Vakuumpakker

Lad din mad, dine marinader og krydderier trække i en vakuumpose ved hjælp af en vakuumforsegler, så er det klar til sous vide-tilberedning, så du kan lave uimodståelige retter.

Se vakuumforseglere
100 dages fuld returret på hvidevarer

100 dages fuld returret på hvidevarer

Test hjemme - tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage! 

Vi er stolte over vores produkter og overbeviste om, at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor kan alle som registrerer deres produkter online indenfor to uger efter køb, teste produkterne hjemme i 100 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.*

Vakuumpakker
3 af 3
 • NaN
  (0)

  Kompakt Sous Vide vakuumpakker med professionel teknologi i bedste kvalitet. Denne kompakte SousVide CombiVac-skuffen er i farven sort og designet til at være kompakt. Den fylder derfor ikke mere en traditionel indbygningsskuffe, og matcher perfekt designmæssigt til de sorte ovne fra BlackLine-serien. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Electrolux Sous Vide-vakuumpakker i en kompakt udgave, og fylder ikke mere end en indbygningsskuffe vil have gjort det. Kan med fordel anvendes sammen med vores CombiSteam Deluxe dampovne med Sous Vide. Perfekt designet til at matche underneden en indbygningsovn, og har et neutralt look i rustfrit stål, der passer til enhver ovn og mærke.

 • NaN
  (0)

  Electrolux Gourmet Range Sous Vide-vakuumpakker i en kompakt udgave, og fylder ikke mere end en indbygningsskuffe vil have gjort det. Kan med fordel anvendes sammen med vores dampovne med Sous Vide. Perfekt designet til at matche underneden en indbygningsovn, og har et neutralt look i rustfrit stål, der passer til enhver ovn og mærke.