Købsguide

Hvilket komfur skal jeg vælge?

Plads

Vælg komfur efter hvor meget plads du har og de funktioner du søger. Vi har modeller i 50, 55, 60 eller 70 cm bredde for imødekomme dit behov. Komfuret har en kogesektion med enten induktion, HighLight eller masseplader.

Tip fra eksperterne: Vælg et komfur med dobbeltovn hvis I er en stor familie eller bare godt kan lide at have mange bolde i luften.

Hvilket komfur passer mig?

Vi har et bredt udvalg af kogeplader til vores komfurer.

Induktion er den hurtigste kogeteknik, du kan vælge et induktionskomfur med drejeknap eller touch.

HighLight er en udmærket keramisk kogeplade til dig der overvejer et glaskeramisk komfur. De giver stabil varme og overfladen er let at rengøre.

Masseplader er et godt valg, hvis du vil have et komfur uden avanceret elektronik.

Vores komfurer har flere praktiske funktioner, fra ovne med enkel damp, til pyrolyserengøring, varmluft eller traditionel varme. Vi har også komfurer hvor du kan grille året rundt med roterende gríllspyd.

Komfur med damp

Visse modeller har et dampprogram til bagning.

SteamBake er en professionel hemmelighed og en nem måde at bage på.

Programmet starter med at skabe et fugtigt miljø, så dejen kan hæve og få en saftig krumme. Derefter bages brødet med almindelig tør luft og får en sprød, gylden skorpe.

Madlavningstermometer

Flere af vores komfurer har et madlavningstermometer, som hjælper dig med at opnå perfekte resultater i køkkenet. Det holder styr på madrettens kernetemperatur og fortæller når maden er klar.

Vælg komfur

Uanset om du plejer at lave storslåede gallamiddage eller om du holder dig til mere enkel og ukompliceret hverdagsmad, så har Electrolux det helt rigtige komfur til dig.