Købsguide

Find den bedste vaskemaskine for dig

ColourCare - Alle dine farver, altid de flotteste

Vores ColourCare system renser vandet, så vaskemidlerne arbejder optimalt, selv ved lave temperaturer. En skånsom, men grundig rengøring får farverne på dit tøj til at se ligeså flotte ud som den dag, du købte det.

Farverne aftager ikke*​

*Testen af hvorvidt farverne falmer eller ej, er baseret på rødt og sort polyesterstof efter 50 omgange vask på 30 grader.

Farver elsker salt

Uden at komme i kontakt med dit tøj aktiverer saltet et ionbytningsfilter som blødgør vandet og fjerner hårde mineraler og forureninger. Derfor beholder farverne intensiteten vask efter vask - og sort tøj bliver ikke gråt.

PerfectCare 900

Opdag vores PerfectCare-vaskemaskiner fra 900-serien med ColourCare-system.

Energieffektivitet, tid og pleje - perfekt balanceret i UltraWash-programmet

Vores UltraWash-program er perfekt egnet til at balancere den rette pleje af og helt rigtige energieffektivitet til dit blandede vasketøj. Programmet klarer det hele på 59 minutter. Effektiv vask på en lav temperatur beskytter dit tøj. Ved at vaske på 30°C sparer du 30% energi sammenlignet med et 40°C bomuldsprogram. Venligt mod både miljø og tøj.

Ren effektivitet på 30°C, sparer 30% energi*

*Med UltraWash-programmet bliver tøjet helt rent på bare 30°C, og du sparer 30% energi sammenlignet med et 40°C bomuldsprogram.

Få glæde af tøjet i længere tid med UltraCare

Brug dit tøj i længere tid med vores UltraCare-system. Vaskepulver og skyllemiddel forblandes i vandet inden, det sendes ind i tromlen. På den måde fordeles det jævnt i maskinen og beskytter fibrene i tøjet.

 • EW8F7669Q7
 • Vores UltraWash-program har den perfekte balance mellem pleje og energieffektivitet til dit blandede vasketøj - i et 59-minutters program
 • EW8F8669Q8
 • Vores avancerede PerfectCare 800 vaskemaskine med UltraCare System, dampfunktion og 9 kg vaskekapacitet

PerfectCare 800

Opdag vores PerfectCare-vaskemaskiner fra 800-serien med UltraCare-system.

Se skarp ud - lige med det samme

Vores SteamCare-system giver dig professionelle resultater i dit eget hjem. Du kan afslutte hver vask med damp og dermed reducere krøllerne. På den måde udsætter du heller ikke tøjet for strygejernets høje varme så tit. Du kan også benytte vores FreshScent-dampprogram for at opfriske tøjet og undgå overvask.

33% færre krøller*

*Sammenlignet slutresultatet med samme vaskemaskine uden SteamCare-systemet.

PerfectCare 700

Opdag vores PerfectCare-vaskemaskiner fra 700-serien med SteamCare-system.

SensiCare - Dit hverdagstøj, vasket med omsorg

Vores SensiCare System sørger for, at hver vask får den rette tid og at det rette energi- og vandforbrug. På den måde holder tøjet formen og føles bedre i længere tid.

Stoffet ser nyt ud i dobbelt så lang tid*

*Testen af hvorvidt farven falmer eller ej er udførst af Ritex. Test nr 15CR00099 i december 2015.

Sensorer justerer automatisk vask- og bevægelsesindstillingerne efter mængden af vasketøj inden for de første minutter for, at reducere tid, energi og det vand som bruges. Det indebærer mindre slitage af tøjet og på miljøet.

PerfectCare 600

Opdag vores PerfectCare-vaskemaskiner fra 600-serien med SensiCare-system.

Se mere fra Electrolux

 • En mand holder en jakke som han har vasket i vaskemaskinen
  Vaskemaskiner

  Oplev utrolige vaskeresultater med vores vaskemaskiner.

 • Integreret tørretumbler i stort badeværelse
  Tørretumblere

  Oplev utrolige tørreresultater med vores tørretumblere.

 • Jakker på bøjler
  Vask og tør

  Pas godt på dit tøj med skånsomme vaskemaskiner, tørretumblere og andre produkter til tøjpleje.

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores udvalg af vaskemaskiner for at finde den som passer bedst hjemme hos dig.

 • SensiCare
 • SteamCare
 • UltraCare
 • ColorCare
 • SensiCare
 • SteamCare
 • UltraCare

Hvor meget fylder en vaskemaskine?

Uanset om du er på udkig efter en fritstående vaskemaskine eller en integreret model, skal du altid begynde med at se, om den får plads. 

Højde: 48-60 cm - vi anbefaler en frontbetjent vaskemaskine
Bredde: 40-45 cm - overvej en topbetjent vaskemaskine
Dybde: 38-45 cm - en lille vaskemaskine 

Tip: Hvis du ikke har så meget plads, kan du overveje en 2-i-1-maskine, så du får både vaskemaskine og tørretumbler i én maskine. Du kan også spare plads ved at stable maskinerne ovenpå hinanden.

Kapacitet

Når du skal vælge hvilken størrelse vaskemaskine du skal have, er der nogle ting som kan være værd at vide:

Husholdningens størrelse: Storfamilier vs. single
Vaner: hvor mange gange om ugen vasker du dit vasketøj?
Størrelse på dit vasketøj: F.eks. behøver sengetøj, betræk og gardiner en større maskine for bedre resultater.

Alle Electrolux' vaskemaskiner er udstyret med SensiCare-teknologi. Denne teknologi benytter sig af vægtsensorer for at tilpasse vand- og energikonsumption alt efter, hvor meget vasketøj der er i maskinen. Du sparer både penge og tid samtidig som dit tøj ikke bliver overvasket.

 

Energibesparende

Alle Electrolux' vaskemaskiner er designet til at reducere vand- og energiforbruget. Det handler om skånsom pleje som ikke går på kompromis med resultatet. Electrolux' energi-rating for vaskemaskiner går fra A til G, hvor A er mest energieffektiv.

Forskellige af Electrolux' teknologier er også med til at bidrage bedre energi-ratings. De er gælder f.eks. inventer motor, øko-indstillinger eller SensiCare-teknologi.

Stille og hurtig

Der er to meget vigtige ting at tænke på, når man skal vælge vaskemaskine:

Stille programmer

Vores vaskemaksiner har et lydniveau på kun 47 decibel. Derfor kan du vaske når det passer dig, for du bliver ikke generet af larm og støj fra maskinen.

Kvikprogrammer

Du kan vaske dit tøj på korte program på helt ned til 20 minutter for små maskiner (3kg). Til større mængder vasketøj kan du vælge UltraWash-programmet (på udvalgte maskiner). UltraWash-programmet vasker tøjet på 59 minutter. Det passer perfekt om aftenen, hvis du skal have noget opfrisket til næste dag. Det nye MixCare-program vasker rent på bare 49 minutter.

Smart vaskemaskine

Med My Electrolux Care-appen kan du forbinde din vaskemaskine og tørretumbler til telefonen og opnå en smarter vej til en ren og skånsom vask for dit tøj. Du åbner helt enkelt appen og vælger temperatur, stoftype og farve. Appen skræddersyer dernæst et program til dig. Med appen får du vasket dit tøj på bedst mulige vis.

Match dine produkter!

Mange af Electrolux' produkter er skabt til at matche med hinanden. Du kan f.eks. matche din vaskemaskine med en tørretumbler. Du kan stable maskinerne eller installere dem side-by-side for udnytte dit vaskerum bedst muligt.


To matchende maskiner

Vaskemaskine med damp

Damp er et godt valg, hvis du vil undgå krøllet tøj - og ikke mindst at skulle stryge tøjet. Vaskemaskiner med Electrolux SteamCare® Technology har en funktion som hedder PlusSteam, den reducerer folder med helt op til en 75%, blot ved at tilføje damp i slutningen af vaskecyklussen. Du kan også bruge et separat dampprogram til hurtigt og nemt at glatte og opfriske krøllet tøj.

Certifikat

Woolmarl-certifikatet er et stempel på godkendelse fra The Woolmark Company. Det tilkendegiver, at Electrolux' maskiner er skånsomme nok til at vaske uld.


Electrolux' 800-serie har Ariel and Lenor-certifikat. Det betyder, at de giver en optimal vask med den rette mængde vaske- og skyllemiddel. Hver tråd får den rette opmærksomhed. Det får dit tøj til at føles som nyt i længere tid.