Kampagner og tilbud

Specialtilbud og kampagner

 

Få rabatter, gaver og meget mere med vores eksklusive kampagner og specialtilbud.

En åben køleskabsdør med frisk mad

Tid til afkøling - ved køb af udvalgte køleskabe, frysere og kombiskabe får du tilbehør til vakuumforsegling

Hold maden frisk længere når du køber et fritstående køleskab, en fryser eller et kombineret køle-/fryseskab. For at hjælpe dig med at undgå madspild tilbyder vi nu tilbehør til vakuumforsegling i en begrænset periode.

Et Vakuum Kit i model EVFK1 bestående af en vakuumpumpe med lufttæt beholder indgår ved køb af følgende produkter: LNT7ME34X2, LNT7MD34X2, LNT7ME32X2, LNT7ME32M1.

En transportabel vakuumforsegler i model E4VS1-4AG indgår ved køb af følgende produkter: LRC5ME38X4, LUT7ME28X4, LNT4TE33X2, LNT4TE33W2.

Tilbuddet gælder kun ved køb på electrolux.dk og så længe lager haves i perioden 23. juni til 31. august 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med rabat eller andre tilbud

En kvinde i en sofa ved siden af en AC

Cool down i sommer - køb en AC og få et vinduessæt med i købet

Sommeren er her, og det er tid til at...chille. Og derfor vil vi give dig mulighed for at tackle varmen. Køb en transportabel aircondition nu, så indgår der et ekstra vinduessæt (EWK04) hvor vindueforsegling til AC er inkluderet.

Vælg blandt vores udvalgtebprodukter: EXP34U338CW, EXP26U538CW, EXP35U538CW, EXP26U758CW.

Tilbuddet gælder kun ved køb på electrolux.dk og så længe lager haves i perioden 23. juni til 31. august 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med rabat eller andre tilbud.

Kaffemaskine, elkedel og brødrister i mørkegrå

Køb morgenmadsserien Explore 7 og spar op til 800 kr.

Med vores kaffemaskiner, elkedler og brødristere bliver din morgen en god start på dagen - hver dag. Opdag den matchende trio Explore 7 og sats på et stilrent køkkendesign.

Netop nu sparer du op til 800 kr, når du køber morgenmadsserien. Produkter som indgår i kampagnen: E7CM1-4MTM, E7K1-6BP och E7T1-6BP. Læg til alle tre i varekurven for at tage del af tilbuddet.

Gælder så lang tid lager haves i perioden 1. juni til 3. oktober 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Få 25% rabat i vores webshop

Tilbuddet gælder udvalgte Electrolux-produkter og giver 25% rabat på kogegrej eller vasketilbehør i vores webshop. Du ser, om dit produkt er inkluderet i tillbuddet, når du registrerer produktet. 

OBS: Vi sender en mail til dig med en rabatkode, hvis dit produkt indgår i tilbuddet. Rabatten kan kun bruges én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.

10 års garanti på invertermotor

10 års garanti på invertermotor 

Electrolux tilbyder 10 års garanti på invertermotoren i din nye maskine. Du får en bekræftelse på mail, når du har registreret produktet.

5 år luft-luft-varmepumpe

5 års servicegaranti på varmepumpe


Få op til 5 års servicegaranti på din Electrolux luft-luft varmepumpe

Electrolux UltraCaptic

5 års garanti

Registrér din nye UltraCaptic for ekstra lang garantitid

Når du køber en Electrolux UltraCaptic poseløs støvsuger, giver vi dig 5 års garanti når blot du produktregistrerer din nye støvsuger.