer - E4KTD001
  Electrolux Digitalt stegetermometer

  Digitalt termometer med madlavningstermometer, timer og lydalarm giver dig mulighed for at holde perfekt øje med din steg, uanset hvordan du foretrækker den. Nem at rengøre. Timeren har en nedtælling på 99 minutter. Maks. temperatur er 250˚C.

 • Electrolux - Pastaindsats - E9KLPS01
  Electrolux Pastaindsats til gryde

  Infinite Chef Collection pastaindsats gør det nemt at hælde vandet fra den kogte pasta, og den er ideel til at beskytte delikat pasta mod at blive gå i stykker. Løft blot indsatsen op, så løber vandet ned i gryden igen, og de store håndtag beskytter dine hænder mod varmt vand. Den er designet specifikt til at passe til Electrolux Infinite Chef Collection gryde på 9 l. Pastaindsatsen er en del af det højeffektive Infinite Chef Collection kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver eneste del er designet til at tilberede en speciel ret eller type mad og gøre smagen og konsistensen af dine ingredienser endnu bedre. Mål: Diameter 24 cm.

 • Electrolux - Stålrens, creme - E6SCC101
  Electrolux Stålrens

  Stålrens, creme. Flaske med 250 ml. Denne højkvalitets creme rengør og pudser skånsomt alle overflader i rustfrit stål og efterlader en beskyttende film, som gør fremtidig rengøring endnu nemmere.

 • Electrolux - Timer og minutur - E4KTAT01
  Electrolux Æggeur

  Minutur. Op til 60 minutter. Rustfrit stål med satin finish.

 • Electrolux - Børnesikring - E4OHPR55
  Electrolux Afskærmning til kogeplade

  Universal afskærmning til kogeplader, der forhindrer børnefingre i at nå varme plader, gryder og pander for at beskytte mod forbrændinger. Passer til indbygningskogesektioner og er nem at montere. Mål: Bredde: Min. 50 cm - maks. 65 cm.

 • Electrolux - Analog stegetermometer - E4TAM01
  Electrolux Traditionel stegetermometer

  Klassisk madlavningstermometer med nyttige råd til den optimale tilberedningstemperatur. Sættes i den tykkeste del af kødet. Måler fra 40˚C til 110˚C i både gas- og elovne.

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Electrolux Lav kasserolle 30 cm

  Infinite Chef Collection sauterpande med kapacitet på 4,5 liter er ideel til at lave lækker risotto, kyllingegryderetter, pochering af æg eller enhver anden ret, som har brug for lidt ekstra plads. Den er nem at løfte med de dobbelte håndtag. Den lave stegegryde er en del af det højtydende kogegrej, som er skabt i samarbejde med professionelle chefkokke til at opfylde alle dine madlavningsbehov. Hver del er designet til at tilberede en specifik ret eller type mad. Fremstillet af et unikt kvalitetsmateriale i 5 lag, 18/10 professionel belægning i rustfrit stål over en let aluminiumskerne giver den en hurtig og ensartet fordeling af varmen. Optimeret til induktionsovne, men er velegnet til alle typer kogesektioners overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Mål: 4,5 liter. Diameter 30 cm.

 • Electrolux - Dampenhed til mikrobølgeovn - E4MWSTE1
  Electrolux Dampsæt til mikrobølgeovn

  Sunde måltider på få minutter med mikrobølge. Denne dampenhed til mikrobølge giver dig mulighed for at lave mad uden smør eller olie og samtidigt bevare alle vitaminer og næringsmidler. Perfekt til at tilberede grøntsager og fisk, og den kan tilmed komme i køleskabet, fryseren og opvaskemaskinen.

 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS1
  Electrolux Pizzasæt

  Kreér italiensk smag som aldrig før med pizzastenen fra Electrolux. Fremstillet af utroligt holdbart materiale. Holder høje temperaturer for at sikre ensartet varme, der giver din pizza den perfekte skorpe – hver gang.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R
  Electrolux 900 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende designer-emfang til recirkulation i den eksklusive mat sorte serie i bredden 90 cm. Der er indbygget 4 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Til emhætten medfølger en fjernbetjening for nem betjening, og den har desuden Hob2Hood® funktion, som giver mulighed for at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogeplade med samme funktion. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Vinkøleskab til indbyning - KBW5X
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i sort og stål med plads op til 18 flasker. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Varmeskuffe - KBD4X
  Electrolux 900 Varmeskuffe til indbygning

  Varmeskuffe i stilrent finish, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm ovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere programmer indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Indbygningsemhætte - LFG719X
  Electrolux 700 Integreret emhætte 80 cm

  80 cm emhætte til integrering i overskab. Stor, effektiv sugeplade med kantsug og energirigtige LED spots. Konstruktionen gør det muligt at integrere emhætten uden synlig front og bliver derved et usynligt element i dit køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Loftemhætte - EFR90571OX
  Electrolux 900 Emhætte til loftmontering 90 cm

  Loftintegreret emhætte i 90 cm, og med 4 LED pærer, som kaster et godt lys over din kogeplade. Emhætte med Hob2Hod, hvor du på udvalgte kogeplader kan betjene emhætten fuldautomatisk fra din kogesektion. Den har et enkelt design og effektiv udsugning, blandt andet takket være kantsuget og den store effektivitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Komfur - EKI6679EIX
  Electrolux 800 SteamBake Induktionskomfur 60 cm med pyrolyse selvrens og PlusSteam funktion

  Selvrensende SteamBake katalysekomfur i stål med induktion, der betjenes med rengøringsvenlig touch betjening. Ovnen udmærker sig ved sin PlusSteam-funktion, hvor du kan opnå fantastiske bageresultater ved at tilføre damp til din bagning. Ovnen har desuden indbygget stegetermometer samt dobbelt ovnbelysning for nemt og godt overblik over ovnens indhold. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HHB830FNK
  Electrolux Bridge Kogeplade 80 cm

  80 cm Infinite induktionskogesektion med 5 zoner og intuitiv slider touch betjening i det nye eksklusive Windmill design. Fleksibel bro-funktion af zonerne i venstre side. Kogepladen har desuden mange smarte funktioner, bl.a. Hob2Hood funktion, så du på emhætter med samme funktion kan styre sugestyrken direkte fra kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60563BX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 60 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. Emhætten har Hob2Hood funktion, der giver mulighed for at forbinde med en kogeplade med samme funktion, for håndfri betjening af emhætten. Denne model har desuden Breeze-funktion, der sikrer at den sidste mados efter madlavningen fjernes effektivt men lydsvagt.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OW
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har en stor sugeflade med to fedtfiltre og betjenes med trykknapper. Emhætten har LED belysning bagerst, der giver et godt lys over din kogeplade.

 • No Brand - Beskyttelse til kogeplader - PBOX-8R9I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 80 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 80 og 90 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for varme der afgives fra din kogeplade.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - EVD14900OZ
  Electrolux Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide vakuumpakker med professionel teknologi i bedste kvalitet. Denne kompakte SousVide CombiVac-skuffen er i farven sort og designet til at være kompakt. Den fylder derfor ikke mere en traditionel indbygningsskuffe, og matcher perfekt designmæssigt til de sorte ovne fra BlackLine-serien. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC650F
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Glaskeramisk kogeplade med én udvidet, oval kogezone, to mindre og en ekstra stor zone. Intuitiv slider touch betjening og flere elektroniske funktioner, som gør tilberedningen energivenlig og nem at arbejde med.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT6566OW
  Electrolux 700 Traditionel emhætte 60 cm

  Lydsvag SilenceTech® emhætte med Hob2Hood-funktion. Traditionel emhætte i 60 cm med LED lys og sensor som registrerer em fra kogepladen og tænder selv. Med Hob2Hood kan du på udvalgte kogeplader styre emhætten direkte fra kogesektionen. Som noget helt unikt, har denne emhætte en ekstra funktion til aktivering af en reduceret udsugning, så du uden støj kan holde emhætten tændt i lidt længere tid, hvor ekstra udsugning er nødvendig. Eksempelvis efter at du har tilberedt din mad og gryderne fortsat står under emhætten og sender em/damp ud i dit køkken.

 • No Brand - Bageplade - CTA-AP
  None-stick bageplade

  Bageplade med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning er du fri for at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte på pladen, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

 • Electrolux - Justérbar rist - E4OHGRI1
  Electrolux Justérbar rist til indbygningsovn

  Justérbar ovnrist. Udvides nemt og er ideel ved madlavning til større sammenkomster. Der kræves intet værktøj eller monteringer. Tåler opvaskemaskine. Mål: Bredde: 35-56 cm, dybde: 31 cm.

 • No Brand - Stålrens, creme - M3SCC200
  Steel Care Cream - Rensemiddel til Rustfrit Stål 300 ml (Anbefalet af Electrolux, AEG, Zanussi)

  Koncentreret rensemiddel til alle rustfrit stål overflader, der rækker langt med en lille dosis. Rensemidlet skal ikke vaskes af efter brug, og efterlader en beskyttende film, med en skinnende og glansfuldt finish. Med en behagelig duft af citrus, men indeholder ingen allergener.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - LFP216W
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Enkel udtræksemhætte i hvid med 3 sugestyrker og et rigtig godt arbejdslys med 2 stk. energibesparende LED pærer.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC620F
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Simpel glaskeramisk kogeplade med touch betjening. Kogesektionen har faste kogezoner, børnesikring og restvarmeindikator. Som ekstra sikkerhed har kogepladen naturligvis automatisk sikkerhedsslukning. Ramme med facetslebet kant på fronten.

 • No Brand - Beskyttelse til kogeplader - PBOX-6IR
  Beskyttelsesplade til kogeplade 60 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 60 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • No Brand - Bageplade - DDPGR-AP
  Ekstra dyb bradepande

  Ekstra dyb bradepande. Den ekstra dybde gør den ideel til retter som kræver mere plads. Eksempelvis lasagne, ovnbagt fisk, moussaka, simreretter og bradepande-kager.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE150
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: 435 x 216 x 25 mm.

 • No Brand - Stålrens, creme - M3SCS200
  Steel Care Spray - Rensemiddel til Rustfrit Stål 500 ml (Anbefalet af Electrolux, AEG, Zanussi)

  Hold dine rustfrie stålflader skinnende med vores rensespray uden aerosol. Rens, og polér alt fra emhætter til køleskabe. Sprayen skal ikke vaskes af efter brug. Den efterlader en beskyttende film, der giver en skinnende overflade, med et rent og glansfuldt finish til følge.

 • Electrolux - Frithængende emhætte - EFI739X
  Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

  Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Kan forbindes og betjenes direkte fra en kogeplade med samme funktion med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Varmeskuffe - EBS4X
  Electrolux 900 Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design i rustfri stål. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OX
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har en stor sugeflade med to fedtfiltre og betjenes med trykknapper. Emhætten har LED belysning bagerst, der giver et godt lys over din kogeplade.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC620X
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Simpel glaskeramisk kogeplade med touch betjening. Kogesektionen har faste kogezoner, børnesikring og restvarmeindikator. Som ekstra sikkerhed har kogepladen naturligvis automatisk sikkerhedsslukning. Ramme i rustfri stål.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOI620S
  Electrolux Traditionel Kogeplade 60 cm

  Induktionskogesektion med traditionel touch betjening og faste zone størrelser. Lynhurtig induktion med restvarmeindikator og børnesikring. Kogepladen er nem og hurtig at installere, takket være det unikke kliksystem. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Beskyttelse til kogeplader - PBOX-7IR8I
  Beskyttelsesplade til kogeplade 68 cm

  ProBox beskyttelsesplade til induktion og keramiske kogesektioner på 68 cm. Beskyttelsespladen skåner dine køkkenelementer for den varme der afgives fra din kogeplade. Placeres under kogesektionen.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB90981OX
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte i stål med stor sugeflade og hele 3 filtre der nemt kan tages ud og rengøres. Væghængt emhætte i 90 cm og med Hob2Hood-funktion, hvor emhætten kan tændes på kogeplader som også har Hob2Hood-funktion.

 • No Brand - Bageplade - PT-AP
  Professionel bageplade med huller og non-stick

  Probageplade. Når du bager gærbrød og kager på probagepladen med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig. Hullerne i pladen sikrer at damp og varme fordeler sig jævnt hele vejen rundt om dit bagværk.

 • Electrolux - Kulfilter - E3CFE28
  Electrolux Kulfilter til emhætte

  Filter med aktivt kul til emhætter, der fjerner lugte og absorberer fedtstoffer under tilberedningen. Den intelligente TimeStrip® Advisor fortæller dig, når du skal skifte filter, ca. hver 3. eller 4. måned for optimal ydeevne. Filtrene er ikke-giftige og brandfaste. Mål: Diameter 240 x 33 mm

 • Electrolux - Udtræksemhætte - LFP226X
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har 3 sugestyrker, en stor sugeflade med to vaskbare fedtfiltre og betjening med trykknapper. Emhætten har energibesparende belysning med 2 stk. LED pærer, der samtidig giver et godt lys over kogepladen.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60460OX
  Electrolux 600 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt rustfrit stål design. Emhætten er 60 cm bred, har 3 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt og energibesparende lys over din kogeplade. For at sikre, at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOX950MF
  Electrolux FlexiBridge Kogeplade 90 cm

  90 cm kogeplade med induktion og fleksible zoner i form af FlexiBridge. Kogesektion med stor fleksibilitet for endnu flere tilberedningsmuligheder. Kogepladen har intuitiv touch betjening, eksklusivt Windmill-design, booster-funktion og flere nyttige og energibesparende funktioner. Med Hob2Hood-funktionen kan du på udvalgte emhætter styre sugestyrken direkte fra kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC621
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Enkelt 60 cm glaskeramisk kogeplade med touch betjening.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT6576OW
  Electrolux 700 Traditionel emhætte 70 cm

  Lydsvag SilenceTech® emhætte med Hob2Hood-funktion. Traditionel emhætte i 70 cm med LED lys og sensor som registrerer em fra kogepladen og tænder selv. Med Hob2Hood kan du på udvalgte kogeplader styre emhætten direkte fra kogesektionen. Som noget helt unikt, har denne emhætte en ekstra funktion til aktivering af en reduceret udsugning, så du uden støj kan holde emhætten tændt i lidt længere tid, hvor ekstra udsugning er nødvendig. Eksempelvis efter at du har tilberedt din mad og gryderne fortsat står under emhætten og sender em/damp ud i dit køkken.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS17006OX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Mikrobølgeovn indbygning, udført i lækkert, stilrent og ikke mindst tidløst design. Passer perfekt til den hvide indbygningsovn fra Electrolux.

 • No Brand - Bageplade - DPA-AP
  Bradepande med non-stick

  Bradepande med den særlige non-stick SuperClean belægning. Alt tilberedes direkte i bradepanden, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Ingen brug af bagepapir. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflonbelægningen.

 • Electrolux - Varmeskuffe - KBS4X
  Electrolux 900 Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og rustfri stål front. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - LFU316W
  Electrolux 300 Traditionel emhætte 60 cm

  Traditionel 60 cm hvid emhætte med glasudtræk, der holder damp og em inde. Emhætten har energibesparende LED belysning og 3 sugestyrker. Enkelt til det lille behov.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOB850MF
  Electrolux Bridge Kogeplade 80 cm

  Frihed og fleksibilitet er kendetegnet for denne 80 cm induktionskogeplade i det nye eksklusive Windmill design. Du får 4 fleksible induktionszoner med bro-funktion i venstre side og mange elektroniske funktioner såsom Pause, Øko-timer, 3 trins restvarmeindikator, timer og børnesikring. Kogesektionen understøtter også Hob2Hood, hvor du på emhætter med samme funktion kan styre denne direkte fra din kogeplade. Nem og intuitiv betjening med slider touch betjening.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC630X
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Klassisk kogesektion med glaskeramiske kogezoner hvoraf to af disse kan udvides. Kogepladen har ramme i rustfri stål. Touchbetjent kogeplade med timer, børnesikring, restvarmeindikator og Stop&Go-funktion.

 • Electrolux - Komfur - EKC6563AOX
  Electrolux 600 SurroundCook Glaskeramisk komfur med dobbeltovn 60 cm med katalyse delvis selvrens

  Dobbeltovnskomfur med glaskeramiske kogezoner, hvoraf den ene kan udvides.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60560OX
  Electrolux 600 Udtræksemhætte 60 cm

  Meget diskret designer emhætte med udtræk til integrering i overskab. Designet er minimalistisk i glas og stål. Kombineret med emhættens LED lys, fås et fremragende overblik over kogepladen. Det stilfulde design går i ét med dine køkkenelementer og gør emhætten så godt som usynlig, men byder samtidig på en høj sugestyrke og stor sugeflade når det elegante glasudtræk kommer til syne.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OW
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i hvid, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Varmeskuffe - EBD4X
  Electrolux 900 Varmeskuffe til indbygning

  Varmeskuffe i elegant design med glas og rustfri stål, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm ovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere programmer indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - LFC316X
  Electrolux 300 Væghængt emhætte 60 cm

  Klassisk væghængt emfang i rustfri stål med energibesparende LED belysning, der samtidig giver et godt arbejdslys for et godt overblik over madtilberedningen.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOX650MF
  Electrolux FlexiBridge Kogeplade 60 cm

  Infinite 60 cm kogeplade med induktion og fleksible zoner i form af FlexiBridge. Kogesektion med stor fleksibilitet for endnu flere tilberedningsmuligheder. Kogepladen har intuitiv touch betjening, eksklusivt Windmill-design, booster-funktion og flere nyttige og energibesparende funktioner. Med Hob2Hood-funktionen kan du på udvalgte emhætter styre sugestyrken direkte fra kogepladen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC620B
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Simpel glaskeramisk kogeplade med touch betjening. Kogesektionen har faste kogezoner, børnesikring og restvarmeindikator. Som ekstra sikkerhed har kogepladen naturligvis automatisk sikkerhedsslukning. Ramme i sortlakeret stål.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS30400OX
  Electrolux 700 Mikrobølgeovn med mikrobølger, grill og varmluft

  Fritstående kombiovn i høj kvalitet, med mikro, grill og varmluft. Modellen har flere kombinationsmuligheder og en utrolig simpel betjening. De mange funktioner er nemme at overskue, og du kommer derfor hurtig i gang med, at benytte de mange praktiske muligheder som denne ovn tilbyder.

 • Electrolux - Bageplade - E9OOAF00
  Electrolux AirFry Tray

  Med AirFry pladen kan du tilberede eksempelvis pommes frites direkte på pladen, uden olie og uden at skulle vende dem under tilberedningen. Hullerne i pladen sørger for en jævn luftstrøm, der bruner maden fra alle sider.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFAV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Fleksibelt udtrækssystem i 3 niveauer med fuldt udtræk og rengøringsvenlig Super Clean non-stick belægning. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - EFP326X
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Rustfri stål udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har en stor sugeflade med to vaskbare fedtfiltre og betjenes med trykknapper. Emhætten har 2 stk. energibesparende LED lys monteret bagerst, der giver et godt lys over din kogeplade. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC620X
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Simpel glaskeramisk kogeplade med touch betjening. Kogesektionen har faste kogezoner, børnesikring og restvarmeindikator. Som ekstra sikkerhed har kogepladen naturligvis automatisk sikkerhedsslukning. Ramme i rustfri stål. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT60465OW
  Electrolux 600 Traditionel emhætte 60 cm

  Traditionel emhætte, 60 cm. Enkel og nem betjening med trykknapper, samt LED spot lys der kaster et klart lys over din kogeplade.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i rustfri stål, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC310F
  Electrolux Domino Kogeplade

  Smal kogesektion med to kogezoner. Kogepladen er glaskeramisk og betjenes med drejeknapper.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFAV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Udtrækket er belagt med Super Clean non-stick belægning for nem rengøring. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - EFP326W
  Electrolux 300 Udtræksemhætte 60 cm

  Hvid udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har en stor sugeflade med to vaskbare fedtfiltre og betjenes med trykknapper. Emhætten har 2 stk. energibesparende LED lys monteret bagerst, der giver et godt lys over din kogeplade. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB60563OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 60 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. For at sikre at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT60465OX
  Electrolux 600 Traditionel emhætte 60 cm

  Traditionel emhætte, 60 cm bred. Enkel og nem betjening med trykknapper, samt LED spot lys der kaster et klart lys over din kogeplade.

 • No Brand - Kulfilter - TYPE20
  Long Life kulfilter til emhætte

  Long Life kulfilter til emhætte. Langtidsholdbart filter som kan vaskes og tørres, så kullene igen bliver aktive. Forlæng dermed levetiden op til ca. 3 års brug. Et traditionelt kulfilter har som tommelfingerregel en levetid til ca. 3 måneders brug. Den oplyste levetid er vejledende og kan variere efter forbrugsmønster.

 • Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC630F
  Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Simpel glaskeramisk kogeplade med touch betjening og facetslebet ramme på fronten. Kogesektionen fire kogezoner, hvoraf de to har en dobbeltzone. Denne model har tilmed børnesikring, restvarmeindikator og som ekstra sikkerhed automatisk sikkerhedsslukning.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med delvist udtræk i 1 niveau. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Udtræksemhætte - LFP536X
  Electrolux 600 Udtræksemhætte 60 cm

  60 cm flot designer udtræksemhætte i rustfrit stål til integrering i overskab. Enkelt og diskret design. Emhætten har energibesparende LED spots, der giver et godt arbejdslys over din kogeplade.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOI630MF
  Electrolux Traditionel Kogeplade 60 cm

  Klassisk kogeplade med 4 faste induktionszoner. Lynhurtig induktionsteknologi med booster-funktion og enkel touch betjening. Kogepladen har Hob2Hood-funktion, som tillader at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra kogesektionen, såfremt denne har samme funktion. Flere elektroniske funktioner såsom timer, børnesikring og 3-trins restvarmeindikator.

 • AEG - Kulfilter - TYPE58
  AEG Kulfilter til emhætte

  Kulfilter til nogle modeller af Electrolux og AEG udtræksemhætter.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OW
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i hvid, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT6566OX
  Electrolux 700 Traditionel emhætte 60 cm

  Lydsvag SilenceTech® traditionel emhætte i 60 cm med energibesparende LED lys. Med Hob2Hood kan du på udvalgte kogeplader styre emhætten fra kogesektionen. Denne model har desuden Breeze-funktion, så du ved et særdeles lavt lydniveau holder emhætten tændt i en time efter endt madlavning, for derefter at slukke automatisk.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000S
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Fritstående mikroovn i sølv. 5 effektindstillinger. Volumen 21 liter.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk firkantede. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFSTV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Passer kun til kombidampovne. For semi-kombidampovne, skal udtræk til traditionelle ovne anvendes.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - LFU317W
  Electrolux 300 Traditionel emhætte 70 cm

  Traditionel 70 cm hvid emhætte med glasudtræk, der holder damp og em inde. Emhætten har energibesparende LED belysning og 3 sugestyrker. Enkel emhætte til det lille behov.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OX
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Kompakt mikrobølgeovn til fuldintegrering, med indbygget rustfri stålramme.

 • No Brand - Kulfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kulfilter til emhætte, der kan anvendes til recirkulation. Indeholder 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR3LFV
  Teleskopudtræk 3 niveauer

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 3 niveauer. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Komfur - EKC60310JW
  Electrolux 600 SurroundCook Glaskeramisk komfur 60 cm med clean emalje

  Enkelt komfur med glaskeramisk kogeplade og multifunktionsovn. Komfuret har en praktisk magasinskuffe i bunden, hvor tilbehøret fra ovnen nemt kan opbevares. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOI330F
  Electrolux Domino Kogeplade

  Smal kogesektion med to induktions kogezoner. Kogepladen har booster-funktion, Stop&Go-funktion samt flere timer- og sikkerhedsfunktioner indbygget. Lynhurtig opvarmning takket være induktionsteknologien.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF60560OK
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 60 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 60 cm væghængte emhætte i sort, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS21400S
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Fritstående mikroovn i sølv. 11 effektindstillinger, grill, roterende glastallerken. Volumen 21 liter, H287×B485×D422 mm.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE05
  Carbon Filter compatible with EFF70

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • No Brand - Teleskopudtræk - TR1LFV
  Teleskopudtræk 1 niveau

  Udtrækssystem med fuldt udtræk i 1 niveau. Med fleksibelt udtræk, kan du omplacere udtrækket til den position der passer til dit behov. Passer til alle indbygningsovne inkl. semi-kombidamp. Kombidampovne skal anvende særskilt udtræk.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFT50465OW
  Electrolux 600 Traditionel emhætte 50 cm

  Traditionel emhætte, kun 50 cm bred. Emhætten har LED spot lys, der kaster et godt lys over din kogeplade. Emhætten betjenes nemt og enkelt med trykknapper. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFB90563OX
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Væghængt emhætte i enkelt design i rustfrit stål. Emhætten er 90 cm bred og har 4 sugestyrker og indbygget LED belysning, der giver et godt lys over din kogeplade. For at sikre at der ikke kommer kold luft tilbage i køkkenet, har emhætten også indbygget returventil.

 • Electrolux - Komfur - EKC6051BOX
  Electrolux 600 SurroundCook Glaskeramisk komfur 60 cm med clean emalje

  Klassisk glaskeramisk komfur i stål. Kogeplade med udvidet kogezone og energiregulering af alle zoner. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OW
  Electrolux 300 Mikrobølgeovn

  Kompakt mikrobølgeovn til fuldintegrering, med indbygget hvid ramme.

 • Electrolux - Traditionel emhætte - EFU316W
  Electrolux 300 Traditionel emhætte 60 cm

  Traditionel hvid 60 cm emhætte til indbygning i overskab. Emhætten har 2 stk. energibesparende LED belysning, betjening med trykknapper samt 3 sugestyrker. En enkel model til det lille behov.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kulfiltret til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra tilberedningen. Indeholder 2 stk. rektangulære. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • Electrolux - Kompaktovn - CKB700CX
  Electrolux 600 SurroundCook Indbygningsovn med varmluft

  SurroundCook kompaktovn i rustfrit stål med varmluft og grill. Enkel betjening med pop-ud knapper og touch under uret. Blæseren får varmen til at cirkulere igennem ovnen og sørger for, at alt tilberedes ensartet og få hjælp til den rette temperaturer efter de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HOB750MF
  Electrolux Bridge Kogeplade 70 cm

  Frihed og fleksibilitet er kendetegnet for denne 70 cm induktionskogeplade i det nye eksklusive Windmill design. Du får 4 fleksible induktionszoner med bro-funktion i venstre side og mange elektroniske funktioner såsom Pause, Øko-timer, 3 trins restvarmeindikator, timer og børnesikring. Kogesektionen understøtter også Hob2Hood, hvor du på emhætter med samme funktion kan styre denne direkte fra din kogeplade. Nem og intuitiv betjening med slider touch betjening.

 • Electrolux - Komfur - EKI6552BOW
  Electrolux 600 SurroundCook Induktionskomfur 60 cm med katalyse delvis selvrens

  Komfur med induktion, katalyse og drejeknapper. For perfekte madlavningsresultater har komfuret desuden madlavningstermometer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS30301OX
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Fristående mikrobølgeovn med bacon og æg tilbehørskit. Foruden mikroovnens traditionelle funktioner, har vi gjort det ekstra nemt at tilberede æg og bacon i ovnen på rekordtid. Foruden praktisk mikroovnsfunktioner, har ovnen et super lækkert design der tåler at stå fremme. Elegant glas og stål, kombineres og skaber et tidsløst design. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. Indeholder 2 stk. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HKI650NF
  Electrolux Traditionel Kogeplade 60 cm

  Enkel 60 cm induktionskogeplade med booster og intuitiv slider touch betjening i det nye eksklusive Windmill design. Kogesektionen har Hob2Hood-funktion og flere udvidede elektroniske funktioner som Pause, Øko-timer, 3-trins restvarmeindikator og børnesikring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFF90560OK
  Electrolux 700 Væghængt emhætte 90 cm

  Enkel og stilfuld emhætte til installation på væggen. Denne 90 cm væghængte emhætte i sort, har mange gode egenskaber og flere sugestyrker til rådighed. Du får en god sugekapacitet og et fremragende overblik over din kogeplade, takker være de energirigtige LED spots som emhætten har indbygget. Med Hob2Hood-funktionen, er emhætten også fremtidssikret til at kunne betjenes automatisk fra kogeplader med Hob2Hoob.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kulfilter til emhætter med recirkulation. Sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 2 stk. runde. Udskiftes hver 4.-6. måned.

 • Electrolux - Væghængt emhætte - EFV616K
  Electrolux Væghængt emhætte 60 cm

  Sort væghængt emhætte i skråtstillet design. 60 cm bred elegant emhætte i tidløst design, der matcher enhver køkkenstil. Emfang med 3 sugestyrker, energibesparende LED belysning og touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS26204OX
  Electrolux 600 Mikrobølgeovn med grill

  Mikroovn med grill til indbygning. Modellen er nem at betjene, og har flere funktioner indbygget, samt enketl betjening med trykknapper. Model med hvid tekst i displayet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Induktionskogeplade - HKB670MF
  Electrolux MultipleBridge Kogeplade 60 cm

  Infinite 60 cm induktionskogeplade med med 4 kogezoner og fleksibel bro-funktion i begge sider, hvor to zoner kan kobles sammen til én stor zone. Eksklusivt Windmill-design og intuitiv slider-touch betjening, hvor du med kun ét tryk kan vælge det rette varmetrin med det samme. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • No Brand - Kulfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kulfilter til recirkulationsemhætter sikrer, at køkkenet holdes lugtfrit. Filteret filtrerer dampe og fedt fra i tilberedningen. 1 stk. rektangulært. Udskiftes hver 4.-6. måned.