Kampagner og tilbud

Få mere ud af Electrolux

Tilbud og kampagner 

 

Her samler vi alle vores kampagner og tilbud, som du ikke må gå glip af! 

Saltblok

Køb en ovn med dampfunktion – og få en saltsten fra Himalaya!

Saltblokken, som oprindeligt kommer fra det rlyserøde bjergsalt højt oppe i Himalayabjergene, kan modstå både varme og kolde temperaturer. Brug den til maden eller på grillen, i ovnen eller som et smart serveringsfad. Uanset om du skal holde maden varm, tilberede eller anrette den ved bordet, vil saltblokken gøre dit måltid til en kulinarisk oplevelse. Det eneste, du skal gøre for at få saltblokken, er at registrere din ovn med ovnfunktion.

Kampagnen er gyldig fra 1. oktober til 31. december 2020.

Plancha Grill

Køb en induktionskogeplade – og få en Plancha-grill!

Nyd at grille året rundt med en Plancha Grill. Forvandl din kogeplade til en grill på et øjeblik! Med Plancha Grillen kan du tilberede rygende varme grillretter året rundt – lige fra saftige bøffer, fisk og skaldyr til udsøgte grøntsager. Det eneste, du skal gøre for at få din Plancha-grill, er at registrere din induktionskogeplade.

Kampagnen er gyldig fra 1. oktober till 31. december 2020.

Få 25% rabat i vores webshop

Tilbuddet gælder udvalgte Electrolux-produkter og giver 25% rabat på kogegrej eller vasketilbehør i vores webshop. Du ser, om dit produkt er inkluderet i tillbuddet, når du registrerer produktet. 

OBS: Vi sender en mail til dig med en rabatkode, hvis dit produkt indgår i tilbuddet. Rabatten kan kun bruges én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.

10 års garanti på invertermotor

10 års garanti på invertermotor 

Electrolux tilbyder 10 års garanti på invertermotoren i din nye maskine. Du får en bekræftelse på mail, når du har registreret produktet.

5 år luft-luft-varmepumpe

5 års servicegaranti på varmepumpe


Få op til 5 års servicegaranti på din Electrolux luft-luft varmepumpe

Electrolux UltraCaptic

5 års garanti

Registrér din nye UltraCaptic for ekstra lang garantitid

Når du køber en Electrolux UltraCaptic poseløs støvsuger, giver vi dig 5 års garanti når blot du produktregistrerer din nye støvsuger.