KØBSGUIDE

Vaske-tørremaskine

DelicateCare - skræddersyet pleje

Maskinen og DelicateCare-systemet tilpasser temperaturen alt efter hvad du vasker og plejer dermed dit tøj på en skånsom måde. Derfor kan du vaske og tørretumble dit overtøj samtidig med at tøjet bevarer sin vandafvisende funktion. Selv silke har 50% færre folder, når det tages ud af maskinen.

Du kan være sikker på, at dit tøj altid er klar til brug uden at skulle stryges, når det kommer lige fra maskinen – uanset om du vasker eller tørretumbler det.

Op til 50% færre folder i silke*

 *Sammenlignet med lufttørring.

Den rette pleje med den rette temperatur og tromlen

 

En dunjakkes funktionalitet kan aftage, når den vaskes og tørres i en standard vaske-tørremaskine. Med DelicateCare-systemet tilpasses temperatur og omdrejninger derimod, så din dunjakke får den optimale pleje og beholder sin fluffiness.

Opfrisket tøj med 96% mindre vand*

*Brug damp til at friske dit tøj op og spar mere end 40 liter vand pr. vask. Testet med 1 kg sarte tekstiler på FreshScent-programmet sammenlignet med programmer til skånsom vask.

FreshScent-programmet

UltraCare er løsningen på at få tøjet til at holde længere

UltraCare - en helt unik løsning i vores kombinerede vaske-tørremaskiner. Programmet forblander vaskepulver og skyllemiddel med vand inden, det kommer ind til vasketøjet. På den måde bliver hver fibet nået, beskyttet og rengjort ordenligt. Dit tøj både ser nyt ud og føles også nyt længere.

Dit look bliver vasket, tørret og plejet på én gang

Du skal kunne stole trygt på, at dit yndlingstøj får den rette pleje, så du kan føle dig tilpas og bære det look, du føler dig hjemme i. Den avancerede PerfectCare 800-serie med UltraCare-system hjælper dig med det! Den beskytter alt fra det mere hærdede overtøj til de sarte materialer, så de holder holder længere. Maksinen klarer både vask og tørretumbling. Det er en enkelt løsning, så du kan bruge dit yndlingstøj - vask efter vask. Det er iøvrigt også godt for miljøet, at du kan passe på det du køber, så du kan have det i lang tid. 

Stoffet holder sig blødt. Vask efter vask.

 

Vaskepulver og skyllemiddel forbalndes og aktiveres med vand inden, det sendes ind i tromlen. På den måde bliver hver millimeter af dit tøj ordenligt rengjort. Hvis vaskepulveret ikke er opløst, bliver vasketøjet heller ikke rigtigt rent. Faktisk, rengør UltraCare-systemet to gange så effektivt som en traditionel vaskemaskine gør.

Opfrisket tøj med 96% mindre vand*

*Brug damp til at friske dit tøj op og spar mere end 40 liter vand pr. vask. Testet med 1 kg sarte tekstiler på FreshScent-programmet sammenlignet med programmer til skånsom vask.

FreshScent-programmet

Dit look bliver vasket, tørret og plejet på én og samme gang

Dine yndlingsbukser. Den højtelskede hættetrøje. Dét tøj som du føler dig tilpas i og som giver dig det rigtige look uanset hvad, hvad dagen bringer. Stol trygt på vores innovative PerfectCare 700-serie som holder hverdagstøjet rent og lækkert. PerfectCare sørger for, at det er nemt at pleje tøjet ordenligt - uanset hvad du vælger at tage på eller foretage dig.

Dit tøj bliver vasket og tørretumblet på én og samme gang

Vores PerfectCare 700-serie vasker og tørrer dit tøj på bare ét program. DualCare-systemet undersøger dit vasketøjs materiale, vejer tøjet og justerer temperaturen og antal omdrejninger, så hvert stykke tøj får den bedst mulige pleje. Det hele gør, at dit tøj holder længere.

Med den rigtige indstilling og DualCare kommer man langt

Vores DualCare-system justerer automatisk programmerne efter vasketøjets materiale og vægt. Tøjet bliver behandlet på den helt nøjagtige temperatur og med de helt rigtige bevægelser. Vask og tørretumbling i en eneste omgang. Alt tøjet beholder både form og kvalitet.

Opfrisket tøj med 96% mindre vand*

*Brug damp til at friske dit tøj op og spar mere end 40 liter vand pr. vask. Testet med 1 kg sarte tekstiler på FreshScent-programmet sammenlignet med programmer til skånsom vask.

FreshScent-programmet

Se mere fra Electrolux

 • Integreret vaske-tørremaskine
  Vaske-tørremaskine

  Vores effektive vaske-tørremaskiner sparer tid, energi og plads.

 • En mand holder en jakke som han har vasket i vaskemaskinen
  Vaskemaskiner

  Oplev utrolige vaskeresultater med vores vaskemaskiner.

 • Jakker på bøjler
  Vask og tør

  Pas godt på dit tøj med skånsomme vaskemaskiner, tørretumblere og andre produkter til tøjpleje.

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores udbud af kombinerede vaske-tørremaskiner, for at finde en som passer bedst hjemme hos dig.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Reducér din elregning

Hver eneste vaske-tørremaskine fra Electrolux er designet til, at på bedst mulige niveau, reducere energi- og vandforbruget under vask og tørring af dit tøj. Energiklassen for for Electrolux' maskiner varier fra A til G, hvor A er mest energieffektiv.

Hvor skal maskinen stå?

Hvis du ikke har meget plads, kan det være en udemærket idé med en 2 i 1-maskine så du både kan vaske og tørretumble. 

Electrolux har to slags vaske-tørremaskiner: integrede og fritstående. De integrede kaldes også for indbyggede modeller, og kan tilpasses interiøret hvor de skal stå, så de smelter ind med resten av f.eks. køkkenet eller grovkøkkenet.

Overvej kapaciteten

Vaske-tørremaskiner har to primære kapaciteter; tørre-kapaciteten er noget mindre end vaske-kapaciteten, fordi det kræver mere plads til luftcirkulation at tørre tøjet.

Det her skal du tænke på, når du skal se nærmere på kapaciteten:
Husholdningens størrelse: Er I mange eller få i hjemmet?
Dine vaner: Hvor mange gange om ugen bvasker og tørrertumbler du?
Hvad og hvor ofte du vasker og tørretumbler: F.eks. kræver sengetøj, lagner, dyner og gardiner en større maskine.

Alle Electrolux' vaske-tørremaskiner er udstyret med SensiCare-teknologi. Teknologien fungerer ved hjælp af avancerede fugt- og temperatursensorer for at tilpasse energikonsumptionen alt efter, hvor meget vasketøj der er i maskinen. Det sparer tid og penge og sørger for at dit tøj får den rette pleje.

Smart vask og tørretumbling

Med My Electrolux Care-appen kan du connecte din tørretumbler med din telefon. Brug Care Advisor-funktionen til at give tøjet den rette pleje og My Favourites-funktionen for at gemme de instillinger, du bruger mest og dermed spare tid.

 

 

2 programmer i 1

Brug vaske-tørre-programmet for en kyndig og vask og tørretumbling. Det er så effektivt, at du kan hoppe i tøjet med det samme eller hænge det ind i skabet, så snart programmet er slut. Overgangen fra vask til tørring har aldrig været så enkel.

Programmer

Electrolux' vaske-tørremaskiner har forskellige programmer for at passe til dine behov:

 • Mørkeblåt stof
  Uld

  Vask og tørretumbl trygt dit tøj - i en og samme vask.

 • Hvis skjorte
  Damp

  Et program som reducerer krøller og som opfrisker dit tøj og får det til at dufte godt.


 • Nærbillede af vaske-tørremaskine in action
  Allergivenligt

  Et program udviklet til afhjælpe alle allergikere med vasketøjet. Programmet fjerner mikroorganismer og bakterier i en vaskeomgang hvor temperaturen er over 60°C i nogle minutter. En ekstra skyllning sørger for, at rester fra vaskepulver og pollen/allergifremkaldende emner forsvinder.

 • Vanddråber på mørkt stof
  Udendørstøj

  Programmet DualSense til udendørstøj beskytter funktionsmateriale, så det bevarer sin struktur i længere tid. Tøjet tørres, samtidig som den vandafvisende teknik i tøjet genoprettes.

Certifikat

Certifikatet Woolmark er en anerkendelse udstedt af The Woolmark Company. Når du ser mærket, kan du trygt stole på, at vores vaske-tørre-maskiner er skånsomme nok til at både vaske og tørre uldtøj.