Integreret opvaskemaskine

Diskrete, kraftfulde og energibesparende - vores integrerede opvaskemaskiner gør livet lidt lettere og køkkenet lidt lækre.

Integreret opvaskemaskine 60 cm ComfortLift

Integreret opvaskemaskine 60 cm ComfortLift

 • list-circle Verdens første problemfri isætning hæver standarden
 • list-circle ComfortLift - den første løftbare kurv
 • list-circle ComfortRails, skånsom til alt service
 • list-circle Altid perfekt opvask med QuickSelect

Filtrér efter sortiment

Integreret opvaskemaskine 60 cm
31 af 31
 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KECA7300L
  Electrolux 900 ComfortLift Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret ComfortLift opvaskemaskine i energiklasse A+++ med AirDry lufttørring. Verdens første opvaskemaskine, hvor underkurven i én let elegant bevægelse, kører op i en ergonomisk arbejdshøjde ved overkurven, for nem fyldning og tømning. Maskinen har QuickSelect touch betjening, for nemt valg af programmer og funktioner. Denne maskine til er tilmed ekstra lydsvag med et lydniveau på kun 39dB(A), og har en fremragende og fleksibel indretning med mange smarte finesser, for en mere skånsom og effektiv opvask, til både sarte glas og snavsede gryder. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG69320L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, stor 15 kuverters kapacitet samt rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom opvask. De smarte energibesparende funktioner, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke over hvordan du fylder maskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEM48330L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med den særdeles brugervenlige QuickSelect touchbetjening samt den effektive AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - ESL5205LO
  Electrolux Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Enkel opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. Fuldintegrerbar model med god pladsfordeling. Opvaskemaskinen har god energimærkning og AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - ESI8550ROX
  Electrolux 600 Opvaskemaskine med synligt betjeningspanel til integrering med AirDry lufttørring

  Semi-integreret opvaskemaskine med synligt betjeningspanel. RealLife opvaskemaskine med særdeles rummelig og fleksibel indretning. Praktisk, udtagelig bestikbakke i toppen øger fleksibiliteten og gør fyldning såvel som tømning legende let. Ekstra stor kapacitet med plads op til hele 15 standardkuverter og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater hver gang.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EES69310L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Opvaskemaskinen som sikrer dit service er helt pletfrit efter endt opvask, da den har 3 gange bedre spuling i forhold til standarden. Den har høj indbygget sikkerhed hos lækage af vand. Derudover har den AirDry lufttøringsteknologi, som sikrer eminente tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEZ69300L
  Electrolux 800 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret opvaskemaskine med op til 15 standard kuverter. Den har bestikbakke samt høj indbygget sikkerhed mod lækage af vand. Den er udstyret med SprayZone funktion, som rengører tre gange bedre end standarden. Derudover har den AirDry teknologi for suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEZ67300L
  Electrolux 800 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Electrolux opvaskemaskine med bestikkurv og XXL inderkar. Den har SprayZone funktion, som vasker alt service grundigt med det kraftige vandtryk, som er tre gange bedre end standarden. Derudover er den udstyret med vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminante tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KEGB9300L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Electrolux opvaskemaskine med indvendig belysning, bestikbakke og med en stor kapacitet op til 15 standard kuverter. Opvaskemaskinen er udstyret med SoftGrips og SoftSpikes, som beskytter dine delikate glas. Derudover har den AirDry lufttørring, som giver et tre gange bedre tørringsresultat. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEM48320L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med innovativ QuickSelect touchbetjening samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KESB7200L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Electrolux opvaskemaskine med god kapacitet op til 13 standardkuverter og Satellite Sprayarm, der når ud i alle hjørner. Opvaskemaskinen har bestikkurv og er desuden udstyret med SoftGrips og SoftSpikes, som beskytter og holder dine langstilkede glas fast. Derudover har maskinen elegant og innovativ betjening med QuickSelect for nem indstilling af din opvaskemaskine samt AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG48200L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der med sin ekstra dybde er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med Satellite Sprayarm, som sørger for en grundig opvask i alle hjørner samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning. Elegant og innovativ touch betjening af maskinen med QuickSelect. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG67320L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, op til 13 kuverters kapacitet samt fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, for en skånsom opvask. De smarte energibesparende funktioner, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke på, hvordan du fylder maskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG69300L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med den unikke QuickSelecti slider touch betjening, der har Eco-meter, for at vise dig, hvor miljørigtigt du vasker op. Stor 15 kuverters kapacitet med bestikbakke i toppen. Rummelig og fleksibel kurveindretning med glasholder, der har plads op til 4 langstilkede glas i underkurven. Satellite spulearmen i bunden sørger for, at alle hjørner rengøres og har tilmed en ekstra spulearm i toppen for suveræn rengøring. Opvaskemaskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KEZA7300L
  Electrolux 800 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Opvaskemaskine til fuldintegrering med innovative SprayZone funktion, der sætter fuld tryk på opvasken i det markerede område i underkurven. Unikt ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, indvendig belysning samt et lavt lydniveau. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening. Indretningen er fleksibel og rummelig med op til 13 standardkuverter, og har TimeBeam® resttidsindikator på gulvet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEC67300L
  Electrolux 800 ComfortLift Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  ComfortLift opvaskemaskine, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry samt indvendig belysning. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening, med ECO-meter, som giver mulighed for at følge med i hvor miljøvenligt et program du foretager. Indretningen er fleksibel med eksempelvis hæve-/sænkbar overkurv og er rummelig med op til 13 standardkuverter. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KEZA9310L
  Electrolux 900 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret RealLife opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor kapacitet med plads op til 15 kuverter, bestikbakke i toppen og et særdeles lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater, overkurv der kører nemt på de eksklusive ComfortRails samt den fantastiske SprayZone tilvalgsfunktion, der giver intensiv pleje i det markerede område i underkurven. Betjenes nemt med den innovative og intuitive QuickSelect slider touch betjening, der med Eco-meter viser dig, hvor grønt et valg du har foretaget. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEQ67300L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, der er særdeles intuitiv og brugervenlig, og viser hvor "grønt" et programvalg du har foretaget på ECO-meteret. Maskinen har bestikkurv, op til 13 kuverters kapacitet samt rummelig og fleksibel kurveindretning med mange fine finesser og praktiske detaljer, til en skånsom opvask. De smarte energibesparende funktioner samt Satellite SprayArm, giver ikke bare en renere men også en hurtigere opvask, uden at du behøver tænke over hvordan du fylder maskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EES47320L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter og den innovative samt særligt brugervenlige QuickSelect touchbetjening. Maskinen er desuden udstyret med den effektive SatelliteClean spluearm, der når ud i alle hjørner for en bedre opvask, samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEQ47215L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 13 standardkuverter og bestikkurv. Med den unikke og særligt brugervenlige QuickSelect slider touch betjening, viser EcoMeteret hvor "grønt" et programvalg du har foretaget. Maskinen har tilmed AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EES47310L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 13 standardkuverter og den innovative samt særligt brugervenlige QuickSelect slider touch betjening med EcoMeter. Maskinen er desuden udstyret med den effektive SatelliteClean spluearm, der når ud i alle hjørner for en bedre opvask, samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEQ47203L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 13 standardkuverter og bestikkurv. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, der er særdeles intuitiv og brugervenlig, og viser hvor "grønt" et programvalg du har foretaget på EcoMeteret. Maskinen har desuden AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - KEQC7200L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 13 standardkuverter og bestikkurv. Med den unikke QuickSelect slider touch betjening, der er særdeles intuitiv og brugervenlig, og viser hvor "grønt" et programvalg du har foretaget på EcoMeteret. Maskinen har desuden AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEC87305L
  Electrolux 800 ComfortLift Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Verdens første ComfortLift opvaskemaskine, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling med Satellite spulearmen, indvendig belysning, naturlig lufttørring med AirDry for fantastiske tørreresultater hver gang samt et lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet med energiklasse A+++ og betjenes med den unikke og intuitive QuickSelect slider touch betjening. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG69330L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegrerbar RealLife™ opvaskemaskine i bedste kvalitet med indvendig belysning. Med den unikke og innovative QuickSelect slider touch betjening, stor 15 kuverters kapacitet samt et særdeles lavt lydniveau på blot 39 dB(A). Tilmed får du særlig holder til beskyttelse af dine langstilkede glas, som du trygt og sikkert rengør i opvaskemaskinen. Med AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEA17100L
  Electrolux 300 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret opvaskemaskine med traditionel indretning til 13 standardkuverter og energiklasse A+. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater hver gang. Inklusiv afstandsstykke til montering i ekstra høje underskabe. Føres hos udvalgte forhandlere

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEZ69310L
  Electrolux 800 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret RealLife opvaskemaskine i energiklasse A+++ og med op til 15 standard kuverter samt bestikbakke. Modellen er udstyret med den innovative QuickSelect slider touch betjening, for nem indstilling af maskinen. Den har tilmed tilvalgsfunktionen SprayZone, som giver mulighed for at få rengjort meget beskidt service på et almindeligt program, ved at placere det i det markerede område i den nederste kurv. AirDry lufttørringsteknologien sørger for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EES67100L
  Electrolux 600 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  RealLife opvaskemaskine til indbygning med plads op til 13 kuverter og særdeles lavt lydniveau på bare 39 dB(A). De mange programmer og fleksible kurveindretning med flere smarte detaljer gør det nemt at få plads til alle typer service. Fyld i, og lad autoprogrammet klare opvasken for dig og få vasket op med et minimalt energiforbrug. Med det innovative QuickSelect slider touch er det ingen sag at indstille maskinen. Denne model har desuden Satellite spulearm, som når rundt i alle hjørner, samt AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEC67305L
  Electrolux 800 ComfortLift Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  ComfortLift opvaskemaskine i energiklasse A+++, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt RealLife opvaskesystem med Satellite spulearm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry samt indvendig belysning. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening, med ECO-meter, som giver mulighed for at følge med i hvor miljøvenligt et program du foretager. Indretningen er fleksibel med hæve-/sænkbar overkurv og er rummelig med op til 13 standardkuverter. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEM48331L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Bedre dækning med Satellite spulearmen, der når rundt i alle hjørner, for en grundigere opvask. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med den særdeles brugervenlige QuickSelect slider touchbetjening samt den effektive AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Integreret opvaskemaskine 60 cm - EEG47300L
  Electrolux 700 Opvaskemaskine til fuldintegrering med AirDry lufttørring

  Fuldintegreret A+++ opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter. Betjenes med den innovative og særdeles brugervenlige QuickSelect slider touch betjening. Hertil kan nævnes en praktisk og skånsom glasholder i underkurven til dine langstilkede glas. Den effektive AirDry lufttørringsteknologi sørger for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.