Brug dit tøj endnu mere

Opgradér måden, du tager dig af dit tøj på

Det tøj man passer godt på, holder længere. Vores PerfectCare-produkter gør mere end bare at vaske - de sørger for, at dit tøj holder sig godt. Lad ikke vaskelappen i tøjet diktere, hvad du skal have på. Stol på, at sarte materialer, uld og andet tøj, der ellers kun kan vaskes i hånden, nu kan vaskes i maskine uden problemer. Opgradér ikke din garderobe, opgradér i stedet måden, du tager dig af dit tøj på.

Make it Last

Den måde vi vælger at passe og pleje vores tøj på påvirker miljøet. Og at reducere tøjspild er noget vi kan gøre her og nu. Med Electrolux' PerfectCare holder dit tøj sig længere - og vi skaber sammen en mere bæredygtig fremtid.

Vask, tør og beskyt - samtidig

Spar plads med en vaske-tørremaskine. Takket være en skånsom vask og tørretumbling kan du faktisk også vaske og tørre dit uldtøj i Electrolux' vaske-tørremaskiner fra PerfectCare-serien. Alt i én og samme maskine. Med vores kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere sparer du ikke bare plads men også tid og energi uden at behøve at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden holder tøjet længere.

Smart pleje af dit tøj

Med et app-styret produkt behøver du aldig google, hvordan du bedst vasker og tørrer dit tøj. My Electrolux Care-appen anbefaler det program der passer bedst til netop dit vasketøj og giver maskinen direkte besked.

Den nye
PerfectCare Collection

Opgradér din vasketøjsoplevelse med
vores mest avancerede vasketøjssystem nogensinde.