Cool deals på airconditioner – op til 20% rabat
Home appliances in lifestyle environment.
Vores bedste energimærkning A+++

Electrolux tørretumblere i EcoLine serien er vores mest energieffektive produkter med en energiklasse på A+++. De sparer op til 68% mere energi end traditionelle tørretumblere.* Dit mest sarte tøj beskyttes mod krympning takket være den lave temperatur.**

Tør skånsomt og spar energi

Electrolux tørretumblere bruger op til 68% mindre energi sammenlignet med traditionelle tørretumblere* og hjælper dig med at passe på alt dit yndlingstøj – uld krymper ikke**, silke beholder formen,*** dunjakker bevarer luftighed og varme**** og overtøjets vandafvisende evne genoprettes*****

*68%: Beregnet ved at sammenligne det årlige energiforbrug for vores 8 kg varmepumpetørretumbler (A+++ energiklasse) med vores 8 kg kondenstørretumbler (energiklasse B). **Kan sammenlignes med liggetørring. ***Lige så godt som lufttørring. *****Gendanner den vandafvisende evne bedre end lufttørring. ****Baseret på ekstern test af varmebestandighed for tøj der er tørret med 3DScan-teknologi, udført i henhold til ISO 11092.

Spar energi med varmepumpeteknologi*

Electrolux varmepumpeteknologi tørrer tøjet lige så hurtigt ved den halve temperatur. Varmen er lige tilpas, hverken for meget eller for lidt, og det er med til at dit tøj holder længere.

Beregnet ved at sammenligne det årlige energiforbrug for vores 8 kg varmepumpetørrektumblere (energiklasse A+++) med vores 8 kg kondenstørretumblere (energiklasse B).

Krymper ikke. Mister ikke formen.*

DelicateCare-systemet tilpasser temperaturen og tromlebevægelse efter sarte materialer, hvilket betyder at uld ikke krymper, silke bevarer sin form og vandafvisende overtøj bevarer sin funktion.*

*Uld kan sammenlignes med liggetørring. Silke lige så god som lufttørring. Gendanner vandafvisning bedre end lufttørring i overtøj.Bevar luftighed og varme i dun med 3DSense*

3DSense Technology skanner stoffet og tilpasser automatisk indstillingerne så tørringen bliver jævn. Alt dit tøj, også dunjakker, beskyttes og bevarer varme op til 30% bedre end efter lufttørring.

*Baseret på ekstern test af varmebestandighed for tøj der er tørret med 3DScan-teknologi, udført i henhold til ISO 11092.

Vores sortiment

900 CycloneCare - 3DSense

Takket være vores unikke sensorer aflæses stoffet i dybden og sørger for en jævnt fordelt tørring.

800 DelicateCare System

Specialtilpassede programmer som bevarer materialets kvalitet og funktion.

700 GentleCare System

Tøjet kan tørres ved den halve temperatur.

Findes på udvalgte modeller

Make it Last

Den måde vi passer og plejer vores tøj på påvirker vores miljø. Og at reducere tøjspild er noget vi kan gøre her og nu. Med Electrolux' PerfectCare holder dit tøj længere - for en mere bæredygtig fremtid.

Smart tøjpleje

Med en vaskemaskine eller tørretumbler som kan styres via din smartphone, slipper du for at søge information om, hvordan dit tøj skal vaskes og tørres. My Electrolux Care-appen anbefaler det mest passende program til dit tøj og giver direkte besked til maskinen.

 
Se mere fra Electrolux
Vask og tør

Pas godt på dit tøj med skånsomme vaskemaskiner, tørretumblere og andre produkter til tøjpleje.

Købsguide: Vælg den rigtige tørretumbler

Hvilken tørretumbler skal du vælge? Vi hjælper dig!

Vaskemaskiner

Oplev utrolige vaskeresultater med vores vaskemaskiner.