Topbetjente vaskemaskiner

Hvorfor gå på kompromis, bare fordi du ikke har så meget plads. Electrolux' topbetjente vaskemaskiner indeholder et bredt spektrum af funktioner som plejer dit tøj - find den model der passer dine behov bedst muligt.

Topbetjent vaskemaskine
10 af 10
 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW8T6337E5 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux med UltraCare Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 800 med UltraCare 7 kg 1300 o/min

  Den første Electrolux topbetjente vaskemaskine med det velkendte ÖKOMix system, der forblander vaskemiddel og vand for suversæne vaskeresultater. Vaskemaskinen har 1300 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 7 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har bl.a. dampprogram til genopfriskning. Maskinen har blød åbning af tromlen og en slidstærk ØKO inverter motor med 10 års garanti. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Green certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T4226B2 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 6 kg 1200 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet hertil, og undgår dermed overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet. Maskinen har mange brugbare specialprogrammer og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis, ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T6237D4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 7 kg 1300 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1300 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 7 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet hertil, og undgår dermed overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet. Med blød åbning af låg og tromleklapper er der ingen fingre, der kommer i klemme og automatisk tromlestop sørger for at tromleklapperne altid vender opad, når vasken er færdig. Maskinen har mange brugbare specialprogrammer og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis, ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T3226A1 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine TimeCare 500 6 kg 1200 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet hertil, og undgår dermed overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet. Maskinen har mange brugbare specialprogrammer samt tilvalgsfunktioner og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis, ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T5226C3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 6 kg 1200 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet hertil, og undgår dermed overvaskning og unødigt slid på tøjet. Med blød åbning af låg og tromleklapper er der ingen fingre, der kommer i klemme og automatisk tromlestop sørger for at tromleklapperne altid vender opad, når vasken er færdig. Maskinen har mange brugbare specialprogrammer samt tilvalgsfunktioner og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis, ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW7T6336G4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 700 6 kg 1300 o/min

  SteamCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med kapacitet op til 6 kg. Med SteamCare systemet kan du tilvælge damp i slutningen af programmet for at reducere krøl. SensiCare sørger for at du undgår overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet ved at tilpasse programmet til fyldningen. Med blød åbning af låg og tromleklapper kommer ingen fingre i klemme. Maskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, så du uden bekymring kan vaske uld med mærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T5327G3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 7 kg 1200 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, og med kapacitet op til 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet for at undgå overvaskning og unødigt slid på tøjet. Med blød åbning af låg og tromleklapper kommer ingen fingre i klemme og automatisk tromlestop sørger for at tromleklapperne altid vender opad, når vasken er færdig. Maskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, så du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis, når du vælger en Electrolux topbetjent vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW7T6337E4 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 700 7 kg 1300 o/min

  SteamCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med kapacitet op til 7 kg. Med SteamCare systemet kan du tilvælge damp i slutningen af programmet for at reducere krøl. SensiCare sørger for at du undgår overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet ved at tilpasse programmet til fyldningen. Med blød åbning af låg og tromleklapper kommer ingen fingre i klemme. Maskinen er Woolmark Blue certificeret, så du uden bekymring kan vaske uld med mærket håndvask i denne maskine. Med andre ord er det slut med at gå på kompromis ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T5336E3 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 6 kg 1300 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med kapacitet op til 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning og tilpasser programmet for at undgå overvaskning og unødigt slid på tøjet. Med blød åbning af låg og tromleklapper kommer ingen fingre i klemme. Maskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, så du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Det er slut med at gå på kompromis, ved valg af en Electrolux topbetjent vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Topbetjent vaskemaskine - EW6T4326E2 IF Design Award 2018 - Vinder
  Electrolux Topbetjent vaskemaskine PerfectCare 600 6 kg 1200 o/min

  SensiCare topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++ og kapacitet op til 6 kg. SenseCare systemet vejer hver fyldning for at tilpasse programmet, og undgår dermed overvaskning og unødvendig slidtage på tøjet. Maskinen er Woolmark Blue certificeret, så du uden bekymring kan vaske uld mærket "Håndvask" i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.