Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
Electrolux vaskemaskiner

Pas godt på dit tøj med en ny vaskemaskine fra Electrolux. Vi har vaskemaskiner til alle slags hjem. Maskiner der klarer mange kilo vasketøj eller modeller der diskret får plads i en lille husstand. Hvilken type vaskemaskine har du brug for?

 

Pas godt på dit tøj med en ny vaskemaskine fra Electrolux. Vi har vaskemaskiner til alle slags hjem. Maskiner der klarer mange kilo vasketøj eller modeller der diskret får plads i en lille husstand. Hvilken type vaskemaskine har du brug for?

 

Home appliances in lifestyle environment.
Bedre end den bedste energimærkning*

Electrolux vaskemaskiner i EcoLine serien er udvalgte modeller, som overgår den bedste energimærkning A. De sparer op til 30% mere energi.* De tilpasser automatisk vaskeprogrammet, hvilket reducerer energiforbruget og sparer el og vand ved hver vask.**

Spar energi med UltraWash
Spar vand ved at bruge damp
Spar vaskemiddel med AutoDose

Vask skånsomt og spar på ressourcerne

Electrolux vaskemaskiner hjælper dig med at spare på ressourcerne hver gang du vasker – de sparer tid, reducerer vandforbruget og bruger op til 30% mindre energi end produkter med energimærke A*, samtidig med at tøjet holder længere og derved sænker klimapåvirkningen.

*I energiforbrug sammenlignet med en maskine i A-klassen i følge EUs energimærkning.

 To beholdere afbilledet mod grøn baggrund
Opfrisket tøj med 96% mindre vand*

Med SteamCare-systemet kan du opfriske dit tøj, når det ikke er nødvendigt med en hel vaskecyklus og bruge op til 90% mindre vand* sammenlignet med et helt vaskeprogram.

*Brug damp til at friske dit tøj op og spar mere end 40 liter vand pr. vaskecyklus. Testet med 1 kg sart tøj ved brug af FreshScent-programmet sammenlignet med finvaskprogrammet.

 To bunker foldet vasketøj
Vask effektivt ved 30º C og spar 30% energi*

Med UltraCare-systemet aktiveres vaskemiddel og skyllemiddel fuldt ud i vandet, før de når frem til tøjet. Dette gør at dit tøj bevarer sin kvalitet længere, ser ud og føles som nyt, vask efter vask.

*UltraWash-programmet vasker rent allerede ved 30°C og sparer mere end 30% energi sammenlignet med et 40°C bomuldsprogram

Skjorte afbilledet mod en træoverflade
Perfekt dosering af vaskemiddel

Den intelligente AutoDose teknologi genkender vasketøjets vægt og beregner automatisk, hvor meget vand og energi der skal bruges til vask. Derefter doserer den automatisk den rette mængde vaskemiddel og skyllemiddel.

Vores sortiment

900 ColourCare System

Ingen afblegede farver med renset vand på lavere temperaturer.

700 SteamCare System

Tilføjer damp i slutningen af programmet for at minimere krøller i tøjet.

600 SensiCare System

Forhindrer overvask ved automatisk justering ud fra mængden af vasketøj.

*Kun tilgængeligt på nogle produkter

Kvinna och hav
Make it Last

Den måde vi passer og plejer vores tøj på påvirker vores miljø. Og at reducere tøjspild er noget vi kan gøre her og nu. Med Electrolux' PerfectCare holder dit tøj længere - for en mere bæredygtig fremtid.

Mikroplastfilter intill tvättmaskin
Reducér mikroplast-udslip med et filter

Vores mikroplastfilter opfanger små plastfibre som ellers havner i spildevandet når du vasker syntetmaterialer. 

Mand sidder i sofaen med My Electrolux Care-appen
Smart tøjpleje

Med en maskine som kan kontrolleres fra din smartphone, behøver du ikke bekymre dig om hvordan dit tøj skal vaskes og tørres. My Electrolux-appen anbefaler dig nemlig hvilket program der passer bedst og giver direkte besked til maskinen.

 
UniversalDose-sæbeskuffen
UniversalDose

UniversalDose er en unik sæbeskuffe udviklet specielt til PODS®-kapsler. Vandstråler blødgør og punkterer kapslerne i skuffen, og det aktiverer dem 60% hurtigere end hvis de placeres i tromlen. Dette giver ekstra kraft til at fjerne pletter ved lav temperatur og hurtigprogrammer.*

*Intern test med et 1 times bomuldsprogram ved 30°C, hvor PODS® i UniversalDose-skuffen sammenlignes med PODS® direkte i tromlen.

Se mere fra Electrolux
Vask og tørring
Vask og tørring

Pas godt på dit tøj med vaskemaskiner, tørretumblere og andre tøjplejeprodukter.

Vælg den rette vaskemaskine
Købsguide: Vælg den rette vaskemaskine

Har du svært ved at vælge vaskemaskine? Bare rolig, vi hjælper dig!

Tørretumblere
Tørretumblere

Tørreteknologi som du aldrig har oplevet det før.