Købsguide

Find den bedste vaskemaskine til lige netop dig

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores udbud af vaskemaskiner for at finde den som passer bedst hjemme hos dig.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • ColorCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • SensiCare
  • SteamCare

Hvor meget plads fylder en vaskemaskine?

Uanset om du er på udkig efter en fritstående vaskemaskine eller en integreret model, skal du altid begynde med at se, om den får plads. 

Højde: 60-48cm - vi anbefaler en frontbetjent vaskemaskine
Bredde: 45-40cm - overvej en topbetjent vaskemaskine
Dybde: 45-38cm - en lille vaskemaskine 

Tip: Hvis du ikke har så meget plads, kan du overveje en 2-i-1 kombomaskine, så du får både vaskemaskine og tørretumbler i én og samme maskine. Du kan også undersøge, om det fungerer bedre at stable maskinerne ovenpå hinanden og arbejde vertikalt.

Kapacitet

Når du skal vælge hvilken størrelse vaskemaskine du skal have, er der nogle ting som kan være værd at vide:

Husholdningens størrelse: Storfamilier vs. single
Vaner: hvor mange gange om ugen vasker du dit vasketøj?
Størrelse på dit vasketøj: F.eks. behøver sengetøj, betræk og gardiner en større maskine for bedre resultater.

Alle Electrolux' vaskemaskiner er udstyret med SensiCare-teknologi. Denne teknologi benytter sig af vægtsensorer for at tilpasse vand- og energikonsumption alt efter, hvor meget vasketøj der er i maskinen. Du sparer både penge og tid samtidig som dit tøj ikke bliver overvasket.

 

Energibesparende

Alle Electrolux' vaskemaskiner er designet til at reducere vand- og energiforbruget. Det handler om skånsom pleje som ikke går på kompromis med resultatet. Electrolux' energi-rating for vaskemaskiner går fra A+++ til A+++- 75%. Det betyder altså, at den bedst præsterende model er 75% mere effektiv end en A+++ kræver.

Forskellige af Electrolux' teknologier er også med til at bidrage bedre energi-ratings. De er gælder f.eks. inventer motor, øko-indstillinger eller SensiCare-teknologi.

Stille og hurtig

Der er to meget vigtige ting at tænke på, når man skal vælge vaskemaskine:

Lydsvag tromlen

Vores vaskemaksiner fastholder et lydniveau på noget så lavt som 47 decibels. Derfor bliver du ikke generet af larm og støj fra maskinen.

Kvikprogrammer

Du kan vaske dit tøj på korte program på helt ned til 20 minutter for små maskiner (3kg). Til større mængder vasketøj kan du vælge UltraWash-programmet (på udvalgte maskiner). UltraWash-programmet vasker tøjet på 59 minutter. Det passer perfekt om aftenen, hvis du skal have noget opfrisket til næste dag. Det nye MixCare-program vasker rent på bare 49 minutter.

Smart vaskemaskine

Med My Electrolux Care-appen kan du forbinde din vaskemaskine og tørretumbler til telefonen og opnå en smarter vej til en ren og skånsom vask for dit tøj. Du åbner helt enkelt appen og vælger temperatur, stoftype og farve. Appen skræddersyer dernæst et program til dig. Med appen får du vasket dit tøj på bedst mulige vis.

Læs mere om connectivity

Match dine produkter!

Mange af Electrolux' produkter er skabt til at matche med hinanden. Du kan f.eks. matche din vaskemaskine med en tørretumbler. Du kan stable maskinerne eller installere dem side-by-side for udnytte dit vaskerum bedst muligt.


To matchende maskiner

Vaskemaskine med damp

Damp er et godt valg, hvis du vil undgå krøllet tøj - og ikke mindst at skulle stryge tøjet. Vaskemaskiner med Electrolux SteamCare® Technology har en funktion som hedder PlusSteam, den reducerer krøllerne med helt op til en 75%, blot ved at tilføje damp i slutningen af hver vask. Du kan også vaske på et hel-damp program som en nem måde at opfriske tøj på, som ikke kræver en meget grundig vask.

Certifikat

Woolmarl-certifikatet er et stempel på godkendelse fra The Woolmark Company. Det tilkendegiver, at Electrolux' maskiner er skånsomme nok til at vaske uld.


Electrolux' 800-serie har Ariel and Lenor-certifikat. Det betyder, at de giver en optimal vask med den rette mængle vaskepulver og skyllemiddel. Hver tråd får den rette opmærksomhed. Det får dit tøj til at føles som nyt i længere tid. 


ColourCare - Alle dine farver, altid de flotteste

Vores ColourCare system renser vandet, så vaskemidlerne arbejder optimalt, selv ved lave temperaturer. En skånsom, men grundig rengøring får farverne på dit tøj til at se ligeså flotte ud som den dag, du købte det.

Farverne falmer ikke - vask efter vask

Det hele handler om vand. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheder til en skånsom, men grundig rengøring. Resultaterne nedenfor er fra en farveægthedstest, udført på polyester i 50 vaskeprogrammer ved 30 grader. Med ColourCare falmer farverne ikke, og sort forbliver sort - vask efter vask.

Farver elsker salt

Uden at komme i kontakt med dit tøj aktiverer saltet et ionbytningsfilter som blødgør vandet og fjerner hårde mineraler og forureninger. Derfor beholder farverne intensiteten vask efter vask - og sort tøj bliver ikke gråt.

Køb nu

UltraCare - Fuld beskyttelse af tøjets struktur

Vores UltraCare System for-blander og sørger for en hurtig og grundig rengøring. På den måde når vaskepulveret ud til alle tøjets tråde og beskytter dem, samtidig som det sørger for at formen holder, og at tøjet er blødt og lækkert.

Stoffet holder sig blødt. Vaske efter vask.

Vaskepulver og skyllemiddel forblandes og reagerer med vand inden, blandingen sendes ind i tromlen. På den måde bliver alt tøjet vasket og ordenligt rent. Derimod får du en mindre effektiv rengøring, hvis vaskepulveret ikke er opløst ordenligt. UltraCare fordeler altså skyllemidlet jævnt og er to gange mere effektiv end en traditionel vaskemaskine.

UltraWash-programmet - enestående vask

På bare 59 minutter på 30 °C vasker og plejer UltraWash-programmet dit vasketøj på en helt enestående måde, så tøjet holder sig friskt i længere tid.


SteamCare - Hold tøjet glat

Vores SteamCare-System giver dig professionelle resultater derhjemme. Afslut hver vask med damp for at mindske rynker med en tredjedel og give tøjet en glat finish uden varmen fra en almindelig strygning. Eller brug SteamCare til at friske dit tøj op og undgå unødvendig vask.

En tredjedel mindre krøl

At tilføje damp til vaskens afslutning betyder, at fibrene i tøjet bliver blødere og at krøllerne reduceres med en tredjedel sammenlignet med en maskine uden SteamCare. Nu kan du vaske og tilføre damp i ét og samme vaskeprogram, så tøjet holder formen og strukturen længere samt ikke behøver strygning.

Skjorte uden steamcare vs. skjorte med steamcare

Overvask ikke tøjet - frisk det op på 15 min.

Nyd følelsen af nyvasket tøj uden, at være nødt til at skulle vaske det, hver gang du har anvendt det. Electrolux FreshScent er verdens første system som opfrisker tøjet med damp og duft i stedet for med vaskepulver. Dampen og vores unikke dufte blødgør dit tøj og giver en behagelig duft.

Køb nu

SensiCare - Dit hverdagstøj, vasket med omsorg

Vores SensiCare System sørger for, at hver vask får den rette tid og at det rette energi- og vandforbrug. På den måde holder tøjet formen og føles bedre i længere tid.

Tøjet føles som nyt dobbelt så længe

Ifølge en test, udført af Ritex i 2015 (test nr.15CR00099), føles tøjet nyt dobbelt så længe ved brug af SensiCare. Sensorer tilpasser automatisk programindstillingerne til fyldningens størrelse inden for det første minut for at reducere tid, energiforbrug og mængden af det anvendte vand. Det betyder mindre slid, ikke kun af dit tøj, men også af miljøet.

Stof uden sensicare vs. stof med sensicare

Program til jeans

Dine jeans holder sig lækre længere takket være vores bløde vaskemaskine program.

Sammenligning af stof med og uden jeans-programmet