Mere information om vores opvaskemaskiner

Sæt en ny standard for dit køkken med vores udvalg af opvaskemaskiner. Nu kan du forvente skinnende rene resultater hver gang. Maskinen er nem at fylde og tømme – og så bliver dit service helt tørt. Vi har den model der passer i dit køkken.

Åbn opvaskemaskine viser ComfortLift-funktionen

Den løftbare kurv hæver standarden

Vores unikke 900 ComfortLift®-opvaskemaskine er nem at tømme og fylde. Med et enkelt tryk på en knap løftes den nederste kurv op til en god arbejdshøjde. Det er så praktisk, at du slet ikke kan forstå hvordan du har klaret dig uden.

900 ComfortLift®

900 ComfortLift®

 • Unik teknologi løfter kurven til et bekvemt niveau.
 • ComfortRails hjælper med en skånsom pleje og håndtering af opvasken ved, at forsigtigt skyde kurvene ind.

900 ComfortLift®-funktioner

 • ComfortlLift-funktion in action
  ikon comfortlift
  ComfortLift®

  Med vores unikke ComfortLift®-funktion skal du ikke længere bøje dig for at tømme eller fylde opvaskemaskinen på. Med et let tryk på håndtaget glider den nederste del let op til en bekvem arbejdshøjde. Det er verdens første løfte- og sænkbare løsning. Udformet for din skyld.

 • Indersiden af en opvaskemaskine
  ikon comfortrails
  ComfortRails

  Takket være ComfortRails er det nemt at skubbe skubbe kurvene ind i maskinen, når du har fyldt dem. Skinnerne sørger for stabilitet. Perfekt for din service og desuden også behageligt og lydsvagt.

 • Diskmaskin med AirDry-teknologi
  AirDry-ikon
  AirDry

  AirDry-teknikken benytter sig af naturlig luft for at færdiggøre tørringen. Det giver dig op til tre gange så god ydeevne sammenlignet med tørring bag en lukket låge. I slutningen af programmet åbnes lågen med 10 cm og luften cirkulerer og giver markant bedre tørreresultater.

 • Bestikskuffe i opvaskemaskine
  ikon maxiflex
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkenredskab i alle former og størrelser. De tilpasningsbare afdelinger og skuffernes dybde giver god plads til selv de lidt større ting.

 • Belysning i opvaskemaskine
  ikon Invändig belysning
  Indvendig belysning

  Opvaskemaskinen har en smart indvendig belysning som automatisk tændes, når lågen åbnes, På den måde kan du nemmere se, hvad der er i din opvaskemaskine, og hvor du fylde på med mere service.

 • Funktion inde i en opvaskemaskine
  SatelliteClean®

  Dine tallerkener bliver skinnende rene med SatelliteClean® - du får op til tre gange bedre resultater end standarden. Takket være den dobbeltroterende sparyarm som kontinuerligt ændrer vinkel, bliver selve de mere skjulte ting i opvaskeren rene.

800 SprayZone® SL-opvaskemaskine

Glem alt om at skulle sætte opvasken i blød

Opvaskemaskinen 800 SprayZone gør rent i dybden - tre gange bedre end normalt. Og det er ikke nødvendigt at stille servicen i blød. Det kraftfulde vandtryk fjerner madrester og fedt, så din opvask virkelig bliver ren.

800 SprayZone

800 SprayZone

 • Dybderengøring af din opvask med SprayZone-teknik.
 • Heldækkende med SatelliteClean®.

800 SprayZone®-funktioner

 • Opvaskemaskine med SprayZone-funktion
  SprayZone®

  Takket være SprayZone®-funktionen bliver gryder og stegepander ordentligt rene. Du får tre gange bedre resultater end standarden så al din opvask bliver skinnede ren.

 • Opvaskemaskine med MaxiFlex
  ikon maxiflex
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkenredskab i forskellige former og størrelser. De tilpasningsbare afdelinger og skuffens dybde sørger for at der bliver plads til det hele.

 • Diskmaskin med AirDry-teknologi
  AirDry-ikon
  AirDry

  AirDry-teknikken benytter sig af naturlig luft for at færdiggøre tørringen. Det giver dig op til tre gange så god ydeevne sammenlignet med tørring bag en lukket låge. I slutningen af programmet åbnes lågen med 10 cm og luften cirkulerer og giver markant bedre tørreresultater.

 • Opvaskemaskine med QuickSelect-funktion
  ikon quickselect
  QuickSelect*

  QuickSelect gør det let at vælge et specialprogram. Angiv programtid og foretag de justeringer du vil med bare et knaptryk. Det har aldrig været lettere. Maskinen fikser resten for dig, så du kan slappe af.

 • Opvaskemaskine med ComfortRails
  ikon comfortrails
  ComfortRails

  Takket være ComfortRails er det nemt at skubbe over- og underdelen ind. Skinnerne sørger for, at alt i kurvene står stabilt hvilket også larmer mindre, da der ikke er noget som står og rykker rundt.

 • Opvaskemaskine med TimeBeam®-funktion
  ikon timebean
  TimeBeam

  TimeBeam® holder dig hele tiden opdateret på status. Lyssignalet projekterer al information på gulvet.

* Fås kun på integrerede opvaskemaskiner

700 GlassCare® diskmaskin

Sikker håndtering af dine glas

Det er vigtigt at være forsigtig med dine glas - især under opvask. Den øverste del af opvaskemakinen i vores 700 Pro-serie har SoftGrips, som glassene kan stå sikkert i mens de vaskes op. SoftSpikes forhindrer at glassene går i stykker.

700 GlassCare®

700 GlassCare®

 • SoftSpikes & SoftGrips.
 • Alt bestik kan vaskes op på en gang med MaxiFlex.
 • QuickSelect - en ny og intuitiv måde at sætte opvaskemaskinen i gang på.

700 GlassCare®-funktioner

 • Opvaskemaskine med GlassHolder
  GlassCare®

  Glasholderen er placeret i opvaskemaskinens nedre del og udgør en sikker plads for dine høje finere glas. Der er plads til op til fire glas, og den kan justeres til forskellig bredde.

 • Opvaskemaskine med SoftSpikes & SoftGrips
  SoftSpikes & SoftGrips

  Med SoftGrips og SoftSpikes er det ikke længere nødvendigt at vaske glas op i hånden. Det bløde materiale holder glasset sikkert på plads, så det ikke skades eller går i stykker.

 • Opvaskemaskine med MaxiFlex-skuffe
  ikon maxiflex
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkenredskab i forskellige former og størrelser. De tilpasningsbare afdelinger og skuffernes dybde giver god plads til alt slag køkkengrej.

 • Opvaskemaskine med SatelliteClean®-funktion
  SatelliteClean®

  Dine tallerkener bliver skinnende rene med SatelliteClean® - op til tre gange bedre resultater end standarden. Takket være den dobbeltroterende sprayarm som kontinuerligt ændrer vinkel bliver alt i hele opvaskemaskinen funklende rent.

 • Opvaskemaskine med QuickLift-korg
  ikon quicklift
  QuickLift

  Det er let og enkelt at tømme og fylde opvaskemaskinen med hjælp af QuickLift-kurven. Selvom maskinen er lastet med større køkkengrej, kan du justere højden med QuickLift-systemet, så hurtigt få fast på det det du vil.

 • Opvaskemaskine med TimeBeam®-funktion
  ikon timeabeam
  TimeBeam

  Vores TImeBeam®-funktion holder dig opdateret på det program du har kørende. Den projekterer den vigtigste information på gulvet foran opvaskeren, så du tydeligt kan se, hvor lang tid der er tilbage. Du slipper alt gætværk.

600 SatelliteClean® diskmaskin

Skinnende rent i alle hjørner

Sprayarmen på opvaskemaskinen 600 SatelliteClean® gør at alt bliver skinnende rent. Vores teknik har op til tre gange bedre sparydækning sammenlignet med standardmaskiner. Til og med den tæt stablede service bliver nøje vasket. Intet snavs og ingen pletter - bare funklende ren opvask.

600 SatelliteClean®

600 SatelliteClean®

 • Heldækkende med SatelliteClean®.
 • QuickSelect - En helt ny og intuitiv måde at sætte opvasken over på.
 • Vores smarte AirDry-teknik bruger naturlig luft til at tørre opvasken til perfektion på.

600 SatelliteClean®-funktioner

 • Opvaskemaskine med SatelliteClean-funktion
  SatelliteClean®

  Hvert glas, hver tallerken og service bliver skyllet med hjælp af opvaskemaskinens to roterende spolearme. Sprinkleren sørger for, at vandet når rundt i hele maskinen så alt blir skinnende rent - i både øverste og nederste del.

 • Opvaskemaskine med SoftGrips och SoftSpikes
  SoftSpikes & SoftGrips

  Med SoftGrips og SoftSpikes er det ikke nødvendigt at vaske de mere sarte glas op i hånden.

 • QuickSelect på en opvaskemaskine
  QuickSelect*

  Med QuickSelect* kan du nemt vælge et specialtilpasset opvaskeprogram. Angiv programtiden og læg evt. flere valgbare muligheder til med et enkelt touch - det har aldrig været nemmere. Herefter kan du koble af og overlade resten til opvaskemaskinen.

 • Rødt lys på gulv viser status på opvasken
  Beam on Floor

  Beam on Floor er en funktion som giver dig status på din opvask ved at projicere lys på et punkt på gulvet i stedet for via lyd. Punktet lyser rødt, mens opvasken er i gang og grønt, når den er færdig.

 • Finder er ved at vælge program
  ExtraHygiene

  For maksimal effekt kan du teste funktionen ExtraHygiene. Den inkluderer en effektiv og desinficerende skyllefase som opvarmer temperaturen i opvaskemaskinen til 69 °C. På den måde bliver du af med genstridige madrester og bakterier.

   

   
 • Bestikskuffe i opvaskemaskine
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkenredskab i alle former og størrelser. De tilpasningsbare afdelinger og skuffernes dybde giver god plads til selv de lidt større ting.

* Fås kun på integrerede opvaskemaskiner

Plads og placering

Plads og placering

Mål op, så du ved at din opvaskemaskine får plads.

60 cm / 12-15 kuverter - til en standardopvaskemaskine, som også har størst kapacitet.

45 cm / 9-10 kuverter - her får du plads til en Slimline-opvaskemaskine, en effektiv men smal model.

Kompakt / 6 kuverter - opvaskemaskinen kan placeres på bordet.

PerfectFit-installation - vores glidehængsler gør det nemt at installere din nye opvaskemaskine. Glidehængslerne passer til alle niche-maskinhøjder uden at du skal skære i soklen.

 

 

Forskellige typer opvaskemaskiner

Forskellige typer opvaskemaskiner

Helintegrerede opvaskemaskiner installeres bag en front som matcher indretningen i dit køkken.

Halvintegrerede opvaskemaskiner har et panel som passer til dit køkken, men kontroldisplayet er synligt.

Fritstående opvaskemaskiner i hvidt og rustfrit stål som matcher netop dit køkken.

Kompakte opvaskemaskiner passer perfekt til køkkener hvor det kniber med pladsen.

Kapacitet

Kapacitet

En opvaskemaskines kapacitet måles normalt på hvor mange kuverter der er plads til. En standardkuvert består af det, du skal bruge til en treretters middag samt kaffe efter maden.

12-15 kuverter - En 55-60 cm bred opvaskemaskine som egner sig til store familier og husstande.

9-10 kuverter - En 45 cm bred opvaskemaskine med plads til lidt færre ting og som dermed passer hvis man er to i husstanden eller til hjem med begrænset plads i køkkenet.

6 kuverter - En kompakt opvaskemaskine passer perfekt til helt små køkkener eller hvis du ofte spiser ude.

Spar på energiregningen

Certificering af energieffektivitet rankes fra A til F, hvor A er mest effektiv. Vælg en opvaskemaskine med høj certificering, så kan du spare energi på el og vand.

Tip! Smart AutoSense-funktion optimerer vand- og energiforbrug ved at justere forbrug og temperatur alt efter hvor meget opvask du har.

Vores QuickSelect med Økometer anbefaler hvad der er mest energi- og vandbesparende, så du kan køre opvaskemaskinen så bæredygtigt som muligt.

Fleksibilitet

GlassCare® SoftSpikes & SoftGrips – bløde gummiarme som sørger for at glas og krus står sikkert.

Bestikskuffen MaxiFlex - til bestik og køkkenredskaber i forskellige former og størrelser.

QuickLift® – løft eller sænk højden på den øverste bestikkurv.

Skræddersy kurvene i opvaskemaskinen, så der bliver plads til al opvask. Med fleksible tallerkenpinde og kophylder, der kan foldes ned eller tages ud, får du plads til store gryder og skåle.

Andre fordele på udvalgte modeller

SprayZone - Opvasken rengøres intensivt med tre gange bedre rengøringskraft end standard.

Bestikskuffen MaxiFlex - Skuffen er designet så der er plads til bestik og køkkenredskaber i forskellige former og størrelser.

ComfortLift - Med et enkelt greb kan du løfte den nederste kurv i opvaskemaskinen op til en behagelig arbejdshøjde.

ComfortRails - Skinner som gør det nemmere at skubbe kurvene ind i opvaskemaskinen.

TimeBeam - Viser med et lyssignal på gulvet hvor lang tid der er tilbage af opvaskeprogrammet.

Indvendig belysning - Belysningen tændes automatisk når opvaskemaskinens dør åbnes.

 

Læs mere om vores opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner som giver et skinnende resultat hver gang. Hver dag. Energieffektive, kraftfulde og med smarte funktioner - opvaskemaskinerne fra Electrolux gør opvasken renere og hverdagen nemmere.