Købsguide

Find en vaskemaskine der passer netop dig

Vores udbud til dig

Tjek vores udbud og find det produkt som passer dig bedst.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • ColorCare

Værd at vide

Nedenfor finder du en oversigt over, hvad der er værd at tænke på når du skal købe ny tørretumbler.

Se nærmer i vores digitale brugermanualer.

Indbygget vaskemaskine

Størrelse og placering

Uanset om du vælger en fritstående vaskemaskine eller en som er indbygget i et skab, er det en god idé at måle ordenligt op der hvor maskinen skal stå, så du er sikker på, at den får plads. 

60–48 cm dyp – perfekt til en frontbetjent vaskemaskine.
48–34 cm dyp – en smal frontbetjent vaskemaskine passer til denne størrelse.
45–40 cm dyp – overvej en topbetjent vaskemaskine.

Tip: Hvis du ikke har meget plads i vaskekælderen eller grovkøkkenet, kan et smart og praktisk alternativ være en kombineret vaskemaskine og tørretumbler

Maskien fra Electrolux

Kapacitet

Kører vaskemaskinen stort set hele døgnet rundt, eller bruger du den sjældent? Overvej, hvor mange gange om ugen du vasker, når du skal vælge ny maskine.

Mindre end 4 gange per uge - en vaskemaskine med en kapacitet på 5-6 kg rækker, hvis du ikke vasker større ting ofte.
4-6 gange om ugen - en 7 kg-maskine er perfekt.
Mere end 6 gange per uge - reducér antallet vaskrunder med en maskine med stor kapacitet (8+ kg).

Maskine i trægarderobe

Tidsbesparende og praktisk

Er du den morgenfriske type eller en natteravn? Vælg en maskine med tidsindstilling, så du kan indstille programmet til at starte, når det passer dig, lige meget om det er sent om aftenen eller tidligt om morgenen.

Fjernstyr vaskemaskinen!

Det har aldrig været mere enkelt at styre vaskemaskinen med din smartphone. Sørg bare for at vælge en vaskemaskine med internetopkobling.

Et barn og hans far

Tørring

Hvad bør du tænke på, når du tørrer tøj? Faktisk, bør du starte med vaskemaskinen! Vælg en maskine med hurtig centrifugering. Jo mere vand som fjernes under selve vaskeprogrammet, desto kortere bliver tørretiden.

Tips: Husk at sætte centrifugeringen på en langsommere indstilling, når du vasker mere sart tøj så det holder på formen. Vores vaskemaskiner med UltraCare-teknologi beskytter alle fibre.

Vaskemaskiner

Vælg maskine

Electrolux har alt fra maskiner med store tromler som passer til storfamilien til avancerede maskiner med internetopkobling samt kompakte pladsbesparende maskiner. Kort sagt, du finder garanteret en maskine, som passer til dig og dine behov.


ColourCare - Alle dine farver, altid de flotteste

Vores ColourCare system renser vandet, så vaskemidlerne arbejder optimalt, selv ved lave temperaturer. En skånsom, men grundig rengøring får farverne på dit tøj til at se ligeså flotte ud som den dag, du købte det.

Farverne falmer ikke - vask efter vask

Det hele handler om vand. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheder til en skånsom, men grundig rengøring. Resultaterne nedenfor er fra en farveægthedstest, udført på polyester i 50 vaskeprogrammer ved 30 grader. Med ColourCare falmer farverne ikke, og sort forbliver sort - vask efter vask.

Farver elsker salt

Uden at komme i kontakt med dit tøj aktiverer saltet et ionbytningsfilter som blødgør vandet og fjerner hårde mineraler og forureninger. Derfor beholder farverne intensiteten vask efter vask - og sort tøj bliver ikke gråt.

Køb nu

UltraCare - Fuld beskyttelse af tøjets struktur

Vores UltraCare System for-blander og sørger for en hurtig og grundig rengøring. På den måde når vaskepulveret ud til alle tøjets tråde og beskytter dem, samtidig som det sørger for at formen holder, og at tøjet er blødt og lækkert.

Stoffet holder sig blødt. Vaske efter vask.

Vaskepulver og skyllemiddel forblandes og reagerer med vand inden, blandingen sendes ind i tromlen. På den måde bliver alt tøjet vasket og ordenligt rent. Derimod får du en mindre effektiv rengøring, hvis vaskepulveret ikke er opløst ordenligt. UltraCare fordeler altså skyllemidlet jævnt og er to gange mere effektiv end en traditionel vaskemaskine.

UltraWash-programmet - enestående vask

På bare 59 minutter på 30 °C vasker og plejer UltraWash-programmet dit vasketøj på en helt enestående måde, så tøjet holder sig friskt i længere tid.


SteamCare - Hold tøjet glat

Vores SteamCare-System giver dig professionelle resultater derhjemme. Afslut hver vask med damp for at mindske rynker med en tredjedel og give tøjet en glat finish uden varmen fra en almindelig strygning. Eller brug SteamCare til at friske dit tøj op og undgå unødvendig vask.

En tredjedel mindre krøl

At tilføje damp til vaskens afslutning betyder, at fibrene i tøjet bliver blødere og at krøllerne reduceres med en tredjedel sammenlignet med en maskine uden SteamCare. Nu kan du vaske og tilføre damp i ét og samme vaskeprogram, så tøjet holder formen og strukturen længere samt ikke behøver strygning.

Skjorte uden steamcare vs. skjorte med steamcare

Overvask ikke tøjet - frisk det op på 15 min.

Nyd følelsen af nyvasket tøj uden, at være nødt til at skulle vaske det, hver gang du har anvendt det. Electrolux FreshScent er verdens første system som opfrisker tøjet med damp og duft i stedet for med vaskepulver. Dampen og vores unikke dufte blødgør dit tøj og giver en behagelig duft.

Køb nu

SensiCare - Dit hverdagstøj, vasket med omsorg

Vores SensiCare System sørger for, at hver vask får den rette tid og at det rette energi- og vandforbrug. På den måde holder tøjet formen og føles bedre i længere tid.

Tøjet føles som nyt dobbelt så længe

Ifølge en test, udført af Ritex i 2015 (test nr.15CR00099), føles tøjet nyt dobbelt så længe ved brug af SensiCare. Sensorer tilpasser automatisk programindstillingerne til fyldningens størrelse inden for det første minut for at reducere tid, energiforbrug og mængden af det anvendte vand. Det betyder mindre slid, ikke kun af dit tøj, men også af miljøet.

Stof uden sensicare vs. stof med sensicare

Program til jeans

Dine jeans holder sig lækre længere takket være vores bløde vaskemaskine program.

Sammenligning af stof med og uden jeans-programmet