Købsguide

Find en vaskemaskine der passer netop dig

PerfectCare-serien

Det er ikke din garderobe du skal opgradere, det er derimod den måde du plejer dit tøj på. Passer man godt på tøjet, holder det sig pænt længere. Vores PerfectCare-vaskemaskiner gør mere end bare at vaske - de bevarer også din stil.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

UltraCare - Fuld beskyttelse af tøjets struktur

Vores UltraCare System for-blander og sørger for en hurtig og grundig rengøring. På den måde når vaskepulveret ud til alle tøjets tråde og beskytter dem, samtidig som det sørger for at formen holder, og at tøjet er blødt og lækkert.

Stoffet forbliver blødt. Vask efter vask

Uopløst vaskepulver giver en mindre effektiv rengøring, og tøjet kan ligeledes føles groft, hvis skyllemidlet ikke bliver jævnt fordelt. PerfectCare-vaskemaskiner med UltraCare for-blander og aktiverer vaskepulver og skyllemiddel med vand, før det kommer ind i tromlen. Det garanterer en jævn fordeling, så hver eneste af stoffets fibre bliver rene, friske og bløde.

SteamCare - Hold tøjet glat

Vores SteamCare-System giver dig professionelle resultater derhjemme. Afslut hver vask med damp for at mindske rynker med en tredjedel og give tøjet en glat finish uden varmen fra en almindelig strygning. Eller brug SteamCare til at friske dit tøj op og undgå unødvendig vask.

En tredjedel mindre krøl

At tilføje damp til vaskens afslutning betyder, at fibrene i tøjet bliver blødere og at krøllerne reduceres med en tredjedel sammenlignet med en maskine uden SteamCare. Nu kan du vaske og tilføre damp i ét og samme vaskeprogram, så tøjet holder formen og strukturen længere samt ikke behøver strygning.

SensiCare - Dit hverdagstøj, vasket med omsorg

Vores SensiCare System sørger for, at hver vask får den rette tid og at det rette energi- og vandforbrug. På den måde holder tøjet formen og føles bedre i længere tid.

Tøjet føles som nyt dobbelt så længe

Ifølge en test, udført af Ritex i 2015 (test nr.15CR00099), føles tøjet nyt dobbelt så længe ved brug af SensiCare. Sensorer tilpasser automatisk programindstillingerne til fyldningens størrelse inden for det første minut for at reducere tid, energiforbrug og mængden af det anvendte vand. Det betyder mindre slid, ikke kun af dit tøj, men også af miljøet.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

Indbygget vaskemaskine

Størrelse og placering

Uanset om du vælger en fritstående vaskemaskine eller en som er indbygget i et skab, er det en god idé at måle ordenligt op der hvor maskinen skal stå, så du er sikker på, at den får plads. 

60–48 cm dyp – perfekt til en frontbetjent vaskemaskine.
48–34 cm dyp – en smal frontbetjent vaskemaskine passer til denne størrelse.
45–40 cm dyp – overvej en topbetjent vaskemaskine.

Tip: Hvis du ikke har meget plads i vaskekælderen eller grovkøkkenet, kan et smart og praktisk alternativ være en kombineret vaskemaskine og tørretumbler

Skjorter som hænger til vask

Kapacitet

Kører vaskemaskinen stort set hele døgnet rundt, eller bruger du den sjældent? Overvej, hvor mange gange om ugen du vasker, når du skal vælge ny maskine.

Mindre end 4 gange per uge - en vaskemaskine med en kapacitet på 5-6 kg rækker, hvis du ikke vasker større ting ofte.
4-6 gange om ugen - en 7 kg-maskine er perfekt.
Mere end 6 gange per uge - reducér antallet vaskrunder med en maskine med stor kapacitet (8+ kg).

En skjorte og et ur

Tidsbesparende og praktisk

Er du den morgenfriske type eller en natteravn? Vælg en maskine med tidsindstilling, så du kan indstille programmet til at starte, når det passer dig, lige meget om det er sent om aftenen eller tidligt om morgenen.

Fjernstyr vaskemaskinen!

Det har aldrig været mere enkelt at styre vaskemaskinen med din smartphone. Sørg bare for at vælge en vaskemaskine med internetopkobling.

Blåt tøj

Tørring

Hvad bør du tænke på, når du tørrer tøj? Faktisk, bør du starte med vaskemaskinen! Vælg en maskine med hurtig centrifugering. Jo mere vand som fjernes under selve vaskeprogrammet, desto kortere bliver tørretiden.

Tips: Husk at sætte centrifugeringen på en langsommere indstilling, når du vasker mere sart tøj så det holder på formen. Vores vaskemaskiner med UltraCare-teknologi beskytter alle fibre.

Vaskemaskiner

Vælg maskine

Electrolux har alt fra maskiner med store tromler som passer til storfamilien til avancerede maskiner med internetopkobling samt kompakte pladsbesparende maskiner. Kort sagt, du finder garanteret en maskine, som passer til dig og dine behov.