Electrolux vakuumpakker

Vakuumpakker

Lad din mad, dine marinader og krydderier trække i en vakuumpose ved hjælp af en vakuumforsegler. Så du kan lave uimodståelige retter med sous-vide. 

Mindre madspild - mere smag

Stærk vakuum kombineret med lufttætte beholdere hjælper med at holde maden frisk længere. Det er nøglen til at reducere madspild i hjemmet - perfekt for din egen sundhed og for miljøet. Hold madvarerne friske op til fem gange længere.*

*Baseret på intern test 2021. Opbevaring i køleskab med vakuumbeholder blev sammenlignet med opbevaring uden beholder. Resultatet kan variere mellem forskellige råvarer, forpakninger og opbevaringstemperaturer.

Vakuumpakker til madlavning med sous-vide

Sous-vide tager din madlavning til nye niveauer, og med en god vakuumpakker får du de bedste resultater. Ved at vakuumpakke dine madvarer sørger du for at smagen ikke forsvinder i kogevandet, og takket være den lange tilberedningstid, bliver kødet ekstra mørt.

Matte Black-design

Med Matte Black-design bliver dit køkken både praktisk og smukt. Omfatter mange forskellige køkkenprodukter, så du kan tilpasse og indrette dit køkken med flotte kvalitetsprodukter.

Opdag Matte Black