Købsguide

Hvilket komfur skal jeg vælge?

Størrelse

Vælg altid et komfur udfra hvor meget plads du har, og hvilken måde du vil have det på.

60 cm bred - fritstående komfurer gør det muligt at kombinere forskellige typer af kogeplader og ovne, hvilket giver dig stor fleksibilitet.

100 cm bred - store komfurer med enestående kapacitet. Fordi komfuret er ekstra bredt, har kogepladerne også seks kogezoner i stedet for fire.

Vores tip til dig: Når du skal vælge kogeplader og ovn foreslår vi, at du tjekker vores købsguide ud for henholdsvis kogeplader og ovne, så du finder det, der passer allerbedst til dig.

Hvilket komfur passer mig?

Vi har et stort udvalg af kogeplader og komfurer. Med induktion er varmen umiddelbar, hvilket indebærer at kogezonen varmes op med det samme. Med en enkel touch-funktion får du nøjagtigt den varme, du har brug for. Du kan vælge induktionskomfurer med knapper og i stilrent rustfrit stål.

HighLight er en rigtig god keramisk kogeplade til dig som overvejer et glaskeramiskkomfur. Varmen forbliver jævn og stabil.

Støbejernsplader fungerer rigtig godt, hvis du er på udkig efter mere enkle alternativer uden for meget avanceret elektronik.

Gaskogeplader giver umiddelbar og nøjagtig kontrol over varmen, og er det givne valg, hvis du vil have høj temperatur når du f.esk. laver wokmad eller steger. Vores komfurer har alt fra ovn med enkel damp og selvrengøring til varmluft eller konventinel varme.

Kapacitet

Hvis du ofte laver mad til en stor familie eller mange venner, behøver du et komfur med god kapacitet. Størrelsen på ovenen måles i liter.

70+ l – perfekt til store hushold.
40–70 l – passer bedst til familier på tre til fire personer.

De fleste af Electrolux' komfurere har en dobbeltovn, så man kan ovnstege eller grille samtidig med at maden står og småsimrer på kogepladerne. Når man sammenligner forskellige komfurer, plejer man at tage udgangspunkt i det største af de to ovnrum.

Vores tip til dig: En smart måde at øge kapaciteten på, er at vælge en ovn som har ekstra gitterplads.

Få en billigere elregning med et køleskab A+++

Spar penge og vær god ved miljøet. Energieffektivitetsmærket måles på en skala som går fra A+++ (den mest energibesparende) til G (lavest energieffektivitet). Du bør vælge et komfur med mærket A eller bedre.

Vælg komfur

Uanset om du plejer at lave storslåede gallamiddage eller om du holder dig til mere enkel og ukompliceret hverdagsmad, så har Electrolux det helt rigtige komfur til dig.