Vakuumpakker

Lad din mad, dine marinader og krydderier trække i en vakuumpose ved hjælp af en vakuumforsegler. Så du kan lave uimodståelige retter med sous-vide. 

Mindre madspild - mere smag

Stærk vakuum kombineret med lufttætte beholdere hjælper med at holde maden frisk længere. Det er nøglen til at reducere madspild i hjemmet - perfekt for din egen sundhed og for miljøet. Hold madvarerne friske op til fem gange længere.*

*Baseret på intern test 2021. Opbevaring i køleskab med vakuumbeholder blev sammenlignet med opbevaring uden beholder. Resultatet kan variere mellem forskellige råvarer, forpakninger og opbevaringstemperaturer.

Vakuumpakker til madlavning med Sous Vide

Sous Vide tager din madlavning til nye niveauer, og med en god vakuumpakker får du de bedste resultater. Ved at vakuumpakke dine madvarer, forsvinder smagen ikke i kogevandet, og på grund af være den lange tilberedningstid bliver kødet ekstra mørt.

Matte Black-design

Med Matte Black-design bliver dit køkken både praktisk og smukt. Omfatter mange forskellige køkkenprodukter, så du kan tilpasse og indrette dit køkken med flotte kvalitetsprodukter.

Opdag Matte Black