KØBSGUIDE

Find den bedste vaske-tørremaskine til dine behov

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores udbud af kombinerede vaske-tørremaskiner, for at finde en som passer bedst hjemme hos dig.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Reducér din elregning

Hver eneste vaske-tørremaskine fra Electrolux er designet til, at på bedst mulige niveau, reducere energi- og vandforbruget under vask og tørring af dit tøj. Energiklassen for for Electrolux' maskiner varier fra A+++ til A+++ -40%.
Det indebærer, at de højest klassificerede maskiner forbruger 40% mindre energi end en A-klassificeret maskine.

Nogle tekniker kan enddog bidrage til en endnu bedre energiklasse - f.eks. inventermotor, SensiCare eller DelicateCare.

Hvor skal maskinen stå?

Hvis du ikke har meget plads, kan det være en udemærket idé med en 2 i 1-maskine så du både kan vaske og tørretumble. 

Electrolux har to slags vaske-tørremaskiner: integrede og fritstående. De integrede kaldes også for indbyggede modeller, og kan tilpasses interiøret hvor de skal stå, så de smelter ind med resten av f.eks. køkkenet eller grovkøkkenet.

Overvej kapaciteten

Vaske-tørremaskiner har to primære kapaciteter; tørre-kapaciteten er noget mindre end vaske-kapaciteten, fordi det kræver mere plads til luftcirkulation at tørre tøjet.

Det her skal du tænke på, når du skal se nærmere på kapaciteten:
Husholdningens størrelse: Er I mange eller få i hjemmet?
Dine vaner: Hvor mange gange om ugen bvasker og tørrertumbler du?
Hvad og hvor ofte du vasker og tørretumbler: F.eks. kræver sengetøj, lagner, dyner og gardiner en større maskine.

Alle Electrolux' vaske-tørremaskiner er udstyret med SensiCare-teknologi. Teknologien fungerer ved hjælp af avancerede fugt- og temperatursensorer for at tilpasse energikonsumptionen alt efter, hvor meget vasketøj der er i maskinen. Det sparer tid og penge og sørger for at dit tøj får den rette pleje.

Smart vask og tørretumbling

Med My Electrolux Care-appen kan du connecte din tørretumbler med din telefon. Brug Care Advisor-funktionen til at give tøjet den rette pleje og My Favourites-funktionen for at gemme de instillinger, du bruger mest og dermed spare tid.

 

 

Tilsluttede Electrolux-produkter

2 programmer i 1

Brug vaske-tørre-programmet for en kyndig og vask og tørretumbling. Det er så effektivt, at du kan hoppe i tøjet med det samme eller hænge det ind i skabet, så snart programmet er slut. Overgangen fra vask til tørring har aldrig været så enkel.

Programmer

Electrolux' vaske-tørremaskiner har forskellige programmer for at passe til dine behov:

 • Mørkeblåt stof
  Uld

  Vask og tørretumbl trygt dit tøj - i en og samme vask.

 • Hvis skjorte
  Damp

  Et program som reducerer krøller og som opfrisker dit tøj og får det til at dufte godt.


 • Nærbillede af vaske-tørremaskine in action
  Allergivenligt

  Et program udviklet til afhjælpe alle allergikere med vasketøjet. Programmet fjerner mikroorganismer og bakterier i en vaskeomgang hvor temperaturen er over 60°C i nogle minutter. En ekstra skyllning sørger for, at rester fra vaskepulver og pollen/allergifremkaldende emner forsvinder.

 • Vanddråber på mørkt stof
  Udendørstøj

  Programmet DualSense til udendørstøj beskytter funktionsmateriale, så det bevarer sin struktur i længere tid. Tøjet tørres, samtidig som den vandafvisende teknik i tøjet genoprettes.

Certifikat

Certifikatet Woolmark er en anerkendelse udstedt af The Woolmark Company. Når du ser mærket, kan du trygt stole på, at vores vaske-tørre-maskiner er skånsomme nok til at både vaske og tørre uldtøj.


Én maskine til all-round pleje

Aldrig har det været nemmere at holde styr på vasketøjet end med en PerfectCare 900-vaske-tørremaskine. Selv dine silkeskjorter kan du tage på direkte efter tørretumblingen - og det endda med færre rynker end når tøjet har hængt til tørre.

Vis produkt

DelicateCare - tilpassede trommebevægelser og skræddersyet pleje

DelicateCare-systemet, den indbyggede varmepumpe og de skræddersyede trommebevægelser (som tilpasses alt efter, om det er f.eks. uld eller silke) behandler tøjet på lave temperaturer. Du kan derfor trygt vaske og tørretumble dit overtøj - også dine dunjakker - velvidende, at de beholder sine vandafvisende egenskaber og varmebeskyttende funktioner. Selv dit silketøj kan du tage på med det samme efter vask og tørring. 

Uanset hvad du skal vaske eller tørretumble, kan du være helt sikker på, at tøjet er klar til at tage på med det samme.

Vask og tør dit yndlingstøj

Med PerfectCares 900-vasketørremaskine kan du trygt både vaske og tørretumble dit yndligs tøj - uanset om det er silke eller dun. Takket være DelicateCare-systemet opnår du op til 50% færre krøller på dit silketøj

Den rette pleje med den rette temperatur og tromlen

 

En dunjakkes funktionalitet kan aftage, når den vaskes og tørres i en standard vaske-tørremaskine. Med DelicateCare-systemet tilpasses temperatur og omdrejninger derimod, så din dunjakke får den optimale pleje og beholder sin fluffiness.

Vask og tør - helt efter din garderobe

Fra blandet bomuld over syntetisk stof til silke - med Intitive-funktionen kan du vælge et tørreprogram som passer til hvert vaskeprogram. Du kan få 3kg rent og tørt vasketøj klart på bare 3 timer.

FreshScent System

Alle vores vaske-tørremaskiner er udstyret med det unikke FreshScent System. Systemet anvender en kombination af damp og friske dufte, så du kan nyde følelsen af nyvasket tøj uden du behøve at udsætte tøjet for en slidsom rengøringsprocess hver gang, du har brugt det. Forlæng tøjets levetid og bevar dets form, følelse og duft.

Dampen sørger for, at fibrene ikke rejser sig og reducerer dermed både rynker såvel som behovet for strygning.


Dit tøj holder længere og ser friskt ud, vask efter vask efter vask...

Når det handler om at kunne stole på vaskeprocessen, er det vigtigt, at det tøj du føler dig godt tilpas i er velplejet. Du kan stole på den avancerede PerfectCare 800 kombinerede vaske-tørremaskine med UltraCare System. Den sørger for, at alt fra udendørstøj til mere sart tøj er velplejet og dermed også holder længere.

Se produkt

UltraCare - løsningen så tøjet holder sig længere

UltraCare Systemet findes også i vores PerfectCare vaske-tørremaskiner. Systemet mikser vaskepulver og skyllemiddel med vand inden, det kommer ind i tromlen. Det betyder, at hver eneste fiber bliver skyllet og at tekstilerne dermed bliver vasket grundigt. På den måde både ser og føles tøjet nyere længere.

Stoffet holder sig blødt. Vask efter vask.

 

Vaskepulver og skyllemiddel forbalndes og aktiveres med vand inden, det sendes ind i tromlen. På den måde bliver hver millimeter af dit tøj ordenligt rengjort. Hvis vaskepulveret ikke er opløst, bliver vasketøjet heller ikke rigtigt rent. Faktisk, rengør UltraCare-systemet to gange så effektivt som en traditionel vaskemaskine gør.

Ingen krympning, ingen mistet form

Nu kan du trygt tørre selv den mest sarte uldbluse. Vores DelicateCare-system tilpasser tromlens bevægelser så den forhindrer ulden i at hvirvle rundt eller blive vredet og krymper. Det betyder fremragende tørreresultater, ingen krympning og ingen mistet form.

Programmet 'non-stop, one-go 4t/5kg'

Vores 'Non-stop One-go 4t/5kg'-program giver den mest effektive vaske-tørreprocess på den kortest mulige tid. Designet til din hverdag og med mulighed for at vaske og tørre op til 5kg på fem timer. Det er den mest økonomisk smarte løsning på markedet i dag, både når det gælder om at spare tid og energi. Med fantastiske resultater hver gang.

FreshScent System

Alle vores vaske-tørremaskiner er udstyret med det unikke FreshScent System. Systemet anvender en kombination af damp og friske dufte, så du kan nyde følelsen af nyvasket tøj uden du behøve at udsætte tøjet for en slidsom rengøringsprocess hver gang, du har brugt det. Forlæng tøjets levetid og bevar dets form, følelse og duft.

Dampen sørger for, at fibrene ikke rejser sig og reducerer dermed både rynker såvel som behovet for strygning.


Hold tøjet lækkert længere

Dine yndlingsbukser - dem der passer perfekt. Din elskede bluse - som altid er bekvæm. Tøjet du trives i - uanset hvad dagen byder på. Stol på din innovative PerfectCare 700 vaske-tørremaskine, hvor tøjet vaskes og tørres på det samme program. Nu kan du altid have rent og tørt tøj klar, uanset hvordan din dag ser ud.

Se produkt

DualCare - det ideelle program til dit tøj

Vores DualCare-system tilpasser automatisk programmet alt efter materiale og vægt på tøjet. Vasketøjet behandles på den måde ved rette temperatur og med rette tromlebevægelser. Det betyder, at alt fra uldtøj til jeans og praktisk overtøj kan vaskes og siden tørretumbles i én og samme process. Hvert stykke tøj beholder både form og kvalitet.

Tøjet føles som nyt dobbelt så længe

Ifølge en test, udført af Ritex i 2015 (test nr.15CR00099), føles tøjet nyt dobbelt så længe ved brug af SensiCare. Sensorer tilpasser automatisk programindstillingerne til fyldningens størrelse inden for det første minut for at reducere tid, energiforbrug og mængden af det anvendte vand. Det betyder mindre slid, ikke kun af dit tøj, men også af miljøet.

Stof uden sensicare vs. stof med sensicare

Ingen krympning, ingen mistet form

Nu kan du trygt tørre selv den mest sarte uldbluse. Vores DelicateCare-system tilpasser tromlens bevægelser så den forhindrer ulden i at hvirvle rundt eller blive vredet og krymper. Det betyder fremragende tørreresultater, ingen krympning og ingen mistet form.

Non-stop 60-minutters programmet

Vores Non-stop 60-minutters-program vasker og tørrer mindre maskinfulde på bare en time - ikke bare hutigt men også utroligt effektivt. Du får altså tøjet ordenligt rengjort og plejet, når du har brug for det. 

FreshScent System

Alle vores vaske-tørremaskiner er udstyret med det unikke FreshScent System. Systemet anvender en kombination af damp og friske dufte, så du kan nyde følelsen af nyvasket tøj uden du behøve at udsætte tøjet for en slidsom rengøringsprocess hver gang, du har brugt det. Forlæng tøjets levetid og bevar dets form, følelse og duft.

Dampen sørger for, at fibrene ikke rejser sig og reducerer dermed både rynker såvel som behovet for strygning.