Købsguide

Find en vaskemaskine der passer netop dig

Vores udbud til dig

Tjek vores udbud og find det produkt som passer dig bedst.

 • ColorCare
 • UltraCare
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Green
 • UltraCare
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Green
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Værd at vide

Herunder har du en oversigt over, hvad der kan være godt at tænke på, når du skal købe ny vaskemaskine.

Kig nærmere i håndbogen og få al den information du har brug for om dit produkt.

Find den perfekte vaskemaskine

Uanset om du brug for en stor maskine eller ikke har så meget plads, har vi en der passer netop dine behov. Her kan du gå på opdagelse i alle vores vaskemaskiner.

Vaskemaskiner

ColourCare - Alle dine farver, altid de flotteste

Vores ColourCare system renser vandet, så vaskemidlerne arbejder optimalt, selv ved lave temperaturer. En skånsom, men grundig rengøring får farverne på dit tøj til at se ligeså flotte ud som den dag, du købte det.

Farverne falmer ikke - vask efter vask

Det hele handler om vand. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheder til en skånsom, men grundig rengøring. Resultaterne nedenfor er fra en farveægthedstest, udført på polyester i 50 vaskeprogrammer ved 30 grader. Med ColourCare falmer farverne ikke, og sort forbliver sort - vask efter vask.

ColourCare - bevarer farvernes friskhed

Vores ColourCare-system renser vandet, så vaskepulvret aktiveres bedst muligt - også på helt lave temperaturer. En skønsom men grundig rengøring sørger for, at farverne i dit tøj holder sig friske vask efter vask.

Farver elsker salt

Uden at komme i kontakt med dit tøj aktiverer saltet et ionbytningsfilter som blødgør vandet og fjerner hårde mineraler og forureninger. Derfor beholder farverne intensiteten vask efter vask - og sort tøj bliver ikke gråt.

Køb nu

UltraCare - Fuld beskyttelse af tøjets struktur

Vores UltraCare System for-blander og sørger for en hurtig og grundig rengøring. På den måde når vaskepulveret ud til alle tøjets tråde og beskytter dem, samtidig som det sørger for at formen holder, og at tøjet er blødt og lækkert.

Stoffet holder sig blødt. Vaske efter vask.

Vaskepulver og skyllemiddel forblandes og reagerer med vand inden, blandingen sendes ind i tromlen. På den måde bliver alt tøjet vasket og ordenligt rent. Derimod får su en mindre effektiv rengøring, hvis vaskepulveret ikke er opløst ordenligt. UltraCare fordeler altså skyllemidlet jævnt og er to gange mere effektiv end en traditionel vaskemaskine.

UltraWash-programmet - enestående vask

På bare 59 minutter på 30 °C vasker og plejer UltraWash-programmet dit vasketøj på en helt enestående måde, så tøjet holder sig friskt i længere tid.


SteamCare - Hold tøjet glat

Vores SteamCare-System giver dig professionelle resultater derhjemme. Afslut hver vask med damp for at mindske rynker med en tredjedel og give tøjet en glat finish uden varmen fra en almindelig strygning. Eller brug SteamCare til at friske dit tøj op og undgå unødvendig vask.

En tredjedel mindre krøl

At tilføje damp til vaskens afslutning betyder, at fibrene i tøjet bliver blødere og at krøllerne reduceres med en tredjedel sammenlignet med en maskine uden SteamCare. Nu kan du vaske og tilføre damp i ét og samme vaskeprogram, så tøjet holder formen og strukturen længere samt ikke behøver strygning.

Skjorte uden steamcare vs. skjorte med steamcare

Overvask ikke tøjet - frisk det op på 15 min.

Nyd følelsen af nyvasket tøj uden, at være nødt til at skulle vaske det, hver gang du har anvendt det. Electrolux FreshScent er verdens første system som opfrisker tøjet med damp og duft i stedet for med vaskepulver. Dampen og vores unikke dufte blødgør dit tøj og giver en behagelig duft.

Køb nu

SensiCare - Dit hverdagstøj, vasket med omsorg

Vores SensiCare System sørger for, at hver vask får den rette tid og at det rette energi- og vandforbrug. På den måde holder tøjet formen og føles bedre i længere tid.

Tøjet føles som nyt dobbelt så længe

Ifølge en test, udført af Ritex i 2015 (test nr.15CR00099), føles tøjet nyt dobbelt så længe ved brug af SensiCare. Sensorer tilpasser automatisk programindstillingerne til fyldningens størrelse inden for det første minut for at reducere tid, energiforbrug og mængden af det anvendte vand. Det betyder mindre slid, ikke kun af dit tøj, men også af miljøet.

Stof uden sensicare vs. stof med sensicare

Program til jeans

Dine jeans holder sig sig lækre længere takket være vores bløde vaskemaskine program.

Sammenligning af stof med og uden jeans-programmet