Cool deals på airconditioner – op til 20% rabat
full-width-block

Vakuumpakker

Med en vakuumpakker er det let at opbevare maden på en praktisk måde. Få en bedre smagsoplevelse ved at marinere maden i en vakuumpose og tilberede med Sous Vide. Med en vakuumpakker kan du også opbevare tør- og frysevarer optimalt.

Vælg produktkategori
Designet til at blive genbrugt

Vakuumforseglingsposerne er lavet af et mere bæredygtigt plastmateriale sammenlignet med tidligere modeller:*

*Posen er fremstillet af NEXT FLEX MP0X (Format>A4) som kan genbruges i henhold til EN 13430 (svarer til DIN EN 13430).

Mindre madspild - mere smag

Stærk vakuum i kombination med lufttætte beholdere hjælper med at bevare madvarer og næringsstoffer længere. Det er nøglen til at reducere madspild i hjemmet – perfekt for din egen sundhed og for miljøet. Hold madvarerne friske op til fem gange længere.*

*Baseret på interne tests 2021. Opbevaring i køleskab med vakuumbeholder blev sammenlignet med opbevaring uden beholder. Resultatet kan variere mellem forskellige råvarer, emballage og opbevaringstemperaturer.

Vakuumpakker til madlavning med Sous Vide

Sous Vide tager din madlavning til nye niveauer, og med en god vakuumpakker får du de bedste resultater. Ved at vakuumpakke dine madvarer, forsvinder smagen ikke i kogevandet, og på grund af den lange tilberedningstid bliver kødet ekstra mørt.

Matte Black-design

Med Matte Black-design bliver dit køkken både praktisk og smukt. Omfatter mange forskellige køkkenprodukter, så du kan tilpasse og indrette dit køkken med flotte kvalitetsprodukter.

Se mere fra Electrolux
Ovne

Se vores bedste ovne med smarte funktioner som gør madlavningen til en leg.

Kogeplader

Find den rette kogeplade og blive endnu bedre i køkkenet.

Køl og frys

Opbevar dine madvarer med stil og funktionalitet.