Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
full-width-block

Electrolux Ovn

Se vores bedste ovne, med smarte funktioner som gør det til en fornøjelse at lave mad. Vi har et stort udvalg til alle hjemmekokke. Vælg en ovn med damp, varmluft eller klassisk tilberedning. Med en ovn fra Electrolux kan du lave alt fra gourmetmiddage til hverdagsmad.

Opdag vores ovne

Vælg kategori eller få hjælp i købsguiden

Vælg kategori eller få hjælp i købsguiden

En ugn ur EcoLine-sortimentet

Vores mest energieffektive ovne

Ovnene i EcoLine serien er vores mest energieffektive produkter. Alle modeller har en dampfunktion, som gør det muligt at lave mad ved lave temperaturer. Damp sparer op til 20% energi.* Damprengøringsfunktionen bruger 95% mindre energi sammenlignet med pyrolytisk rengøring.**

Mere smag og næring. Lavere strømforbrug.

Electrolux ovne har markedets bedste energieffektivitet, A++, så du kan spare energi, samtidig med at du laver lækker mad. Når du laver mad med varme eller damp ved lavere temperatur sparer du op til 20% energi* og bevarer op til 90% af vitaminerne i maden**.

*Intern sammenligning baseret på en (1) test af en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunktionsovn [BPE556370M]. Testen blev udført på laksefilet og kyllingebryst med Sous Vide som tilberedningsmetode. **Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i førevarer med HPLC/UV-synlig metode.

Ost som rives over et fad med asparges
Damp – den bedst bevarede hemmelighed

Kombinationen af varmluft og fugtighed frigør fyldigere smag, giver mere sprødhed og saftigere konsistens. Grøntsager bevarer spændstigheden, kød og fisk bevarer saftigheden. Derudover bevares mineraler og op til 90% af vitamin C*!

*Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i førevarer med HPLC/UV-synlig metode.

 

En hånd ændrer indstillinger på ovnen
Intuitivt dampassistentprogram

At tilsætte den rette mænge damp er den bedst bevarede hemmelighed bag tilberedningen af udsøgte og sunde måltider. Vores dampassistentprogram Steamify® indstiller nemt den ønskede temperatur og tilsætter automatisk en passende mængde damp til din ret.

En ovn i et køkken
Spar op til 20% energi*

Electrolux ovne er meget energieffektive! Alle vores SteamPro- og SteamBoost-ovne har energiklasse A++. Vi har også multifunktionsovne i energiklasse A+!!

*Intern sammenligning baseret på en (1) test af en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunktionsovn [BPE556370M]. Testen blev udført på laksefilet og kyllingebryst med Sous Vide som tilberedningsmetode.

et køkken med en integreret ovn fra Electrolux

Vores mest populære produkt

Oplev kraften og fordelene ved damp i 700 SteamCrisp®-ovnen. Den tilsætter fugt under tilberedningen og det gør at maden ikke bliver tør og kan tilberedes på lavere temperatur.

Vælg en ovn med det rette dampniveau

900 SteamPro

Lav maden med fuld effekt og bliv som en professionel kok.

800 SteamBoost

Steg, bag, grill og dampkog med ovnens avancerede dampprogram.

700 SteamCrisp®

Programmet til bagning og damp forstærker smag og tekstur til dine måltider.

600 SteamBake

En ekstra dampindstilling som giver en gylden farve, sprød skorpe og et jævnt fordelt resultat til alt dit bagværk.

Mere information om vores ovne

Grill, bag og steg i ovnen med en multifunktionsovn. Eller gå endnu længere med en varmluftsovn med damp som gør maden mere saftig indeni og mere sprød uden på. Find den ovn som passer dine behov.

Se mere fra Electrolux
Kvinde der laver mad
Dampovn

Electrolux-ovne med dampfunktion giver nye muligheder i køkkenet.

Madlavning på induktionskogeplade
Induktionskogeplader

Find en induktionskogeplade og bliv endnu bedre i køkkenet.

Indbygningsovn
Integrerede hvidevarer

Integrerede hvidevarer er hemmeligheden bag et diskret, stilrent og funktionelt køkken.