Opvaskemaskiner
98 af 98
 • 4,5
  (3)

  Hvid RealLife™ opvaskemaskine med ComfortLift til underbygning i energiklasse A+++. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde. Derudover er nogle af dens kendetegn indvendig belysning samt en god kurveindretning, hvor du kan finde god plads til at placere både tallerkener og kogegrej. I kurvene finder du også praktiske og unikke detaljer, som eksempelvis skånsome holdere til dine langstilkede glas, der desuden holder dem stabilt på plads under opvasken. Med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (3)

  ComfortLift® opvaskemaskine med lavt lydniveau og meget fleksible opvaskekurve, der foruden at kunne tilpasses efter hver fyldning, også har praktiske gummi-støtter til dine langstilkede vinglas og andre sarte glas. Med ComfortLift®-funktionen løftes underkurven op til en praktisk og ergonomisk arbejdshøjde i overkurvens højde. Resttiden kan nemt og hurtigt aflæses på gulvet, hvor resttiden vises i antal minutter. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 3
  (1)

  Kvalitets opvaskemaskine til den kræsene og energibeviste forbruger. Den har en høj kapacitet, fleksibel indretning med mange gode finesser samt GlassCare System, som sikrer nul revner, brud eller vandmærker på dine glas. Lydniveauet er ydermere særdeles lavt, på kun 40dB(A), og sammen med de mange specialprogrammer samt RealLife™ opvaskemaskinens unikke vandfordeling, kan du fylde maskinen, præcist som det passer dig. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine. Den første opvaskemaskine i verden hvor underkurven i én let og elegant bevægelse, kommer op i en ergonomisk arbejdshøjde ved overkurven. Maskinen er udstyret med touch betjening, som gør det utrolig let for dig, at vælge programmer og funktioner. Denne maskine til fuldintegrering, er tillige ekstra lydsvag på kun 39dB(A), og har en fremragende og fleksibel indretning med mange smarte finesser, for en mere skånsom og effektiv opvask, til både sarte glas, og snavsede gryder. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 0
  (0)

  Opvaskemaskine til fuldintegrering med innovative SprayZone funktion, der sætter fuld tryk på opvasken i det markerede område i underkurven. Unikt ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, indvendig belysning samt et lavt lydniveau. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening. Indretningen er fleksibel og rummelig med op til 13 standardkuverter, og har TimeBeam® resttidsindikator på gulvet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry samt indvendig belysning. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening, med ECO-meter, som giver mulighed for at følge med i hvor miljøvenligt et program du foretager. Indretningen er fleksibel med eksempelvis hæve-/sænkbar overkurv og er rummelig med op til 13 standardkuverter. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 3
  (4)

  Kompakt opvaskemaskine til integrering. Er pladsen trang og behovet lille, kan denne kompakte opvaskemaskine som kan integreres, være den perfekte løsning. Den kan rumme op til 6 standardkuverter og har et hurtigprogram, samt indbygget sikkerhed mod vandudslip.

 • 4,5
  (17)

  God standard opvaskemaskine i rustfrit stål med klassisk kurveindretning og de mest gængse opvaskeprogrammer. Med AirDry lufttørringsteknologi for altid at opnå et godt tørreresultat. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (3)

  Bordopvasker med fokus på en særdeles nem betjening og flere praktiske programmer at vælge imellem. Designet er enkelt og tidsløst, og vil matche enhver klassisk køkkenstil uden problemer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (8)

  Smal RealLife™ fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 9 standardkuverter, AutoSluk funktion og smart, intelligent autoprogram. Praktisk lysstråle på gulvet, viser hvornår opvaskemaskinen er i gang, og hvornår den er færdig. Med denne opvaskemaskine opnås suveræne tørreresultater takket være AirDry lufttørringsteknologien.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med traditionel indretning, op til 13 standardkuverter og energibesparende funktioner. Med AirDry lufttørringsteknologien opnås suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (8)

  Smal opvaskemaskine på 45 cm. En energirigtig model i energiklasse A++ og autosluk-funktion, så du undgår unødigt standbyforbrug. Med autoprogrammet og vandsensoren kan du hurtigt sætte opvaskemaskinen i gang og få den rette opvask, hvor maskinen selv vælger program og temperatur, som passer til tilsmudsningsgraden af din fyldning. Opvaskemaskinen har tilmed AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 1
  (1)

  Afkalker til vaskemaskine og opvaskemaskine. Forlæng dine produkters levetid, og få dem til at fungere som nye. Denne opløsning er af høj kvalitet og fjerner og forebygger dannelse af kalk og ubehagelige lugte. Rør og tromle renses, hvilket reducerer energiforbruget.

 • 0
  (0)

  Plejesæt til opvaskemaskine. Indeholder affedter, afkalker, salt og deodorant.

 • 0
  (0)

  Filtersaltet forebygger dannelse af kalcium og kalk, som får dit bordservice til at blive mat og kedeligt. Det får opvaskemaskinen til at yde optimalt og sikre pletfrie resultater. Filtersalt til opvaskemaskine er den eneste type salt, der bør anvendes – enhver anden type salt kan øge vandets hårdhed og skabe tilstopning.

 • 0
  (0)

  Affedter til opvaskemaskine. 200 gr. Pulver.

 • 5
  (4)

  Luftfrisker til opvaskemaskiner. Fjerner effektivt ubehagelige lugte og er især nyttig, når der står snavset service i opvaskemaskinen før opvasken. Efterlader en frisk citronduft indvendigt i opvaskemaskinen. Hver luftfrisker holder ca. 50 opvaske.

 • 5
  (1)

  Glaskurv til vinglas til opvaskemaskine. Kurven er præmieret som iF design award vinder 2016 og giver optimal støtte og beskyttelse af dine vinglas. Selv sarte vinglas kan du trygt vaske op i din opvaskemaskine, uden at de vælter undervejs. Anvend Electrolux glasprogram for at opnå det bedste og mest skånsomme opvaskeresultat til glas. Stativet kan klappes sammen når det ikke anvendes, og kan nemt ligge i en skuffe og optager derfor ingen plads.

 • 0
  (0)

  Universal bestikkurv til opvaskemaskine.

 • 4,5
  (3)

  Smal 45 cm opvaskemaskine med effektive tørreresultater, takket være det unikke AirDry lufttørringsteknologi. Maskinen kan rumme op til 9 standardkuverter, og har alle de gængse opvaskeprogrammer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (34)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med traditionel indretning og energibesparende funktioner. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater. Inklusiv afstandsstykke til montering i ekstra høje underskabe. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (17)

  Standard opvaskemaskine med klassisk kurveindretning og de mest gængse opvaskeprogrammer. Med AirDry lufttørringsteknologien for altid at opnå et godt tørreresultat. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Smal RealLife™ fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 9 standardkuverter, AutoSluk funktion og smart, intelligent autoprogram. Praktisk lysstråle på gulvet, viser hvornår opvaskemaskinen er i gang, og hvornår den er færdig. Med denne opvaskemaskine opnås suveræne tørreresultater takket være AirDry lufttørringsteknologien.

 • 4
  (10)

  Bordopvaskemaskine med display der viser resttiden. God kapacitet og plads op til 6 standardkuverter. Denne energivenlige opvaskemaskine i energiklasse A+, har mange programmer at vælge mellem, så du nemt kan finde det rette program, hvad enten det skal være ekstra hurtigt, eller blot særdeles økonomisk.

 • 0
  (0)

  Undgå oversvømmelser med denne tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.

 • 4,5
  (10)

  Smal 45 cm RealLife opvaskemaskine med tilsvarende funktioner og fleksibilitet som de større modeller. Opvaskemaskinen har et lydniveau i mellemklassen, og den har energi og tidsbesparende funktioner som autosluk og automatikprogram, der også gør maskinen nem og bekvem i en travl hverdag. Maskinen sparer dig strøm, vand og tid og har gode tørreresultater takket være AirDry teknologien. En kvalitets opvaskemaskine til brug der hvor pladsen i køkkenet er trang.

 • 5
  (8)

  Smal integreret opvaskemaskine med AutoSluk funktion og smart, intelligent autoprogram. Praktisk lysstråle på gulvet, viser hvornår opvaskemaskinen er i gang, og hvornår den er færdig. Med denne opvaskemaskine opnås suveræne tørreresultater takket være AirDry lufttørringsteknologien.

 • 4
  (34)

  RealLife™ opvaskemaskine med ComfortLift til fuldintegrering. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde. Derudover er nogle af dens kendetegn, en god kurveindretning, hvor du kan finde god plads til at placere både tallerkener og kogegrej. I kurvene finder du også praktiske og unikke detaljer, som eksempelvis skånsome holdere til dine langstilkede glas, der desuden holder dem stabilt på plads under opvasken. Med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (55)

  Klassisk opvaskemaskine i hvid til underbygning, med plads op til 13 kuverter og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask samt autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask. Energiklasse A+++ og med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Undgå oversvømmelser med dette sikkerhedssystems tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 1,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm

 • 5
  (2)

  Smal 45 cm opvaskemaskine med tilsvarende funktioner som de bredere modeller. Opvaskemaskinen har energi og tidsbesparende funktioner som autosluk og automatikprogram, der også gør maskinen nem og bekvem i en travl hverdag. Maskinen sparer dig strøm, vand og tid og har rigtig gode tørreresultater takket være AirDry teknologien. En kvalitets opvaskemaskine til brug, hvor pladsen i køkkenet er trang.

 • 5
  (3)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med traditionel indretning til 13 standardkuverter og energiklasse A++. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater. Inklusiv afstandsstykke til montering i ekstra høje underskabe. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (55)

  Klassisk opvaskemaskine i rustfrit stål til underbygning, med plads op til 13 kuverter og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask samt autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask. Energiklasse A+++ og med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Tilløbsslange til koldt vand. Er testet og afprøvet med Electrolux vaskemaskiner. Lige tilslutningsstykke med buede, koblinger og IMQ-certifikat. Maks. tryk på 60 bar og 25 °C. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.

 • 4,5
  (8)

  Smal opvaskemaskine på 45 cm. En energirigtig model i energiklasse A++ med autosluk-funktion, så du undgår unødigt standbyforbrug. Med autoprogrammet og vandsensoren kan du hurtigt sætte opvaskemaskinen i gang og få den rette opvask, hvor maskinen selv vælger program og temperatur, som passer til tilsmudsningsgraden af din fyldning. Opvaskemaskinen har tilmed AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 0
  (0)

  RealLife™ opvaskemaskine med ComfortLift til fuldintegrering i energiklasse A+++. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde. Derudover er nogle af dens kendetegn indvendig belysning samt en god kurveindretning, hvor du kan finde god plads til at placere både tallerkener og kogegrej. I kurvene finder du også praktiske og unikke detaljer, som eksempelvis skånsome holdere til dine langstilkede glas, der desuden holder dem stabilt på plads under opvasken. Med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 5
  (4)

  Lydsvag opvaskemaskine i rustfrit stål med stor kapacitet, op til 15 standardkuverter. Smart og praktisk udtagelig bestikbakke ligger i toppen af maskinen. RealLife opvaskesystem med dobbelt roterende Satellite spulearm, matcher enhver fyldning, og vasker glas såvel som ekstra snavsede gryder helt rent sammen med AirDry lufttørringsfunktionen, der sikrer et flot tørreresultat, hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (10)

  Smal 45 cm RealLife opvaskemaskine med tilsvarende funktioner og fleksibilitet som de større modeller. Opvaskemaskinen har et lydniveau i mellemklassen, og den har energi og tidsbesparende funktioner som autosluk og automatikprogram, der også gør maskinen nem og bekvem i en travl hverdag. Maskinen sparer dig strøm, vand og tid og har gode tørreresultater takket være AirDry teknologien. En kvalitets opvaskemaskine til brug der hvor pladsen i køkkenet er trang.

 • 4,5
  (2)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor 15 kuverters kapacitet, rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom og fleksibel opvask. Smarte energibesparende funktioner giver en hurtigere opvask og uden at du behøver tænke over hvordan du fylder maskinen. Maskinen har desuden AirDry teknologi for fantastiske tørreresultater, hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (4)

  Lydsvag opvaskemaskine i hvid med stor kapacitet, op til 15 standardkuverter. Smart og praktisk udtagelig bestikbakke ligger i toppen af maskinen. RealLife opvaskesystem med dobbelt roterende Satellite spulearm, der matcher enhver fyldning, og vasker glas såvel som ekstra snavsede gryder helt rent sammen med AirDry lufttørringsfunktionen, der sikrer et flot tørreresultat, hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar RealLife opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter helt uden at gå på kompromis med opvaskeresultatet grundet unik vandfordeling med Satellite spulearmen. Maskinen er udstyret med SprayZone, der giver mulighed for intensiv pleje i nederste kurvs bagerste højre hjørne, selv på et normalt opvaskeprogram. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (3)

  RealLife™ opvaskemaskine i rustfrit stål med ComfortLift til underbygning i energiklasse A+++. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde. Derudover er nogle af dens kendetegn indvendig belysning samt en god kurveindretning, hvor du kan finde god plads til at placere både tallerkener og kogegrej. I kurvene finder du også praktiske og unikke detaljer, som eksempelvis skånsome holdere til dine langstilkede glas, der desuden holder dem stabilt på plads under opvasken. Med AirDry lufttørring for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (44)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med lysindikator på gulvet og fleksibel indretning med 13 standard kuverter. Energibesparende opvaskemaskine med AutoSluk og AutoFlex program, der tilpasser sig til din fyldning. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 0
  (0)

  RealLife™ opvaskemaskine i hvid med ComfortLift til underbyg. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde, på samme niveau som overkurven - for nemmere fyldning og tømning. Der er plads op til 13 standard kuverter og i kurvene findes praktiske og unikke detaljer, som eksempelvis skånsome holdere til dine langstilkede glas, der holder dem stabilt på plads under opvasken. Maskinen har desuden AirDry lufttørring for suversæne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (47)

  Enkel opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. Fuldintegrerbar model med god pladsfordeling. Opvaskemaskinen har god energimærkning og AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Stor 15 kuverters kapacitet, rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom og fleksibel opvask. Opvaskemaskinen har desuden flere praktiske funktioner for en hurtig og energibesparende opvask, og du opnår gode tørreresultater takket være AirDry lufttørringsteknologien.

 • 2,5
  (2)

  Klassisk opvaskemaskine i hvid med plads op til 13 standard kuverter og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, suveræne tørreresultater med AirDry lufttøring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask. Energiklasse A+++ og lavt lydniveau på 42 dB(A). Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet. Plads op til 13 standard kuverter med den traditionelle bestikkurv. Rummelig og fleksibel kurveindretning med glasholder, der har plads op til 4 langstilkede glas i underkurven. Satellite spulearmen i bunden sørger for at alle hjørner rengøres og ekstra spulearm i toppen for suveræn rengøring. Opvaskemaskinen har tilmed AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 2,5
  (2)

  Klassisk opvaskemaskine i rustfrit stål med plads op til 13 standard kuverter og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, suveræne tørreresultater med AirDry lufttøring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask. Energiklasse A+++ og lavt lydniveau på 42 dB(A). Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (21)

  RealLife™ opvaskemaskine til fuldintegrering. Lavt lydniveau og fleksibel indretning er nogle af kendetegnene for denne energibesparende opvaskemaskine. Den har også nogle praktiske, unikke detaljer, som skånsomt holder dine glas stabilt på plads.

 • 4
  (3)

  RealLife opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. De mange programmer og fleksibel kurveindretning med flere smarte detaljer, gør det nemt at få plads til alle typer gryder og service. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 5
  (1)

  Fuldintegrerbar RealLife opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. Kompromiløs kvalitet og gennemtænkte detaljer såsom GlassCare programmet, der sammen med SoftGrip-funktionen i overkurven sikkert fastholder og rengør dine sarte glas. Opvaskemaskinen har et minimalt energiforbrug, en energiklasse på A++, samt en højdejusterbar overkurv der giver mere plads i toppen. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi, der sikrer suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (55)

  Klassisk opvaskemaskine med god plads og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, bedre tørring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask.

 • 4
  (1)

  Fuldintegrerbar RealLife opvaskemaskine med plads op til hele 15 kuverter helt uden at gå på kompromis med opvaskeresultatet grundet unik vandfordeling med Satellite spulearmen. Maskinen er udstyret med SprayZone, der giver mulighed for intensiv pleje i nederste kurvs bagerste højre hjørne, selv på et normalt opvaskeprogram. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (55)

  RealLife opvaskemaskine i hvid med plads op til 13 kuverter. Mange brugbare programmer, fleksibel kurveindretning og fleksibilitet i opvasken med SprayZone, hvor du får intensiv rengøring i det markerede felt i underkurven. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Energirigtig opvaskemaskine i energiklasse A+++ samt den unikke AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (1)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor 15 kuverters kapacitet med bestikbakke i toppen. Rummelig og fleksibel kurveindretning med glasholder, der har plads op til 4 langstilkede glas i underkurven. Satellite spulearmen i bunden sørger for at alle hjørner rengøres og ekstra spulearm i toppen for suveræn rengøring. Opvaskemaskinen har tilmed AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  RealLife opvaskemaskine i rustfri stål med plads op til 15 kuverter. Mange brugbare programmer, fleksibel kurveindretning og fleksibilitet i opvasken med SprayZone, hvor du får intensiv rengøring i det markerede felt i underkurven. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Energirigtig opvaskemaskine i energiklasse A+++ samt den unikke AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (15)

  Fuldintegreret RealLife opvaskemaskine med stor kapacitet og meget lavt lydniveau på kun 39dB(A), og passer derfor perfekt til det åbne køkken-alrum. Den har en fremragende og fleksibel kurveindretning med mange smarte finesser, for en mere skånsom og effektiv opvask, til både sarte glas, og snavsede gryder. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3
  (1)

  Kvalitets opvaskemaskine til den kræsene og energibeviste forbruger. Den har en høj kapacitet, fleksibel indretning med mange gode finesser samt GlassCare System, som sikrer nul revner, brud eller vandmærker på dine glas. Lydniveauet er ydermere særdeles lavt, på kun 40dB(A), og sammen med de mange specialprogrammer samt RealLife™ opvaskemaskinens unikke vandfordeling, kan du fylde maskinen, præcist som det passer dig. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (28)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Stor 15 kuverters kapacitet, rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom og fleksibel opvask. De smarte energibesparende funktioner, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke over hvordan du fylder maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (34)

  RealLife™ opvaskemaskine med ComfortLift til fuldintegrering. ComfortLift løfter underkurven op i en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde. Derudover er nogle af dens kendetegn, en god kurveindretning, hvor du kan finde god plads til at placere både tallerkener og kogegrej. I kurvene, finde du også nogle praktiske og unikke detaljer, som skånsomt holder dine glas stabilt på plads under opvasken. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (3)

  ComfortLift® opvaskemaskine med lavt lydniveau og meget fleksible opvaskekurve, der foruden at kunne tilpasses efter hver fyldning, også har praktiske gummi-støtter til dine langstilkede vinglas og andre sarte glas. Med ComfortLift®-funktionen løftes underkurven op til en praktisk og ergonomisk arbejdshøjde i overkurvens højde. Resttiden kan nemt og hurtigt aflæses på gulvet, hvor resttiden vises i antal minutter. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4
  (12)

  Semi-integreret opvaskemaskine med synligt betjeningspanel. RealLife opvaskemaskine med særdeles rummelig og fleksibel indretning. Praktisk, udtagelig bestikbakke i toppen øger fleksibiliteten og gør fyldning såvel som tømning legende let. Ekstra stor kapacitet med plads op til hele 15 standardkuverter og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater hver gang.

 • 0
  (0)

  RealLife opvaskemaskine i hvid med plads op til 15 kuverter. Mange brugbare programmer, fleksibel kurveindretning og fleksibilitet i opvasken med SprayZone, hvor du får intensiv rengøring i det markerede felt i underkurven. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Energirigtig opvaskemaskine i energiklasse A+++ samt den unikke AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (1)

  Fuldintegrerbar RealLife opvaskemaskine med plads op til hele 15 kuverter helt uden at gå på kompromis med opvaskeresultatet grundet unik vandfordeling med Satellite spulearmen. Maskinen er udstyret med SprayZone, der giver mulighed for intensiv pleje i nederste kurvs bagerste højre hjørne, selv på et normalt opvaskeprogram. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (3)

  RealLife opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. De mange programmer og fleksibel kurveindretning med flere smarte detaljer, gør det nemt at få plads til alle typer gryder og service. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 4,5
  (7)

  ComfortLift opvaskemaskine. Den første opvaskemaskine i verden hvor underkurven i én let og elegant bevægelse, kommer op i en ergonomisk arbejdshøjde ved overkurven. Den har en praktisk bestikbakke monteret i toppen, monteret med premium udtræk, hvor skinnerne glider ubesværet og i en blød bevægelse, som skåner dit service endnu mere. Denne maskine til fuldintegrering, er tillige ekstra lydsvag på kun 39dB(A), og har en fremragende og fleksibel indretning med mange smarte finesser, for en mere skånsom og effektiv opvask, til både sarte glas, og snavsede gryder. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4,5
  (55)

  RealLife opvaskemaskine i rustfri stål med plads op til 13 kuverter. Mange brugbare programmer, fleksibel kurveindretning og fleksibilitet i opvasken med SprayZone, hvor du får intensiv rengøring i det markerede felt i underkurven. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Energirigtig opvaskemaskine i energiklasse A+++ samt den unikke AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (34)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med traditionel indretning og energibesparende funktioner.

 • 0
  (0)

  Opvaskemaskinen som sikrer dit service er helt pletfrit efter endt opvask, da den har 3 gange bedre spuling i forhold til standarden. Den har høj indbygget sikkerhed hos lækage af vand. Derudover har den AirDry lufttøringsteknologi, som sikrer eminente tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (3)

  Traditionel opvaskemaskine i rustfri stål til underbygning med klassisk kurveindretning. Rummelig opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 13 kuverter og AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med op til 15 standard kuverter. Den har bestikbakke samt høj indbygget sikkerhed mod lækage af vand. Den er udstyret med SprayZone funktion, som rengører tre gange bedre end standarden. Derudover har den AirDry teknologi for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (3)

  Traditionel opvaskemaskine i hvid til underbygning med klassisk kurveindretning. Rummelig opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 13 kuverter og AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Electrolux opvaskemaskine med bestikkurv og XXL inderkar. Den har SprayZone funktion, som vasker alt service grundigt med det kraftige vandtryk, som er tre gange bedre end standarden. Derudover er den udstyret med vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminante tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (13)

  Klassisk opvaskemaskine med fleksibel kurveindretning. Opvaskemaskinen har desuden flere energi- og tidsbesparende funktioner, og giver gode tørreresultater med AirDry lufttørrings teknologien.

 • 0
  (0)

  Electrolux opvaskemaskine med indvendig belysning, bestikbakke og med en stor kapacitet op til 15 standard kuverter. Opvaskemaskinen er udstyret med SoftGrips og SoftSpikes, som beskytter dine delikate glas. Derudover har den AirDry lufttørring, som giver et tre gange bedre tørringsresultat. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (17)

  Traditionel opvaskemaskine i hvid med klassisk kurveindretning. Rummelig med plads op til 13 kuverter, og med den særdeles effektive AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 4,5
  (11)

  Standard opvaskemaskine med klassisk og god kurveindretning og op til 13 standardkuverter.. Flere gode opvaskeprogrammer der både er tids- og energibesparende. Med AirDry lufttørringsteknologien, får et altid et godt tørreresultat.

 • 5
  (2)

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med innovativ QuickSelect touchbetjening samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (13)

  Klassisk opvaskemaskine med fleksibel kurveindretning. Opvaskemaskinen har desuden flere energi- og tidsbesparende funktioner, og giver gode tørreresultater med AirDry lufttørrings teknologien.

 • 0
  (0)

  Electrolux opvaskemaskine med god kapacitet op til 13 standardkuverter og Satellite Sprayarm, der når ud i alle hjørner. Opvaskemaskinen har bestikkurv og er desuden udstyret med SoftGrips og SoftSpikes, som beskytter og holder dine langstilkede glas fast. Derudover har maskinen elegant og innovativ betjening med QuickSelect for nem indstilling af din opvaskemaskine samt AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (55)

  Klassisk opvaskemaskine med god plads og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, bedre tørring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der med sin ekstra dybde er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med Satellite Sprayarm, som sørger for en grundig opvask i alle hjørner samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Elegant og innovativ touch betjening af maskinen med QuickSelect. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (11)

  Standard opvaskemaskine med klassisk og god kurveindretning og op til 13 standardkuverter. Flere gode opvaskeprogrammer der både er tids- og energibesparende. Med AirDry lufttørringsteknologien, får et altid et godt tørreresultat.

 • 5
  (1)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, stor 15 kuverters kapacitet samt rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom opvask. De smarte energibesparende funktioner, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke over hvordan du fylder maskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (17)

  Traditionel opvaskemaskine i rustfrit stål med klassisk kurveindretning. Rummelig opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter, og med den særdeles effektive AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, op til 13 kuverters kapacitet samt fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, for en skånsom opvask. De smarte energibesparende funktioner, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke på, hvordan du fylder maskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Traditionel opvaskemaskine i hvid til underbygning med klassisk kurveindretning. Rummelig opvaskemaskine i energiklasse A+ med plads op til 13 kuverter og AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med den unikke QuickSelecti slider touch betjening, der har Eco-meter, for at vise dig, hvor miljørigtigt du vasker op. Stor 15 kuverters kapacitet med bestikbakke i toppen. Rummelig og fleksibel kurveindretning med glasholder, der har plads op til 4 langstilkede glas i underkurven. Satellite spulearmen i bunden sørger for, at alle hjørner rengøres og har tilmed en ekstra spulearm i toppen for suveræn rengøring. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 2,5
  (2)

  Lydsvag opvaskemaskine i hvid i energiklasse A+++ med plads op til 13 standardkuverter. Opvaskemaskinens nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes, der holder dine glas på plads og samtidig beskytter dem mod skader. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 2,5
  (2)

  Lydsvag opvaskemaskine i rustfri stål i energiklasse A+++ med plads op til 13 standardkuverter. Opvaskemaskinens nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes, der holder dine glas på plads og samtidig beskytter dem mod skader. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret RealLife opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor kapacitet med plads op til 15 kuverter, bestikbakke i toppen og et særdeles lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater, overkurv der kører nemt på de eksklusive ComfortRails samt den fantastiske SprayZone tilvalgsfunktion, der giver intensiv pleje i det markerede område i underkurven. Betjenes nemt med den innovative og intuitive QuickSelect slider touch betjening, der med Eco-meter viser dig, hvor grønt et valg du har foretaget. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (55)

  RealLife underbygningsopvaskemaskine i rustfri stål med plads op til 13 kuverter. De mange programmer og fleksibel kurveindretning med flere smarte detaljer, gør det nemt at få plads til alle typer gryder og service. Fyld i, og lad Satellite Sprayarm og autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Opvaskemaskinen har desuden indvendig belysning samt AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (55)

  RealLife underbygningsopvaskemaskine i hvid med plads op til 13 kuverter. De mange programmer og fleksibel kurveindretning med flere smarte detaljer, gør det nemt at få plads til alle typer gryder og service. Fyld i, og lad Satellite Sprayarm og autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Opvaskemaskinen har desuden indvendig belysning samt AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Klassisk opvaskemaskine i stål med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med Satellite Sprayarm, som sørger for en grundig opvask i alle hjørner samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Klassisk opvaskemaskine i hvid med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med Satellite Sprayarm, som sørger for en grundig opvask i alle hjørner samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Klassisk opvaskemaskine i stål med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er udstyret teknologien AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Derudover har maskinen praktiske og brugbare funktioner som bl.a. AutoSluk, udskudt start, TimeSaver samt højdejustérbar overkurv, selv i fyldt tilstand. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Klassisk opvaskemaskine i hvid med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er udstyret teknologien AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Derudover har maskinen praktiske og brugbare funktioner som bl.a. AutoSluk, udskudt start, TimeSaver samt højdejustérbar overkurv, selv i fyldt tilstand. Føres hos udvalgte forhandlere.