Købsguide

Find den bedste opvaskemaskine til dit service

Stor eller lille opvaskemaskine?

Mål op der hvor opvaskemaskinen skal stå, så du er sikker på, den får plads.

60 cm - Perfekt til en opvaskemaskine i normal størrelse. Denne størrelse er den med mest plads indeni.

45 cm - God nok plads til en Slimline-opvaskemaskine. Her får du plads til en opvaskemaskine i smallere udformning.

Opvaskemaskinen skal enten placeres under bordpladen eller på bordpladen - så du enkelt kan fylde på og tage ud.

 

Modeller

Helintegrerede opvaskemaskiner bag en skabslåge som matcher dit køkken. Med Beam on Floor-funktionen har du altid styr på programmets status.

Halvintegrerede opvaskemaskiner fader også fint ind i indretningen, men på disse modeller er displayet synligt.

Fritstående opvaskemaskiner er det oplagte valg, hvis du ikke har behov for at dine hårde hvidevarer skal passes ind bag ens låger, da denne type opvaskemaskine bygges ind i bordpladen.

Kapacitet

En opvaskemaskines kapacitet udregnes ofte ud fra antallet af standardkuverter. En sådan modsvarer det porcelæn, man anvender til en treretters menu med tilhørende kaffe.

12–15 standardkuverter – En maskine som passer til store familier og husholdninger med mange gæster.

9 standardkuvert –  Fås i en smallere model og passer til et par eller til en husholdning med begrænset plads i køkkenet.

6 standardkuvert – En kompakt opvaskemaskine som passer godt, hvis du ofte spiser ude eller ikke har så meget plads.

 

 

 

Programmer

Til skrøbeligt glas - Du kan stole på, at en moderne opvaskemaskine fint kan håndtere dine yndlingsglas. Se efter om der findes monterede holdere så som SoftGrips og SoftSpikes til at stabilisere dine glas.

Til gryder og kasseroller - Hvis du har problemer med genstridige rester, bør du vælge en model med et intensivt 70°C-program, for at få en skinnende ren og hygienisk opvask på mindre end 90 minutter.

Til blandet opvask - På nogle modeller kan du variere styrken/temperaturen mellem de øverste og de nederste hylder, så de mere skrøbelige glas kan blive vasket i den øverste del, mens beskidte gryder og kasseroller kan vasket op i den nederste del.

 

Bekvemmelighed

Disse funktioner hjælper dig hurtigt og let med at få opvasken klaret.

ComfortLift® - Fyld på og tøm opvaskemaskinen uden besvær. ComfortLift®-funktionen er den første af sin slags, som gør det muligt at hejse kurven op til en bekvemmelig arbejdshøjde, når du fylder på og tømmer opvaskeren for glas, tallerkner og bestik.

Indstillingsbar startfunktion - En maskine hvor du kan indstille opvaskemaskinens starttid, gør det muligt at tilpasse opvasken efter dagens andre gøremål.

30 minutters hurtig opvask - Kør et program på bare 30 minutter, så du aldrig skal bekymre dig om du har rene tallerkner, når du har gæster. 

Energi

Certificering af energieffektivitet strækker sig fra A-G, hvor A er mest effektiv. Led efter en opvaskemaskine som har mærket A for at holde el- og vandregningerne lave.

Den smarte AutoFlex-funktion optimerer vand- og energiforbruget ved at tilpasse forbrug og temeratur efter opvaskemængden.

Vælg din opvaskemaskine her

Hos Electrolux finder du den ideelle opvaskemaskine - vi har alt lige fra bekvemmelige modeller i almindelige størrelser til nyteknologiske varianter med diverse features.

Vælg dit produkt

Flexserien

Fleksibilitet og evnen til at kunne tilpasse sig er hovedingredienserne, når vi skaber hårde hvidevarer. Opvaskemaskinerne i vores Flex-sortiment er netop fleksible og kan justeres til dit hverdagstempo og den plads, du har hjemme.

Brug bare løs af dit køkkengrej

Slip din kreativitet løs i køkkenet og brug dit køkkengrej. MaxiFlex-skuffens layout kan justeres så alt lige fra bestik til større redskab får plads. 

700 Maxiflex-opvaskemaskine

700 Maxiflex-opvaskemaskine

 • MaxiFlex-skuffe til større og mindre ting
 • Pletfri opvask med SatelliteClean®
 • Helt tør opvask med AirDry
 • Lydløse statusopdateringer med Beam on Floor
 • Satelitarm i opvaskemaskine
  SatelliteClean®

  Takket være sprayarmen i vores SatelliteClean®-opvaskemaskine bliver din opvask helt pletfri. Vores teknik har op til tre gange bedre spraydækning sammenlignet med standardmaskiner så til og med stablet service bliver ordenligt rengjort. Ingen pletter, intet snavs - bare skinende ren opvask.

 • cSammenligning af ren opvask
  AirDry

  Du behøver ikke længere tørre af med et viskestykke. Åbn lågen for at tørre opvasken. Vores AirDry-teknik afslutter hvert program med frisk luft, hvilket er tre gange så effektivt i forhold til et tillukket system. Lågen åbnes automatisk i tørrefasen og luften sørger for, at tallerknen og bestikket er helt tørre.

 • Gulv
  Beam on Floor

  Beam on Floor-systemet giver oplyst information og holder dit køkken støjfrit. I stedet for en høj lyd, som måske ikke høres på grund af baggrundsstøj gør opvaskemaskinen i stedet opmærksom på status ved at lyse på et punkt på gulvet. Rød når den er i gang, og grøn når den er færdig.

Opvaskemaskinen som taler dit sprog

QuickSelect-opvaskemaskiner giver skræddersyede opvaskeresultater med et enkelt touch. Brug kontrollen til at vælge programtid. Lad maskinen fikse resten. Det har aldrig været mere enkelt at få en ren opvask.

QuickSelect-funktionen

QuickSelect-funktionen

 • Uovertruffen opvask af glas
 • Rent fra hjørne til hjørne
 • Enkel bestikhåndtering med aftagningsbare håndtag
 • Slut med viskestykke-tørring - åbn istedet døren for at tørre

Opvaskemaskinen 700 MaxiFlex SlimLine

Bekvemligheden med at køre alt bestik i opvaskemaskinen på en gang, får du nu også i en opvaskemaskine med en bredde på 45 cm. Lad os præsentere MaxiFlex SlimLine. MaxiFlex SlimLine-skuffen er designet til bestik og køkkenredskab i forskellige former og størrelser. Uanset om de er store og fylder meget, så sørger den tilpasningsbare og dybe skuffe for, at de får plads.

Se opvaskemaskinen

Pro-serien

Hvorvidt din opvask bliver ren, når opvaskningsprogrammet er klart bør ikke være din hovedpine. Med opvaskemakinerne i Pro-serien kan du være sikker på, at opvasken bliver skinnende ren opvask efter opvask. Din opvaskemaskine skyller og tørrer opvasken, så du kan koncentere dig om alt det sjove i køkkent i stedet.

Undgå at skylle af - og få alligevel rene resultater

Glem alt om at skulle skylle af inden opvasken sættes i gang - SprayZone-opvaskemaskinen behandler intensivt alle beskidte tallerkner og giver skinnende resultater hver gang. Ved hælp af det kraftige vandtryk bliver alle mad- og fedtrester opløste. Så slap bara af og nyd de pletfrie resultater.

800 SprayZone-opvaskemaskinen

800 SprayZone-opvaskemaskinen

 • Kræver ikke at opvasken skal skylles af
 • Tre gange renere opvask end gennemsnittet
 • SatelliteClean®

  Takket være vores SatelliteClean®-opvaskemaskines sprayarm bliver din opvask helt pletfri. Vores teknik har op til tre gange bedre spraydækning sammenlignet med standardmaskiner så til og med den tætstablede service bliver vasket ordenligt op. Intet snavs og pletter - bare skinnende ren opvask.

 • QuickSelect-funktionen
  QuickSelect

  Skræddersyede opvaskeresultater med ét QuickSelect-tryk. Brug funktionen til at vælge programtid. Lad maskinen fikse resten. Det har aldrig været så let at vaske op.

 • Close-up matbild
  AirDry

  Vores AirDry-teknik afslutter hvert program med frisk luft, hvilket er tre gange så effektivt som at tørre bag en tillukket låge. Lågen åbnes automatisk i tørreprocessen, og luften sørger for at servicen tørrer helt.

 • Lys-funktioen vises
  Beam on Floor

  Beam on Floor-systemet giver oplyst information, så du slipper for en masse lyd i køkkenet. I stedet for et højt lydsignal som måske ikke høres på grund af baggrundsstøj, angiver opvaksemaskinen tydeligt status ved at oplyse et punkt på gulvet. Rødt når den er i gang, og grøn når den er klar.

Rene glas som aldrig før

Med GlassCare-systemet bliver dine glas helt rene og skinnende. De unikke SoftGrips- og SoftSpikesholderne sørger for, at dine glas står stabilt i opvaskemaskinen. Glasholderne fungerer også til selv dine høje glas.

700 GlassCare-opvaskemaskinen

700 GlassCare-opvaskemaskinen

 • Glasholdere stabiliserer glas i maskinen
 • MaxiFlex-skuffe til større og mindre ting
 • Gå ikke glip af noget med den indbyggede lampe
 • TimeBeam® holder dig opdateret
 • Rene glas i maskinen
  Glasholder

  Med SoftGrips kan du nemt rengøre de selv de mest tynde og skrøbelige glas. De holdes på plads og beskyttes mod vibrationer under hele opvaskningsprogrammet. 

 • Rene tallerkner i din opvasker
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkengrejer i alle former og størrelser. Uanset størrelsen sørger de justérbare inddelere og den dybe skuffe for, at der bliver god plads til det hele.

 • Indre lampe
  Indvendig belysning

  Den automatiske indvendige belysning gør, at du ikke misser noget igen. Den tændes inde i opvaskemaskinen og giver et tydeligt overblik over, hvad der er i maskinen. Det har aldrig været mere enkelt at tømme og fylde på opvaskemaskinen.

 • digital clock on dishwasher
  TimeBeam

  Vores TimeBeam®-funktion holder dig opdateret på statusen for opvaskemaskinens program. Den viser den vigtigste information på gulvet foran maskinen, så du tydeligt kan se, hvor lang tid der er tilbage. Du kan med andre ord slippe for at gætte dig frem.

Stol trygt på rengøringen i alle hjørner

Takket være vores SatelliteClean-opvaskemaskines sprayarm bliver din opvask helt pletfri. Vores teknologi har op til tre gange bedre sparydækning sammenlignet med en standard opvaskemaskine, det betyder at selv den tætstablede service bliver helt ren. Ingen snavs eller pletter - bare en helt ren opvask.

600 SatelliteClean®-opvaskemaskinen

600 SatelliteClean®-opvaskemaskinen

 • Opvaskemaskinen som taler dit sprog
 • Glem alt om at skulle tørre med viskestykker. Åbn i stedet lågen for at tørre opvasken
 • Lydløs information i form af Beam on Floor
 • Kvinde som vælger program på opvaskemaskinen
  QuickSelect

  Få skræddersyede opvaskeresultater med bare ét touch med QuickSelect. Rør bare ved slideren for at flytte den til det rette program. Resten fikser maskinen. Det har aldrig været mere enkelt at få en ren og pletfri opvask.

 • Sammenligning af ren opvask
  AirDry

  Vores AirDry-teknologi færdiggør hvert program med lidt frisk luft, hvilket er tre gange bedre  end bag en tillukket låget. Lågen åbnes automatisk under tørreprocessen, og luften sørger for at servicen efterlades helt tør.

 • display on dishwasher
  Beam on Floor

  Beam on Floor-funktionen informerer via lys i stedet for lys, så du undgår støj i køkkenet. Den viser status ved at lyse på gulvet - rødt når den er i gang og grønt når den er færdig.

Glem alt om at tørre med viskestykker - åbn i stedet lågen for at tørre

Vores AirDry-teknologi afslutter hvert program med frisk luft, hvilket er tre gange så effektivt som at tørre bag en tillukket låge. Døren åbnes automatisk under tørreprocessen og efterlader din service helt ren og tør.

300 AirDry-opvaskemaskine

300 AirDry-opvaskemaskine

 • Hurtig og effektiv
 • AutoSense, det smarte valg
 • Lydløs information ved hjælp af Beam on Floor
 • Enkel installation, PerfectFit
 • 30 minutters vaskeprogram
  30 minutters program

  Din nye tidsbesparende ven. Når du har en mindre maskinefuld, passer vores kvikvask-program perfekt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med resultatet. Til det perfekte vaskeresultat, på den hurtige måde. 

 • Kvinde vælger program på maskinen
  AutoSense

  Nyd et helt tilpasset opvaskeprogram hver gang med AutoSense-programmet. Smarte funktioner justerer automatisk tid, temperatur og vandmængde alt efter hvilken rengøring som opvasken behøver. Effektiv opvask med de bedste resultater.

 • Lyskegle fra opvaskemaskinen
  Beam on Floor

  Beam on Floor-funktionen giver information via lys i stedet for via lyd, så du undgår støj i køkkenet. Den fortæller status ved hjælp af en lysreflektion på gulvet - rød  når den er i gang, og grøn når den er færdig.

 • PerfectFit-funktionen
  PerfectFit

  Med PerfectFit-hængsler er det endnu mere enkelt at installere din nye opvaskemaskine. Hængslerne passer alle maskinstørrelser og eliminerer behovet for at skære soklen af. Du kan være sikker på, at din maskine passer perfekt i dit køkken.

Sense-serien

Der findes sjovere ting at gøre end at fylde på og tømme opvaskemaskinen. Vores ambition er at hjælpe dig med at gøre hverdagens aktiviteter - såsom opvask - sjovere og mere enkel, så du istedet kan koncentrere dig om at være kreativ i køkkenet.

Nå nye højder - med påfyldning uden besvær

Verdens første 900 ComfortLift®-opvaskemaskine gør det nemt at tømme og fylde på opvaskemaskinen. Vores unikke teknik løfter kurven op til en behagelig arbejdshøjde med et let tryk på håndtaget. Det er så enkelt, at du ikke vil kunne forstå, hvordan du har kunnet klare dig uden funktionen tidligere.

900 ComfortLift®-opvaskemskinen

900 ComfortLift®-opvaskemskinen

 • Unik teknik løfter kurven til en behagelig arbejdsholdning
 • Forenklet håndtering med en bestikskuffe som kan tages ud
 • Gå ikke glip af noget takket være den indbyggede lampe
 • Maven på en opvaskemaskine
  ComfortRails

  Opvaskemaskinens kurve glider ubesværet takket være ComfortRails. Skinnerne sørger for, at kurven hverken gynger eller svajer, så glas og tallerkner kan stå sikkert. Bedre for opvasken - og mere støjfrit. 

 • Quick select-funktionen
  QuickSelect

  Skræddersyede opvaskeresulater med ét QuickSelect-tryk. Brug kontrolpanelet til at vælge programtid. Lad maskinen tage sig af resten. Det har aldrig været mere enkelt at få en ren opvask.

 • Satellit-funktionen
  SatelliteClean®

  Takket være vores SatelliteClean®-opvaskemaskines sprayarm bliver opvasken pletfri. Vores teknik har op til tre gange bedre spraydækning i forhold til standardmaskiner, så til og med stablet service bliver ordenligt opvasket. Intet snavs og ingen pletter - bare en ren opvask.

 • Close-up på mad
  AirDry

  Vores AirDry afslutter hvert program med frisk luft, hvilket er tre gange mere effektivt end bag en lukket låge. Lågen åbnes automatisk under tørreprocessen og luften sørger for, at servicen bliver helt tør.

Nå nye niveauer - verdens første opvaskemaskine i arbejdshøjde

Verdens første 800 ComfortLift®-opvaskemaskine gør det let at både tømme og fylde på opvaskemaskinen. Vores unikke teknik løfter kurven op, så du får en bedre arbejdshøjde - det gøres med et let tryk på håndtaget. Det er så bekvemt, at man kan undre sig over, hvordan man har kunnet klare sig uden det tidligere.  

800 ComfortLift®-opvaskemaskinen

800 ComfortLift®-opvaskemaskinen

 • Unik teknik løfter kurven til praktisk arbejdshøjde
 • Forenklet håndtering med bestikskuffe som kan tages ud
 • Gå ikke glip af noget med hjælp af den indbyggede lampe