Luftrenser

Und dig selv den luksus det er med ren luft i dit hjem. Den smarte luftrenser Pure A9 kan tilpasses med filter alt efter sæson og behov for at neutralisere pollen, støv eller lugt fra eksempelvis husdyr.

Hvorfor anskaffe sig en Pure A9 luftrenser?

Hvorfor anskaffe sig en Pure A9 luftrenser?

 • Pure A9 renser indendørsluften med op til 99,9% og beskytter mod partikler såsom pollen, bakterier, støv og dårlig lugt
 • Reagerer på forandringer i luftkvaliteten
 • Lydsvag med laveste lydniveau på 17dB(A)
 • Anbefalet af Asthma Allergy Nordic, astma og allergi-forbundet i Norge, Sverige og Danmark
 • Vinder af Red Dot Design Award 2020

Tre gode valg

4,3

4,3 (81 Anmeldelser)

FA31-201GY

 • CADR røg/lugt 180 m³
 • Op til 40 m²
 • AirSurround-system spreder luften effektivt og behageligt
 • Laveste/højeste lydniveau 26/49 dB(A)
4,5

4,5 (31 Anmeldelser)

WA71-304GY

 • CADR røg/lugt 290 m³
 • Op til 60 m²
 • 360-graders luftflowsystem
 • Laveste/højeste lydniveau 23,5/49,9 dB(A)
 • Få information og styr via appen
 • Indbygget ionisering
4,6

4,6 (323 Anmeldelser)

PA91-604GY

 • CADR røg/lugt 620 m³
 • Op til 129 m²
 • AirSurround-system spreder luften effektivt og behagligt
 • Laveste/højeste lydniveau 17/32 dB(A)
 • Få information og styr via appen
 • Indbygget ionisering

Et must for pollenallergiker

En luftrenser tager sig af luftbårne partikler og gør livet mere enkelt for dem som reagerer på pollen. Samtidig, forbedrer den luftkvaliteten i hjemmet. En lille luftrenser kan med fordel placeres i soveværelset, hvor den bidrager til bedre søvn for alle - ikke kun for allergikere.

Læs mere om fordelene med en luftrenser i købsguiden.

Til købsguiden

Nysgerrig efter tilbehør? Tjek købsguiden

Vi tilbyder et bredt udbud af tilbehør til vores forskellige luftrensere. Der er noget til alle behov - f.eks. hvis du har kæledyr, er allergisk over for pollen eller bare vil blive af med alt støv. Nogle produkter har dekorativt tilbehør, så luftrenseren kan matches med din personlige stil og indretning.

Læs vores købsguide hvis du vil vide mere!

Til købsguiden

Ofte stillede spørgsmål om luftrenseren

Hvilke luftrenser skal du vælge?

Eftersom luftrenserne har forskellige funktioner, størrelser og priser, undrer du dig måske over, hvilken som passer dig bedst? Her opremser vi de ting, det vil være godt for dig at vide inden køb.

Hvor meget plads er der, der hvor du vil rense luften?

Gælder det et soveværelse, en stue eller hele lejligheden/huset? Luftrenseren kapacitet måles i m2 - luftrensere med mindre kapacitet renser altså færre kvadratmeter. Gå til vores købsguide og få hjælp til at vælge den rigtige.

Hvor skal du bruge luftrenseren?

Det er en god idé at tænke på luftrenserens lydniveau, da for meget støj kan have en negativ effekt på dit velbefindende. Hvis du ved, at du skal bruge luftrenseren i alle døgnets 24 timer og dermed også om natten, anbefaler vi, at du vælger en meget lydsvag variant. Electrolux har modeller med et laveste lydniveau på helt ned til 26 dB (A) og 17 dB (A). I købsguiden får du hjælp til at vælge den rette luftrenser, og du får bla. information og de forskellige lydniveauer.

Hvorfor skal du rense luften - dårlig lugt, støv, kæledyr, pollen, bakterier eller virus?

Filter til luftrensere har forskellige egenskaber, og for at luftrensningen skal være optimal for dit hjem, er det vigtigt at vælge det rigtige. Electrolux har 2 til 5 forskellige filterløsninger til hver luftrenser. 2 forskellige til de mindste modeller, mens de andre modeller har 5 forskellige løsninger. På den måde kan du altid tilpasse luftrensningen efter omstændighederne. Læs mere i købsguiden og se hvilken filterløsningen som passer til det produkt, du er interesseret i.

Kan luftrensere hjælpe astmatikere?

Ja, det kan de. Flere af Electrolux' produkter bliver testet af et testinstitut i Sverige, og følger således den standard som sættes af Astma- og Allergiforbundet i Norden - luftrenserne anbefales af forbundet.

Hvad er CADR?

CADR (Clean Air Delivery Rate) definerer mængden af uforurenet luft per kubikmeter og time efter at have passeret en form for luftrensere. CADR-resultat påvirkes af forskellige faktorer fra partikelstørrelse og hvilken slags forurenig til selve teststandarden. Testene udføres er typisk på 28,5 m3 eller 30 m3. Partiklernen som måles er 0,1 (μm) og op til 11 (μm) alt efter partikeltypen (røg, damp og pollen er eksempler på luftbårne partikler som har forskellige størrelser).

I EU er testrum 28,5 m3. Test udfører enligt standarden ANSI/AHAM
AC-1-2015 og indeholder:
CADR for cigaretrøg: 0,1 μm - 1 μm
CADR for støv: 0,5 μm - 3,0 μm
CADR for pollen: 5 μm - 11 μm

Laveste lydniveau - kan luftrenseren bruges i soveværelset om natten?

Støj har en negativ påvirkning på menneskers sundhed. Lydniveauet for almindelig samtale ligger på ca. 60 dB, mens det bare er 30 dB, når man hvisker.

Lyden fra en luftrenser kommer fra to steder: dels hører du ventilatoren og dels lyden af luft som passerer luftrenseren. Det kan sammenlignes med at være udenfor i roligt vejr. Ofte giver en billigere luftrenser mere lyd fra sig. Det er primært fordi, de billige produkter plejer at være mindre, og derfor forårsager de også mere larm under luftrensningen. Den mindste luftrenser fra Electrolux har et lydniveau på 26 dB (A) og den største et lydniveau på 17 dB (A).